Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A múlt törpe bányái
Küldd el képeslapként!
Amikor még több feltáratlan hegység és dombság volt Ghalla magasabban fekvő vidékein, a bányászkodás is könnyebben ment. Azóta a legértékesebb ércekből már a föld alatt sem találni, vagy csupán nincs az a mai törpe, aki képes lenne azt felszínre hozni. Így csak a legenda maradt a hihetetlen szakértelemmel rendelkező törpe ősökről.
Nézz szét a galériában!
2. Termikrajzás – zárás
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés
XLVI. Alanori Mini Olimpia

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Turbó turbó (581. tudati képesség)
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Aukciós statisztika

A lista folytatása...
HKK online, TF online, Argum City (49)
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)

További témák...

2024-04-27 17:57:04 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
Nézet:
Ez csak a sajat velemenyem volt, ami tukrozi azokat a velemenyeket, amiket En hallok IRC-en, ahol ugye a TFes jatekosok kemeny magja (szerintem abban sem tevedek sokat, hogy a legtobb penzt befizeto jatekosok) megtalalhato.
Irjatok ki szavazast ez ugyben, meglatjuk hany TFes szavazna arra, hogy szivesen megvenne kulon az Alanori Kronikat, minden egyeb nelkul... es "lehet", hogy igazam van De termeszetesen a hozzaszolasom lenyege megint elsikkadt, hogy ami tenylegesen erdekes egy AK TFes reszeben, azt Miklos minden honapban letudhatna egyetlen e-mail-ben.

ui: csak a sajat velemenyemet kepviselem, senki mas neveben nem beszeltem!
 
Naszal, a beho-site fikazasok mellett vettuk a faradsagot, es Maci segitsegevel kitalaltuk hogy miert nem jo az oldal egyes felhasznalok szamara.

- Bizonyos helyekrol, netrol lassu az elerese a www.beholder.hu-nak (rendszeresen szarakodik az axeleros dns peldaul)
- Rendszeres webezo juzereknek siman betelik a cache. Igy a beho site keretei, vonalai, stb mindig letoltesre kerulnek, mert nem 'kesselodik'...
- Ad cookie, exe, virus szeru reklam cucc maszott a gepre: szinten megakadalyozzak a cache hasznalatat, szinten hasznalhatatlanna teszik az oldallt

Konkluzio:
jo net- es jo browser-beallitassal tokeletesen hasznalhato az oldal (engem meg mindig zavar a manusor es a fejlec mondjuk), amennyiben nicns semmi fertozes es reklam a gepeden

A fo problema hogy a fenti 3-as a gepek 90%nal nem all fenn
 
Jelenleg egy TFes jatekost mit sem erdekel, hogy van-e AK vagy nincs szerintem. Szoval ha megszunne egyetlen TFes sem sirna, mivel iszonyatosan alacsony az informaciotartalma
Az ilyen kategorikus kijelenteseket szeretem. Mint egy isteni kinyilatkoztatas. Meg az is lehet, hogy iagazad van, de ugye ez nem valoszinu. Nem szerencses, amikor egy ember mindenki neveben nyilatkozik.
 
syck: ez igy mukodik :-) mondjuk a 600-bol 200-at kap az utas es leszall atadja neked a helyet :-)
 
mar bocs, de akkor ott vagyunk, hogy fizess meg 600 forintot a BKV buszon es akkor sofor ledobal vkit a buszrol, hogy legyen kenyelmes ulohelyed.
 
Hát ezt sugalltad.
 
jajajaja. reggel a buszon pont ettol feltem. mar h Maci magadra veszed amit irtam

szerintem te vagy az utolso ember a beholdernel akivel barkinek valaha is baja lenne, vagy rosszindulatoan allna hozzad, pontosan azert mert toled mindig is korrekt hozzaallast tapasztaltam/unk. (Katival osztoznod kell ezen az utolso helyen...)


ezt az utalgatos dolgot most magamra veszem igen, en pl kifejezetten problemas (huje) felhasznalotok vagyok, de nem jatektechnikailag, hanem IQ-lag. es ezt tok jol tudjatok kezelni! de ha beholder szidom akkor vszinu nem teged szidlak. sot


azokat nem tudjatok kezelni, akik durcaskodnak ha nem az tortenik a tfen amit ok akarnak, vagy nem ugy tortenik ahogy ok akarjak. mittomen, x fegyver eggyel kevesebbet sebez mint y fegyver es nem lo varazsfesteket.


AK: na ez az a kritikus pont, amibol azt jott, komoly gondok vannak, ha mar ez is anyagi problemakent merul fel. kb ugy tunik, igy kintrol, hogy felvetettek egy foallasu PROGRAMOZOT es most szamolgatjatok, hogy visszajott-e a befektetes. nem jott, igy most minden fillerre szukseg van.

szolgaltato-ugyfel viszony. teljesen igazad van, de ha a matav PROGRAMOZOJATOL kapnek egy levelet, hogy meg egy ilyen es torolnek a szolgaltatasbol, nem biztos, hogy turelmesen, joindulatuan allnek a kerdeshez.

egyre osszevisszabb ez a dolog. lenyeg h legyen ingyenes a tf, es ne erezzuk magunkat fenyegetve. a vegen tiszta fremenek leszunk
 
Itt nem az a kerdes, hogy kell-e az az informacio ami az AKban van vagy sem, hanem, hogy ha aranyaban lebontod, hogy mennyi csak TFes jatekos szamara ertekelheto informacio van az AK-ban, akkor korantsem 300 HUF-nal tartunk. Legyen elofizetheto kulon a Ghalla News resz mondjuk a TF jatekosnak, illetve lehessen reszeket megvenni az ujsagbol. Mert engem semmi mas nem erdekelt az ujsagbol csak a TFes resz, ergo a reklam sem!
Jelenleg egy TFes jatekost mit sem erdekel, hogy van-e AK vagy nincs szerintem. Szoval ha megszunne egyetlen TFes sem sirna, mivel iszonyatosan alacsony az informaciotartalma. Ezt kb. Miklos egyetlen havi korlevellel el tudna intezni minden honapban es ferjen mar bele a fordulo araba 1 e-mail megirasa.
 
te analfabéta vagy vagy direkt nem olvasod el amit írok mielőtt válaszolsz? ki írta hogy az AK olvasása feltétlen szükséges a játékhoz? (régebben egyébként fontosabb volt, ja)
 
Most nézem, van egy "Előfizetője vagy-e az AK-nak?" fórum.
 
Ne pazarold az idod, nem az
 
Már bocs, de szerintem egyáltalán nincs szükség az AK megvételére ahhoz, hogy játssz a TFen. A benne foglalt információk csak pluszt adnak, akit ezek a pluszok érdekelnek, vegye meg az újságot, akit nem, csak játsszon a játékkal.
Mint te is mondottad volt, a szabálymódosítások, hibás enciklopédiák most már a fordulóból vagy a honlapról is követhetőek, lehet hogy régen ennek a továbbítása is az AK szerepe volt, de manapság már - úgy vettem észre - régen nem az.
Másrészt az elég hülye indok, hogy sajnálja valaki a 300 Ft-ot egy Krónikáért, mikor egy forduló 280 Ft-ba kerül, és abból mennyit is lépsz egy hónapban? Tény, hogy kritizálni lehet, hogy az újság több játékkal is foglalkozik, amelynek nem biztos, hogy mindegyikében érdekelt vagy, és nem is vagy nyitott a többi felé, de ez egy ilyen újság, el kell fogadni. De ha kritizálni kell, nem ezt kellene kritizálni (ezen úgysem lehet változtatni), hanem a téged érdeklő cikkek milyenségét és minőségét.
Az pedig valószínűleg teljesen jogos volt, hogy letiltották a kalózsite-okat, te mit tennél, ha a te termékedet ilyen módon terjesztenék, ezzel anyagi kárt is okozva neked?
Egyébként ha ennyire mindenhonnan csak sírást hallani, a végén még megszüntetik az AK-t. Én bizony sajnálnám.
 
Sziasztok!

Hat az AK-rol annyit, hogy En voltam legjobban erintve az ugyben es ugy erzem hozza kell szolnom. Amikor kint volt, akkor is azt probalta kifejezni, hogy rohadtul nem erdekli a TFes jatekosokat a lapban levo altaluk "szemetnek" titulalt informacio es reklam tomeg. Nem kell senkit emlekeztetni, hogy az osidokben meg belefert a fordulo araba az a 4-5 oldalan Ghalla News... sajnalatos, hogy ez mar nincs igy.
A szerzoi jogokrol meg annyit, hogy En oszinten lusta voltam megnezni, de elkepzelhetonek tartom, hogy siman lekozolheto az ujsag tartalma, ha oda van melle irva, hogy kitol szarmazik stb... De ha erdekel valakit szivesen utannanezek a CD Jogtarban, itt van eleg kozel.

bye: merlin
 
Maci, az AK-val nem az a nagy gond, hogy szerzői jogotokkal élve levetetitek pl tőlem is, hanem az hogy nem értünk egyet azzal, hogy a benne foglalt információk terjedését ilyen módon hátráltatjátok.
Márpedig az elég alapvető elvárás szerintem a játékosok részéről, hogy a játékkal kapcsolatos minden információról tudni akarnak. És eléggé hülyén érzik magukat, amikor azt mondja valaki, hogy okés, ezt az infót megkapod, de csak akkor ha előfizetsz az AK-ra. Vagy ha Pistike megmutatja az ő AK-ját, vagy mégiscsak megtalálod a neten sutyiba... Szóval a játékkal kapcsolatos tájékoztatás egy része igyenesen jön hosszas siránkozás után a fordulók végén meg itt a honlapon, másik része meg fizetős. Méééér? Már soxor elmondtuk, de nem a 300 ft miatt nem veszik az emberek az AK-t hanem ezért.
Remélem nem piszkálódásnak fogod fel amit írtam, konstruktív kritika óhajtott lenni
 
Lehet, hogy a kesoi idopontnak koszonheto, de nem tudtam teljes mertekben kovetni az utobbi 3 hozzaszolast.
Az biztos, hogy nem a kerdesre valaszoltatok. De mindegy.

A teljesseg igenye nelkul:
AK: Csak egy okot mondj, amiert meg kene engedni, hogy engedely nelkul barki is felrakja a netre. Ha valaki arra se veszi a faradtsagot, hogy megkerdezze megteheti-e (mikozben nyilvan tudja, hogy nem), akkor miert engedjem meg neki?
Wrapper: Kedves Soma! Csinalj mar egy oldalt, ami mondjuk kiszedi az index.hu-bol a "szemetet", es csak az altalad fontosnak tartott dolgokat tartja meg. Aztan publikald egy nyilvanos site-on. Szerinted ok tapsolni fognak ehhez? Vagy megprobalnak farba rugni?

Az uj oldallal valoban voltak, (esetleg neha vannak) gondok. Rengeteget javitottunk rajta. Rovidebb a kod, nincs mar gond a felso menuvel, csokkentettuk a kepek meretet, ahol csak lehetett, stb.
Szoltak, hogy a nyilvanos forduloknal kene sorszamra is rendezni. Megcsinaltuk. (Volt aki meg ezutan is szolt megegyszer, mert nezni nem nezi az oldalt, csak szidja.

>a beho site designbeli problemait is szerintem ennel
>50szer kevesebb konfliktussal

Errol a design beli problemarol lehetne reszletesebben? Mi a gond a hasznalhatosaggal? Mert az olyan tartalmas fikazasok, hogy a TF-eseknek hasznalhatatlan, nem sokat segitenek.

Syck: Problemas ugyfelek kezelese: egyszeruen nem is ertem, hogy talalhatsz ki ilyen marhasagot. En speciel nem emlekszem, hogy az elmult 10 evben barkivel is szandekosan kib..sztam volna, csak azert mert valami konfliktusunk volt. Sot. Pl. a napokban az egyik jatekosnak meg az IRC-en is utana mentem, hogy segitsek neki a feledekenysege miatt, mikozben akar utalhattam is volna, mert eppen elotte olvastam nehany forumos hozzaszolasat, meg az irc logot.

Ugyfel-szolgaltato viszony. En ugyfelkent sem erzem ugy, hogy isten vagyok a szolgaltatoval szemben, es barmit megengedhetek magamnak. Az ugyfel es a szolgaltato kozott MINDKET oldalrol korrekt hozzaallas szuksegeltetik, egyik sem szarhatja le a masikat tul sokaig, kolcsonosen szukseguk van egymasra.

Az en hozzaszolasom is pont olyan osszevissza lett, mint a tietek, de legalabb illik a sorba. (Legfeljebb kimoderalom
 
És persze syck se ír hülyeséget, csak én soma megközelítésével jobban azonosulok.
 
Én k*rvára egyetértek somával, mondjuk naivcsávó vagyok a TF-fel kapcsolatos hozzáállásoma tekintve ahogy syck közölte is velem múltkor :PPP
 
bullshit
---

soma teljesen mas szemszogbol nezzed a problemat es ez jo, de ez eleg puhany hozzaszolas volt

en talan tulsagosan is ugyfel-szolgaltato kapcsolatkent kezelem a TF-et.

Tetszik nem tetszik, de egy ilyen kapcsolatban az ugyfel az isten, az o penzebol elek. Nyilvan a legjobban fizeto user a huje user, vele kell(ene) a legjobban banni. Ehez felre kene rakni a sajat emberi hozzaallast, mivel ez nem egy emberi kapcsolat. (es nem is szabad annak lennie, ezt mar sokszor megszivtuk az elmult evek soran).


bull shit vege
---


erdemi


a hangulat egyertelmuen azert szabadult el, mert gyerekes es nevetseges ez a "kizarunk a jatekbol" szerintem, felotlen hangkarate jelent meg a beholder kulso kommunikaciojaban (te jo eg, hogy beszelhetnek rolunk egymas kozt? "ez seggarcu mar megint beszolt?").

nem tudom ezt ki es mikor kezdte el, de szerintem ezt surgosen meg kene szuntetni, mivel ez pontosan azt gerejszti, hogy a jatekosok elkezdenek elni a jogikkal. vegulis ez is hangkarate es tokre nincs ertelme

raadasul olyan mertekben ellenszenves, hogy arra nincs is kifejezes.

a kiskiralyok pedig mindig is megbuktak (meg a tfen is).

en somaval ellentetben nem irnek konkretumokat. egyreszet en olyan icipici pont vagyok a tfes jatekosok kozott, hogy semmi jogom befolyasolni a szolgaltatot, meg akkor se ha, nekem van a legnagyobb arcom/pofam/hangom.

tessek vegigkerdezni valamilyen formaban a jatekosokat. nem bratyizni kell az ircen, hanem megtudni a tomeg elkepzeleset es az alapjan fejleszteni a termeket.

Problemas ugyfelek kezelese.
gyanitom, hogy itt azt a megoldast talalta ki a beholder, hogy ok ugyis lefognak morzsolodni, eltunnek majd, mintahogy nagyon sok problemas ugyfel eltunt.
ez egy ideig mukodni fog, de egy ez bizony ketelu fegyver. kesz csoda, hogy eddig senki nem elt a fogyasztoi jogaival, es nem ment neki duhbol a beholdernek.

teny, hogy a fogyaszto vedelem kb. semmit nem tud kezdeni egy internetes tartalomszolgaltatassal, de vszinu egy az allapot nem fog olyan sokaig tartani mivel nagyon sok internet alapu szolgaltatasra van ill. volt panasz az elmult egy evben.



jo lenne, ha vegre nem csak outsiderek nyomnak itt a vakkert, hanem olyanok is akik valoban erintettek :P
 
a dicsereteket tulzasnak tartom de majd masok ugyis megmondjak ezt neked

az etikatlansagrol..

az a baj mind2 oldalrol a dologgal hogy TE jogosan mondod azt miert is legyel etikus ha OK nem azok, OK viszont jogosan soprik felre a problemaidat mondvan ez csak egy etikatlan jatekos, minden bokorban akad par hangado szereplesvagytultengeses.

amennyire levettem itt a forumos topikokon a beho egyaltalan nem erzekeli itt eppen konstruktiv javaslatok hangoznanak el, ehelyett a valaszaik teljesen olyanok mintha mindenki azt irta volna "az egesz munkatok szar, es ti is azok vagytok azok is maradtok **fejek" pedig ilyen nem tortent, es nem is hiszem barkinek szandekaban allna.

persze en is konnyebb szivvel lennek egyertelmuen nagylelku, megbocsato es etikus a behohoz ha latnek tendenciakat a problemak megoldasara (pl speedz felvetele a ceghez a TFes gondok 75%at azonnal megoldotta, de sajnos ugy latom ez csak vakszerencse volt nem valamifele strategia resze ami szomoru mert akad meg mas is ami azonnali beavatkozasert kialt)

en spec marhara szivesen hasznalnam ezt a honlapot szo nelkul ha kozben tudnam sajnos most nincs ido kisebb menumodositasokra mert eppen TF/OV/akarmi teszteles/fejlesztes folyik. de amig ezek kozul egyik se zajlik addig arra gyanakszom valoban nem dolgozik ottan valaki kellokeppen

az utolso 1-1.5 evben lenyeges valtozas/fejlesztes csak a TFen volt, ott jelentek meg esemenyek, fejlesztesek stb. ezen kivul elindult a KF amit nem ismerek igy nem nyilatkozom rola valamint lett egy honlap megujitva ami azert nem tragikus bar teny hogy a hasznalhatosag harmadlagos szempontra sikerult ahhoz kepest hogy lehetoleg 1 oldalra 42 reklam/banner/ajanlo keruljon (nem hiszem annyira durva keres pl hogy a TFes fordulo es aukcio egyszerre legyen nezheto, amikor az ugy hasznalhato kenyelmesen csak es kizarolag, vagy hogy a forulom miert log ki fixen 5 sort a kepernyo jobb szelen tetszoleges felbontasban es egyeb megjelenitesben, miert kell mindig jobbra csusztatni minden egyes olvasaskor, miert nem lehetnek normalisan tobben belepve stb stb)

hogy ne csak altalanosagban beszeljunk akikrol tudom hogy mit csinalnak a cegnel az altalam jatszott jatekoknal az a kovetkezo (a KF/kartyak/konyvek temajat nem erintem arrol nincs se pro se kontra velemenyen mivel nem ismerem)
zarojelben odairtam egy pontszamot ahogy en ertekelem az adott teruletet (ez hangsulozom hogy nem tartalmaz semmifele szemelyes rokon vagy ellenszenvet)


TF- programozas: pontszam: 10bol 8-9 (de csak mert 10et elvi okokbol nem adunk, 9est meg meghagyom a tovabbi fejlodes szamara

TF - support: pontszam: 10bol 7-8 (reszemrol eddig mindig konkret es korrekt valaszt adott belathato idon belul akar jatekoskent akar KT vezetokent fordultam hozza, bar hallottam olyat masok nem elegedettek vele teljesen)

OV-programozas: pontszam: 10bol 2-3 (lasd az indoklast a 8nal csak visszafele. hianyolok nagyon sok mindent a programozas reszbol de elsosorban a tesztelest nagyonnagyonnagyon. utolso altalam latott fordulokban olyan ordito bugok voltak amik nem jelenthetnek mast mint hogy 1 nyomorult alkalmazas/feature teszteles nem tortent honapok ota, arrol nem is veszelve a fejlesztesek is ugy 1 nagysagrenddel jelentektelenebbek mint a TFen)


OV - support: 10bol 5-7 (alapvetoen korrekt, sokszor erzem ugy hogy segitene de nem tud. persze akad par jatek/vilagkep kulonbseg koztunk de pl az elozo JVnel ugy 3 nagysagrenddel jobb. kb ez az egyetlen ami javult az OVn az utolso 1.5 evben

Marketing: 10bol 4-5 (abszolut semleges. akadnak otletek, es elhatarozas is van a megvalositasra, de gorcsosnek erzem az egeszet es ismet hivatkoznek a feedbackhianyra, mintha nem is lenne igeny feedbackre, persze eleve pozitivum hogy felmerult kellene marketing)

Honlap: 10bol 5-7 (reszemrol korrekt, hibak azert akadnak benne, foleg a velemenyek/kritikak fogadasaban de semmi javithatatlan)


remelem sikerult olyan szeliden irnom hogy a legalaposabb kereses se talal a levelemben szemelyeskedest vagy infantilizmust, es igy akiket illet megfontoljak a velemenyt netan levonjak a kovetkezteteseket. lehet optimista vagyok
 
Soma: szerintem nem voltam provokativ, max etikatlan.

es megint az leszek, mert azt kell mondjam, hogy en az elmult hetekben, honapokban kb. ugyanilyen hangvetelet tapasztaltam a beholder reszerol (beholder nem egyenlo maci, vagy miklos, vagy kati).

amugy teljesen egyetertek soma hozzaszolasaval. ha osszeszedi magat tok ertelmes tud lenni.
meglepo ;)

lehet, h soma az atlag tf-est testesiti meg?
 
syck szokasosan provokativ, ami kisse hatraltatja a konstruktiv vitat hiszen ti is erzekenyebbek vagytok az atlagnal, de az biztos hogy akadt par megmozdulasotok az utobbi idokben ami ugy nez ki mintha minden forinton sporolnatok/megprobalnatok kiverni az emberbol

ertem ezalatt pl az AK tovabbi erolteteset (amugy maga a modszer mint a nyeremenyjatek nem rossz, de miert jatekon beluli nyeremenyt osztotok? legyen behos konyvcsomag a dij es mindenki heppi. igaz az minimalis penzbe kerul ez meg ingyen van ) vagy ugyanilyen szamomra negativ dolog volt hogy a jatekosok az altaluk keszitett wrappert/AK reszleteket gondolom kis rahatasra leszedtek a webrol(ami megint necces, en otthon olyan banner es egyeb eltavolitot eresztek ra a beholderre amit csak akarok egyreszt, masreszt mi lesz ha kirakom a freewebre a 45 bescannelt AK-t es alairom hogy csinaltam en magam Maci. kinek a karijait fogjak torolni? szal hasonlo netes akciok eredmenye eddig amennyire ismerem az volt hirtelen nyilt a bezart oldalra parezer mirror aztan hello,sokkal tobb kara van imidzsen a dolognak mint haszna a latogatottsagon)

magam reszerol jatszom a beho 2 jatekaval, 2 masik nem erdekel, a konyveket meg konyvespultnal vasaroltam eddig mindig, bar akad otthon jopar behos konyv is. az AK ha kezembe jut elolvasom szivesen sot, de mivel 30sec kb emiatt megrendelni meg soha nem vettem a faradtsagot. lehet a nyeremenyjatek miatt megerne megrendelni, kerdes nektek mi a tervetek vele. 300ft/dbos arbol kogazdagnak lenni, vagy az hogy a jatekosok valoban tajekozodjanak a behos dolgokrol (igen akar termekekrol is). a masodik nem feltetlen kovetkezik az elsobol.

azt hogy ki mennyire uberfasza marketingmenedzser nemtom, de azt elkepzelhetonek tartom hogy az anno 12 eves tagra nyilt szemu szelepjatekosokkent kezdo tarsasag ma mar netan felnott emberekbol all, akik ne adj isten cegekben dolgoznak mint ti, es van legalabb annyi fogalmuk a marketingrol mint nektek. ez nem jelenti azt hogy automatikusan sycknek van igaza mert jo haver, de azt sem hogy o huje jatekos akiknek nincs igaza. a dolog ketoldalu, o hatranyosabb helyzetben van mert adatok hijan nem tudja se pro se kontra bizonyitani/korrigalni a velemenyet (ti meg mindig csipobol kis is hasznaljatok ezt), mas reszrol mas erzekeny testreszevel veri a csipos fuveket mert nem az o penze banja ha hujeseget mond. amit hianyolok az az hogy komolyan vegyetek vegre azt a sok embert aki szinten komolyan veszi a behot es a jatekait.

pl orulok ha vegre van a behonal ember marketing celra, helyes volt, senki se multitalentum, kellenek specialistak. ettol meg o sem tevedhetetlen, es megis csak mi lennenk a celkozonseg akiknek dolgozik. elsosorban a mi visszajelzeseink szamitanak vagy kulonben elegge feedbackhianyos a dolog (gondolok en arra az altalanos behos tezisre hogy neten 20 ember anyazik de a nagy tobbseg csendben iszonyat nagy elegedettsegben jatszik) a nem visszajelzest ne vegyetek automatikusan pozitivnak, mert gigantikusan atveritek magatokat

a beho site designbeli problemait is szerintem ennel 50szer kevesebb konfliktussal meg lehetne oldani, ha nem sertodne be mindenki azzal hogy o mennyit dolgozott ezen. en is csinaltam mar hibas melot, legjobb programban is elofordulnak bugok, tvt is lehet visszavinni szervizbe kepcsocserere, nem sertodik be a samsung

Oszefoglalva hosszu es zavaros esszecskemet: nem kell elfogadni a jatekosok velemenyet de el kell olvasni (ugye OV forum amire senki nem nezett ra miota) es el kell gondolkozni rajta (vagy ha nem hat jelentos sebesseggel morzsolodnak le a jatekosok lasd ugyanott), nem pedig hulyesegnek tekinteni reflexbol. ez akkor is igaz ha 10 hozzaszolasbol 4 tuti hujeseg 4 meg valoszinu.
 
Jaj, bocs, kicsit zalán off, de annyira nem...szóval te meg Miklós ügyvezető igazgatók vagytok. Az mi? Én úgy tudom, hogy a kft-nél ügyvezető van. Tehát titeket is megszállt a nagyzási hóbort? ) Bocs, nem gúnyolódás akart lenni, csak kikívánkozott ez a kérdés ;).
 
szia Maci,

egyertelmuen speedz megnyilvanulasaibol szurtuk le, hogy a beholdernek nem megy vmi fenyesen. en szivesen adok tanacsokat, de ahhoz, hogy azok eredmenyre vezessenek valtoztatni kell nem csak a marketing strategiatokon, hanem a termek fejlesztesen, es a kulso kommunikaciotokon is. velemenyem szerint
 
Hi!

Mindig kivancsi voltam, hogy a jatekosok honnan szedik a a valosaggal semmilyen viszonyban nem allo allitasaikat.

Pl. Kivancsi lennek, hogy az uj honlap pontosan melyik resze sugalja a csodkozeli helyzetet? Vagy milyen mas tevekenysegunkbol lehetett erre kovetkeztetni?

Amugy ha olyan uberfasza marketingszakember vagy, nyilvan szivesen fogadjuk tanacsaidat.
Maci
 
hat engem spec nem zavar, mert ugyse nezem.

minden rosszindulat es panik keltes nelkul, iszonyat "gagyi" lett a novemberi ak.

egyszer-egyszer elolvasom az aktualis hkk es shadowrun reklamot, de ezt olvasni egy even keresztul kifejezetten az beholder szandekaival ellentetes erzeseket fog kivaltani.

nem ertem, hogy mibol gondoljatok, hogy boviteni tudjatok a hkk, konyvek stb stb piacat ezzel a 15 evvel ezelotti marketing technikaval...?

sajnos sokunk szamara az elmult 2-3 honap beholderes megnyilvanulasaibol az jott le, hogy a beholder a csodszelen all, vagy legalabbis beveteli olyan mertekben csokkentek, hogy kenytelen agresszivan fellepni a piacon.

ennek ellentmond, hogy a valos konkurenciat semmilyen marketing tevekenyseggel nem "tamadjatok", csak es kizarolag a mar meglevo, uzletagankkent letezo piacotokat probaljatok erosebben megdolgozni.

ez kb. olyan mintha a suzuki megprobalna a haszongepjarmuveit (kamionok) eladni a suzuki gyorsasagi motort vasarloknak. egyszeruen nem mukodhet, es nem is fog mukodni.

persze rovid tavon valoban olcsobb egy ilyen marketing tevekenyseg, de hosszutavon nem fog jelentkezni a hatasa, mivel nem megfeleloen pozicionaljatok a termeketeket.
 
Jó pár zip file-t átnéztem már, mégsem tudom mire gondolsz. Az zavar, hogy az alján le van benne írva, hogyan kell megrendelni az Alanori Krónikát?
 
Minden vita elkerulese vegett nezz at egy zipfilet es annak a reklamtartalmat.
 
Letöltheted a ZIP file-t, kicsomagolhatod valamelyik könyvtáradba, és a kicsomagolt html file-t megnézheted utána. Garantáltan nem lesznek benne reklámok, fejléc és menüsorok.
Az archívumban nem valószínű, hogy lesz ilyen opció.
 
Legyenek a forduloim reklam-es-fejlec-es-menusor-mentesek.
Ilyen funkcio nemlesz?
 
Sokak kérésére, a kiválasztott karakter fordulóinak listájánál, alul, találtok két gombot: "Legyen minden forduló nyilvános", illetve "Legyen minden forduló titkos". Ezek a műveletek csak a karakter már archívumban lévő fordulóira vannak hatással.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.