Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Egy felbőszült varkaudar gladiátor
Küldd el képeslapként!
A XIX. Alanori Olimpián közönségcsalogató látványosságként maga Borax ifjú trónörököse állt ki három megtermett varkaudar gladiátorral. A varkaudarok elrémisztő termete ellenére a nemes lovag győzedelmeskedett a halálig tartó küzdelemben.
Nézz szét a galériában!
2. Termikrajzás – zárás
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés
XLVI. Alanori Mini Olimpia

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
HKK online, TF online, Argum City (49)
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)

További témák...

2024-04-27 08:51:00 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
Cica merre van? Meglátogatnám.
 
Szépen hullanak!
Csak így tovább)
 
Összefutsz egy fekete, copfos hajú, barna szemű ember férfival. A bőre kreolszínű. Sötét fellegek közül előtörő hajnali fénysugár. Ez a jelkép vonzza tekintetedet az ezüstösen csillogó páncélos lovag felé, akiből sugárzik az ősi istenek ereje. Raia eljövendő papja. Egy bíbor erőövet, egy hatalom fülbevalóját, egy korinthai talizmánt, egy nap szimbólumot, egy obszidián karkötőt, egy örökkéval. rubinját és egy umbatari karkötőt, egy vortex talizmánt visel. Ruházatát egy jégtroll trófea, egy sarki óriásteknős trófea és egy borzalmas varkaudar trófea színesíti. Jobb kezében egy ryuku buzogányt, bal kezében egy teknőcpajzsot tart. Hátasállata egy goldugar! Tárgyainak egy részét egy trappoló dinymák viszi. Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: vakító fehér! Ah, a fenébe vele! Felejtést bocsátasz rá, sikeresen. Habozás nélkül megtámadod.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy hhaar burka varázst. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy sötét halál varázslatot. 82 életpontot sebeztél. Mérg. ubuk dobónyilat küldesz ellenfeled felé. Elrepül 4 mérg. ubuk dobónyíl. Több lövedéked átfúrja az ember testét. (4 támadással 71 életpontot sebezve.) A másik úgy érzi veszélyben van, jobbnak látja, ha eltűnik a színről.


Nekem nem tetszett a csata mert közelharc nem is volt
 
Tudom! Írtam is neki mailt...mondjuk azóta repült mégegyszer....kezdem megkedvelni a srácot...))
 
:P
 
Szia

O a KT vezer volt. :-)
 
Összefutsz egy fekete hajú, barna szemű gnóm férfival. Körszakálla és bajsza van. A bőre sötétebb az átlagosnál. Megnézed közelebbről ezt a fénylő páncélost. Nem mered hosszasan bámulni, de feltűnik rajta valamilyen jelkép: Sötét fellegek közül előtörő hajnali fénysugár. Raia püspöke. Egy halálhozó talizmánt, egy hatalom fülbevalóját, egy nap szimbólumot, egy obszidián karkötőt, egy örökkéval. topázát, egy regeneráló gyűrűt, egy ryuku nadrágot, egy smaragd védőgyűrűt, egy szirén köpenyét és egy umbatari karkötőt, egy zafír erőövet visel. Ruházatát egy Chara-din fattya trófea, egy ongóliant trófea és egy tüskés gigaféreg trófea színesíti. Jobb kezében egy vashegyű lándzsát, bal kezében egy agyartőrt tart. Lőfegyvere egy gnóm nyílpuska. Teherhordója is van: egy sivatagi doareg! Szegény állat majd megszakad. Érzékeled auráját: ocsmány fehér a nyomorult jónak. Szükséged van egy kis testmozgásra - fegyvert rántasz, és felkészületlen ellenfeledre rontasz.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: varázsvédelem II létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Sunyi ellenfeled, egy láthatatlan védekező pszi felrakásával szöszmötöl! Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy villámcsapás. 63 életpontot sebeztél. Távolról tisztítótűz varázslatot lő rád a másik. 44 életpontot vesztettél. Elszántan a másikra rontasz. Vámpírkarddal kegyetlenül összevagdalod a gnóm testét. (4 támadással 206 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+42 életerő). Nitmák pengével megvagdalod a gnóm bal lábát. (3 támadással 89 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+18 életerő). Vashegyű lándzsával a gnóm tökéletesen perforálja a jobb oldaladat. (4 támadástól 117 életpontot vesztesz.) Agyartőrrel a gnóm kicsit megbökdösi a testedet. (2 támadástól 38 életpontot vesztesz.) A másik egy pillanatig még vádlón bámul rád, aztán meginog, és összeesik. Vége! A következő pillanatban azonban valami döbbenetes dolog történik. A holttest eltűnik, köddé válik! Fejedet csóválva, mogorván hagyod el a csatateret. 2800 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-24 varázspont.] [0 pontot használtál fel, van még 545.]

Számolj ezzel mikor írod a köv fordulód.
 
No comment...
 
HEHE,a tettek minősitik az egyént! Hagyni kell a GYEREKEKET játszani. Én nem itélem el, Ő minősitette magát és mindenki aki poénosnak találja.
 
Nem tudom ki keveri... Én jelen voltam ennél a nevezetes eseménynél és biztosíthatlak senki nem szidott senkit csupán egy ártatlan kis csíny volt Lítia (azért karinevet írok mert ezt használja amúgy is)részéről amit (biztos vagyok benne) csak poénnak szánt! Még volt olyan Lovag is aki velünk együtt csak mosolygott egyet rajta és kész. Ennyi! Nem tudom miért dramatizálod túl ezt a dolgot annyira...
 
Namármost, azt se venné komolyan az illető, ha kapna egy fülest amúgy visszakézből? Elvégre az is csak poén.
Amúgy az ŐV-t azért hagytam abba (többek között), mert a karakterem helyett engem (mint játékost) küldtek el a ...ba meg szidták a felmenőimet, csak azért, mert egy bizonyos szövetséghez tartozott a karakterem. Ez is valami hasonló kezd lenni.
Szerintem SOHA (!!!) NE KEVERD A SZEREPJÁTÉKOT A REAL WORLD-el!!! A karaktereket hagyni kell kibontakozni, de ettől a játékosnak nem borulhat el az agya!!!
 
pedig ezzel teljesült be a "hajnali"álmom.pedig első talim volt.örömmel nézek többi elé
 
Hát most így fejből passz, nem tudom ki volt. Ha csatározni akarsz arra itt vagyok én is! :-)

Alaria, SIA, 24. szint, bármelyik nyugati városban.
 
Poén, poén! Nem kell mindent olyan komolyan venni!
 
Szevsztok

Nem akarok álszent lenni,az én karim is rühelli a csipás lovagokat,de ez nem volt túl jó dolog.Ne keverjük a tf.-et a való élettel.Azon a cuccon elég sokat dolgozott valaki,tartsuk tiszteletben a munkáját.
 
Üdv Lovagok ellenségei !
A minap Libertanban összeakadtam egy Inkvizitorral mely találkozás mély nyomot hagyott bennem !
Szívesen mondanám,hogy csúnyán elpicsáztam,de nem így történt.Habár igen váratlanul hatott a feltünése,s támadása is felkészületlenül ért,el kell ismerni igencsak alúl maradtam !Amiért most ide írok nem az hogy köpködjek s anyázzak (bár jól elb...tad a hetemet ) hanem,hogy revansra hívjam ezt a tüsi ősz hajú,szürke szemű,kecskeszakálú,alakváltó férfit.
Mivel a karakterszámát nem tudom, ha valaki társára,ismerősére illik a leírás ezúton üzenem a fentebb említett apostolnak,hogy vérére vágyom,s remélem ad lehetőséget a visszavágásra !

Khayness Dieur (3775.) Ősi Hajnal Lovag

UI: Játékon kívül :Szép volt !
 
A letépkedésről csak annyit, hogy enyhén gyerekes dolog! Arról nem is beszélve, hogy igen nagy bunkóság mások munkáját tönkretenni!
(Ezt mint játékos írom)
 
Alien! Azért Demizson visszaküldhetné a mérg. vasnyilamat, amit elvitt a nyakában, amikor elmenekült előlem!!
 
Ja ja szép volt!
 
Én láttam, amikor a zsetonbefizetésnél leszedte őket .
 
Láttátok volna amikor TF talin Lítia leszedte a Lovagok plakátjait, meg zászlóját :-)
Szóhoz sem jutottak...
 
Szep volt :-)))
 
nyehehehehehehehehehe:P
 
Összefutsz egy fekete hajú, zöld szemű troll férfival. Fekete a bőre. A lovagból áradó fény percekig elvakított, de ahogy visszatér látásod, mellvértjén egy szimbólumot fedezel fel: Sötét fellegek közül előtörő hajnali fénysugár. Elenios felszentelt papja.
Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy hhaar burka varázst. A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy láthatatlan védekező varázst. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy pusztító végzet varázslatot. 90 életpontot sebeztél. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: vakító fény varázslatot lő rád. Szerencsére nem hatott rád. A másik félti az irháját, és menekülésre fogja a dolgot.
 
Szia

Reg lattalak
Wirnox x-el irja a nevet :-)


Farfadet
Ui: lesz visszavago?
 
Hurrá, megtaláltad a fórumot is és már nem magánban írod a sok térítő szöveget! Ez is valami!
 
Üdv mindenkinek!

Visszatértem kicsit legyengültem de a hitem még mindíg töretlen.Megküzdöttem saját démonaimmal és legyözztem őket most viszon a gonoszok álltal képviselt démonokkal kell megküzdenem.Wirnosz ne búj el mert ismét a hadak útjára léptem és megtalállak utánna pedig meglátjuk ki iszik a másik koponyájából.Ezennel én Georg Abi Skorpi az Ősi Hajnal Lovagjainak igaz hitű tagja kijelentem hogy hadat üzenek minden gonoszhitünek aki Ghallát valamilyen formában pusztitja.
 
Borzolja is a hajamat rendesen! Én is kezdem élvezni.
Szépen kérem a nagyérdeműt, hogy ne hagyják abba!
M.t !
Árny Vadász.
 
Mélynövésben? :P
 
Csak maradjon is igy... :I
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.