Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A furfang temploma
(Túlélők Földje építmény)
Küldd el képeslapként!
Itt-ott elszórva találni még néhány elhagyatott építményt, melyről nem tudni kik és mikor építették. A furfang temploma pont ilyen, bár vannak rajta ajtók és ablakok, a belsejébe jutni még soha senkinek nem sikerült.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Tolvajakció profi módra
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | ...
Nézet:
- Az erősebb test miatti aggodalmuk várható volt és jogos. Próbáltam minden óvintézkedést megtenni, de nemmerem itt elmondani talán megértik miért. Ha elfogadja a testet megpróbálhatnánk rögtön elteleportálni topázt valahova messze és esetleg védőmezőbe vonni, akár rúnák által. Idáig tudok segíteni azután mi lesz az nem az én dolgom, megszállja az új testet és fél perven belül övé lesz. Ha tudnak tenni valamit tegyenek és mostantól szerintem mindneki védje az elméjét. - Vándorra néz - Lehet hogy most megsértődsz de Topáz érdekében a te jelenlétedben nem mondhatunk többet. Veled sokat van...
Nemakarta befejezni, a barbár talán kitalálja hogy Enger nembízik abban hogy megtudja védeni a gondolatait, így is épp elég hangzott el. Ha a többi mágus akar valamit legyen. - Enger elmosolyodik - Úgyis minden felesleges de jobb ha nem tudják. Talán látványos kudarcot vallanak, az érdekes lenne.
 
nő nem válaszol a hozzá intézet szavakhoz tán nem is fogta fel,de minden szót hall de nagyon távolinak mintha nem is melete lennének.Feje barbár melkasán van és halgatja bent munkálkodó szervek zajait, de már az is távolinak tünt.egy két szó éles emlélkeket kell fel például nekromancia ami hatására még jobban elsápadt, ha barbár érzi testének hőjét akkor azt is érezheti hogy egyre hidegebb.
 
Az egyik asztalnál ülő Viharmágus szól ekkor közbe, aki már ebéd előtt visszatért az Arénában tett látogatásáról egy kosárnyi növénnyel.
-Ha kell segíthetek én is. Minnél többen vagyunk annál jobb. A varázsláson kívül a rúnaírás mesterségét űzöm magas színvonalon. Bár ahogy a helyzet most áll leginkább egy lélekbolygatóra volna szükség, a nekromancia elátkozott tudásának egy avatottjára.
Legalábbis ezeket a következtetéseket vonta le az általa eddig hallottakból.
-És mi a terved, Enger. Mi lesz, ha abba a bizonyos új testbe költözik a lélek?
 
-Elnézést uraim, hogy beleszólok, de ha testcseréről van szó, akkor a legegyszerűbb akkor lecsapni az elpusztítani kívántra, amikor birtokba veszi a testet, de még nem uralja. - Szól közbe. - Ez rendkívül kritikus pillanat, de ez egyetlen esély. Ha még azelőtt csapnának le, mielőtt megszállja a testet, könnyen lehet, hogy visszamenekül a gazdatestbe. Ugye maguk is tudják, hogy ez mit jelen? - Pillant Engerre, mint illetékes varázslóra.
 
-Véleményem szerint az nagyobb probléma lessz, hogy egy erősebb testben mire lessz képes! Még mindíg azon a véleményen vagyok, hogy ell kell pusztítíani valamilyen módon. S úgy, hogy az a lányomnak ne ártson. Talán meg kéne kísérelni épp a testcsere közben!
 
Enger hallkabra foglya magát hogy legfeljebb az a nő hallja, ha egyáltalán még hall valamit.
- Elvileg ha felajánlunk neki egy másik erősebb testet akkor nyílván átköltözik, ez nem gond van egy ismerősöm aki megszerzi nekem, egész nap azután loholtam. Viszont miután átköltötzött a testbe az lesz a probléma hogy ne jusson vissza topázba. Vagyis maradjon benne ezután már nem lesz sok dolgunk.
Próbált egyszerűen fogalmazni, hogy a barbár is megértse.
 
-Rendben, halgatlak. De ugye tudod, hogy ez akárhogy is szeretnénk nem lessz könnyű menet! Emlékezz Althanis csak egy név hallatán hogy reagált?!
 
Enger figyeli az eseményeket és a Vándornak támaszkodó nőt. Nagyjából úgy fest mint valami élőhulla.
Vándorhoz fordul:
- Remélhetőleg Althanis mihamarabb visszatér de, én holnapra kész leszek egy tervel amivel megszabadíthatjuk Topázt az átoktól... ha akarod? Viszont jelenleg nem elég az erőm ahoz hogy ezt egyedül véghezvigyem, sőt jódarabig nem lesz. Ha érdekel a dolog beszéljük meg lehetőleg mielőtt visszajön.
 
A nő zavartan felpillant a mágusra. Nem igazán tudja hova tenni az észrevételét, de elmosolyodik, s bólint.
- Valóban - mondja. Szemmel követi az eseményeket a fogadóban. Igazán jó húzásnak tartja, hogy a lány és a nő helyet cserélt: Topázról sejti, hogy nem lesz semmi baja, ellenben a nővel, aki ugyancsak gyengének tűnik. Miközben a mágus válaszára vár, visszatekint az elfre. Jót derül a férfi és a csípős halászlé találkozásán, s csak fokozza kedvét a szemekben megülő könnyek látványa.
- Ez az étel csak csípősen finom, véleményem szerint - mondja halkan. Hozzálát ő is.
 
//az az -en szótő leveendő a nevem végéről, véletlen gépelési hiba sorry és offend//
 
végignézi a bent történteket, s mikor már arra kerülne a sor, hogy elvigyék topázt, majdnem közbelép, mert mégiscsak a törpe egyik barátjának a gyereke, de valami sugallatot érez, hogy ne, és ez javára válik, ugyanis nemsokkal később hallja a törpét, s elgondolkozik ezen az egészen, s végül bólint maga elé...jól tette, hogy nem avatkozott közbe, de sajnálja is, hogy a létszám bánja az egészet...de ez van ezt kell szeretni, inkább Ulien felé fordul:
-nemtudom...az emberek ennyire szeretik a szélsőségeket, hogy már az ételük is ennyire csípős, vagy ez csak véletlenül sikeredett így? - néz mélyen a nő szemébe, miközben szájába eltűnik a kanál feje és tartalma, majd a kanál telljes egésszében előbukkan, s egy kis szájmozgás után nyelést hallhat a nő, majd láthatja, hogy a nemvárt túlzott erős csípősség könnyeet csal Lamranelen szemébe, melytől azonnal a kenyér után kap...
 
Kihozza a bort. Ekor derül csak fény a cserére. Így már érti miért nem menekült el a nő a katonák elől. Bár a két első elcsúszását Topáz hatásának véli továbbra is.
-Szép hadművelet volt -bólint a barbár felé- de ki vele, miért akarták kegyedet elvinni innen? És főleg ilyen dumával. Talán valami nagyon értékeset vagy rejtélyeset lopott el, amiért így keresik?
 
-És ő lenne az az őrült? - Kérdi némi kétkedéssel a hangjában, mintha a barbárt tartaná annak... Nem avatkozik bele a dolgokba, bár előre sajnálja a három katonát. Hiszen ők csak a kötelességüket végzik...
Vállat vonva az éppen szolgálatban lévőtől kér egy pohár bort.
 
//Valóban három, bocsi!//

Mintha a semmiből jelenne meg, előtűnik a harmadik katona is. Aki sokkal határozottab a másik kettőnél.
-Ennek a kis tréfának még lessz következménye! Néz az épp öltözékét igazgató katonára. Majd a másikhoz fordul. -Gyerünk! Erre nincs időnk. Azzal megragadva Topázt távozni készülnek a fogadóból. Eközben Vándor a nő közelébe hajol. -Ne aggódj, tud magára vigyázni! Majd Nilturiel felé fordul. -Egy örültet kersnek, aki szökésben van. Majd folytatja. -Mintha Topáz jövőjét látnám. Kacsint, és eközben a mellette ülő nő felé biccent fejével. Aztán Engerre pillant kérdőn, jelezve hogy kész a beszélgetésre. És lányával nem foglalkozik többet.
 
// Bocsika Caps Lock error //
 
// Althanis és Aranyparázs NJK-k amíg mago vissza nem jön. //

Enger gyorsan belapátolja az ételt, kis híján megfullad rajta de sietős lenne a dolga. Olyan hirtelen lakott jól hogy bele is fájdult hirtelen a hasa ami bár nem zavarta különösen azért a műsort bámulva pihent egy kicsit. Topáz jól érezhette magát és a többi vendégnek sem volt éppen unalmas a jelenet. ÉS VÁNDORRAL IS SZERETETT VOLNA BESZÉLNI.
 
Nilturiel belép a fogadóba, karján elmaradhatatlan gyermekével. Mikor meglátja a katonákat, kissé csodálkozva vonja fel a szemöldökét. ~Mit rángatják azt a nőt?~ Majd eljut tudatáig annak földöntúli kacaja; megborzong. Lánya sem érzi magát túl jól, a nyakában lévő megál kéken kezd világítani, ahogy elnyeli Amanhilielből áradó mágiát.
Vándor felé irányítja lépteit.
-Szabad? - Édeklődik, majd leül az asztalukhoz. - Mi folyik itt?

//Enger: ha Mago találkozik a Mágustoronyban a bátyámmal, mondja meg neki, hogy csókoltatom. //
 
nőnek legkevésbé sem tetszedtek az események vilantak fejébe és gyorsan barbár füléhez hajólt-altató tüske-mást nem mondot és már az egyik őr kezében ott is volt hogy az álcát elatasa.

//én jól tom és 3-mat mondtam és nem 2-tőt//
 
Topáz az idegen nő bőrében, igen mulatságosnak vélte a helyzetet. És teljes hangerővel elkezdett nevetni. Ami a már megismert idegen hangvilágból származó orgánumban, igen viszolygást keltően hatott. Így valóban egy elmeháborodott képét sikerült megvillantania. Miután a katonák feltápászkodtak, az egyikük mérgesen nézett körül. És csekély tudásából kiindulva, egy varázspálcás alakot kezdett el keresni. Ám, csak a bentlévők mosolygós arcát láthatta. Rövid ideig elidőzött tekintete a barbáron és a nőn, ám a szemmel látható bizonyosság eltántorította. A másik katon ez alatt épp Topázt rángatta, aki láthatólag élvezte a játékot. Mit sem értve annak fontosságáról.
-Mozdulj! Rikoltotta a katona. -Az ellenállásnak nincs értelme! Topáz Vándorra nézett, ám a barbár alig láthatóan megrázta a fejét. Így a lány még mindíg harsányan nevetve felkelt helyéről.
 
Enger hétra pillantott. Bár fáratt volt egy kis felesleges energiája és a városőrök talpa alatt csúszós lett egy pillanatra a talaj, éppen csak ellégé és elég ideig. Megcsúsztak és topáz elé estek. Így elég szánalmas látványt mutattak de Enger pont élvezte bár jobban esett volna neki valami komolyabb trükkhöz folyamodhat most nemvolt hozzá ereje, túl kockázatos. Elnevette magát és gyorsan elkezdett enni.
 
Kisvártatva ismét nyílik az ajtó. A törpe lép be elősször rajta. Elkerekednek a szemei, ahogy meglátja a nőt.
~Miért nem tűnt el? Remélem gyorsak a lábai...~
A két városőr is belépett. Az első, pocakos alak hitetlenkedve hunyorgott malac szemével a nőre, majd a papírra. Egymásra nézett a két katona, és a törpöt majd' fellökve futásnak eredt Topáz felé.
 
Nő arcán enyhe remény sugár villan át engedi hogy betakarját-köszönöm-motyogja, majd visza hajtja fejét a barbára.
 
// Kéretik nem megkövezni, de már régen nem írt ha visszajön, visszajön. //

Egyszer csak belépett a fogadóba egy hosszú szakállas férfi akiről már könnyen ellehet képzelni hogy az őrültek házából jött. Bár valószínűbb hogy egyszerű varázsló. Odalép Althanishoz aki egy ideje csak ült és nézett maga elé.
- Örülnék ha velem tartanál, a Mágustoronyba. Szeretnénk beszélni veled esetleg maradhatsz is ha akarsz.
- Rendben, mért is ne.
Teljesen megfeledkezett korábbi dolgairől a kis fekete gömböt még odadovitte Engernek:
- Kis dolgom van, talán még jövök.
Enger átveszi a gömböt
- Rendben visszavárlak
Reméli hogy Althanis nem feledkezett el Topázról akinek ügyében Enger egész nap tevékenykedett.
Althanis elhagyja a szines ruhás kiséretében a fogadót.
Enger kezében tartotta a gömböt. Más nem volt a fogadóban aki hasznát vehette így zsebre tette.
Közben összeszedett valamit az ebédből és leült Vándor mellé, választ sem várva. Látta a meglehetősen ramaty állapotban lévő nőt, alighanem más is zavarta nemcsak a sebe.
 
Engernek megint jól esett volna egy fejjel megrövidíteni a törpöt. Már annyit sem lehet mondani hogy megjöttem? Kár hogy most nemvolt képes megolvasztani alatta a talajt. Odament Vándorékhoz közben látja mit ütyködnek és a már már szánalmas állapotban lévő nőt. Odalép Vándorhoz:
- Leülhetek, fárasztó napom volt és még nincs vége, és beszélni szeretnék veled.
Közben amennyire csak erejéből tellet védte elméjét a külső hatásoktól.
 
A barbár kikerekedett szemekkel nézi, amint az illúzió elmosódik a nőn mint egy elrontott smink.
-Ne aggódj, van még egy ötletem! Ismét a lányához fordul, és megszólal. -Ha rajta nem állt meg az illúzió, talán használd te. Mit gondolsz, boldogulni fogsz egyedül? A lány nem felel halhatóan, de feláll és átmegy egy másik asztalhoz. Majd rövidesen elkezd változni a külseje. Végtagjai megnőnek, haja szőkére vált. S pár másodperc múlva a nő hasonmása üll a hején. Vándor mosolyogva bólint. És megszólítja a nőt. -Szabad lessz?! Majd a lányától elvett kendővel eltakarja a nő fejét és arcát a kíváncsi tekintetek elől.
 
Mikor lány befejezt a varázslatott hirtelen elkezd fájni a feje és amit alkotót vizként le foly a nőről.
-minden varázslat igy hat rám, gyógyitokon kivül... azóta-mondja szomoruan távolba meredő tekintetel és a barbárhoz bujik hogy még jobban rejtse.-nem tok elmenekülni-mondja kétségbe eseten, majd megnyugszik és lehunya szemét.
 
Az ajtót pont Enger orra előtt vágta be a törpe. Lehet, hogy hallotta hogy jön és direkt csinálta, de lehet, hogy csak egyszerűen nem hallotta meg a varázsló köszönését. A klónt sem lehet jelenleg sehol látni, így vele sem oszthatja meg a gondját. Minden esetre igencsak kiszúrja a szemet a hatalmas kondér a középső asztalon.

// tégy amit jónak látsz. //
 
Vándor is fültanuja a katonák, és aprótermetű barátja közt lefolyt párbeszédnek. Amikor a törpe az istálló felé vezeti őket, biztos benne hogy időt akar nyerni. Méghogy közveszélyes! Kicsit furcs az biztos, de itt senkire nem veszélyes. No meg ílyen állapotban nem tudna messze haladni, amíg azok visszajönnek. Látva a nő reakcióját, megszólal.
-Nyugodj meg, és egyél tovább! A többi nem a te gondod. Azzal a lánya felé fordul, és szavak nélkül komunikálnak. Néhány másodperc múlva, a nő haja elkezd vörösödni. Szemei körül jól észrevehető szarkalábak jelennek meg, és mindenki megdöbbenésére egy sebhely is keletkezik a jobb arcfelén. Merész izlés egy kislánytól, de most nem ez a legfontosabb!
 
// Raptor nem lehetne csinálni valamit Althannisal? HA nem jön vissza valahogy ki kéne vonni a fogadóból.//

Enger ebben a pillanatban teleportál vissza. Közben az egyik asztalon lévő kis gömböcske felfénylik. Kissé poros fekete köpenyben van és az elmúlt pár óra igencsak megviselhette. Végigsimít haján hogy némileg normálisabb nézzen ki. Odamegy a főnök úrhoz aki épp néhány városőrrel vagy mivel beszélget:
- Jónapot főnök úr. Maradt még az ebédből? Szörnyen kifárasztottam magam de úgylátszik végül sikerrel járok...
 
A törpe nehézkessen felkel Lamranel és Ulien asztalától. Ez alatt átgondolja a városőrök által mondott kevéske információt.
~Bolondok házából, mi? És hogy szerezte azt a súlyos égési sebet? Talán a kéményen át távozott, miközben a kandallóban ropogott a tűz? Egyébként is honnan lett volna pénze élelemre és szobára?~
Hősünk bizalmatlanul méregette egy ideig a katonákat, majd így szólt.
-Na jól van. Elvégre ti vagytok a hatalom. Muszály nektek megmondanom. Gyertek.
Ezzel elindulnak. De nem a lány asztala felé ám.
-Igen arra. Ott láttam az istállóknál. Szerintem ott bent aludt. Persze nem tudtam róla, nemrég láttam csak meg azt hittem lótolvaj és...
Raptor szavait elnyelte a csukódó konyhaajtó nyikorgása. A konyhán keresztülmenvén jutottak ki nyílván az istállókhoz. Hozzávetőleg két perce lehet a lánynak kereket oldani, mire visszaérnek az őrök. Persze az egyértelmű, hogy a fenti szobákat fogják átkutatni a következő lépésben, így oda menni nem a legjobb megoldás.
 
  ... | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.