Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Lávacsiga
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Ez a folyékony lávaként kúszó, képlékeny lény természetesen a legtávolibb rokonságban sincs a békés csigákkal, az elnevezést mindössze alakja miatt kapta. Hihetetlen bár, de időről időre élet születik még a fortyogó lávatavak mélyén - és az esemény nagyságát még az sem csökkenti, hogy ezeknél a szüléseknél bizony mágia bábáskodik. A lávacsiga halálos ellenfél, nyálka helyett szétégetett sziklát hagy maga mögött, és gyilkos tűzcsóvával képes ellenfeleire támadni." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
Manaszipoly zén bemutató
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye
Ajándéksorsolás május + áprilisi eredményhirdetés
Tavaszi MondoCon 2024. 04. 27.-28. – Eredményhirdetés
Legendák Viadala - beszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Hatalom Kártyái verseny - 2024. április 6., Oldschool
Hatalom Kártyái verseny - 2024. május 4., 10 Minutes
Hatalom Kártyái - Versenykiírások

A lista folytatása...
Manaszipoly zén bemutató (11)
Excelsior (1003)
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye (13)
Lapötletek (64963)
HKK kérdés? (47092)
Legendák Viadala (47)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

  ... | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 |
Nézet:
meg a régmult televan irtással amivel meglehet fékezni a 3.koros győzelmet
 
A legtöbb játékos nem a versenynaptáratokból értesül, hanem az ak-bol, meg a netről...Ha odajönnek, h tök jó mert ingyen van (úgyis venne 3csomagot) és azt hallja h most ülj le és kezd el kivenni a lapokat akkor a helyszinen elsirjamagát:PP
 
hát vazz,de a régmult egy nagyonnagyon kaki. szóval az azért kompenzálja azt,h ez egy kcisit brutálisra sikeredett. bár úgy gondolom,hogy azis egy elcseszett drraft lesz,mivel a legjobb paklik kb ugyanolyanok leszenek. és itt ugíebár kb az nyer aki kezd,v aki jobban huz...bár ez manapsáh szinte mindenhol igy van.
 
azt vegyétek figyelembe, hogy nemzetin is ebből kell majd draftolni (ill. hát két lv meg egy régmúlt), szal gyakorlásnak is jó
gondolom, ott se mondjátok (ill. remélhetőleg mondjuk, ha én is 16-ba jutok ) majd Miklósnak, hogy túl erős draftra a kieg, ezért legyen csak sima sealed deck
 
Igen, szükségem van a játékosok véleményére.
De egy meghírdetett formátumot nem fogok megváltoztatni, ami már több mint 2 hónapja így van meghírdetve és akik eljöttek mind az amatőr, mind a profi versenyünkre, azok ezt a versenynaptárt kapták. Az pedig hogy a beho hogy cseszte el a weboldalt és az AK-t nem tudok mit tenni ellene.

Ilyen elven akkor csak időpontot kellene meghírdetnem és a helyszínen megszavazzuk kinek mihez van kedve? Nem.
 
ezt nem értem: Azt irtad régebben h az a lényeg h az legyen amit a játékosok akarnak, erre meg kb 3 napja makacsul tartod az előreláthatóan szar drafthoz...
 
Illetve még annyi, hogy minden szombatig rögzített korlátozás reményeink szerint nyomtatásra kerül és a versenyen ez alapján rakhatják össze a paklikat a játékosok.
Illetve a szabálylap és követő használatát még nem tudom. Mivel eddig csak egy szablapot láttam. Gondolom ezeket eleve félre lehet majd rakni a pakli összeállításnál.
 
Lap tiltás nem lesz, azt elrontottam. Csak korlátozás lesz.
 
figyejj mondom h mi túl erős: magiszter falo és az ébbredés,plusz erdő dala. ezekkel lehet nyerni a 4.körben.azé talán mégsem kéne midn kitiltani... érted?? ezér tul jo ez draftra.
 
A hozzáállásommal szerintem semmi gond. Nem tudom mennyire figyelmesen olvastad el az egész topicot. Mind a weboldalunkon lévő szavazásnál, mind itt a bemutató versenyig senki nem ágált a draft ellen. Sőt, kimondottan örvendtek vala)
A HKK a játékról szól és annak élvezetéről. A szervezők megpróbálják minél színesebbé tenni a versenyeket és hangulatossá, hogy a versenyzők élvezzék.
Viszont egy profi játékosnak nem okoz(hat) akkora gondot a lapok értelmezése, mint egy lelkes amatőrnek. Tehát elvárható, hogy ne egy két hetes edzőtábor után álljunk neki versenyezni és rágjuk mindenki szájába a lapokat és értelmezzük esetleg a hátrányban lévőknek. Mert így akkor semmi értelme semmilyen frissen bontott versenyt csinálni.

1. Amint írtam, a Beholder-nek és azon belül Dani Zolinak elküldtem a verseny formátumát. A hibát is jeleztem ami az elírásban történt. Az éves versenynaptárat ápr. 12-én küldtem át nekik júniustól-decemberig. A formátum nem volt megváltoztatva. Május óta a weblapunkon így van felrakva. Az áprilisi verseny óta meg így osztogatjuk a versenynaptárunkat. Tehát ha azok a játékosok akik ott voltak és nem járnak ide a Beho fórumára, mert vannak ilyenek, azokkal szemben is kitolás lenne.
2. Az ültetés teljesen korrektül lesz megoldva. Senki nem gondolta komolyan a profi és amatőr szétültetést.
 
roppant mód furcsálloma hozzáállásod
ha jól tudom a HKK nem arról szól, hogy milyen gyorsan bírod elolvasni és megérteni a lapokat, s szerintem sanszos, h lesz olyan, aki akkor látja először vagy másodszor a lapokat

engem 2 dolog zavar
1: nem draft volt meghirdetve (ezen túl lehet azért lépni, bár inkorrektnek tartom a formátum megváltoztatást)
2. ha már draft lesz, akkor nem véletlenszerű ültetés kéne, hanem irányított, valahogy egyenletesen elosztva a profik és az amatőrök, mert túl nagy előnyt élvez egy olyan profi, aki 2 amatőr közé ül be
ha ez megvan, akkor sztem nem sokan fognak hőbörögni
 
Koncepciót biztos nem mondok h mi volt erős mert ha mégis draft lesz akkor valószínűleg bevetem valamelyiket, túl sok lapot kéne korlátozni h jó legyen, és akkor is lehetne túl jókat találni...A profi-amatőr asztal meg felejtős mert akár 1-2 amatőr is tud normálisan draftolni mindene meglesz míg a profik ellendraftolnak egymás elől...én még mindig a frissen bontott pártján vagyok léci fontoljátok meg NAGYON!!!!
 
bocs, ha felb*sztuk az agyad:$
de azért megnéztem volna azt a tombolást
 
lap ne legyen tiltva szerintem, de a korlátozásokat jól át kell gondolni (elsősorban az erdő dal - faló kombót)
 
No, miután lehiggadtam és kiszállt a fejemből a gőz.

Szeretném megkérdezni, hogy itt volt amatőr aki azért sírt mert nem lesz egyenlő a küzdelem a profikkal szemben? De olyan aki el is jön.

Mert akkor a profikhoz kérdésem. A lapok korlátozásán felül milyen más kivetni valót találtok a formátumban? Ne jöjjetek azzal, hogy van aki nem ismeri annyira a lapokat, mert csak 17-én jelenik meg, mert akkor a tesztelőkkel kell kezdeni, hogy kizárjam őket, mert jogtalan előnyben vannak a többiekkel. Tudomásom szerint profik vagytok. Azért lettetek profik mert jól játszotok és van(?) logikátok és kombinációs készségetek. Vagy pedig csak begyakoroltatok egy paklit és nem tudtok a sémából kilépni? Vagy mi a francért sírtok mint a fűrdős k****a? Nem az a kihívás ha a szomszéd szemétdombot megmászom, hanem az ha a Himaláját mászom meg.
Az pedig hogy az amatőrök hátrányban vannak, megint hülye szöveg. Mikor vannak az amatőrök egy súlycsoportban a profikkal? Persze vannak jó játékosok. De az az amatőr akinek csak 3-5 pakli kiegre van pénze, 1 hónappal később sem fog sokkal többet tudni a lapokról, mint az a profi, aki addig 10 versenyt megnyert és bontott 4-5 display-t. Ilyen szinten soha nem lesz egyensúly.

Egyébként mindíg ti sírtok hogy ilyen meg olyan formátumon szeretnétek indulni, ha meg lehetőségetek van rá akkor meg az a baj.

Tehát Draft lesz, lap korlátozásokkal és tiltással. Ennyi.
 
ezt szélsebesen felejtsd el, tudod, hogy kivitelezhetetlen. s ezzel 2 külön kategóriát tartassz. ez vegyes verseny...
 
Jó ötlet, egy profi asztal és egy amatör asztal az ültetésnél ))
 
akkor téged majd nem 2 kissrác közé ültet Schumi
hanem mondjuk engem fog oda
 
ok. a kérdést látja. majd ír.
 
Mátét kérdezd erről, mert ezekkel a lapokkal semmi baj nem volt. A magiszter piros, s az nem egy túl erős szín.. kék sem tombolt.
 
oké, koncepciót nem, de pl a masszát is korlátoznám, a pacit lehet "variálni" és a magiszter is felvetődöt. Ez is kevés lenne? (mert erre neked jobb rá látásod van)
 
jaaa.. folyt=fojt :$
 
Na, ezt nehéz megfogalmazni. Így is könnyű volt első 3 körös dekket összerakni. Természetesen jó volt a paci, de nem működött irreálisan. Uez a bárányokra.

De ne akard, hogy koncepciókat mondjak:$
 
az első értelmes +nyilvánulás, de akkor mivel volt a gebasz?
 
hozzáfűzöm: a barikat nem ezerrel kapkodták.
 
a korlátozások a következők voltak:
lélek súlya csak +1/+1 - et ad, a birka nem reakciózik, s a falovat fel kell áldozni. Máté, javíts ki, ha tévedek, de így befolytva már nem is ezekkel a lapokkal volt gebasz.
 
vágom mit mondasz, de nem tudom milyen korlátok voltak a gyak-nemgyakokra. ha észrevetted volna, pont ezeket szeretném korlátozni, de csak te adsz a tesztelők közül ötleteket. (és feltételeztem, hogy nem a "gyérekkel" draftoltok). 1ébkéntis inkább örülnél, hogy elvihetsz egy jó nyereményt, és a kicsik is örülnek a ritkáiknak.
 
bár az erdő dalával szintén nem vagyok képben, de te mondtál 4 lapot, ami 2 (vagy 3) szin és vp-be kerül.
erre tud az ellenfél lépni már a válogatásnál is, és az irtásokkal is. (feltéve ha a massza nem kánterel), de mivel itt a Magiszter ismét kulcslap, mi lenne ha csak +2 adna?
 
schumi!!! mi jó játékosokkal draftoltunk(baross feri, panyik zoli, szabó csabi, béres csabi, kőrös ,kinga, matyi és én) és úgy ahogy tudunk draftolni, ellendraftolni...namármost ha beülök 2kissrác közé kiszedi a rikákat és összeverek mindenkit a spoiler gyak-nemgyakkal...ezért legyen seald deck!!!(a példában nem az a lényeg h mekkora sztár vagyok :PPP)
 
bocs, hogy téged nem kivételeztelek, de az idéző jellet ezért használtam, hogy ne a nőket, hanem azok egy fajtáját takarja, és a rossz jelző is ott van.
tartalmilag +levágtad gondolom (végülis te vgy az én "forditóm"))
 
  ... | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.