Vissza a Főoldalra
 

Újdonságaink
Előkészületben
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
A pontgyűjtésről
Akciók
Beholder könyvek (Lista)
Más kiadók könyvei (Lista)
Kártyacsomagok (Lista)
Magazinok (Lista)
Játék-kiegészítők (Lista)
Puzzle játékok (Lista)
PC játékok (Lista)
Társasjátékok (Lista)
Dobókockák (Lista)
Keresés a termékek közt
Chat, üzenõfal
Íróink
Sorozataink
Ajánlók, kritikák, ismertetők
Könyvrészletek
Fantasy borítóképek
Sci-fi borítóképek
Könyv toplisták
Fórumok
Szavazások
Bevásárló kosár
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Egy mech pusztulása
Küldd el képeslapként!
A csatamecheck, bár hihetetlen páncélzattal rendelkeznek, de korántsem elpusztíthatatlanok. Legfélelmetesebb ellenfelük azonban önmaguk, vagyis az ellenség által irányított csatamechek.
Nézz szét a galériában!
Termékismertető - Zén Legendái: Manaszipoly
Könyvismertető - Kjartan Poskitt: Szédítő számtan
Könyvismertető - Kjartan Poskitt: Még agyatlanabb algebra
Termékismertető - Kártyavédő tok - Ultra Pro - Premium toploader (25 db)

A lista folytatása...
Könyv adás - vétel (622)
Megújult webbolt (14)
Kaland-Játék-Kockázat (156)
Részvétnyilvánítás - Böszörményi Gyula (2)
Alanori Krónikát vennék (61)
Az Idő Kereke sorozat folytatódik! (10)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | ...
Nézet:
Köszönöm szépen a visszajelzéseket! A vastagsággal kapcsolatban kirakunk akkor esetleg egy szavazást, jó így, vagy legyen vastagabb, mert látom itt megoszlanak a vélemények.

Cardmaster, köszönöm a listát, el is mentettem magamnak! A cikkekben eddig is nagyon támaszkodtunk a külsős, fanok által írt cikkekre, blogokra, szerencsére ebben most is nagy segítségünk van azért, de azt, hogy gyakrabban legyenek írások, egy módon tudnánk garantálni, ha én magam írnék több cikket. Ötletem van egyébként témákra, csak sajnos időnek nagyon szűkében állok, most is f9, és még itt vagyok az irodában
A lapkeresőnk egyébként szerintem elég jól sikerült, ha bármi tökéletlenséget vélsz felfedezni benne, írd meg nyugodtan, próbáljuk még jobbá tenni!
Ami nekem régi álmom egyébként, egy olyan weboldal, ahol a játékosok paklikat állíthatnak össze, azokat közölhetik leírással együtt, a többi játékos pontozhatja, kommentelheti, akár azt is be lehet állítani, milyen versenyeket nyertek. A legjobb tartalomgyártók ugyanis ti vagytok, egy ilyen oldalt nagyon jól meg tudnátok tölteni. Már régóta lobbizom a megvalósításán is, nálunk erre eddig nem volt kapacitás, de tárgyalok erről külsőssel most is.

D.K. lapméret: igen, elvben lehetséges, hogy a lapméret ne változzon! De ennek megvan az ára, és ez igen horribilis, ezzel kapcsolatban is kértünk árajánlatot, ez csak úgy lenne megoldható, ha jelentősen nőne a paklik ára, szerintem ez nem lenne most jó ötlet.
 
Azt stanca formának nevezik. Amit a vevő ha standard méretről is van szó először kifizeti. Ha a magic kártyát ugyanazzal a formával vágják mint az új hkk lapokat. Akkor annyi az egész, hogy kap egy plusz számot. Magic lesz pl a 1010 a hkk1011.A forma elhasználódása esetén természetesen a ravasz gyártó kiszámláz ugyan arra a formára mind 2 megrendelőnek egy ismétlést.
Ami már olcsóbb, fóleg ha van annyi szőr a hátsóján.
Viszont az első forma lehet 50k tól a bonyolultságától függően akár 3 millió forint is.
De ez egy egyszerű forma nem túl drága Max 4-5 display hkk lap ára.

 
Ez a lap méret már fix hogy ez lesz?? Nem szivesen dobálnék ki X fajta dragonshieldet itthonról mert konkrétan kitud esni belőle a lap olyan kicsi.
 
Nekem teljesen vegyes érzelmeim vannak. Megnéztem a pénztárcámat kedden, sajnos nem volt benne 30k, hogy a számomra kellő mennyiséget összerendeljem. Hó vége van, ennyi

Aztán gondolkoztam (halkan megjegyzem, csak ezért az extra lapért szerettem volna rendelni, mint gyűjtő egyet csak betáraznék ezekből,) de végül arra jutottam, hogy nem rendelem meg, mert valszeg nem marad.

Semmi sírás részemről, mérlegeltem, ennyi.

Lehetett volna jobban, de sokkal rosszabbul is.

Kb olyan érzésem van mint amikor a védnöki program futott.

Nem lettem hátrébb mert nem adtam hozzá a nevem, de azért csak jó lett volna....

Lendüljünk tól ezen szerintem. A minőség már kép alapján is jó, ha meg valaki fogott már valaha magices lapot akkor tudja hogy mekkora a különbség.

A mérettel kapcsolatban nekem vannak aggályaim. Nem szimpi hogy két külön méret lesz a piacon egy azon időben. Ettől függetlenül meg lehet oldani különböző módszerekkel, hogy ne legyen zavaró versenyen.

A 11. kiadás fordulópont lesz. Hiszen a jól tudom abban már csak ilyen lapok lesznek. Nekem tetszik ez a radikális irány a játék érdekében.

Ettől függetlenül ahogy egy alábbi kommentelő is írta hallgassuk meg a kisebb embereket, mert az utóbbi időben nem egy játékostól hallottam azt, hogy a kiadó hozzáállása nem volt a legmegfelelőbb.

Én lassan 20 éve kitartok a játék mellett, szerintem nincs olyan intézkedés ami eltántorítana és pontosan tudom hogy nem lehet mindenkinek megfelelni (ráadásul nem is kell vélemnéyem szerint) ugyanakkor tessék figyelni-vagy próbáljon meg a vezetőség figyelni mindenkire!

Az irány amit felvett a cég egyébként tetszik, így tovább!

Az oldalhoz is szeretnék hozzá szólni ha már így belevágtam (és utólag is elnézést a hosszúra sikeredett bejegyzésért): egy ideje nézem az aktivitást itt is és a közösségi oldalakon is.

Valami ötlet, újítás akármi elférne szerintem, hogy ne csak a másik felületet, de ezt is használja a nagyérdemű.

Én szeretem bogarászni ezt az oldalt, de az édes kevés. Szívesen vennék az alábbiakból néhányat, amit szerintem mások is olvasnának, vagy motiválná őket, hogy itt is töltsék a munka, család vagy tanulás melletti időt.

Amit hiányolok, és szerintem javítana az oldalon:
-még több szavazás
-dicsőségpontok a lapszavazásnál (akár kép akár képesség)?
-paklielemzések, interjúk --> kapcsolat a nagyobb szervezőkkel oldalakkal (van - van, de jobban felépíve)
-statisztika: lapokról, paklikról, és versenyekről táblázatban, rajzban versben bármiben...
-random interjú random kártyásokkal
-lapkereső reform (minden kieg pontosan szerepeljen a keresőben).
-ötletdoboz: játéksok gondolatait meghallgatni - bár erre jó a beho bácsinak kérdések topic

Hirtelen ennyi, de szerintem sokat tudnának a játékosok írni ezekről a dolgokról.

Az irány tehát jó, finomítsunk csak

Üdvözlettel

Egy lelkes játékos
 
+1 az új nyomda mellett, nagyon szuperek lettek az új lapok. Nekem a tapintása tetszik a legjobban, de a színek és a vágás is tökéletes. Egyébként a szélessége és a magassága pontosan akkora mint egy magices lapé, így prímán passzol a standard MTG-s protectorba is.

A vastagságát viszont én pont hogy nagyobbnak érzem mint a magices lapoknál (nincs itthon mikrométer, de érezhetően kevésbé hajlik az Áldozati máglya mint egy MTG-s lap). Ennek okán lehet hogy én már nem vastagítanám még jobban a lapokat (de biztosan ennek a döntésnek is megvannak az okai kiadói oldalról).

Az akcióról pedig annyit, hogy én pl. kaptam lapot, pedig nem kisker mennyiségben rendeltem. Már hétfőn ki volt írva hogy jár az ajándék lap a rendeléshez, és csak pénteken fogyott ki a lapkészlet. Vannak egy 1 napos akciók is az élet más területein, úgy gondolom 4 nap alatt bele lehet botlani a hírbe, és átgondolni, leadni egy rendelést.
 
Szép a Cartamundis lap felülete, textúrája és a színek is. A papír a jelenlegi HKK lapoknál érezhetően vékonyabb, talán a MTG lapoknál is kicsivel. Ha tud majd vastagabb lenni, az nem baj

Köszönet illeti a kiadót, hogy volt kedves odaadni ezeket a próbalapokat a vásárlóknak, és nem tette el őket a vitrinbe.
 
Szépek a színek, sokkal "feketébb a fekete"...
És a hátlap is sokkal sötétebb mint a megszokott.
minden oldalról kb. 0,5mm kisebb a lap, nem sok de nagyon szembetűnő.
 
Ha ideér a pakkommal ez a csoda GLS, az Excelsior Klubon is lesz majd róla cikk (és párhuzamosan az új Alfákról is).

https://is.gd/excelsiorklub
 
Köszi a visszajelzést, és mindenki mástól is szívesen fogadjuk, aki CartaMundis lapot fogott már a kezébe. Főleg, ha jókat ír
 
Ha a Molluszk, az ócskás szerinted nem spoiler versenylap, akkor valszeg nem ugyanazt értjük a fogalom alatt.

Ha pedig nekem nem jött le az, amit most és itt leírtál magyarázatként, akkor másoknak se biztos, hogy leesett.

Nagyszerű termék, nagyszerű akciók, és nagyon nem megfelelő marketing.

Ha ezt az akciót egy icipicivel több odafigyeléssel előre megtervezitek, és megfelelő körültekintéssel, úgy kommunikáljátok, ahogyan kellett volna, akkor tuti nem alakul ki keserű szájíz senkiben.

De - mint írtad is -, valóban nem vagyok érintett, és ugye ha nem vagyok érintett, akkor ne is szóljak bele...

De elengedtem. A hangvétel valóban nem volt megfelelő a részemről. Belátom, és elnézést kérek érte.

A kritikát azonban nem kell mindig támadásként megélni, és lehetne belőle akár okulni is. Emellett (és ez ismét csak a marketing), aki jelez egy problémát azt nem kioktatni kell, hanem elnézést kell kérni tőle.

Bennem van a hiba, hogy szüntelen javítani szeretnék a dolgokon, és sehogy sem tudom kinőni ezt a gyerekes hozzáállást. Elnézést.
 
Nekem tetszik az új nyomda minősége meg a színek is jobbak vastagságra nem hiszem h baj volna vele. Viszont méretre nagyon kicsik szerintem.
 
Egy egy limitált akció volt, mivel nagyon limitált számú kártya állt rendelkezésre. Az akcióban szereplő lapokat alapvetően "kisker" vásárlók vitték el, elég sokan rendeltek, a cirka 80 lap 38 vásárlóhoz jutott el, szó nincs arról, hogy egy kereskedő felvásárolta az egészet vagy ilyesmi.

6 paklinként járt 1 lap. Ezt lehetett volna följebb tolni (pl. 12 paklira) de akkor azzal pont a kisebb mennyiséget vásárlókat zártuk volna ki. Az sem megoldás, hogy 1 ember legfeljebb 1 lapot kaphat, ne kényszerítsük már a vásárlókat, hogy 6 névre/címre kelljen rendelniük...

Amire szeretném még felhívni a figyelmet, itt nem valami spoiler versenylapot osztogattunk, ez egy termékminta volt, ami szerettünk volna a játékosokhoz eljuttatni, nem pedig egy bónusz, amihez csak nagy összegű vásárlással lehet hozzájutni. Egy dedikált marketinges max. annyit tudott volna ezen segíteni, hogy a paklik 1450 helyett 1990-ba kerültek volna, hogy az ő fizetését is kitermeljék

A frusztrációdat nem értem egyébként, János, te amúgy sem vásároltál volna ilyen paklit, nem maradtál le semmiről. Akik rendszeresen vásárolnak tőlünk, azok legtöbbjéhez azért reményeim szerint a lap eljutott.

Aki szeretne még cartamundis lapot, és ebben a körben kimaradt esetleg, a Dungeonnak adtunk Dungeon, az Alanornak pedig Tetranomália cm-s lapokat, ezeket beszerethetitek még tőlük, ill. valószínűleg nálunk is lesz még vmilyen limitált akció, pl. a cm-s Argum gólemekre vagy (a versenyen egyébként nem hasznláható) Cunami teknősökre.
 
Nem szándékoztam még csak sugallni sem, hogy bárki is hülye lenne, csak leírtam 2 tényt.
 
Azert nehogy majd meg a vasarlo legyen a hulye, hogy rosszul lett menedzselve ez az egesz...
En inkabb elgondolkodnek rajta, hogy mikent lehetett volna maskent csinalni, mint hogy leoltom az elegedetlen, potencialis ugyfelet.
Nagyon raferne a kiadora egy marketinges, akarcsak felallasban, ugy erzem. (Es most engem is nyugodtan le lehet oltani, mert keretlenul adok tanacsot. Mit ertek en az uzlethez... mondjuk azt tudom, hogy elegedetlen ugyfel szavat szaz elegedette se nyomja el.)
 
Pontosan. A hír 22-ei kikerülésétől kezdve lehetett előrendelni, ez benne is volt a hírben.
Köszi mindenkinek, aki részt vett!
 
30+ játékos vett részt.
 
Az email ből veszem. 24.-én (00:22) kor jött az email.
Reggel meg már ki volt írva hogy elfogyott.
 
Nem tudom, ezt honnan veszed, de biztosíthatlak, hogy tévedsz. Az akció egyébként 2 napig ment.
 
Ezt most én se értem...mintha nem mindig így lenne...
 
Nem a siránkozásról szól hanem a korrektségről.
1-2 emberke felvásárolta oszt annyi.
Karácsonykor sem az kap minden ajándékot aki hamarabb felkel,legalábbis nálunk nem.
 
 
De mit akarsz vele várni ha vki még csak most akar rendelni
 
Én azért megvárnám a hétfőt a hisztivel, hogy lássa mindenki mennyi lapot kapott. Ugyanis egyelőre nem tudjuk milyen szisztéma szerint osztotta a kiadó a lapokat, csak azt hogy elfogyott.
 
Sokkal elegansabb lett volna kisorsolni ezeket a lapokat azok kozott, akik min 6 alfat rendelnek. Ez igy csak arra volt jo, hogy keseru szajizt hagyjon hatra a vasarlok zomenel.
Mindenkinel, aki nem volt eleg gyors, es nem rendelt kartonszam. Ezt pedig csak kevesen tehetik meg.
Szoval jobban is vegig lehetett volna ezt gondolni.
De persze nem fanyalgok, mert a gesztus maga tenyleg megsuvegelendo. De a kivitelezes...
 
További akciók alanor.hu
 
Tisztelt Beholder bácsi

Azért ezt nem tartom korrekt dolognak,hogy kikülditek az emailt az alfapaklikról.Meg hogy 6db után ajándék lap később meg már sorry elfogyott.
Nem lehet ezt limitálni,hogy egy nap csak az első 6 pakli után járjon?
Igy valaki felvásárolt egy kazallal és más megint nem kap semmit.Ez szerintetek korrekt?
Más is ugyan úgy vásárol a boltba nekik nem jár ilyen kedvezmény?
Sokan játszuk ezt a játékot ,mégis érdekes módon erről és az ilyesféle akciókról nagyon sokan lemaradnak.Marhára nem egyenlő még a vásárlás esélyei sem ugy nézem.
köszi
 
Minden IS huzat. szép
 
Igen, már fent vannak!
 
Remelem, nem csak "nekem lett" a video... de koszi
 
Sziasztok!

Azt szeretnem kerdezni, az uj alfakat
lehet matol nezegetni majd a lapkeresoben?

Koszonom elore is a valaszokat!
 
  ... | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.