Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Gnómlak
(Túlélők Földje építmény)
Küldd el képeslapként!
Az a sok ismeretlen rendeltetésű kütyü a gnómlak környékén minden bizonnyal ámulatra késztet, és akkor még nem is jártál az épület belsejében.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Tehát ha van mágia, akkor nem csakcsikicsuk csapkodás.

Deajáték így is jó.
 
Esetleg szevasztok.
 
Támogatom.

Csak nelegyen fizetős.
Ha lehet, ugyebár rosszul állok.
 
Én támogattom.
 
És mégis mit csinálnátok a mágival egy ilyen jellegű játékban?
 
Miért csak támogatnád? Feltételes módban? Csak akkor szavazol ha mások is?
Gyenge jellemre vall...
 
támogatnám az ötletet csak még kevesen vagyunk!
SZAVZZATOK!!!!!!!
 
35?
Mindegy, hagyjuk
 
34
 
Ja nem, 33
 
Ez még mindig csak 32 hozzászólás volt fiúk-lányok, messze még a száz!
 
Már megyek is, itt több az ellenforradarmár, mint a hithű harcos
 
Hali!

McDaegles, sztem az ötletekkel gyere át a "Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn?" topicba (amit A FEJLESZTŐK (így, nagybetűvel) csináltak). Ott aztán van megvalósítható ötlet tonnaszám, ami tényleg nem lenne oltári sok meló (mondom én, láma júzer). Az egyetlen szépséghiba, hogy visszajelzést vagy indoklásokat azt nem kapunk, de biztos megvan ennek is az oka.

Szegasztok!
 
Oksa, és mi van, ha nem lesz? de ez a fórum azért van, hogy miért legyen, csináljatok magatoknak egy ellenfórumot És akkor is, csak áljunk ki az ügyért!
 
Mi nem a fejlesztések ellen vagyunk. Csakcsupán azt próbáljuk megértetni pl. Veled is, hogy NEM lesznek komoly fejlesztések. Én ehhez annyi extrát tettem hozzá, hogy a behó-s játékokon kívűl tudok neked mutatni egy másikat, amiben minden (és még sokkal több) benne van/lesz, amit itt szeretnétek elérni, de sosem fog sikerülni...
 
De neked hiába kellene merdzsó a trabi helyett, ha egyszer nem fogsz kapni. És ebbe ideje lenne belenyugodni. Hajlandóak átfesteni a trabit, matricát ragasztani rá, de nem fogják ingyen kicserélni. És pont.

Ha mercit akarsz, akkor vegyél egyet.

Ott a TF és az OV, azokban van varázslás. Aki annyira varázsolni akar, az játszon azokkal, és kész.
 
EZAZ! tüntessünk a fejlesztések ellen! Komolyan, tisztára mint régen, a parasztok vasvillával vertek szét minden újat... eccerűen nem vagytok normálisak... Miért nem kell, jobb, újabb játék? Ha??? Ezt magyarázzátok már meg! Van egy trabid, felteszik a lehetőségét, hogy csak úgy, kapsz egy merdzsót, te tüntetnél ellene? Wááááá, sokak vagytok ti nekem...
 
Kérek szépen mindenkit, olvassa el piromaca beírását
Mert ez tükrözi a lényeget! Itt is, mint ahogy Thrillionnnál sem kellenek fejlesztések. Ez a játék egy napi pár perces szórakoztató kis szösszenet. Erre, így készűlt. Ha valaki hatalmas dolgokat, mágiát, ezt-azt szeretne, az próbálja már meg eldfogadni a lényeget és ne akarja mindenáron beleszuszaoltatni ebbe - mert csak csalódott lesz és elmegy a kedve a játéktól.

Elmondták soxor, nem akarják fejleszteni, mert így van készen. Ha valakinek nem elég, keresnie kell egy komplexebbet. Mert vannak ilyenek, a behó-nál is, máshol is. Sőt, van olyan hely, ahol kifejezetten kérik a játékosokat, hogy ha van 5letük, ne habozzanak megosztani a fejlesztőkkel...
 
Pedig ez olyan szép "beszéd" volt, hogy ha én fejlesztő lennék biztos meggyőződnék
kár hogy nem vagyok az.
 
Szia!

Igazabol en is sajnalom, hogy valami olyasmi, ami kicsit is magianak nez ki, bar en inkabb akkor is barbarral darabolnam az ellent
Azert ha mas nem is, de egy ket varazspalca igazan lehetne, es itt csak annyit kellene csinalni, hogy nem a szokasos szoveg: megutod stb, hanem villamokat losz, vagy tuzgolyot, es maris szinesebb egy kicsit a dolog.
OK, ez meg nem magia, de legalabb ugy nezne ki.
Mondjuk lehetne annyi spec, hogy az ilyen fegyver mindig talalna, de kisebb lenne a sebzese. es pl erre lehetne magia szakertelem, ami a sebzest noveli (mint kritikus utes).
Sot magia= kb kritikus utes, azenfelul lenne rezisztencia a szornyeknek, hogy megsem fix legyen a talalat, es erre lenne valami szakertelem, ami ezt csokkentene, vagy egy ideig hatastalanitana (mint tombolas a vedelmet).

Na, de egy szo mint szaz, oriasolo a kiraly ))

Es amig nincs mas zuzzuk be a monsztak koponyajat! ))
 
sziasztok!

Hm, később szerettem volna a "Száz indok miért nem kéne mágia" topic elindítását, de megelőztetek!
Mint már említettem, valószínüleg nem lesz mágia, ez csak egy teoretikus topic azoknak akik szeretnék kiélni fantáziájukat, de úgy tűnik erősek a beidegződött korlátok!
Először is nem hiszem ,hogy bármelyik élkarakter panaszkodna az miatt, hogy lemaradt a mágiáról, és ha még is így is lenne szerintem nem ügy egy új karaktert elindítani, de ezt inkább hagyjuk.
Mint mondtam nem lesz, így innentől kezdve kár azon siránkozni, jaj miért? minek? mert úgy is fizetős lenne, mert úgy sem lesz, mert nem az a cél, hogy meggyőzzük a készítőket arról amit valószínüleg Ők már a kezdetek kezdetén elhatároztak és nem adnak belőle.
Na de akkor én is ide írok egy indokot, vagy párat.
Elösször is én úgy képzelném el ezt az egészet, hogy lenne egy olyan képesség, hogy mágia, esetleg lehetne több iylen szakértelem is, mint fekete, fehér, elemi, természeti, stb mágia képességek! Ezek után, hogy ne bonyoítsuk a dolgokat, tegyük fel a boltban megvehető lenne a varázslat, amihez bizonyos mágia szakértelemszint kellene. Ezután már semmi különlegeset nem kell elképzelni, mint hogy a varázslatokat, mint tárgyakat lehetne használni. Mondjuk a villámvaráslatot, mint kardot, vagy erőpajzsot, mint páncélt. Jelzem mivel létezik a tudás könyve, ha a mágia szakértelema szükséges alá csökken akkor elveszik a varázslat, "tárgy". Majd nagyon magas szinten a szakértelemszint lehetővé tenné, úgymond nem maradandó varázslatok vásárlását, mint mondjuk gyógyítás varázslat, amit nem kell tovább ecsetelni. Innentől persze aztán lehetne fokozni, biztos mindenkinek vannak ötletei...
Miért is jó ez az egész? Mert hát ilyen alapon semmi mást nem kell tenni, mint új tárgyakat létrehozni, ami nem nagy kunszt.
Indokok. Egyrészt színesebb lenne a játék, hiszen azért az mégiscsak némi változatosságot jelent, hogy nem fegyverrel, hanem varázslatokkal harcolunk, védekezünk, stb. Kicsit uncsi már, hogy ilyen-olyan nevű fegyverek, páncélok vannak csak, gondolom a készítőknek is némi könnyebbség lenne új forást keresni a kimondhatatlan nevű személyek páncéljai, fegyverei helyett.
Új szakértelem, szakértelmek! Most nem azért, de az, hogy mindenki kritikus ütéssel,zárnyitással, kincskereséssel rohangál csak, ebben ne tessék belekötni, ha neked tombolás ezred, vagy alku kétezred van, példának írtam csak.
Bevághatnánk, hogyahhoz, hogy megnöveld a mágiád, hát venned kell bűvös mágikus italt, ami pénzbe kerülne.
Szóval indom az új szín a játékban!
Végezetül pedig azt hiszem bármennyire is úgy hangzik megvalósítható az ötlet, mielőtt azt gondolná valaki pusztán ötletnek írtam ,hogy hátha a készítők meggondolják gyorsan hozzáteszem két kalandozás között mókás volt eljátszadozni a gondolattal és bolond az ki azt hiszi nem ez volt a cél!

Celeborn
 
"Na figy, most akkor akartok javításokat, vagy nem?"

Ez nem javítás lenne, hanem bővítés.Nem is kicsi.
 
"Ja, es egy dologra az osszes behos jatek jo: ha szeretnel valami total ertelmetlen szornyvevet kitalani, es sehogy sem megy a dolog, csak kattintani kell parat a kalandozasra es mar zudulnak is rad a jobbnal jobb otletek."

LOL
 
"És hidd el, okos fiúk a Beholderesek, megoldják, hogy mindenki egyformán jól járjon...."

Mar megoldottak. Csinatak egy jatekot, ami nagyon felnyomta a honlap forgalmat + vannak akiknek tetszik a jatek igy is, csak tudnod kell mire szamithatsz. Ha egy szerepjatekot szeretnel, akkor keress masik oldalt, ha pedig 5 perc szabadidodben szeretnel kattingatni parat, akkor ez egy tokeletes jatek szamodra. Persze jo volna ha kulon lehetne ovet, gyurut, stb hordani, de ez a jatek a jelenlegi parameterekre van fejlesztve, es ennyi. Nam arra valo hogy orakig lekosson, hanem hogy par perc szabadidod kitoltse.

Ha mar a peldaknal tartunk: ha ehes vagy, akkor egyel etteremben, ha meg csak ragcsalni akarsz, arra jo egy cukorka is. Foleg ha ingyen van.

Ja, es egy dologra az osszes behos jatek jo: ha szeretnel valami total ertelmetlen szornyvevet kitalani, es sehogy sem megy a dolog, csak kattintani kell parat a kalandozasra es mar zudulnak is rad a jobbnal jobb otletek.
 
Na figy, most akkor akartok javításokat, vagy nem? Lassan mindenki azért tüntet, hogy maradjon ugyanolyan gagyi a játék mint volt!!! Nézzetek már magatokra! Hozzuk már vissza trabantot meg zsigát, moindenkinek legyen az! minek jobb! hisz vki nem tud jobbat venni! És hidd el, okos fiúk a Beholderesek, megoldják, hogy mindenki egyformán jól járjon....
 
Az ok hogy megkapják a régi játékosok is mintha ismerték volna de ha már van mágia akkor annak is vannak szintjei amit fejleszteni kell/lehet és azt hogyab lehetne bepótolni?
Gondolj bele ha elkezdesz olvasni egy könyvet és beleraknak 2 új fejezetet ami megváltoztatja a sztori nagy részét akkor újra kell olvasnod.
Igen más játékokban is vannak harcok, mert ugye mi lenne a fantasy nagy csaták nélkül ;) , de a mágia itt hatalmas változtatásokat hozna játékszabályokban is és játékstílusokban is.
Bár lehetne teremteni egy párhuzamos szálat is,és ott is lehetne inditani karaktert.Ugysincs mindenkinek 4 karija, ha van is előbb-utóbb törölni fog belőlle,sajna 1. mindig a barbárok hullanak el .

És egyébként akik akarnak mágiát, ez a vágyuk miben nyilvánulna meg?Tehát milyen formában lehetne használni a mágiát?

Üdv
 
Miért lenne rossz, a "régi" játékosoknak? utólag is megkapnák a mágiát, mindtha eddig is ismerték volna. És pl. harc is van a Beholder más játékaiban is, nem? Vagy tárgyak, szörnyek....
 
Megjegyzem, készül olyan játék, ami ingyenes is és lesz benne mindenféle szép és jó...

Priviben üzenjen, akit érdekel, mert ide nem akarom beírni, nehogy rossznéven vegyék.
 
10.Ha lenne mágia lenne varázspont és mágikus fegyverek!Ami nem egy rossz dolog!
 
Szerintem ha bekerülne a mágia akkor az már egy másik játék lenne és nem lenne fer azokkal szemben akik már x ideje jáccanak a mostani feltétetelek szerint.
De ha egy uj játék lenne az eddigiek alapjain az tényleg sokkal színesebb lenne.
Ehhez viszont a "játékostársadalomnak" kellene ötleteket adnia, mert kinek kell egy második Larkinor?
A Beholdernek van egyébként mágiát használó játéka de az fizetős, tehát miért csinálnának egyet ingyen is???
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.