Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A negatív létsíkon
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Miután az első kalandozók bejárták a negatív létsík kies tájait, beszámolóik szájról szájra járnak: "A negatív létsíkon döbbenetes, a ghallai életképhez semmiben nem fogható látvány fogad. Az égbolt sötét, mint a csillagtalan éjszaka. Hol sűrűbb, hol ritkább, baljóslatú mágikus köd borítja a tájat. A mágia természete teljesen más, óvatosan kell itt hát bánni a varázslással is."
Nézz szét a galériában!
Manaszipoly zén bemutató
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye
Ajándéksorsolás május + áprilisi eredményhirdetés
Tavaszi MondoCon 2024. 04. 27.-28. – Eredményhirdetés
Legendák Viadala - beszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Hatalom Kártyái verseny - 2024. április 6., Oldschool
Hatalom Kártyái verseny - 2024. május 4., 10 Minutes
Hatalom Kártyái - Versenykiírások

A lista folytatása...
Excelsior (1003)
Manaszipoly zén bemutató (10)
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye (13)
Lapötletek (64963)
HKK kérdés? (47092)
Legendák Viadala (47)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

  ... | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | ...
Nézet:
feltéve ha még egy asztalhoz is kerültek volna. ))
 
NA! Eddig az volt a gond, hogy amatör/profi, most meg azt mondod, hogy pesti/vidéki (mintha a vidéki nem lehetne jó játékos). eldöntöted végre hogy mit akarsz???
 
De akkor lehet hogy Feri nem nyert volna, mert kivetted volna te azokat a lapokat)
 
AKkor extra jó, hogy nem mentem Én is azt gyüjtöttem volna
 
már ott az elekén szóltam,h persze,2szer jön a panyiktól felém. arrólmá nem tehetek h a zolinak thakokkal volt tekle a dekje,meg minotauruszokkal. ottis csaka a mákf og dönteni. biztos beülök közétek, azt a matyi meg a poroszkai mellé,h tugyga hol a helye...
 
tökéletesen csöndben volt mindenki, mikor arról volt szó, hogy mi alapján legyen az ültetés, akkor csak a Zoli tudott épkézláb ötlettel előállni, szerintem messze az volt a legkorektebb a két asztal meghatározáshoz
hogy ez neked nem tetszett, meg se mukkantál

igen, direkt kérdezetem meg a paklik továbbadási rendjét, hogy "jobbra-balra-jobbra fog menni?", mert sejtettem hogy rábólint, persze neked csak a verseny vége felé nem tetszett ez sem

ahhoz képest, hogy te kétszer kaptad Zolitól a paklikat, mégis össze tudtál rakni egy olyan paklit, amivel eltörölted a Zolit..., ráadásul te egy amatőrtől is kaptál paklit, szóval szerintem ezzel kompenzálva lett a dolog...

majd nemzetin megmutathatod
 
te is tudod, h nem az aléyneg, h több az amatőr, hanem ,h ki ül melletted.
Ádám Norbi és Poroszkai Laci között pedig könyebb volt, mint két pesti miatt, többekközött azért is, emrt egyszerűen nem ugyanazokat a paklikat gyűjtjük szerintem, Miskolcon és itt is ki lett tesztelve, h mi a jó és Norbi azt mondta, hogy a galetki náluk nem szerepelt jól! (Feri ezzel nyert) szóval így könyebb volt neki.
 
A draft jó versenyformátum.Nem kell 1 rosszul sikerült verseny miatt többet nem rendezni.A baj az volt,hogy még nagyon újak a lapok.Kevés ember ismeri meg elég gyorsan a lapokat.A tesztelők így túl nagy előnyben volak(az 1. és a 3. is az).

Érdekelne milyen sorrendben ültek a játékosok.Elárulná valaki?
 
Azt én se tartom sohase jónak DD
 
pár +jegyzés, ha már kritizáltok:
1. más is mondja, hogy a Feri a szín választásával nyert.
2. ha az ültetést (vagy bárki bármit kritizál egy rendszerben) 3 dolgot tehet:
-lenyeli
-elő áll egy jobb őtlettel
-ki lép belőle és nem foglalkozik vele
3. ha az ültetés annyira számított, akkor nézzük meg a Zoli helyzetét is, mivel Ő legalább annyira bele szólt az ültetésbe, mint a Feri, és neki kedvezőbb volt az ültetés (csak 6-an ültek nála, több volt az amatör és talán a profik is gyengébbek voltak, bár ez utóbbi szubjektív) mégis "csak" az őtődik lett és ketten megelőzték a csoportjából.
4. ha ez nem lenne elég meggyöző a kritikusokkal szemben, akkor mondják +, hogy hogy lett volna a legjobb ültetés, amivel MINDENKI elégedett lett volna (segítség kép: 148262400 féle lehetőség közül lehet választani)


u.i.: ahogy az Ati mondta: lehet, hogy tényleg nagyon a kedvetekben próbáltam járni, és már inkább rátok hagytam. (és ha valakinek kevés a fenti érv, akkor még tudok mondani.)
 
itt alapvetően az ültetésre gondoltam.és a helezésemet én nem tartom jónak
 
sztem jó volt ez így
az első asztal-elosztást meg sztem azért csak Béres Csabi próbálta megtudakolni, mert - valljuk meg - az gyakorlatilag az volt, hogy volt egy erős meg egy gyenge asztal, és így annyira rossz volt, hogy nem is kereste senki az értelmét bocs, Schumi, de az valószínű tényleg az lett volna, hogy Máté, Kőrös meg talán én küzdünk a győzelemért
és Feri sztem tényleg azzal nyerte meg, hogy olyan színeket gyűjtött, amit kevesen (sztem fehéret nem is gyűjtött más annál az asztalnál)
 
"csak azzal,h naon tré volt a szervezés-mégpedig a fentiek,és ezt sztem mindenki érezte. és főleg az h szrveznek egy olyan draftot, amit még nem cisnáltak,és megsem kérdeztek senkit,h ez hogy fog lebonyolódni. pedig sztem ez alap lett volbna,mert egy draft nem olyan h leültetem az embereket azt jáccanak mint hagyományoon hanem kcisit bonyolultabb. nom mindegy remélem méáskor ez nem így lesz."

)

Nos, őszintén megvallva, én szívem szerint úgy ültettelek volna le titeket ahogy a gép kisorsolja a párokat. Schumi talán ott rontotta el, hogy próbált a kedvetekben járni. Az hogy Feri esetleg megszabbhatta az irányt, nem tudok mit modnani mert nem voltam ott. De miért nem szóltál akkor, hogy ez így nem jó?
Az hogy a szervezés nem volt esetleg zökkenőmentes, betudható annak hogy először rendeztünk draftot. Ha jól emlékszem schumi még a verseny elött minden fajta ötletet és segítséget kért hogy kiegyensúlyozottabbak legyenek az erősviszonyok a versenyen . Ehhez képest nem sok ötletet (1) kapott.

Elismerem hogy elég erős volt a mezőny, de te is elég jó helyezést értél el.
 
részünkről +volt, hogy, hogy bonyolítsuk le, de a tökünk tele volt a nyávogással, és rátok lett hagyva. ebből következtetve, nem lesz több draft. (és amit én directbe csináltam ültetést, az senkinek nem tetszet, de csak a Béres volt hajlandó megtudakolni hogy jőtt ki, és +értette, ti leszartátok, pedig meg tudom védeni azt az ültetést. persze ha azzal pl. a Gice nyert volna, akkor megint jőn a magyarázkodás, és a minket való bírálás. azzal meg ahogy volt egy kérdés: a Panyikot akkor mért ellőzte meg 2 ember is az asztalától??)
 
nem. sztem az volt inkkorrekt,h ti választottátok meg az meebreket,mint a 2 legjobb,és persze,2szer ment feléd a poroszkaitól,aki,valljuk be(nm bántásból) nem tartozik a hkk élemyzőnyéhez.és valljuk be direkt kérted(bár burkoltan,h arra mennyen a kör2 *) szal sztem voltak inkorrekt dolgok... de mindegy. ez van. én nem praok,tei s tod,énis tom,h jó játékos vayg és nem azzal vana bajom h megynyerted,csak azzal,h naon tré volt a szervezés-mégpedig a fentiek,és ezt sztem mindenki érezte. és főleg az h szrveznek egy olyan draftot, amit még nem cisnáltak,és megsem kérdeztek senkit,h ez hogy fog lebonyolódni. pedig sztem ez alap lett volbna,mert egy draft nem olyan h leültetem az embereket azt jáccanak mint hagyományoon hanem kcisit bonyolultabb. nom mindegy remélem méáskor ez nem így lesz.
 
lehet, hogy mondtátok nem emlékszem rá (vagy nem éreztem annyira lényegesnek, mint azt, hogy az Ákost a Panyik mellé tettem, azt ugye +változtattam és a Gicével fel cseréltem.)
 
Mi akkor is mondtuk neekd, de azt modntad mostmár jó így. Egyébként én azt szívtam egm, hogy nem bontottam legendakövetőt, és a mellettem ülők is a legendát gyűjtütték :Ő meg el is rontottam nagyon csúnyán játék közben szal megérdemeltem, h rosszul helyeződjek :P
 
És ez csak a 20 fő alatti volt

Azért vidéken más.
 
soha nem lesz olyan ültetés, ami mindenkinek +fog felelni és ezzel volt a legkevesebb elégtelenkedő (ráadásul utólag sírni...), de azért az szembe tünő, hogy a második helyezett a győztes mellet ült, tehát elvileg 1mást "szívatták", és még igy is...
 
Szerintem a játéktudás döntött DD

Amúgy azért sikerült jó ennyire jó dekket kiszednem, mert a mellettem ülő 2 emberrel csak 1-1 egyező színünk volt (vagy még annyi se). Ha a Rém ül mellém, az se para, mert ő is teljesen más színeket gyűjtött.

ui. gondolom ha te nyerted volna, akkor semmi sírás nem lenne, az korrekt lett volna DD
 
László egyébként, és mondtuk is a suminak, hogy úgy korrekt az ültetés, ha Ádám Norbi és Rém helyet cserélnek, de aztán ez kimaradt, pedig lehet valamivel jobb lett volna azért.
 
FASZOM,H NEM SIKERÜLT BEÜLNÖM A POROSZKAI ZSOLT MELLÉ:p...... HIHETETLEN H EZEN MULIK EGY VERSENY,HKI HOL ÜL. MERT ISMÉT CSAK NEM A KIBASZOTT JÁTÉKTUDÁS DÖNTÖTT MINT ÁLTALÁBAN MINDIG....bocsa a capsért nem direkt volt
 
Tényleg nagoyn jó volt a díjazás, és faszom, hogy nem bontott az asztalunknál senki legendás követőt D
 
13 emberre kicsit sok díj..DD legközelebb én is megyek! ennyit vidékről, felköltözöm pestre
 
Hatalmas tolongás előzte meg a mai draft formátumot. De sajnos kiderült, hogy a tárlatot látogató emberkék rossz terembe jöttek. Maradt a szomorú valóság: 13 fő D
Vannak rekordok, de ez messze alulmúlta a várakozásokat. Ebből ráadásul 3 amatőr indult, tehát szinte boritékolhatták a 3 legjobb amatőrnek járó díjat. Nem volt nehéz elérni.

Ehun a dícső lista:
1. Baross Ferenc
2. Ádám Norbert
3. Bolyóczki Máté
4. Vaczó András
5. Panyik Zoltán
6. Rém András
7. Kőrős Gábor
8. Poroszkai László
9. Dárdai Gergely
10. Szolcsánszki Balázs
11. Gombos Zoltán
12. Vass Ákos
13. Béres Csaba

Díjak:
Profik:
1. 11 + UR
2. 9
3. 8
4. 6
5. 4
Amatőrök:
1. 3
2. 2
3. 1+1 Zén-es

Szerintem a strand meg a tanulás nem volt olyan jó csere a verseny helyett. Itt sokkal jobban szétfőzhettétek volna az agyatokat D
 
Sajna most holnap én se mek, kiderült, h új tételek vannak franciából és most azokat kell bevágnom brrr. :S :S :S ... (kedves tanárnőm van amúgy... :S )) )
 
Eldöntöttem, nem megyek. Most fontosaabb a tanulás
 
Nehogy mán ez legyen az uccsó bejegyzés azt ne nézzetek be ide.
Felkerült a weboldalunkra (www.ezustsolyom.hu) pár nyári program előzetes, meg bővültek a hivatalos HKK versenyek is csak a Beho weblapjára még nem került fel.

A holnapi drafton az alábbi korlátozások lesznek:
Ghallai faló: kijátszásakor csak egy lényt lehet neki áldozni.
Kismassza: nem termel újabb kismasszát.
Róbbanó birkák: körönként max. háromszor lehet használni, és nem lehet reakcióból.
A lélek súlya: csak +1/+1-es erőjelzőket ad izom helyet
 
egy meleg sem árt meg nekem, amíg csak tartja a csini kis seggét. bevállalod?
 
))
Igyál valami hideget. Látszik hogy a meleg megátrott neked)
 
  ... | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.