Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A belső pszi
Küldd el képeslapként!
A pszi egy speciális mentális képesség. A pszi használója nem külső mágikus energiákat, nem istenétől kapott varázserőt használ, hanem a belső, mentális energiáit használja fel. Ennek legavatottabb művelői a mutánsok, akik már születésük óta bírják az efféle belső energiákat irányítani.
Nézz szét a galériában!
2. Yaurri titkosírás verseny
2. Termikrajzás – zárás
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
HKK online, TF online, Argum City (49)
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)

További témák...

2024-05-01 12:10:43 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
Nézet:
Azt nem tudjátok ,hogy nem e lehet időzíteni a forduló érkezését? kolis vagyok ezért nem tom megírni csak hétvégén a fordulómat és hétfőn feladni. Most megkaptam tegnap a fordulót de én nem tom feladni csak hétfőre így durván az 5.-i határ időhöz képest egy hetet fog késni Vagy ha azt tudnátok milyen sorrendben táplálják be és küldik a fordulókat azzal sokat segítenétek.
Köszce előre
By Denahi
 
Sziasztok!

Ha már a jóknál tartunk. Nem jelentkezne nekem egy min. 14.-ik szintü jó jellemü kari egy demeztetésre? Már az is elég Leah-nak Köszike
 
Ha többet akarsz megtudni, keresd fel a Lélektisztító Irgalmas Nővérek honlapját (lin.pbm.hu). Ők csak jó jellemű karaktereket tömörítenek, jobban értenek ehhez a dologhoz.
 
Az élet egyensúlyra törekszik Persze, kell lennie más hitűnek is, de valahogy Elenios hite nem annyira népszerű, mint mondjuk Dornodoné.
(Bevallom, még variálok, hogy nem is Fairlight híve, hanem Sherané leszek - ez a jövő zenéje). Amúgy pedig valószinűleg vannak Miskolcon is az említett vallásokból, de ők, hitükből fakadóan jóval csendesebbek.
 
Hallom itt a sok sötét és harcos jellemet de sehol egy elenios vagy raia hívő sőtt még sheran hívőt se látni. Ezekkel az istenekkel mi a helyzet? Azt tudom hogy az igazán táposak a sötétek de azért mégis kell a világosság !Vagy nem?
 
Komoly tényező, hogy adott mennyiségű felkészülés alatt mennyire lehet haladni az isteni küldetésekkel. Ebben pedig Leah kétségtelenül Dornodon mögött áll. Nekem Acharimordax az első karakterem, s vele Tharr hívő lettem, mert - beismerem - vonzott az ereje. Nemrégen azonban indítottam egy új karaktert, amivel viszont Fairlight követője szeretnék lenni. Ebben a mágia feltétel nélküli csodálata fogott meg. Ugyanakkor viszont nem tetszik benne, hogy lopni kell, meg ilyenek, mintha minden idők egyik legnagyobb ősmágusa tolvaj lett volna, s ezt követelné meg híveitől. Ettől függetlenül azonban nagyon tetszik a mágia istenének hite.
 
Nézzdmeg melyik Isten mit kér.
 
1. örülök Denahi vároma koordinátáidat
2.a Leah kampányhoz én őszinte leszek nem tudom mi olyan nehéz Leahban(na jó az árnyvilágos küldi azért kemény)?
egy tudatlan Dornodon hívő
 
Sziasztok!!!

Hmm.... Nos az a nagy helyzet , hogy ha valaki Leah-nak áldoz be felkészülhet , hogy nem egy könyü kezdetű és tápos Istent választott..Ria egyszerübb s táposabb vagy más gonosz Istent követni.
Hogy ki - kit támad meg nos nekem más a véleményem
Még régen mikor volt a dem /90 ÉP-s küldim nem mondom megszivatott mert az égiékért sem akart engem megtámadni senki.Aztán a végén csak sikerült
:-))
Végulis a szerepjátékban az nem tetszett nekem elöször hogy a pikelyek miatt vikemet átkellett álitani de nem gond mikor bejöttek a sötét tekercsek emlékszem majdnem forradalom volt a jók részéröl Pedig nem is szaporodik el oly gyorsan mint a Pikely.Nameg mikor még kisirták maguknak a fehér aruájuak , hogy a Nukleáriscickány ne bontsamár a pikelyt az is fa..a volt.Kb. olyasmi kaliberü mikor a sok kezdő bekorlátoztatta a csatamezőket mintha nem mennének majd ök oda soha...
Komolyan az Isteneknél mielött lett volna Cara-Din Leah volt a leg szivósabb s az egyetlen értelems vari a vámpirizáció volt neki de nem gond Idővel kiegyenlitődik s nekem elhiheti mindenki Jó Leaht választani....
:-)))
Meg is ragadom az alkalmat aki Leah hivő s egy jókis KT-ra vágyik az jöjön a Pusztitás Prófétáihoz!!!!
Hirtelen enyi!
Kelögem/4066/ Egy Próféta
 
Végre sikerült a regisztrációm! Úgy, hogy megyek felétek és nem sokára a TFen találkozunk
BY Denahi
 
ennek örülök hogy nemkezdődik mészárlás
egyébként én se a kalandozókkal vagyok gonosz - az elfeknek ott segítek ahol tudok.
Mindenki az istenét válassza ki először utána meg jöhet a jellem.én pl Dornodont valsztottam nem az értelmetlen kegyetlenkedést
Egyébként a Koronával én se húznék újat
 
Bármilyen is az aurád, a kiadott parancsaidon múlik minden.
Viselkedésed. Barátságosságod, merészséged, agressziód.
Részben erre mondtam múltkor, hogy hogyan játszol.
Én hiába vok gonosz, a többséggel barátságos vok, és nem szoktam agresszívan a boltba rontani, vagy félőrült fejjel a városban mászkálni.
Úgy is csak az számít, hogy te mit gondolsz és hogyan játszol a karaktereddel.
 
Nem, nem vettem felhívásnak egy keringőre, kedves Grandorx, áááá, dehogy!
Amúgy, te mit tennél a helyünkben? Persze, ha nem számítjuk a teáltalad is elitélendőnek vélt gonoszölést?
Minden irgalmas nővérre két irgalmatlan jut, de nem lehet minden pofon mellé egy rendőrt állítani. Ezt egy Korona Bajnoka mondja (meg persze Fülig Jimmy )
 
Nem, nem mindenki Leah hívő. Még csak az kéne!
Én például büszkén viselem Tharr keresztjét, de nem ez az én keresztem. Khm, ez kissé bonyolult lett.
Komolyra fordítva a szót, az aurát én biztos nézem, mert sok minden függ tőle; jó például még nem támadott meg szó nélkül, gonosz már nem is egyszer, tehát eleve óvatosabb vagyok velük, bár a gyakori álomporozástól meglehetősen jámbor vagyok, de a legkevésbé sem félénk. Szóval az aura fontos, de a tanúsított viselkedésed még fontosabb.
 
Hát elég nehéz regisztrálni! Lehet soha nem érkezek meg közétek? De bízok Ezt a Leah papja a halált hogy veszi fel azt értem meg minden és egyet értek vele.De mi van a többi istennel? Itt mindenki Leah hívő? (nem mint ha baj lenne) Meg azt is elhiszem, hogy a sötét aura a menő de azért gondolom, hogy egy Elenios hívő nem szivesen ül le beszélni velem sőtt egyből elrohan már mint akkor ha Leah hívő leszek. Na szóval arra célzok hogy szerepjátékba nagyon nézik ezt az aurát és kerüli egymást az ellentét vagy csak a tápolósok lesik? Na szóval mennyire fontos? (Ezt jól meg azt mondtam)
By Denahi
 
na ne hagyjuk már elveszni ezt a fórumot!
egyébként mindenki maga döntse el hogy
-irgalmas
szamaritánius vagy irgalmatlan inkvizítor lesz.
-a semlegesek is inkább gonoszok mert látjáka sok kegyetlenkedést és nem tesznek semmit.(Tharr hívók ez NEM felhívás keringőre ill. gonosz írtásra)

Grandorx
 
Gonosz vagy jó?? Hmm.... Minden esetre HA Gonoszkodc a későbiekben kemény tvp -t kellesz rááldoznod , hogy meglegyen de egy idő után nem fogod ezt érzékelni. Rombolás?:-)) Szeretem Nem hiába vagyok Pusztitás Prófétája K.T. -Tag s A természethez tartozik..Most gondolj bele ha nem rombolsz egy időmúlva minden telelenne Vaskohóval olvasztókemencével Stb - stb.... S rengetegen leakadnának a küldetéseivel mert nem tudnának hova épiteni és nem tudnának Seran papjai Revitalizálni.
Küldetések terén Szerintem Leah az aki a legjobban szivós de ettöl is szép az egész!!!!
 
A legtöbb halandó ember ösztönösen irtózik a haláltól, még a legbátrabbak is. A Halálisten követői más lapra tartoznak.
A GONOSZ karakter - szerintem - olyan dolgokat tesz, és vállal fel, amelyek a társadalom egésze által elítélendők. Ebbe elsősorban az ún. "gonosz" cselekedetek tartoznak bele, mint pl. az értelmetlen(nek vélt)pusztítás.
A halálpap ugyanakkor viszont a halált az élet részeként fogja fel, annak elkerülhetetlen velejárójaként, s saját magát annak prófétájaként.
Persze ez csak a szerepjátékosi megközelítés - amivel lehet vitázni - s nem egy program által megközelített dolog, ami - szükségképp - kevésbé rugalmas.
 
a fekete aura most a divat ne aggódj)
hát a jellempontokkal nincs mit tenni ha gonosz istent követsz muszály lesz 666-ot összeszedni.
 
Az én karakteremmel sem egy hú de gonosz vkit játszok. Nem olyannak képzelem a személyiségét. Amit meg kell tenni, azt megteszem, de letojom. Van azért elég nagy szabadságod ahhoz, hogy hogyan játssz.
Mellesleg én a gonoszságpontokkal is bajban vagyok. Elég kevés volt mindig is.
Nem lopok, nem megyek agresszíven sem njk-nak, sem karakternek (mert barátságos is vok), rombolni sem rombolok csak nagyon-nagyon ritkán. Még jellempróbát sem nyomok. Meg nem nagyon csinálok olyan cselekedeteket amik egy gonoszra jellemzők a kötelezőn túl.

Hali!
 
Csak azt nem értem, hoyg fér meg az hogy a szerepjátékos részbe próbálnám adni a nem nagyon gonosz figurát aki azért van mondjuk Leahvel mert ő a halál istene (amúgy nem tuti hogy Leah hívő leszek e) és mellete ott az a sok gonoszság pont meg az írtó fekete aura. Szerinted mit gondolnának?
 
Jó látni hogy ennyire segítenek egymásnak a mIskolciak! egyébként szerintem a jellem a negnehezebb ha gonosz akarsz lenni a többi cucc meg öszze jön magától is mire a jellemszint meglesz!

Egy leendő Dornodon hívő
 
Ahhoz hogy beáldozz mindenképpen gonosznak kell lenned. Pontosan nem emlékszem, de valami 21 gonoszságpont kell hozzá. De ez a töbii gonosz és jó istennel is így van a jellempontok terén.
21.-es küldetése, hogy érj el 100-as gonoszságot.
Vannak olyan küldik, hogy rombold le egy jó isten oltárát, ölj meg (DEM, vagy 90 ÉP) egy jó kalandozót,
ölj meg (DEM is elég) egy legalább 14. szintű jó kalandozót , stb.
De ilyenek és ehhez hasonlók másnál is vannak. A karaktereddel úgy játszol ahhogy neked tetszik. Csak van néhány dolog amit be kell tartanod

Hali!
 
Vonzódom leahhez de nem tom melyik istent válasszam. Majd ahogy hozza a sors Amúgy Leah nagyon megköveteli hogy gonosz legyél?
 
Miben segithetek???
Ha Leaht választod még sokkal de sokkal szivesebben segitek!!!
 
Persze Egy pici Hkk egy pici Gyűrűk Ura meg egy pici Thrillion
 
Üdvözöllek a TF világában! Más szerepjátékot játszol?
 
Üdv minden Miskolcinak
Új játékos vagyok. Igaz nem Miskolci csak környékbeli De azért van hozzá valami közöm
 
NA igen...

Emlékszem életem legelső Olimpiájára..
Véletlen ökölel mentem mindenkinek s utolsóis lettem....Nem tartozik a kedvenc élményeimhez.nembaj azótameg már ?...
Hmm...Majdkiderül.
 
És még mondja valaki, hogy nincs a TF-en szerepjáték!
Az én karakterem a szintjéhez viszonyítva egész jól áll, persze nem tápos, annak ellenére, hogy Tharr híve. Láttam már olyan tápos karaktert is, hogy csókolomot kellett köszönni neki, de az olimpián még mindig csak a harmadik kategóriában volt, mint én.
Köszi az infót a kulcskarikáról! Már csak drótszőr kell. Pincsik, reszkessetek!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.