Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Ryuku hajóroncs felé úsztomban...
(Túlélők Földje életkép)
Küldd el képeslapként!
"A partról úgy tűnt, egész közel van az a ryuku hajóroncs!" - gondolatok egy nagyra nőtt vérkeszeg és egy ádáz vízdémon leölése közötti nyugalmas percekben
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | ...
Nézet:
50 szint????!!!! az lehetetlen én 2 hete játszok és 4. szint csak!!! akkor az mennyi egy év???????????????
 
Allitolag mikor a jatek beindult 50 szint mar kesz volt. Szoval 50. Remelehetoleg azonban majd lesz fejlesztes, es nem kell abbahagyni, ha elertuk az 50et, ami az elen jaroknal hamar be fog kovetkezni, ha igy lehet haladni ezuten is mint eddig. Persze miert is ne lehetne ))
 
A sárkányölőben mekkora a max karakterszint?
 
Aha köszi...
Momentán nekem tök jó. 1 hét eltéréssel statra úgysenagyon kerülhetek. Szal mind1 h fölösbe elnyomtam 10-20 pontokat máshova mert haladni remekül haladok :-)
 
Hosszútávon a tárgyaidat raktározva a könyv segítségével növelheted az aranyaid számát.

Ha ez nem vonzana, feleslegesnek véled,egy apró megjegyzés, hátha meggondolod:totemkulcs(1db=1K arany).

Üdv:Celeborn
 
Ha meg vagy elegedve a skillpontelosztasoddal, akkor semmi. Akor jo, ha valamit valtoztatnal.
 
1 kérdésem nekem is lenne. Tudás Könyve.
Jelenleg a karim mindent leöl 38as szinten. Szintenként 1 lény van amivel panktominozunk aztán annyi. 20-30 cspt el tudok lépni maxÉPről. Full bátorságpróbát ki tudom nyomni. Szintenként 80-100k plusz pénzem jön ki (12es kincsker) amellett h a jobb cuccokat mindig megveszem. (410k van most)

Mi értelme a Könyvnek? Vki mondja már el nem értem, h nekem ez most hogy lehetne jó?

Kritik: 12 Kincsker: 12 Tombi: 6 Felfriss: 6

Köszi.
 
Az en tapasztalataim (persze ez csak filo) azt mutatjak h egyutt van 1 vedoertekunk ami a 2otol fugg. Tunde karival nyomom es amikor anno szinthez kepest magas ugyim volt (top 10) vagy szinthez kepest magas vedelmem (top 10) majd pedig most olyan toplistan 25-30ik helyzett vedelmem es ennel gyengebb ugyim van.

Es osszesegeben mind3 helyzetben kb ugyanolyan %ban kaptam a verest befele. _Szerintem_ tehat kiszamolodik a global vedo es arra megy a tam. Es logikailag es szerepjatekosan (es matematikailag) se lenne logikus, hogy a tamadasnak 2szer kelljen a siker VAGY 2 lehetosegbol lehessen a siker.
 
Szerintem az az oka a lemaradásuknak, hogy Kocos egyszerűen nem lépett velük, így most egy csomó lemaradásuk van. De ha lelépné a lemaradásukat, akkor újra ez a két kari vezetne, és ismét óriási előnnyel.
Azt, hogy miért nem lépett, nem tudom, talán csalóka reményt akart kelteni az élbolyban
 
Hm.Számomra az a megdöbbentő,hogy az egyik percben még ők voltak az elsők,a másikban pedig már nincsenek is a listán.Ebből számomra az derült ki,hogy a top20-ban a karakterek között nagyon kicsi a tp különbség.De annyira azért nem lehet eltaktikázni,hogy hirtelen 18-19 helyet essen vissza 2 kari..Mert akkor nem mindig Gr. és Ba. lennének az elsők,hanem az első 20-ból mindig az,aki először lelépné a csp-ket.Tehát a sorrend állndóan változna.Én még csak a felénél járok a tündémmel,de mióta játszom már ők vezetnek (ti.Gr. és Ba.),úgyhogy ez is felvet egy újabb nyugtalanító kérdést:Hogy lehet az,hogy azok a karik akik eddig mindig a legjobb stratégiát választották,most hirtelen rossz döntéseket hoznak..Ráadásul mindezt a játék vége felé,amikor már szinte teljesen kiismertétek a gamet.
 
Mostmar egeszen sokat tudunk a vedelemrol, meg az ugyessegrol. Tudjuk, hogy hanyas szintenkent ad bnuszt az ugyi, bar azt nem, hogy milyen (mondjuk +10 vedelem?). Persze jo lene ezt is tudni, hogy nem erzesre, hanem tudatosan tudjunk oltozkodni, de azert egy egyszerubb kerdessel rukkolnek elo.
A szorny kulon probalja attorni a vedelmet, es az ugyesseget, vagy a kettobol kiljon valamilyen kombinalt ertek, es a monc ez ellen dob?
 
Javaslom a targy leirasanak elolvasasat.
 
Ott vannak azok, csak 19., 20. hely korul. Valoszinuleg nem jol strategiaznak ;).
 
Ha 14. szinten vehető tapasztalatkőből többet veszek akkor az annyival növeli a tapasztalatot a szörnyek legyőzésekor vagy ha van 2 akkor is csak 5% al több tapasztalatot ad?
 
Mi értelme megmenteni a sárkánybábit, ha megölöm mire felnő?)
 
Sziasztok!

Hová tűnt Grombor és Barrique a lista elejéről? Meg Durazbar Grun?
Nem lépnek?
 
Csáá Csaba German! Úgy gondolod h ez egy "sárkányölős kérdés" volt? :O
 
Sziasztok! :-D
 
Nem tudom mit ertesz az alatt, hogy annyira vagy nem annyira, ha az arenas szabaly lenne, akkor en valoszinuleg az oszes pontomat masra raktam volna, mint igy. 39-es szintig ez 55 pont.
Szerintem most pl. ami eleg egyszeru fejlesztes lenne, es picit feldoban a hangulatat a jateknak az az lenne, ha megjelennenek uj slotok. Felolem akar 30-as szinttol is, de ha nem akarjuk, hogy "jajj" valaki elonybe keruljon, akkor 40-tol nyugodtan johetne a "lab" slot, ahova csizmak, labszarvedok lennenek felhelyezhetoek. Nem is kene sok targy, ha lenne szintenkent 1-2 az is boven eleg lenne. Nem is kene extratapos az elejen.
 
Szia!!!

Elfogadom, hisz gondolom többet foglalatoskodtál ezzel mint én, de annyit azért hozzáteszek ,hogy nem hiszem, hogy annyira nagyon el lehetett rontani a tulajdonságleosztás, hiszen nem több, hanem más leosztásról van szó. Továbbra is szeritnem ami igazán döntő lenne az a random, mindneki örömére.
Bevallom kicsit átgondolatlan volt és elkapkodtam, én sem szeretem a kötelezettséget, amit orvosolni lehetne a jutalmazással. Pl: Aktuális tárgykategóriából egy tárgy kiválasztás, mondjuk Öregfejsze kérdés megoldásaként Vagy mint a bátorságpróbán egy tárgykategóriával magasabb besorolású randomtárgy.
Sejtem ,hogy nem felesleges a vita, és nem biztos, hogy azért, mert a fejlesztő is "árgus szemekkel" csüngnek minden szavunkon, mert a cselekvéspontból való gyógyíás is másképpen lett kicsit megoldva, tehát feltételezem, hogy Ők bármilyen ötletünk is legyen azért simítanak rajta, ha egyáltalán jónak vélik. Sokkal inkább az egymáshoz való hozzáállás miatt, de bevallom azért mondtam korábban, hogy feleslegesnek vélem a vitát, mert jópár ötlet volt, csak ha az arénára gondolunk, és a legtöbbször lehurrogás, anyázás lett a vége, amiben én nem kívánok részt venni.
Ehhez többet nem kívánok hozzátenni, reméelm a készítők kitalálnak valami használhatót, a bátorságpróba helyett mellett, mert nem hogy nem kihívás(38. szintem 10 bátorságpróba és 10 kandozás egyhuzamban és 37 sem volt gond, pedig jött létsíkvándor is, de nyilván ez már a szerence kérdése) a jutalom is elég szánalmas +2 életerő még a +1 tul azért valamennyire használható, bár akkor inkáb az italszett. Egyedül a jutalomarany című történet az amiért használható, bár igazából ez is csak a játék színeséítésére kitalált mi most a rekordjutalom kategória miatt.(Nem bizonyított, de remélem azért többen észrevették már, hogy bátorságpróbán elő szokott fordulni egy egy nagyobb összeg, amit kalandozással képtelenség lenne keresni.)

Üdv:Celeborn
 
A baj az, hogy amikor en a karakterem tilpontelosztasarol vagy eppen skillpontjairol dontottem, akkor nem ez volt a szabaly. Jo skillpontokon tudok valtoztatni, de ami sokkal fontosabb a tulpontokon nem. Eloszotottam valahogy ami a hatalom toplista szempontjabol idealis volt, mert engem az erdekelt. Ha most kiderul, hogy a hatalom topon valo elorejutashoz arenazni kell X-et, akor mas tulpontelosztas lenne az idealis. Egy eddig em idealisan fejlesztett kari idealissa valik az idealis kari pedig csapnivalova. Tehat megjutalmazzuk azokat akik ugyetlenul jatszottak eddig, es megbuntetjuk azokat akik jol fejlesztettek a karakteruket. Ez a baj a valtoztatassal.
Nem ertem ugyanakor, hogy mi a tisztessegtelen jatek vagy a kiskapu abban, ha valaki arenazik ezt magyarazd el legyszives.
Nem, nem csak akkor fejlesztem maskepp a karit, ha arenazni szerettem volna (mint ahogy az arenazos karimat amig volt ilyen valoban gyokeresen maskepp fejlesztettem), hanem akkor is ha tudom, hogy szintenkep 10 arenagyozelem kell a szintlepeshez.
Vegul pedig a vita azert nem felesleges, mert ha egy fejleszto elolvassa az otleted, akkor rogton latja mogotte az ellenreakciot, mig ha megtetszik neki az otlet es utolag hall csak ellenvelemenyt, az mar sokkal kisebb jelentossegu.
Fontosnak tartom leirni, hogy nagyon jo az otlet, de nem lehet ilyenkor bevezetni, amikor mar 39. szinten jarunk.
 
nem
 
Nem tudom, hogy neked miért fáj és miért tartod rossznak ha néhány karakter az arénagyőzelemre gyúr.
Szerintem semmivel sem rosszabb, mint ha te más toplistán akarsz egyre előkelőbb helyen lenni.
Nem értem, hogy miért számít kiskapunak, ha valaki mondjuk egy picit több időt tölt el egy szinten és arénázik még néhányat amikor már szintet léphetne,
azt hiszem nem véletlenül nem lép egy kari automatikusan szintet, hanem neked van lehetőséged eldönteni, hogy mikor szeretnél. Ez nem kiskapu, hanem lehetőség.
Tehát te nem tartod jónak, ha valaki: "megáll tizenx szinten és a vasfegyverek csattogásában kiéli magát"
lehet, hogy valaki meg azt nem tartja jónak, ha némelyek csak a fejlődésre, csak a minél magasabb szint elérésére gyúrnak.

(Üdvözlettel: Brock - 1574 arénagyőzelem)
 
37. szint, 50 arénagyőzelem? Szerencsés vagy!
Én 20. szintű vagyok, mind3 karimmal, és igencsak közeledek a 100. győzelemhez - szintén mind3 karimmal. Pedig nem arénázok, elhiheted.
 
Szia!

Örülök neki akkor, hogy nem értettem félre a tudás könyvének tárgyleírását.
Gondolkodtam rajta, ezért sokáig nem is váalszolta, hogy vajon mi lehet ami szerinted olyan nagy badarság, hogy alapjaiban rengeti meg a játékot és feltételeztem ,hogy nem fog sokaknak tetszeni az arénás dolog.
Nos akkor kifejtem a dolgot, hátha mégis maradunk annál, hogy használható, de nem éppen előnyös a dolog.
Az egy dolog és már azt sem tartom jónak, hogy vannak olyan karakterek, akiknek kizárólag az arénagyőzelmek statisztikában elfoglalt helyezés számít, mert valahol ez úgy kezdődött, hogy ez egy jó poén, ahol a karakterek összemérhetik a tudásukat. Ehhez képest az élenjárók hamar rájöttek, hamar nyilvánvalóvá vált, hogy az aréna semmit nem ér, de ezt most nem részletezném. A többiek meg feltételezem elég sokan úgy döntöttek ,hogy lesz egy olyan banda, aki megy és rendesen játszik, meg lesz egy olyan banda, aki bizonyos szinteken eltölt egy kis időt, és szaporíja a győzelmeinek számát. Kiskapu, mert nem tisztességes játék, de benne van a pakliban.
Személy szerint úgy vélem, hogy ha kötelezővé tennénk az arénázást, akkor a játék látványosabb és színesebb lenne és több lehetőség lenne a taktikázásra. Mert mi van ,ha én úg döntök, hogy ejnye én nem fogok cselekvést pazarolni, majd mások párbajra hívnak és abból összehozom a kellő mennyiséget, de ezzel kockáztatva azt, hogy elérem a szintlépést és nem lesz meg a megfelelő győzelem. Választási lehetőség. Mellesleg az élenjárók is megmutathatnák, hogy mit tudnak és esetleg még tanulni is lehetne a dologból, mert mi van, ha a támadási százalék alig ér valamit, és a +40 ügyesség pedig már maga a halhatatlanság.
Igen megjegyzem így talán az élenjáró karakterek több csatát kockáztatnak, mintha csak a létsíkvándorokkal bajlódnának. Halkan megjegyzem, én is ugyanannyit veszíthetek a toplistán elért egyre előkelőbb helyemen, mint bárki más.
Nem tudom, hogy vayg vele, de nehogymár másképpen csináltál volna dolgokat, más szakértelmeid lennének, vagy tulajdonságaid, ha annakidején úgy döntesz arénázni szeretnél. Fordítva megértem ,hogy lehet taktikázni ,de így? Kezdetek kezdetén lehetőség volt arénázni, nem választási lehetőség, hogy akkor most gonosz leszek, vagy jó, vagy ezt az istent imádom, vagy azt.
Az aréna jó dolog, látványos, érdekes,amit nem kéne hanyagolni, de az sem jó, hogy valaki megáll tizenx szinten és a vasfegyverek csattogásában kiéli magát.
A játékegyensúly szerinem meg nem borulna fel még akkor sem, ha most azt mondjuk, hogy hatodik szintre lépéshez 6 győzelmet kell összegyűjteni a most indulóknak, amit nekünk nem kellett és akkor sem ,ha csak 40. szinttől lép a képbe.
Ötlet volt és szerintem nem elvetendő, de ha úgy érzed gondjaid vannak vele, szerintem jobbat találj ki az antiarénás kariknál, mert a magam 37 szintjével 50 arénagyőzelemmel nem tartozom közéjük és nem érzem, hogy hátrányom lenne belőle.
Nekem ez a véleményem ezzel kapcsolatban, ha tényleg olyan egetrengető, akor biztos vagyok benne, hogy meg tudsz győzni, de persze hozzáteszem ez némiképpen felesleges vita odáig, amíg a készítők nem foglalnak állást!

Üdv:Celeborn
 
Lehet felreertettel, de en ezt arra irtam, hogy kelljen X arena gyozelem a szintlepeshez. Ami egy szep es jo gondolat lenne, ha mondjuk az arena szintjenek megjelenese ota igaz lenne. De a "standard" jatekmodorhoz mas tulpontelosztas az idealis, mint az arenazashoz, ezert pl. nekem is (mint biztos sok mas embernek) antiarenas karijaim vannak. Ha meg ez let volna a szabaly kezdetektol fogva, akkor arenara gyurt karijaim lennenek.
 
Bocsi , hogy beleszólok. Két 17-es szintü karimmal lenyomtam 12 csatát a tünde 30-as eg.-vel max 20-as sebzéseket kapott a törp. 60-as eg.-vel 35-47-et is az öltözékük közel azonos!? Én valószínűnek tartom, hogy az ügyi. is befolyásolja a kapott sebpontokat.
 
A Tudás könyvére gondolsz? Úgy működik, ahogy írtad, vagyis a szakértelempontok újraelosztását szolgálja.
 
"Kocos válasza Tundererdo hozzászólására 2004.08.31. 07:44

Hat az tenyleg nagyszeru lenne, ha 38 szint utan gyorsan megvaltoztatnak az idealis karaktertipus felepiteset, mert neked pont olyan van .
Nem a jatekot kell magunkhoz alakitani, hanem magunkat a jatekhoz :P. "

Szia!

Először is bocsika, mostanában kicsit figyelmetlenebb vagyok mint azt látod, de nem akarok ebből vitát, ezért is nem a dühöngő részhez gondolnám ezt.
Temészetesen bocsánat, amiért a feltételezésemet biztos tényként kezeltem, és ha már itt tartunk érdekel, hogy akkor most hogy is van ez a dolog?

Üdv: Celeborn
 
Szia!!

Köszike, ezt látod nem tudtam és örülök neki ,hogy végülis igaz lett!

Üdv:Celeborn
 
  ... | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.