Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Lidércláng
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"A lidércláng nem igazi torzszülött, sokkal inkább egy mágikus manifesztáció, amelyet egy kísérletező kedvű galetki varázsló hozott létre a saját szórakozására, és persze a fiatal galetkik tesztelésére." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Lapötletek (64959)
HKK kérdés? (47085)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8137)
Legendák Viadala (41)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
Nézet:
hát ez van...hegylakó egy mese de az a valóság...
hát meg esik de hát mindent lelehet gyözni...semmi sem le gyözhetetlen...de én már nem félek...már várom a végem...



UI:3-4 hét az sok...gyere
 
Ok de 3-4 hét alatt mi szerintem már annyi minden túl leszünk hogy rengeteg mindenből kimaradsz. Olvass vissza mondjuk 5oldalt és már oksan leszel.

Naa mikor leszünk már 3an minden fővárosi múzeumot végigjártam különböző fényerősségekben és lassan a mi kis csúnyaságunk is is rájön hogy juthat körbe vagy feladja és elmegy már unom hogy egyedül loholok a nyakában. Jaj mennyivel egyszerűbb volt minden pár évszázaddal ezelőtt elkiáltottad magad hogy Pestis! Farkas! Vámpír! és már tiszta is volt a terep a vitás ügyek lezárására ma már csak diliházba csuknának és le kéne gyalni azt a sok dokit.
 
Beszállok de előbb 3-4 hétig csak nézem, hogy hogy megy és csak utánna írok ! Jó?
 
Hát ja hegylakó efektus. Persze sok kicsi sokra megy alapon egyes gyengébb fajok (gondolok itt vele a tüzesekre) összefognak és ok lúd disznót győz. A sebeim már begyógyultak megkajoltam jöhet a következő. Csak az zavar hogy a folyamatos belső harcok közepette (gondolok itt az éji lényekre és a para egyebekre) egyre erősödnek és a olykor emberfeletti inteligenciával rendelkező démonoknál ez veszélyes. Ha így megy tovább mire betöltöm az 500at lesz vagy 100 démon a világon akik viszont olyan bikák és akkora erőket mozgósítanak amik miatt egyes emberekben is megjelenhet a mágia. persze vámíprokban és másokban is szerencsére de ennek nem lesz jó vége.

UI: na akkor akkor be akarsz/tudsz szálni Zelfor? Ja de itt ne legyen olyan mint a valóságban meg itt irni meg olvasni szoktak az meberek amiket tudomásom szerint utálsz.
 
hát igen az a szbály van érvényben hogyengék el hullanak és azoknak a száma már egyre kevesebb
szép sztori....ezt is mesélhetem a kocsmában))
de hajrá további jó harcokat

sok sikert
 
Itt az a lényeg érezd jól magad. Játsz valami éji lényt lehetőleg úgy hogy nem szálsz el teljesen. (mindenkivel előfordul velem fokozott sűrűséggel) Most épp az a story hogy összeakadtam egy nagy csúnya döggel sok okból pipa vagyok rá (olvass vissza kicsit) és próbáljuk lecsapni. A fővárost elkerüli tehát van egy kis időnk készülni és szerváltam egy könyvet amit nem birok elolvasni. Sok minden van nagyon érdekes és a storynk is kialakul (lehet hogy megírom novellákba ha kialakul valami a végére) TEhát ha kitalálod hogy egy 500 éves vámpír vagy, vagy most lettél az csatlakozhatsz a storyhoz csak ügyesen kell alkotni. Van már itt vérfarkas, kb 4000éves koporsókészítő, elátkozott exvérfarkasvadász (én). De ezek a legtömörebb megfogalmazások mindenki több ennél. Amolyan extra szabad szerepjátékot jáccunk kockák meg minden nélkül.
Annyi az egész lényegi hogy homo sapiens... módra tudj viselkedni.
 
Néhány napja volt az eset említettem is most elmondom emrt nincs érdekesebb éji esemény a topicon.

Éppen kaja után jártam amikor az egyik közeli sikátorból nyögést halottam. Félreértések elkerülése végett felismerhető volt a dolog vagyis az a fajta aminek utána lehet járni. Gyorsan leugráltam azt a 6emeletet aztán körülnéztem. A hangok most már csak némi tompa zaj a csatornából jöttek. Sajnos mára odakényszerültek az amúgy szánalmas korcsá vált démonok és szörnyek.
Ilyenkor sajnálom hogy nem tudok megfázni és minden szagot fokozattan érzek. Hát rögtön belenyilalt a fejembe a bűz de már hozzászoktam sajnos. Éppen csak akkora volt a járat hogy elfértem benne rohantam egy keveset erre arra, egy nagyobb részhez értem biztos valami vízgyűjtő lehetett és megpillantottam egy hullát. Szépen megvolt nyúzva és a mocskos víz is belepte. Megláttam a valószínűsídhető gyilkost. Az hogy sárga volt a bőre és kopasz a feje még nem teszi gyanú tárgyává de a vér 6ujjas kezein már sokkal inkább.
Rápillantottam. VAlószínűleg ő is megláthatott ugyanis valamivel bevillantott a szemembe a következő pillanatban kaptam egy hátba rúgást és belefejeltem a vízbe majd a kőbe. megfordultam és rögtön ugrottam volna neki de akkor már nem láttam majd 3villanás és az utolsóval ütések is jártak. Alapból sötét volt nem szoktam a fényt hátmég így. Inkább becsuktam a szemem és a fülemre halgattam. Lehetett hallani aogy mozog a vízben és arra is rúgtam de a következő pillanatban de aztán már méterekről halottam. Kinyitottam a szemem nem kellet volna mert éppen lefejelt. Na itt lett elegem és össze vissza rugdosni keztem védte is derekasan ennek hála bekapott a feje közepébe (orra nem volt) jó sok egynest. Ekkor Valami kilyukasztotta a köpenyét. (az volt minden ruhája amolyan talár) Mintha higany fojt volna át rajta, talán a vére, de pont ott ahol meg se sebeztem? Ezek megszilárdulkat és egyzser csak felágaskodtak a köpeny miszlikekben hullot alá. Egész testébő hajszálny ezüstszín tűk áltak ki.
Első gondolatom az volt hogy ízekre szabdal de e helyett csak arra eszméltem hogy hogy valami nagyot csap a szivembe és füstöl a ruhám. Ahogy rápillantottam attól hogy hármat láttam belőle ki bírtam venni hogy világított a szeme rezegtek a tüskék és halványan izzotak. Megráztam a fejem ekkor már a szikrák sorra csapkodtak a tüskék között mint egy elromlott konektor. Ezúttal kész villám csapott egyedül felém sikerült félremozdulnom éreztem az áram erejét de attól még a falba ütött jukat a fekete földig. Ezután már sorra jöttek a sokkok néhány a vízbe íréztem is. Próbáltam menekülni de ott a szűk résben valódi villámfal ált fel. Erre sarkon fordultam és a lehető leggyorsabb ugrásokkal faltól plafonig a vizet kerülve mellete teremtem. Ez meglepte főleg hogy elkaptam a karját. Számos jukat kaptam az enyémbe fájt is s égetett már készült hogy a falba süssön de mielőtt megette volna benyomtam a karját a szájába és sajátomat kishíján feláldozva saját magát végezte ki. Ekkor meglepő villanások egész sora jött ki. Hunyorogva figyeltem minden esetben máshol jelent meg. de a végén csak egy kiégett szemű bűzölgő dög maradt.

Sosem láttam még teleportáló lényt bár erről a bestiáról feltételeztem egy darbig aminek most vagyok a nyomában. Úgy tudtam az ilyenek körülbelül akkor haltak ki amikor én lettem vámpír.
Furcsa hogy ilyen erejű dögök kerülnek elő. És egyre több gyenge is pl Eger körül azok a piromániás szörnyikék. Furcsa mintha éledezne a mágia...

UI: Nem nem az SRból szedtem a végét. A helesírási hibákét bocsika.
 
Csá. Itt mi a lényeg ?
 
1. azt sose tudni
2. nem te vagy joda csak tőle idéztem különbeség
3. ja csak most még ketten vaunk. És már így kicsit unalmas.
 
1 nem fogok
2 nem vok yoda
3 ez jó ötlet, szóval valaki tényleg szóljon
 
"hát majd fogsz" yoda

Ha valaki rajtunk kívül erre jár megállapíthat egy időpontot ne csak mi ketten használjuk a topicot.
 
nekem 8 hívj valakit
én nem félek már semitől
 
OK szólj ha lesz egy harmadik is nincs nagy kedvem kettesben találkozni sok okból pl: ha arra jön valami csúnya nagy dög hárman többet érünk mert két vámpír célpont 3északai lény ellenben már elrettentő lehet.

Az hogy nem tud úszni önmagában nem sokat ér. Ha marná a víz a bőrét az már jobb lenne. Azzal nem időt hanem csatát nyernénk ellene.

Tegnap volt egy érdekes csatám majd elmondom most még a "sebeimet nyalogatom"
 
én minden éjfél körül nemzetinél rofrálok oda jöhetsz...
tudom hogy nem tud úszni, szóval ezt is ki lehet használni...
 
Jó akkor mikor találkozzunk kiscsávó szörnyikét figyeltem annyi már lesett hogy nem nagy ész szegény. Vízen nem tud átmenni se úszni. Kompot nem használhat. És kétlem hogy a lánchídig bemerészkedne. Tehát van egy kis időnk amíg megoldja valahogy. De nem mert nekimennni viszont sokáig figyeltem! A fogát piszkálta a kardommal hát kivertem volna neki egyesével.
 
hát igen de néz az afgánokra... de van egyébb meg oldás is...


nem tom
 
VAn benne valami de manapság nem úgy megy hogy elvágjuk egyik család valameik tagjának nyakát és nemsokára már férben fürödhetünk.
Mikor találkozzunk(shadowrun chaten) amikor legalább hármunknak jó több agy többet gondol.
 
hát igen...ezért jó koporsó csinálonak lenni mert koporsó mindig kell, max ha kevés a bejövetel el inditunk egy háborut)
én már ismerem azt a fajta bestiát vigyázni kell vele de a tömegeket nem szereti...hát tény hogy elég kavart egy ország a magyar
 
Ja egyre nehezebb lesz bezzeg a régi szépidőkben. Levadásztál valami nagy csúnya dolgot és megvan a havi betevő, manapság még a vért is csak csövestől szerez az ember... na mindegy Magyarországon vannak a legjobbak és a legrosszabbak mindenben.
Visszatérve a mi kis naturista szörnyikénkre tényleg elkerüli a várost ezzel sok időt nyerünk lehet elmélkedni, meg mást is.
 
oké nemzetit én is szeretem sok legenda szól róla...tán te is hallotál már róla...a medálos legendáról, vagy nem??
elég köz ismert...
hát nem fura valahogy nekik is meg kell élni és ebben a világban már egyre nehezebb
 
Napokon belül. Hamarosan ott leszek majd a héten találkozhatunk. Valami hangulatos helyen lehetőség szerint ne templomban mer azokban mindig meglehet fagyni. Mindig kedveltem a múzeumokat mint már említettem de azt halottam a lánchíd tetejétől csodás a paroráma csak most ott is hideg van maradnak a múzeumok azoknak könnyű kijátszani a biztonsági rendszerét meg minden. A szépművészeti szemjézetével amúgy is jóban vagyok. Egyébként fura hogy hány vámpír áll be úgy éjjeliőrnek ilyesmi helyekre hogy közlik mifajták sőt néha a főnök még a vért is biztosítja mer nincs az az ember aki megállít egy démont és olyan se aki felér egy vámpír képességeivel.

offtopic[én még csak 395nél tartok]end

UI: a Shadowrun chat üzenőfala aszem szinte mindig kihalt csak én használom erre arra ha sokan ráérünk erről a topicról megbeszélhetjük a dolgainkat úgy pergősebb, ha a vérfarkas is benne van. Persze msn is jó. o-t.enger@hotmail.com na ezt most mondtam el kb. 95ször.
 
előző volt az 1600. hsz-em
 
hmm...most ép a fővárosban van munkám...mikor jársz erre?
hát valószinű igen hogy egy olyan dög kisebbb falvakat szereti
 
Én is utazásra adtam a fejem mint az a dög jelenleg a főváros felé tartok ha arra jársz találkozhatunk. Néhány múzeumba biztos benézek zárás után szólj ha arra jársz sötétben mindig kellemesebb és hangulatosabb a hej. Bár az a dög biztos valami kissebb településen megy keresztül elkerülve a nagyobb városokat. Majd meglátjuk de nemtom miért nem nyírt még ki nemegyszer sima ügy lettem volna mosmár kiismertem kicsit.
 
hmm....ha elhozod ide a könyvet megnézem menyire szent)
egészségedre én nem eszek tul sokat, de hát nem is kell nagyon
hát igen madár influenza már uncsi
 
Lehet, az utóbbi időben néhány dologra rájöttem. Az a könyv nagyon hasznos ugyanis a a környék tele van mindenféle lángoló izével és mivel a könyv tűzálló nagyon hasznos pajzs mert kb akkora mint egy jól megtermett atlasz (ha kiderül hogy szent lehet hogy szégyelni fogom magam) Ja igen vagy engem akar levadászni vagy valami más okból de úgy tűnik ez a kis aranyos immár kb 5méteres monszta (sztem láthatatlanná tud válni vagy teleportál különben feltűnő lenne) is letelepedett itt mázli hogy a helyi szervek titokban tartják a hullákat és lefizetik a hozzátartozókat mer ha szárnyra kap a hír az ciki lesz. Mondjuk végre nem a tvből is a madárinfluenza fog szólni nemigaz teganp is megettem három egész csirkét és semmi bajom.
 
abba semmi kétségem hogy könyvben mágia van
én a tűzt a lény ellen ajánlom
hm...én egyszer itt egyszer ott vok
tán egyszer össze futunk
 
Sajnos nem vagyok nagy nyelvész éppen csak néhány évszázad alatt ragad valami az emberre. Tűzzel nem próbálkoztam majd szerválok egy lángszórót vagy ha más nincs heggesztőpálcát. Valamikor majd találkozhatnánk nemtom hol vagytok manapság a régi egri várban ütök tanyát. Bár a turistákat legszívesebben csontig szívnám sz összeset. Nappal legjobb ha beugrotok a minaretbe de egy kis vándorlás nem zavar ha akartok találkozhatunk bárhol ha nem kell hajón utaznom vagy repülőn. Ja igen már megint elvesztettem a dögöt ha elhagyta a város körzetét szedhetem a sátorfámat mer üldözni fogom kell az a nyavanyás kard! Ja igen tűzállóságról jut eszembe, említettem hogy a könyv körül minden meg volt pirítva nos nekem jött a várban valami lángoló izé (nem volt ellenfél) de az nyilvánvaló hogy a könyv tűzálló mer különben már csak hamu lenne. Nem tudom miből lehet sima papírnak tűnik biztos van benne mágia.
 
Próbáltad már a rúnaírást? Rengeteg varázskönyv használja ezt az elbűvölő nyelvet. Így én is megtanultam. Abban segíthetek.
 
kezded kitalálni korom örülök...tehát nem vok fiatal
hm....kár hogy nincs nem baj kutakodom még
hm....probálkoztál már tűzzel vagy rá már nem hat??
hm...had nézem a könyvet hátha tudok valamit mondani
 
  ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
Nézet:
Filmek, TV | Humor | Zene | Sport | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.