Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Tüskés hólyag
Küldd el képeslapként!
"Ezek az óriási, visszataszító hólyagok a barlang plafonjára tapadva lesnek gyanútlan áldozataikra. A hatalmas, tüskés test általában már lezuhanáskor agyonzúzza a kisebb torzszülötteket, de egy megtermett galetkivel szemben a tüskés hólyag beveti számtalan csápját, amelyekkel áldozatát próbálja megfojtani. Miután megölte és felfalta áldozatát, a bélgázok távozásával keletkező felhajtóerőt használja ki arra, hogy visszaugorjon a plafonra." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
60. Beholder Találkozó 2024.06.15. - Beszámoló

A lista folytatása...
60. Beholder Találkozó 2024.06.15. - Beszámoló
Ősök Városa - UL tápláló
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj

A lista folytatása...
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (6)
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (55)
ŐV help (521)
56. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.06.18. PROGRAMJA (21)
Támasszuk fel a közösséget! (241)
Szövetségi felvétel (36)

További témák...

2024-07-15 19:20:04 Az UL-ek letöltésre kerültek.

2024-07-15 19:20:11 A TF fordulók kiküldése megkezdődött!
2024-07-15 19:20:18 A TF fordulók kiküldése befejeződött!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

Felhasználási feltételek

Az Ősük Városa internetes/levelezős játékot a Beholder Kft., a továbbiakban Szolgáltató üzemelteti, a www.beholder.hu oldalon, az alábbi feltételekkel:
A játékban kizárólag azok a felhasználók vehetnek részt, akik az alábbi feltételeket elfogadják.
Minden játékosnak létező e-mail címmel, névvel, postai címmel kell regisztrálnia, amit e-mailben tehet meg az osok{kukk}beholder{ponty}hu címen vagy zseton vásárláskor ezen adatok megadásával.
A játékosnak egy egyedi számlát hozunk létre, amin az ŐV karaktereket és a zsetonokat tartjuk nyilván.
Egy játékosnak több karaktere is lehet egyszerre.
A játékos a számlaszámával és az ahhoz tartozó jelszóval tud Jelentkezési Lapot küldeni a játékba a beholder oldaláról, azaz elindulni a játékban.
Minden játékosnak a saját felelőssége, hogy a jelszava ne kerüljön illetéktelen kezekbe. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a jelszó elvesztéséből való kárért, ha a játékos karakterét ilyen esetben valamilyen hátrány éri, nincs lehetőség a korábbi állapot visszaállítására.
Kérjük a játékosokat, hogy a játékban talált hibákat, úgynevezett bugokat jelentsék az osok {kukk}beholder{ponty}hu e-mail címen. Az ilyen bugok nem használhatók ki akkor sem, ha nem kerülnek azonnal javításra. A bugok által való előnyszerzés büntetést vonhat maga után. A játékosokat hátrányosan érintő hibák esetén nem vállalunk garanciát a karakterek adatainak visszaállítására vagy megváltoztatására, de ez mindig egyedi elbírálás tárgyát képezi, és az osok{kukk}beholder{ponty}hu e-mail címen kell jelezni.
A játék tisztasága érdekében fontos, hogy a játékosok betartsák a szabályokat, és ne próbáljanak
jogtalan előnyhöz jutni azáltal, hogy kihasználják az esetlegesen előforduló programhibákat.
A szabályok megsértése esetén a játékvezető döntése alapján előfordulhat, hogy valakit rövidebb vagy hosszabb időre eltilt a játéktól, és amennyiben ez többször előfordul, akár véglegesen is.
Elvárjuk mindenkitől a normális, civilizált emberhez méltó kommunikációt. A netikett vonatkozik a beholder oldalán levő ŐV-s fórumokra, karakterek közötti üzenetekre.
Tilos minden:
  • Rasszista, szexista, sértő, lejárató, illetve bármilyen lelkiismereti-, vallási-, nemzeti-, nemzetiségi hovatartozással valamint korral kapcsolatos alpári vagy sértő módon kinyilvánított vélemények, avagy a való életbe átnyúló fenyegetések.
  • Minden olyan szöveg, amely tartalma a közzétételének időpontjában hatályos magyar vagy nemzetközi jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz.
  • Minden olyan anyag nyilvánossá, hozzáférhetővé tétele vagy átjátszása, amely kiskorúak számára amúgy nem elérhető, beleértve a szexuális, tisztességtelen, illegális és obszcén tartalmat.
  • Felhasználó oly módon való zsarolása, amely szabályszegésre kényszerít.
  • Mindennemű reklám, melyet a Beholder Kft. nem hagy jóvá, lényegtelen a reklám hordozómédiuma.
  • Nem engedélyezett lánclevelek vagy hasonlók továbbítása, elindítása függetlenül azok tartalmától.
  • A nyilvános fórumon tilos a SPAM (levélszemetelés)
Fenntartjuk a jogot, hogy a játék szabályait, a játékmechanizmusokat vezérlő képleteket szükség esetén megváltoztassuk.
A játékosok a szolgáltatást a zsetonok megvásárlásakor veszik, nem a felhasználásukkor.
A játékban a zsetonok pénzre való visszaváltására nincs lehetőség, sem a játék közben sem a játék abbahagyásakor. A játékosok egymás között adhatnak át zsetonokat, erre van megfelelő felület a beholder oldalán.
A Beholder Kft. nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásáért, az internetes szolgáltatás átmeneti szüneteléséért, vagy a programhibákért, a felhasználók ezzel kapcsolatos kárigénnyel nem élhetnek.
A regisztráció megszüntetését kezdeményezheti a Szolgáltató vagy a játékos is. Ha ezt a játékos akarja tenni, akkor kérheti a karaktere archiválását és személyes adatainak törlését.
A Szolgáltató a játékos regisztrációjának törlését abban az esetben kezdeményezheti, ha a játékos megsérti a játék felhasználási feltételeit és szabályzatát. Zsetonok visszaváltására ilyenkor sincs lehetőség.
Amennyiben ennek a szabályzatnak egyes részei hatástalanok, vagy azzá válnak, nem érinti ezen szabályzat egészét. Az adminisztrátorok kötelesek a hatástalan pontokat, új szabályokra cserélni, amelyek az eredetiekben foglaltaknak jogilag megfelelnek. Ezek késedelem nélkül, azonnal hatályba lépnek és az éppen aktuális esetre is érvényesek. Ugyanez igaz a szabályzatban előforduló hiányosságokra is. Az adminisztrátorok kötelesek a hiányosságok pótlására, olyanformán, hogy az a legközelebb essen ahhoz, ahogyan az adott pont megírásra került volna, ha az eredeti szabályzat megírásakor felmerül.

Egyéb információk a www.ov.beholder.hu oldalon találhatóak az Ősök Városa játékról.

Beholder Kft.

Létrehozás: 2005. december 5. 11:30:27
Utolsó frissítés: 2018. január 17. 17:24:52
Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.