Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Eridani Könnyűlovasság
(Könyv életkép)
Küldd el képeslapként!
Az Eridani Könnyűlovasság az egyik leghíresebb és legfélelmetesebb zsoldosapat a Belső Szférában. Jól felszerelt mechjeik és remek pilótáik minden csatában megállják a helyüket.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Legendák Viadala (42)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8142)
Lapötletek (64959)
HKK kérdés? (47085)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
Nézet:
Kár hogy a mágia már gyakorlatilag kihalt a világból. Ugyanis nemrég összehozott a balsorsom egy démonnal aki sajnos már túl hulla volt hogy megöljem. Ez alapból nem zavar caskhogy egy kocsikerék méretű mélyedés volt a testében és ráadásul a feje szét volt darabolva a nyomok az én kedves patás barátomra utalnak és találtam vele egy könyvet ami mellett megpörkölődött minden. Nos nyílván valami középkori mágikus ereklye lehetett. A bibi ott van hogy nemtom mien nyelven lehet. Van amit kizárhatunk de ha valami kódolt dolog, akkor szívás mert valószínnűleg el lehet vele intézni néhány dolgot. Nos mindegy ha még lenne mágia akkor se tudnám használni. Wolioban lehet hogy van némi boszorkány hajlam. A többiek mióta sinylődnek a hold fogságában?
 
Nos ami azt illeti én válogatás nélkül. Manapság meg már semilyet. Tehát én is tudom hány féle farkas van (nagyjából) de a sima közönséges természetes farkasokat személy szerint komálom. Ja ez a dög már nagyon kezd idegesíteni aszem elvesztettem a nyomát.
Ja találkoztál már olyan vérfarkassal ami szőrös kis szrönyként született két évesen 3méteres és a 20 centis kés csak még a szőrén se hut keresztül? Na egyszer egy falka ilyen nekemjött ottmaradt a fél karom (igaz hogy visszanő de attól még piszkosul fáj). Végül 3/0ra nyertem. Régebben különböző (nem csak farkas) trófeákat gyűjtöttem és itt ott elrejtettem. Talán még megvan valahol utánanézek. Ha kell valakinek valami "test
rész" vagy valami szóljon megnézem valami. De csak újabb cuccokkal szolgálhatok 2-3száz év körül. Sorry Wolio egyszarvúszarv 99.9999999999% hogy nincs köztük mer olyat még nem láttam.
offtopic[átkozott amhn háromnegyed órán írtam egy iylen storyt aztán meg mű feltöltése és kiírta hogy ki lettem léptetve. Szóval lassan kezdenek idegesíteni egyes oldalak idegesítő marhaságai]end
 
Te aztán nem vagy semmi. De ugye az sem mindegy, hogy milyen ,,tipusú'' vérfarkast ölsz. Én is szedtem már le egy-kettőt az élet listájáról, de olyan is akadt, akit nagy ívben elkerültem. Egy pár példánnyal meg összehaverkodtam, de a többit rendesen írtom, ha szembe jön velem. Rühellem a farkasokat. Remélem egyszer, ha majd kidühöngtem magam rajtuk, elszáll a dühöm.
 
A koporsót lehet hogy egy vámpír találta fel ágynak de neharaguggy 10szer idősebb vagy ezek szerint nálam. (minimum). Ha találok egy egyszarvút majd szólok de manapság nem sok helyen lehet olyat látni hacsak az emberek meg az egyebek ki nem írtották.
Majd kell segítség mer az a kard kéne nekem és ha ez valami fejlődő szörny akkor elég hamar megállíthatatlan lesz akkor pedig már egy olyannak se lesz kedve csatázni vele akinek régen volt esélye.

Nos tessék:
Már nem is emlékszem pontosan hány éve lettem vámpír. De már közelítek a IV. évszázadomhoz. Sok minden történt de mikor úgy 100 éves siheder lehettem elkeztem valami megélhetés után nézni. Az emberek akkor még naggyából hittek és féltek a természefelettitől. Ha valahol egy vérfarkas vagy valami hasnoló felütötte a fejét (sokszor csak valami közönséges vadállat) a falvak fizettek amit kértem és csak néha tűnt fel nekik északai életmódom és még ritkábban kellet lefújnom a vaádszatot. Na szóval nem egy vérfarkast és szörnyűséget tettem el láb alól. Több mint egy évszázadik űztem az ipart. Lassan kezdett fogyni a meló számos okból kifolyólag. Aztán megtörtént a baj megtetszett egy lány. Először embernek hittem de kiderült hogy az amit vadászok. Nem tudtam végezni vele sokáig együttvoltunk. Megigértem neki sőt esküt tettem hogy többé egyet se ölök a fajtájából vagy égessen halálra a nap. De otthagyott nem láttam többé. Utánajártam a dolognak és kiderült hogy pont ez volt a célja befűzni és pá. Az adott szavam nem szeghetem meg (nem elkörcsi okból hanem egyszerűen nem.) TEhát otthagytam a munkát elmentem világot járni egészen japánig kavarodtam onann van a kard. És azóta még közönséges farkast se öltem meg. Nem is bánom mert néha már egy kisebb csapat jött nekem (mikor 20an jöttek elhúztam). Tehát vérfarkasokra nézve ma már én vagyok a legkevésbé eszélyes lény.
Ja és azóta humanoid démonakat zsebelek ki mer valamiből élni kell és azok meg általában hulláktól szedték el. Nem nagy történet de most hogy elmeséltem valószínűleg holnapra egy egész falka lesz a nyomomban. Na mindegy egyenlőre az a szörny a gondom. Tehát több mint egy évszázada nem öltem farkast. Ez sztem nem egy vámpírt leköröz. Más kérdés hogy attól hogy rég öltem még sokat...

Van valakinek valami rendes fegyvere? kifogytam.

Remélem elégedett vagy.

UI: rég írtam www.amh.hu ra lehet hogy írok néhány ilyen storyt.
 
hát nem vok fiatal az tény és való....szeinted ki találta fel a koporsót?:PP

de én egyszarvút szeretnék láttni mert még sosem láttam
de olyan dögöt ami téged zaklat már igen
gondolod segítek)

hm...várom mesédet volt vadász
 
Jelenleg inkább egy nagy adag támadóerő kéne. Mer ezt a dögöt önmagamban nem szedem le. És ezt egy olyan mondja aki küzdött már 4vérfarkassal győztesen (na jó a bal karomat sokáig tartott visszanövezteni). Tehát ha valaki találkozik vele puszta kézzel ne nagyon kezdjen verekedni (godzilla, king kong rátok nem vonatkozik). Ha összejövünk hárman valószínűleg legyalhatjuk.
Ja és mielőtt valaki lecsapná a fejem már nem farkasvadászatból élek. Érdekes történet majd elmondom de lényeg hogy már semmi képp nem ölök vérfarkast (figyelem a nem ölök és a nem védem magam két külön dolog).
 
Ha kell, segítek neked mindenben, tudásomra lehet, hogy egyszer szükséged lesz.
 
Ha láttál sárkányt kétszer oylan koros lehetsz mint én. Tudomásom szerint a középkorban kihaltak. Egyszarvút nem láttam csak hírét halottam. Ja de az említett dög nagyon kezd az idegemre megint találkoztam vele és már személyes ügyként kezelem a kinyírását. Lávágtam a kezét(ha lehet annak nevezni) erre a másikkal kitápte a kezemből a kardom a csonkba illesztette és a szemem láttára nőtt vele össze. Ráadásul a pisztolyom se jut át rajta de ez nem zavar annyira mint a többszázéves elefántcsont- markolatú japán acélpengém. Egy lámpaoszlopot egy csapással vágott "ki". Elhúztam erre üldözőbe vett egy parkolóházban sikerült a liftel kettévágnom a lábai feljöttek de mire leértem a testéhez eltűnt csak egy hosszú trutyicsík mutatta az útját egy darabig. Valahogy elment tőle a kedvem de mostmár biztos kinyírom. Nem találkozott valaki már hasonlóval? Csakmer hátha érzékeny valamire a páncéltörő-rakétákon kívül.

Ja a vérfarkasnak üzenem hogy a fajtája nagyrésze nem komálja a búrám csak szólok.
 
hm...rendelést felvetem koporsó azonnal be is lesz szerezve....
vigyáz a szarvas izékkel már én is láttam egy kettőt, meg sárkány is csak egyszarvut nem ami oly gyönyörű
láttam hullát, járot , kibelezettet, vámpírt vérfarkast, csatát békeséget csak egyszarvút nem ami mindig békés
láttam már sok furcsaságot jót és rosszt, a poklot és a mannyet csak egyszervút nem láttam edig életemben.
 
ahogy kivánod
 
bocsánat hölgyem...nem akkartam meg sérteni)én csak egy szegány koporsó készítő vok)
 
Jó akkor vigyázz a tükrökkel. Tükörről jut eszembe mien pehes lehet az a bámpír akinek a képe nem látszik a tükörben. Szerencse én tudom benne csodálni magam (ha lenne mit). Ja és ha egy közönséges ember az idegeimre megy és legszívesebben kinyomnám a beleit megtegyem? Csak mer az emberi hullákkal annyi baj van már vagy két évszázada nem ölök étkezés közben mer folyton el kellett ásni vagy keresni valami angy batár szörnyet amire rá lehet bízni. (a természet teremtményeiben nem bízom a farkas, medve egyebek hagynak maradékot egy jó kis khiméra vagy bazilizkus nem csak olyanok már alig vannak) és meguntam! Én személy szerint nem birom az emberhúst megfekszi a gyomrom.

UI: el vagyunk mint a dokinál
 
Csak a közérthetőség kedvéért: vérfarkas vagyok.
 
Így már érthető! Remélem én nem futok össze azzal a nagy szőrtelen szarvas valamivel .
 
Tudom nem sokan ismeritek ezt de amikor bunyózol valami nagy szőrtelen szarvas valamivel és nem marad ott a szarvas valami hanem neked kell átugrani néhány emeletet hogy ne legyél vacsora tehát el lettem verve vagyis nem győztem egy csatában. De ami ritkasák és a jóravaró vámpírok ellenfeleinek nem sokszor adatig meg én túléltem (többé kevésbe)
 
Ez nagyon érdekfeszítő. És hogy -hogy legyőztek? Engem még nem győzött le vámpír, sem más sem, de nem is volt még sok csatám ,,rövid'' életemben.
 
Hm. mien klánba tartozol te? Ha koporsóban fekszem extragyorsan gyógyulok de a fényt rühellem mindig északai lény voltam.

Jut eszembe lady Wolio (bocs de ez megteszi?) nekem nem kell koporsó gyerek koromban haraptak meg és úgy maradtam párszáz éve. Mondjuk 165cm lehetőleg fenyő legyen és kényelmes fej alatt. A régi koporsómat már úgyis kirágták az egerek menni kell temetőbe újat lopni. Ja de a 4. a te méreted legyen mer mindenre fel kell készülni.
Különben a múltkor csúnyán helyben hagytak most nincs erőm csatázni egyenlőre meglapulok békében felkészülés után csatázhatunk ha akarsz nekem a legutóbbi után most nincs kedvem. Ráadásul nem is vámpír colt micsoda szégyen.

 
Kösz, de nekem nem kell koporsó, arra a kis időre míg regenerálódom tök felesleges lenne...
 
Túl öreg??? Ez sértés női mivoltomnak. Még egyépként is fiatal vagyok!
 
hm...az jó) nem vagy tul öreg:P
hm...hát nem baj ha tönkre megy a mostani akkor már itt lesz ez potba... nem kell elmeni bevásárolni:PPP
 
Mióta is? Körülbelül 260 éve. Vaéóban rá fér már egy felújítás, de én így szeretem. Igazi antik darab.
 
miota??
de ez igazi luxus koporsó)
 
Ugyan kérlek. Nekem már mióta van saját koporsóm!
 
de ok csinálok 4 koporsot, megkora a méreted??
és neked ZyZy?? és neked yarvee?? 4. embert nem tudom hogy ki lesz...de ahogy kérde csinálok 4-et...hm...pot lesz hátha az egyik el romlik...
 
nem vagyok a kis cicád és a ha még egyszer valami haszonlo nevet használsz Wolio helyet képen törölek
 
Szintúgy, kihívnám a túlélőt!!
 
Én szívesen megküzdenék a túlélővel, egy mágia mentes vérfagyasztó harcban.
 
jó te pedig minimum 4et kiscicám
 
hehe)) akkor halot leszel)) készisd el koporsod)
 
Halálosan. Amíg távol tartalak magamtól nem lesz gond mer megmenükülök a macskás eszközeidtől. Na mindegy ha valamiko lesz élő szerepjáték és megyek gyere te is és akkor majd kard ki kard kinyírjuk 4-5ször egymást azzal ami van.
 
  ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
Nézet:
Filmek, TV | Humor | Zene | Sport | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.