Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Bőrpróba
(Ősök Városa galetki)
Küldd el képeslapként!
Egyes galetkik bőre annyira kemény és ellenálló, hogy sem a szövőpókok mérge, sem az óriáscsótányok savköpete nem képes beszivárogni a galetki belső pólusaiba.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Tolvajakció profi módra
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | ...
Nézet:
//Pwent ez igazi Pwentes beszólás volt.
-Nekem mindegy csak legyen,üssük agyon a büdös drowkat.Na kábé ilyen volt)//
 
//nekem is megfelel itt.csak ugy kérdeztem azért mert csak.//
 
Ahogy gondoljátok nekem itt is jó!Csak legyen valahol : )
 
66Szerintem játszuk le itt, hisz itt került szóba az ongóliant ellenség. ellenvetés?//
 
Gród aki bentvolt a fogadóban meglátta a nyüzsgést.
-Ne hagyjatok itt még nem is láttam ongóliantot,modta és rhont de közben felgyorsitotta magát.

//A csatát itt jáccuk le vagy a kalandok városában??//
 
-Hogy merre jártam? Egy küldetést teljesítettem sikeressen testvéreimmel *az emelet irányába int* Ők nem maradnak sokáig, de lehet, hogy én sem. Sajnos mostanában nagyon felgyorsultak az esem... -ezzel beront a druida szárnyas alakban, majd néhány másodpercel később a csuhás hozva az ongóliant harcosok hírét- ...mények. -fejezi be mondatát törpünk.

-Ongoliantok... -folytatja gondolatát nyugodtan a törp- ...nem szeretem őket. Minden esetre rám és testvéreimre számíthattok, nem jutnak be a városba a fenevadak, Adun vérére mondom! -ezzel felkel, és mélyről feltörő csatakiáltást hallat, egy pillanatra csend lesz a fogadóban, majd nesztelenül leérkezik az emeletről a törp két barátja. Eztán néhány szavas beszélgetés jön, majd az idegenek hosszú ruhájukat ledobva felfedik magukat.
-Gazkul vagyok! -lép elő az első, aki határozottan ogár . Torzulásokban is bővelkedik teste(értsd: az ogárok születhetnek különböző elváltozásokkal a testükön). Négy karja van, melyből az alsó kettő könyökrészéből egy-egy félméteres pengeszerű szarus csontkinövés áll ki, a tarkóján található egy vándorszem (vándorszem = egy harmadik szem), és ha még ez nem lenne elég, szemmel láthatóan természetellenessen megvastagodott az ogár írhája, így bár az nem hord egy deka vértet sem, mégis igen nehéz acélkeménységű szupersűrű bőrén átütni. Ruhája egyszerűen egy ágyékkötő és egy válltáska, így láthatóak acélos izmai.
A másik valójában a tündék népéhez tartozik, az elfek egy igen távoli rokona: faja gilf. A gilfek egy letűnt civilizáció maradványai, életük jóval hosszabb mint egy elfé, és hírhedten jobban bánnak a mágiával, mint más népek képviselői. A számuk egy ősrégi átok miatt megcsappant, ami megakadályozza a gyermeknemzést. Hogy mért vannak még mindig ezen a világon? -beszélik, hogy ha egy gilf megtalálja az igazi szerelmet, akkor újra termékeny lesz. És hogy mért nincsen akkor több gilf? -csapongó, nyughatatlan természetük nem engedi, hogy sokáig egyhelyben maradjanak, és a legkitartóbb kalandoroknak is becsületükre válhat annyi vándorlás, mint amit ők véghezvisznek. Ezen felül a hosszú életűek népe -ahogy egyes tájakon nevezik őket- nehezen barátkozik, ígyhát nehéz és hosszú idő, nomeg jónéhányszáz kilóméter csupán a barátságukba férkőzni, míg közelebbi kapcsolatba.. Minden esetre ahogy az ősi jidori mondás tartja: "Száz hű barátnál jobb egy gilf aki kedvel!" -hisz ha egyszer ők valakit a bizalmukba fogadtak, akkor a végsőkig kiállnak mellette.
A gilf nő -mármint mostmár visszatértem a törp társának jellemzéséhez- igen kecses vonalú, szemnek tetszetős látvány. Bőre síma, kékes-lilás árnyalatú, füle hegyes, akár az elfeké, és füle mögött egy sötétzöld pikkelysor vonul végig a hátán, egészen talpáig -nopersze ruhája miatt csak a nyakán látható-. Szeme szép világoszöld, süt belőle az életkedv és a vidámság. Haja ébenfekete, és hosszú fonatokban omlik le törékeny válláról. Ruhája egyszerű, sötét színű gyolcsokból van összevarrva, lábán saru, vállán egy varázskomponenses szütyő. Így szól:
-Ishmena van Gr'tzuanfel a nevem, de szólítsatok Ishmenának. -ezzel könnyed mosolyt vet az asztaltársaság felé.
-Gyerünk az északi kapuhoz! -indítványozza a törp.
 
Mire Vándor feleszmélt, már majdnem üres volt a fogadó!
-Hé, várjatok meg én is megyek! Megmarkolt egy nyelet (amit fegyverének vélt) és kirobogott a fogadóból. Nem hagyhatom egyedül a barátaimat, és ott van még a báránylelkű Gokk.
 
Gokk ijedten körbenézett. Tudta mily hatalmasok az ongóliatok és azt is ,hogy nem hagyhatja barátait egyenesen a halálba menetelni....körbenézett valami fegyvert keresve. De erre nem volt most ideje. Felugrott és kirohant ,hogy puszta kézzel fojtsa meg "féltestvéreit".......

A törpe felugrott a székéről. És morogva az ajtó irányába indult:
-Bahh engem meg kihagynának egy jó kis szaftos csatából ,hahh ilyenek ezek a mai kalandozók!!!
Kezébe vette a puskáját és kifutott a fogadóból....

A manó nem tudta mit tegyen. De most nem volt ideje gondolkozni.
-Még soha nem láttam ilyen óriást!
Kíváncsisága legyőzte félelmét ,felcsatolta mágikus bokaszorítóját és villámsebességel futott ki a fogadóból.......
 
Zuluhed ahogy meghalja Kogát így szól ellenfeléhez:
-Álj, ezt majd késöbb rendezzük le, inkáb segítsünk!
Azzal elindult a kapuhoz.

------------------------------------------------------------

Sovellis és Árnyék épp bement a fogadóba, és hallották a bajt. Ők is a kapuhoz mentek hogy segítsenek.
 
//Várjunk egy kicsit a csatával, mert most el kell mennem durván két órára. Vagy ha nem vártok meg, akkor meg kitalálok vmit, hogy miért is maradtam ki a küzdelemböl //
 
//Ok, azoknak akik NEM tudnák whas is der Ongóliant, rövid leírást írok.Képzeljetek el egy kb. 3-4 emelet magas izomkolosszust, aki poénból épületeket dobál, zöld-barna-sárgásbarna színskálával megáldva.Nos 3 db jön ebből, és mindegyik harcos kasztú, vagyis NAGY meccs lesz remélem fun kis csatát tudunk majd leírni, nekem 1 karim (Koga) fog csak csatlakozni a harchoz.//
 
S'almeyna meghallja a hívást, és a lovagjai élén csatlakozik a kalandozókhoz.
 
A tünde, mintha hirtelen minden fáratdság kiszált volna belőle, felpattan a helyéről és kirohan a kocsmából, egyenesen a kapu felé. Kisvártatva Muradin is csatlakozik barátjához, teljes harci vértezetben, csatacsákánnyal, puskával.
 
Csuhás, mint egy veszett vad ront be a fogadóba, ziláltan elmormog egy hangosító varázslatot, majd így szól:
-Kalandozók!Szükségem van a segítségetekre!A félelmeim valóra váltak: nem egy, hanem három ongóliant harcos tart a városunk felé!Egymagam nem vagyok elég erős ahhoz hogy megállítsam őket!Egy óra múlva az északi kaput fogják lezúzni, mindenki gyülekezzen ott!
 
Xojertha belép a kocsmába, és megpillantja a druidát. Megáll az ajtóban, idegesen szaglászik körbe, majd ismét a druidára néz. Felüvölt, majd felveszi sas formáját, és megrohamozza Zuluhedet...

//arra gondoltam, hogy Zuluhed is felvehetné állatformáját, és ő is nekirohan Xojerthának, majd egy kis erőfittogtatás következik a két druida között ;))//
 
Egy újabb törpe lép be az -immár- alkoholszagú fogadóban. A társaság nagy része egy asztalnál ült. Körbenézett. Ahh. Még pont volt egy üres asztal a számára. Leült a székre és rendelt egy sör. Megitta az italt ,majd morogni kezdett:
-Bahh.Hogy tudnak hiányozni a jó törpe sörök!Mikor ittam én már olyat utoljára!Hahh.Khömm.-majd az asztalra dobott pár érmét az erszényéből....

//A TÖRPE KINÉZETE:
Hosszú vörös szakálla a derekáig ér ,hátul a haja pedig varkocsba van fogva.Fején nagy szarvastulok sisak.Vértezete egy karcos mellvért ,vállain pedig acél vállvas.Nagy vasalt barna vasalt csizmája van. Hátán puskáját hordozza ,oldalán pedig bűvös csatabárdja.Csuklóján bedig acél karkötő.A nyakában pedig egy amulett ,egy kis szütyő és az erszénye lóg.

Ezt a karakter Zuluhedtől vettem át.//
 
A vígan mulató társaságot a kocsma ajtajának csattanása zavarja meg. A nyíló ajtóban Ilidan alakja jelenik meg. Külseje megtépázott, vértje több helyen be van horpadva és holdpengéi is csorbák néhol. De az igazán szembeötlő mégiscsak az övén lógó, kicsiny tasak, mely mintha vörösen vibrálna a benne lévő valamitől. Az árnyef fáradtan telepedik le a megszokott emberekhez (és egyéb élőlényekhez).
- Kicsit megkésve érkeztem az igért időponthoz képest. Mentségemre legyen mondva, hogy lefoglalt egy barlangi pókdémon. Tehát a vadászat sikeres volt, ám a következmények eléggé meglátszanak felszerelésemen. Azt hiszem, miután kipihentem magam el is viszem őket a kovácshoz.

//a goblinleírásból kimaradtak a kamikaze goblinok, amik a legfontosabb részei egy ilyen zöldbörü seregnek. //
 
//a goblinleírás jó, csak az én tudomásom húgyszínű a képük.... A harcosaik ritka bénák, és sámánjaik vannak(varázslójuk nincsen, mivel túl hülyék a mágiatanuláshoz). A goblinok kizárólag csapatban támadnak, általában a magasabb és inteleigensebb hobgoblinok vezetik a seregeket.
Ez most goblin á lá Dragonlance volt ))//
 
-Nem, se a fejvadászokat, se az árnymágiát sem ismerem nagyon.
 
//szerintem is a tündérekre gondolsz.Amúgy úgy győztek a goblinok, hogy az erdő összes goblinja összefogott,és így vagy 150-en voltak.(vagy többen)És a falu alakváltói kb.20-an így a túlerő miatt nyertek.
Ja és leírás a goblinokról:
1m-1m 30cm magasak.Bőrük zöld színű,szinte mindig csapatban vannak.Van köztük:harcos és néhány varázsló.(ez egy különösen rövid leírás volt ;) )//
 
//Énszerintem se floodolj; egy átlagos goblin pedig akkora, mint egy kisgyerek; úgy 1-1,5 m között van. Te biztos a tündérekre gondolsz, azok ilyen kicsik.//
 
Amikor Vándor az asztalra csap.
-Merre jártál, apró termetű barátom? Már hiányzott az a fránya modorod. A cingárt Gokk-nak hívják, és fél fogára sem volnál elég. Vigyorodik el sörhabos pofával a barbár. Mire mindannyian hangosan felkacagnak (máramennyire ez ilyen állapotban lehetséges).
 
//nyílván NEKI nincs baja a varázslóval, de úgy játsza ki a törpjét, mint aki idegenkedik a variktól. Mellesleg az én törpöm sem kedveli a mágiát, mégha ezt nem is veri nagy dobra. Te is alakíts ki személyiséget a karakterednek, és kerüld a floodok. Köffi: lord//
 
Miközben bent a Sárkányban víg beszélgetés folyik, odakünn heves szél ostromolja a falat. Eső készül. Néha-néha dörgés, és villámény cikázik. A következő szélroham besöpri az ajtót. Ott egy ismerős alak jelenik meg. A szokásosnál nehezebb léptekkel halad befelé, ezt új vértje okozza: fém mellvért szögekkel kiverve, hozzákapcsolva az ágyékrészen érdekes kékes fényű láncszemekkel egy csataszoknya, maga a vért sötét árnyalatú, és az egyik vállvédője meglepően nagy, és egy sáskafejet formáz. A törp minden lépésénél csörren egyet a vért a ráaggatott láncoktól, fogfűzérektől, fémillesztékektől és egyébb kiegészítőktől. Csatacsákánya immár nincs az oldalán, csupán a Gyehenna Harci Kalapácsának nevezett fegyvere. Ha lehet, akkor a szokásosnál is zordabbak a törp arcvonásai. Rezzenéstelen ábrázattal ennyit mond:
-Visszatértem!

Ezzel int, erre a háta mögül két humán viharzik fel a lépcsőn a szobák felé. Nagyon megnézni nincs idejük a bent ülőknek, csupán fajukra lehet következtetni. Egyikük valószínűleg ogár -nem is akármilyen torzulásokkal- míg másikuk valamilyen nőnemű tünde lehet, de hogy elf-e, árny elf vagy más nemesvérű azt nem lehet megállapítani. (jelzem: az avatott szem rajtuk is a törpéhez hasonló gyűrűt lát a két új alakon)
Odamegy a söntéshez törpünk, elővesz valami borfélét és leül a társaságba. Egy biccentéssel üdvözli a már ismert arcokat, egyel az újakat, és külön szóval üdvözli a fél-óriást:
-Szevasz cingár, mijáratban erre? -a cingárra a "sértett" és Vándor is felhúzta a szemöldökét, de jobbnak látják egyenlőre figyelmen kívül hagyni ezt, hisz láthatólag a törp RÓZSÁS hangulatban van, ami leginkább a tüskésségében nyílvánul meg.
Egyenlőre minden figyelmét leköti a "kedves üdvözlés" után a sörhab szakszerű felhörpintése, amikor...

//üdv nektek, remélem nem hiányoztam nagyon ;-) további jó írogatást, örülök, hogy ilyen sokan vagytok //
 
// Lécci hagyd abba a floodolást. Ez tényleg nem chat, és ráadásul olyanokat irsz 3-4 hozzászólásba amiket egybe simán bele lehetne foglalni. Ez vmilyen szinten a netikett megsértése, amiben tiltva van a floodolás és szemetelés a közösségi helyeken (pl. forum). Előre is kösz! //
 
//én úgy tudtam hogy egy goblin kb 10 cm magas (bocsesz hogy sokat írok de 20 hozászólás kell)//
 
A törpe megütközve néz rá az ifjonc barbárra.
- Ej, barátom, nem értesz te semmit! Nekünk törpéknek elveink vannak! Elvek, melyeket nem lehet csak ugy levetkezni, mint holmi használt páncélt. Én ugy tartom, hogy a mágia csupán holmi alantas dolog, mit akármelyik törp kéz kovácsolta fegyver porrázúz, akár egy apró kavicsot! - azzal még egy utolsó lenéző pillantást vet a druidára, majd felvonul emeleti szobájába.
 
na ehhez nagyon józanak kel lenni
 
mi a bajod azzal hogy varázsló? nem tehetet róla hogy ez lett most mi a gond?
 
//Nyakábankét amulett is logott.Az egyiket MINDENKI ismerte(megjegyzés):ez nem igaz pl én és még úgy kb.10 haverom nem hallot erről
 
  ... | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.