Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Quwargnak lenni
Küldd el képeslapként!
"Fusson, ki merre lát... ez az óriás minket quwargnak nézett!" - óvatlan kalandozó utolsó szavai, mielőtt egy hatméteres behemót talpa alatt végezte
Nézz szét a galériában!
Titanitdukát aukció – 2024. nyár - nyertesek
TP Bónusz 2024.06.19. - 2024.07.03.
60. Beholder Találkozó 2024.06.15. - Beszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
TF help (6683)
Titanitdukát aukció – 2024. nyár - nyertesek (1)
60. Beholder Találkozó 2024.06.15. - Beszámoló (3)
TP Bónusz 2024.06.19. - 2024.07.03. (1)
Befizetési Akció 2024.06.07. - 2024.06.21. (1)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés 2. (1)

További témák...

2024-07-15 20:15:15 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 |
Nézet:
Köszi!
 
A Ghalla Népén a Morf invázió fórumban szerepel a hozzászólásokban, hogy ki mivel próbálkozott már, illetve a menüben a Morf feltalálások-at elvileg folyamatosan frissítik.
 
Köszönöm!
Akkor a síkos, meg a Ryukus megvan.

Megtalálható valahol, hogy milyen feltalálási kísérletek voltak már?
Kiadnék én is pár F parancsot, csak jó lenne nem azokkal próbálkozni, amiken már esetleg többen is túl vannak...
 
Jelenleg kettő ismert közülük:
- fehér+bíbor morfplazma+terrathua levél: +3 minden tulajdonságra
- vörös+zöld morfplazma+narancsnárcisz: permanens +karakterszint/10 sebzés jobb és balkézre, valamint távolsági fegyverre létsíkos szörnyek ellen
 
A 4 új morfitalról tudna valaki infót adni?
 
Igen Yoro, ahogy jópár kt-nak szintén vannak. De te is jól tudod, hogy az erre való igények megvalósítására - ahogy a kt képességek esetében is - évek óta nincs lehetőség.

(Pedig ugyanolyan mániákusan ölném az épületért az érte kiállandó feladatba a tvp-ket, fordulókat, bármit ami a teljesítéséhez kell ahogy a fába ölöm a TU-kat, tvp-ket egyetlen aktív, játszó karakterrel immáron 16. hónapja (E.S.T.N. 21. helyezés a 78-ból jelenleg).

Mindegy, megvolt a szokásos havi kritika, játszok tovább (mert nincs ló, jó a szamár is igen).
 
Nekünk van kt-épületünk és kt-tárgyunk is.
 
Ha lo nincs a szamar is kincs!
 
Túl sokat öltem bele már 1996 óta ahhoz, hogy abbahagyjam.

És ha nincs hurka, csak mondjuk párizsit tud adni a hentes akkor inkább veszek vmennyi párizsit hiába hurkát akarnék mert még mindig jobb enni vmit mint nem enni.
 
Ha nekem ennyire nem tetszene egy játék, mint ahogy leírod, nem játszanék vele.
 
Nem kellett volna a maradék szerepjátékot is kiölni a TF-ről meg állandóan azt csinálni amit a néhány Táp Béla "suttogott" és akkor több játékos játszana a TF-en, nem hagyták volna abba a játékot a nagy szerepjátékos nevek.

De mikre is gondolok?.

- nincs az enceknél illusztráció (mert ugye nincs aki rajzolja őket hiszen azt meg kellene fizetni)

- copy-paste szövegek 97%-ban (lásd ki is bukott most Borax király) szóval még odafigyelés sincs. Nincsenek színesítő szövegek hiszen nincs aki írja őket

- nem kellett volna megszüntetni azokat a dolgokat ahol kalandozók csoportosan összefogva tudtak dolgozni akár egymást támogatva, segítve, akár egymás ellen (toronyháború pl.).

Az ilyen szituációk helyett csak állandó számlalópörgetések vannak mert ugye az kényelmes, egyszerű csak menni és püfölni.

- olyan ziccereket hagytak veszni amik soha nem lettek kihasználva de tömegével mozgatta volna meg a játékosokat (lovagi tornák többször volt ötletnek felvetve, faji háborúk, vallási háborúk, fajokkal kapcsolatos események, mutánsok inváziója). Olyan valódi történelmi eseményeket lehetett volna létrehozni hogy 20 év múlva is emlegették volna ezeket.

De nem. A játékosok szépen félre vannak állítva a TF történelmét NEM A JÁTÉKOSOK, NEM MI ÍRJUK.

Mikor is lettünk utoljára megkérdezve, hogy milyen fejlesztéseket látnánk a TF-en úgy, hogy a játékosok adhattak ötleteket mint anno nem pedig fel lett téve 3 számlálópörgető esemény, hogy "tessék, ezekből választhattok de az egyik esemény mellé amit mi mindenképpen kötelezőnek gondoltuk tehát az mindenképpen lesz).

Időhúzás gyaránt hiszen pár éve másról sem szól az egész mint alma sík után körte sík, aztán jön a barack sík meg az összes gyümölcs (Barátok közt 135366773 rész), a szörnyeket meg átnevezzük, pár értéket feljebb tolunk aztán elvannak ezek a játékkal megint pár hónapig.

Nincs új a nap alatt.

- meg lettek szüntetve a kt épületek, kt tárgyak, egyedi, EGYEDI ISMÉTLEM E-GYE-DI tehát SAJÁTOS, tehát ezért SZÍNES, szerepjátékos kt képességek amik SAJÁT ARCULATOT adnak a kt-nak.

De a copy-paste kényelem miatt már azt sem lehet, hogy meglévő képességre a JÁTÉKOS írja meg a színesítő szöveget amit csak simán be kell illeszteni semmit nem kell programozni, változtatni csak egy szöveget kicserélni egy másikra.

2 hónapnyi huzavona után lett a 414. Kt képesség elfogadva saját szöveggel ami persze csak meglévő kt képesség lehetett.

31, ismétlem HARMINCEGY képességötlet lett csont nélkül az asztalról leseperve amin hatalmas lelkesedéssel hetekig dolgoztam, írtam az encüket, a színesítő szövegeiket.

Úgyhogy ha nem nyírják ki végleg a szerepjátékot 3x több játékos lenne most a Tf-en (50 játékos helyett 150).

Ugyanis M.A.G.U.S.-t például rengetegen játszanak a mai napig és közel 1000 fős vasarlói tábora van a "lapozgatós könyveknek " amik ráadásul a mai napig évente 10-15 új kiadvánnyal rukkol elő különbözö lelkes íróknak köszönhetően és viszik őket mint a cukrot (lásd Facebook, Kaland-Játék-Kockázat csoport).

Úgyhogy a szerepjátékra és így a TF-re is van igény Magyarországon csak a TF-et a szerepjáték kiherélésével nem lehet eladni szerepjátékosoknak.

Ami így egy elbaltázott, kihagyott, félrement, mellélőtt marketing hiszen pont azokat nem szólítja meg a játék akik szívesen játszanának vele ha szerepjátékos lenne.
 
Az mondjuk tény, ha lenne 100 új játékos, 100+ új karakter, akkor bajban lenne a kft a fejlesztéssel, mert ugye fejlesztő nincsen, egy újat meg 1 év betanítani. A TF program meg lassan 30 éves. Refaktorálása gondolom elképesztő költség lenne.

Létezik erre a kelepcére jó megoldás? Én egyet se látok.
 
Ez az copy-paste hátránya enceknél, leírásoknál.
 
-" Üdvözlet! Szeretett királyunk, VI. Borax üzenetét hozom a királyság minden híres kalandozójának!"

A tulvilagi uzenet Szolni kene a hirnokoknek hogy irjak at a kiraly nevet, mert VI. Borax mar eltavozott..
 
Hiába lenne, évek óta "kapacitáshiány" a válasz.
 
Legyen ~100 darab új aktív játékos, máris lehet programozni szuper, egyedi, történelmi epikus eseményeket. Amíg csak fogyunk, addig ez lesz sajnos.
 
BA s morfokra,ez talàn 3 parancssor és innentõl csak a rejtõzködést húzod,nem csatàzol morfokkal.Sok történelmi dolog van KF-ig( én csak ott vagyok még) szóval ha nem kell a morf mehetnek azok,az sem kevés.
 
En speciel orulok, hogy van valami. Azert valjuk be nem egyszeru finanszirozni egy tortenelmi esemeny leprogramozasat egy olyan jateknal amit 50?? max 100 jatekos aktivitasa tart fent. Szerintem Miklosnak ennel joval jovedelmezobb feladatai is akadnak.

Ugyhogy eljen a TF es koszi a morfokat!
 
Hát akkor másokhoz hasonlóan (akik úgy gondolják, hogy +2 szörny egy mezőre nem történelmi esemény, fantáziátlan, nem változatos, unalmas, unamomig ismételt, megint újabb rókabőr minimális munka nélkül csak azért, hogy legyenek lefoglalva vmivel a játékosok - igazuk van) ebben sem veszünk részt.

Legközelebb akkor keresse az NJK a karaltereimet ha VALÓDI, ÚJ, SZINES, FANTÁZIADÚS, TÖRTÉNELMI esemény lesz.

Addig meg válvonás a kalandozók versenyére, a morf invázióra és minden, a későbbiekben számozott, újból előhozó eventekre.
 
 | 1 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.