Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Többszemélyes kalandok
(Ősök Városa)
Küldd el képeslapként!
"Nos, itt vagyunk, a barlangcsarnokban, amit a remete előre leírt. De vajon, hol vannak a tulajdonság- és szakértelempróbák, na meg a szörny, akinél a kincset találhatjuk? Kezdjünk hozzá gyorsan a kutatáshoz, hogy mielőbb elhagyhassuk ezt a baljós helyet! Itt a torzszülöttek bármikor bekeríthetnek!" - töprengő gondolat egy többszemélyes kaland közepén
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Tolvajakció profi módra
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | ...
Nézet:
Hello!

Én is ügyességre tennék, meg teszek is. ( 38as barbár)

Kérdés:

Most jött be a tudás könyve. Még nem vettem meg, filózom h osszam be a pontokat. Ehhez a "Nagyok" segitségét is kérném.

Az már tuti, hogy zárnyitásra majd sokat kell tenni.
Sokan mondták, hogy taktikájuk max tomb és max friss. Idáig a játékban úgy éreztem h barbárnál a seb és konc jobb volt, mint tomb, ebben a sorrenben. 50 felett inkább a tombolás kell? Csak mert szerintem ha sebezhetetlen vagyok és magas a tám%om, ritkán futnak el a barbár elől.
Mi a véleményetek?
 
Ezt teszem. de nem olvastad el, hogy azoknak is próbáltam tanácsot adni aki nem tudnak gyakran belépni.
Az ügyességről csak annyit, hogy sztem 30. szintig ha mindent ügyire teszel az már lenyomja a szörnyeket. Én pl kb 10 szint óta nem vesztettem csatát pedig már vagy 6-7 szint tulajdonságpontját egészségre "áldoztam". De mint az előbbi hozzászólásomban is leírtam ez teljesen egyéni véleményem, senkinek sem kötelező egyetérteni, de talán valaki hasznát veszi.
További jó játékot!
 
en is egyedul az egs novelest nem ertem
ugyire kell gyurni. En az elejen erore gyurtam a tunderrel, de nem igazan jott be, az ugyi viszont igen.
Oltozni barmire lehet
50es felett hol erre hol arra (ertsd vedekzes/tamadas) kellett oltoznom.

meg egy fontos dolog:
ha van idod es lehetoseged, akkor gyakran lepj be, nyomkodd a kalandozast amig sarga nem lesz az EPd, aztan lepj ki es gyere vissza felora, 1 ora mulva, atol fuggoen mennyi a max EPd igy gyogyitani sem kell se penzert, se cselekvesert
 
60. szintről a kövtekező a véleményem:
Tündérék minden, de minden elosztható tulajdonság-pontot tegyenek az ügyességre! Erőt, egészséget, HP-t, miegyebet majd hoznak a tárgyak, amennyit kell. Egy tündér ne pakoljon egészségre, mert úgysem fogy a Hp-ja, hiszen el sem találják a magas ügyessége miatt. Erőt ugyanígy nem érdemes növelni: inkább sebezz kisebbeket, de biztosan, mint nagyokat, de ritkán!

Tehát ÜGYESSÉG!!!!
 
Hú ezt szépen leírtad..
Nem értem Te miért pakolsz tulpontot egészségre...3 egészség csak plussz 1 hp szintlépésnél,és sztem a magas egs nem nagyon látszik meg ha kalandozol..A magas ügyi viszont elég jelentősen érzékelhető..Szerintem.Szerinted?
 
Na sárkányölös kérdések!

Így az 50.szint küszöbén, venném a bátorságot, hogy egy általam jónak ítélt mintát közreadjak a kezdő karakterek számára: (és így talán kevesebbszer fognak elhangzani ugyanazok a kérdések).
1. Tulajdonságpontok: Tündérrel az első 20 szinten ügyire, barbárral, törpével az első 30 szinten ügyire, utána minden karakter egészségre.
2. szakértelmek: a) ha arénázni akarsz akkor maxos kritikus, néhány(esetleg max) kincskeresés.
b) ha nem arénázol akkor: max tombolás, max felfrissülés(így tudod a legnagyobb százalékban biztosra hozni a győzelmet). Míg a tombolás tart öltözz max védelemre; utána max százalékra és ügyire, ha lehet akkor még itt is figyelni kell a védelemre.
Teológia, sebezhetetlenség, szivósság, koncentráció ezek csak akkor fontosak ha nem tudsz belépni elég gyakran*.
Alku: ha állandóan belépsz akkor van pénzed megvenni mindent, így ez nem létfontosságu szakértelem, de ha valaki sok pénzzel szeretne előre kerülni, az ne adjon el semmit, hanem várjon, várjon és várjon, és majd úgy 50. szint felé jó magasra fölnyomva az alkut el ad mindent és előre kerülhet a toplistán.
Zárnyitás: az elején(40.szintig) nem különösebben érdekes mert olcsóak a kulcsok, de ezután vagy gyurj rá keményen, vagy 50.szinten vedd meg a tudás könyvét és rakj erre a szakértelemre legalább 10-et(15-t). Egyesek a zárnyitást maxos kincskereséssel és maxos alkuval oldják meg(helyetesítik), sztem mind a kettő használható.
Cselekvésből soha ne gyógyítsd a karaktered, és pénzből is csak egyetlen egy esetben, ha meg van a csp-d, ahhoz hogy szintet ugorj de nincs hp-d, hogy lenyomd a csp-ket. Ekkor viszont kötelező pénzből gyógyulni, mert szintlépés után hamarabb kapod a csp-ket. (Ez a gyógyítás is csak 34. szintig kell, utána ne gyógyítsd magad pénzből, mert hiába ugrod hamarabb a szintet utána nem kapsz több csp-t).
kitartás 51. szintől: sztem érdemes felnyomni, mert így kisebb eséllyel menekülnek el a monsterek.
Cuccok: a boltban lévő százalékot adó tárgyakat mindíg vedd meg: szintlépésnél első dolog ellátogatni a boltba, és a támadó és xp bónuszokat adó tárgyakat megvenni és a régieket eladni. Mindenképpen meg kell venni még a boltból a nagy egészséget adó cucokat, és szintlépés előtt ezeket fölhúzni a karakterre.
*ha nem tudsz belépni elég gyakran: ekkor igen jól ön a sebezhetetlenség, alku, teológia. Sebezhetetlenség alatt öltözz max sebzézsre és százalékra. Mielőtt gyógyítanád a karaktert vegyél egy csomó kulcsot, így a gyógyítás valamivel kevesebbe kerül, és csak akkor adj el bármilyen tárgyat ha már nincs elég pénzed a gyógyításra.
Remélem néhány játékosnak segítettem, hogy jobban élvezhesse a sárkányölést!
És mielött minden más taktikáju karakter szidná azokat amiket leírtam, ajánlom figyelmükbe a mondandóm elejét:általam jónak ítélt minta.
Jó játékot!
 
Az egy szakértelem. Nem tudom hányadik szinten kapod meg.
A következő csatákban (de max. 10 percig) minden ütésed találni fog. Az, hogy hány csatáig tart, szakértelem szintedtől függ. 24 óránként egyszer használhatod.
 
Kzdő vagyok, de mi az a tombolás?
 
Azért kell a százalék mert 50. szint elött nem tudod minden cslekvésedet tombolással lenyomni hiába vagy maxon; de egyébként igazad van, tombolás alatt jobb felöltözni max védelemre, aztán vissza százalékra.
 
Tök vicces, hogy nemrég inditottam 2 tündért 1 nap eltéréssel (most 8as szintű mind2) és iszonyat máshogy vannak felöltözve, pedig mindegyiknél a lehető legtutibbra öltözöm. Csak totál más cuccokat találnak. Valamelyiknek a fegyvere és a gyűrűje király, mig a másiknak meg a páncélzata.
De ami az egyiken nagyon jó, azt richtig nem találja meg a másik...

Ha összegyúrhatnám öket, kiakadna a játék
 
kösz a tanácsot
 
Még 1 reakció. Minek százalékra öltözni, ha egyszer úgyis tombolsz?
Amugy én személy szerint ( 37es szint ) nem nagyon tombolok, mert úgyis elég durva a százalékom, nem nagyon van rá szükség 30+szintek szörnyeinél. Bár ahogy olvasom 50+nál megint bedurvulnak...
 
Ja baromira nem érdemes a bárbárt erővel tömni. A legeslegelső karakterem barbár volt, az elején még elkövettem ezt a hibát. Aztán egy idő után csak ügyi...
 
Köszi
 
Nem olyankor nem, csak a kalandozásra vonatkozik a a stat. Amugy már néhányszor én is legyaktam az illetőt
 
Legyőztem az arénában XII. Mokányt, aki eddig a győzelmeket tekintve 100%-os volt. Megnéztem a statisztikákban, hogy most hány %-os, de még mindig 100%.
Szóval, ha az arénában valaki veszít, akkor nem csökken a győzelmének az aránya?
 
xp-t.
 
teljesen kezdő vaok mit ér ha vkit legyözök arénában?
 
Eddig se cseréltem le de nem is akarom.
 
Ha a bíbor bronzkalapácsot leváltanád,a vashegyű lándzsára akkor 15% támbónusztól esnél el..Sztem semmiképpen se válts..
 
Mondjatok már vmit.
Melyik a jobb fegyver?::::::::::Bíbor bronzkalapács vagy Vashegyű lándsza????????
 
Hát szerintem (49.szintü karakter) : egy keveset tápolhatnál még az ügyességbe, mindíg legyél felöltözve százalékra, a lehető legtöbb csp-t tombolással nyomd le(maxos tombolás+maxos(6-os) felfrissülés). És barbárral ne költs erőre.
 
Én most 14-es szintű vagyok (még csak kezdő...)
És a barbáromnak ilyenek a tulajdonságai:
erő: 43 szint: 14
egészség: 22 védekezés: 83
ügyesség: 29
Szerintetek min változtassak?
És milyen szakértelmeket tanuljak hogy később ne legyenek "gondjaim"?
Előre is köszi
 
Sok kicsi sokra megy!
Gondolj bele hogy 50. szintig már majdnem +50 HP és ez már felér egy szintlépéssel!
Meg ahogy már mondották a több XP is kecsegtető!
Alacsonyabb szinten sztem javasolt csak azután nekilátni hogy letudsz pár kalandozást és van pár új,erősebb cuccod.

Csak bátorság!!!

Üdv: Amen
 
Nem is azért. Valamivel több xp.
 
Nemtom csak úgy kérdeztem... mert akkor csak minden páros szinten csinálom meg valószínűleg mert 2 ép-ért nem biztos hogy megéri...
 
Igen, és 51. szint felett is ugyanígy folytatódik. Miből gondoltad, hogy nem?
 
Nem változik.
 
Az 51. szintig mindig minden második szinten lévő bátorságpróbáért 1 tulajdonságra költhető pont jár és minden páratlan szinten 2 ép? vagy változik?
 
Melyik a jobb fegyver?:


Bíbor bronzkalapács
vagy
Vashegyű lándzsa

aki nem ismeri ezeket annak 1. játékos oldal/fegyverek
válaszokat várok ide
 
  ... | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.