Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Lidércláng
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"A lidércláng nem igazi torzszülött, sokkal inkább egy mágikus manifesztáció, amelyet egy kísérletező kedvű galetki varázsló hozott létre a saját szórakozására, és persze a fiatal galetkik tesztelésére." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | ...
Nézet:
//Elnézést, csak én közben vizsgázok ezerrel//
 
-Igen,de megvizsgálom még egyszer a biztonság kedvéért.-szól,és újból csapdák után kezd kutatni.Ha nem talál egyet sem,akkor szól Jaknak.
 
Ő is belép a terembe, miután erősen verejtékezni kezdett a tűzcsapda közelségétől. Gyorsan felméri a terepet, aztán Fuhur segítségére siet, ám utolsó pillanatban meggondolja magát.
-Ellenőrizted csapdák után? Ha nincs rajta, megpróbálhatjuk felfeszíteni. De nem lenne szerencsés, ha megtörnénk egy rúnát akció közben.
 
A polcokon értéktelen kacatok halmait találja a csapat. A szekrényekben régi, elavult térképek a környező hegyekről illetve bekötetlen papírosok, melyek egy tengerész beszámolóit rögzítik a távoli óceánokról. Egy könyv nyújt csak érdekességet: egy hátra becsúszott kötet, mely a csillagászat témájában íródott. Gyertyatorony pecsétje van a gerincén.
Ám az Árnyéktáncos talált mást is: egy rejtett rekeszt az egyik szekrény aljában. Megpróbálta kinyitni, ám ezúttal csődöt mondtak tolvajszerszámai. Más módot kell találni.
 
Vizsgálódások közepette a polcok felé megy, ha végez azok átnézésével, akkor a szekrényekhez lép. A lépcsővel inkább nem próbálkozik egyelőre.
 
- Csak a szúnyogot váltottam meg a véredtől. - néz rá, a tőle telhető legártatlanabb arcal - Így határozottan jobban járt. Nos ha nem haragszol előre engedlek titeket, nem szeretem a túl friss égett szagot főleg ha az esetleg a fejem lesz az. Mikor is sülhet, el újra az a rúna? - próbált visszaemlékezni, eléggé súlyosan érintette a lelki világát, hogy megmentette Orion életét.
 
Az idéző fölnéz, haja a szemébe lóg, az alól les a varázslóra, amint föltáplászkodik.
- Rendkívül zavaró érzés, hogy hálásnak kell lennem, neked. De lenyelem. Haladjunk.
 
Orionnak már majdnem van ideje bolondnak nézni az ellenszenves varázslót, ám ekkor fülsiketítő robbanás dönti le lábáról. A keletkezett vákuum a talpon maradtakat söpri el. Azon paradox helyzet állt elő, hogy Enger megmentette a szellemsámán életét a Tűzártás rúnájától.
 
Orion hirtelen, egy viszonylag erőteljes ütést érez a vállán - már amennyire egy menyéthez viszonyítjuk Enger kezének erőteljességét - majd hirtelen visszarántják a teremből.
- Ne haragudj, egy öklömnyi szúnyog volt. - a hangjából érezni lehetett, hogy a röhögés álltali fulladásos halál szélén van, de keményen tartotta magát - Azért valaki, nem ellenőrizné, hogy nincs e csapóajtó, fagyasztó, hamvasztó vagy egyéb korábbi kellemes emlékű vendégriogató? Én teljesen, kifáradtam ha még egy ilyenbe ütköznénk én inkább itt megvárlak titeket.
Most szeretett volna megint a falnak dőlni, de az korábban is rosszul sült el. Jó mélyre ásatott ez a remete, biztos maradt valahol pár ládányi arany is neki. Vagy még inkább pár, szabadidős lesoványodott munkás. Ezen kívül felmerült benne, hogy elvonul remetének. Úgyis van most egy megürült, lakhely.
 
//pff...csak egyes szintű...én már 10es múltam. //

Enger kezd megint "normálisan" kinézni, bár kérdéses, hogy hogy volt rusnyább...akkor legalább rá lehetett fogni az illúzióra. Sebaj, ez van. Elrakja kardjait, miután megtörölte őket ruhájában, és a többiek után megy. Van annyi esze, hogy ne másszon rájuk, és egy kicsit távolabb marad. Nincs Fuhur helyében, így fogalma sincs, mi várja odaát.
 
- Fuhur, mit látsz? - szól utánna az idéző, majd bizonytalanul ő is átlép az ajtó romjain - Nézzük meg a szekrényeket, hátha van valami használható. Aki pedig bátornak érzi magát, próbálkozhat a lépcsővel... én nem kérek több hideget ma.
 
//köszönjük, hogy a Bitefight nevű játékkal nem pofátlankodtál be ide.

más: az ajtót előbb betaszajtotta Dez'ox, elnézést.//

Fuhur, eltakarítva a romokat, be tudott lesni a szobába. Ez ugyanakkora, mint az előző terem ahol jártak, noha az idő ezt annyira nem ette meg. A falakon üres polcok, a sarkokban félig kiürített szekrények. Középen egy lépcső indul lefelé, ám néhány fok után egy fém pecsét zárja le. Innen az ajtóból ennyit lehet látni.
 
-Szerintem nézzük meg az ajtót,és hogy mi van mögötte.-szól halkan, és ha senki nem mond ellent, óvatosan elindul a nyílászáró felé. Mikor odaér, alapos vizsgálódás után megpróbálja kinyitni. Ha egyből nem megy,zárnyitókészletére és ügyességére hagyatkozik.
 
A fejvadász fején egy faltörő kossal kopogtatnak, majd a világ szilánkokra törik és aláhullva köddé válik. Enger kiválik a Láthatatlanságból, és már nem is néz ki olyan fenyegető ellenfélnek. Sokkal inkább csapattársnak.
Szemben egy faragott kapu áll, Gyertatorony szimbólumával.
 
- Kivételesen igazad van, - "az istenek szerelmére mit mondtam!" - már én is kezdem unni.
Majd rámond egy ellenvarázslatot, Salra és kénytelen keletren láthatóvá is válik.
- És most, hogy mindenki ura, viszonylag ép elméjének, mit csináljunk?
 
Orion az arcára csap, majd fáradtan leül.
- Enger, törj mágiát rajta. Avval, ha futkozol mint egy eszelős, még nem oldod meg a helyzetet!
 
Magában elkezd szitkozódni, mikor Enger eltűnt. Egyből le kellett volna ütnie. De úgy tűnik, bosszút akart állni az orráért. Hátrébb szökken, miközben forgolódik, hogy ne érje meglepetés.
-Orion! Nem tudod valahogyan észhez téríteni?
 
Sal ezzel sikeresen felkerült, Enger "kiket kell álmukban leszúrni" listájára. Közvetlenül Orion mögé. A mágus, jobb ötlet híján láthatatlanná vált, majd a lehető legtávolabbra próbált kerülni a fejvadásztól.
 
A szúrások sikeresek. Az egyik elakad egy csontban, de a másik átjárja a varázsló testét. A komoly sebek ellenére Enger ugyanúgy varázsolhat, Jak nem vitt be kritikus találatot.


//Enger -40/24- 100/25
Jak: 70/26//
 
Lassan feltápászkodik,kihúzza vádlijából a tőrt, megnézi és látja,hogy a fejvadászé. Átkozódva rakja el. Felméri a terepet,de inkább hátul marad,és nézi,hogy a többiek mit csinálnak. Nem akar egyelőre beavatkozni. Azért íját a keze ügyében tartja.
 
Szikrázik a szeme, ahogyan előbb az orrához nyúl, aztán Engeren nyugszik meg pillantása. Fejvadászkardjait nem rakta el, és egy gyors terepszemle után rátámad a közelebb levőre...Engerre. Félkörívben közelíti meg, hogy a célpont Orion és közte legyen, majd a vállai felé szúr...karjait próbálja működésképtelenné tenni, hogy ne varázsolhasson olyan egyszerűen.
 
A túloldali átjáró is zárva volt, ám a fejvadász két, felettéb szerencsés vágással elegendő méretű lyukat vágott. Az anyagi síkon egy felettéb elnyűtt Jaksjahlang nyitott be a folyosóra. Semmilyen látható sérülése nincs, habár kétségkívül sápadtabb a szokásosnál és összelapult, pépes állagú orrából patakzik a vér. Felmérve a terepet láthatta, ahogy Enger hasonmása éppen elektromosságot táncoltat ujjain. Orion ezekben a pillanatokban kel fel, súlyos égési sebek vannak a jobb oldalán. Azonnal támadnia kell, ha meg akarja szakítani a készülő varázslatot -persze társa védelme csak egy dolog, hisz tudja, hogy utánna az Enger képmás őt is hamuvá perzselné.
 
Hátraszökken a fal mellé, majd sprintelni kezd. Reméli, hogy elfként le tudja futni őket, a sérült egyedet egész biztosan. A terem túloldala felé veszi az irányt. Átsurran az ajtón, be a fal mellé, és ott elhagyja az Árnybirodalmat. Kifújja magát, majd benyit. Vagyis ki. Szóval a társaihoz. Szó nélkül elsétál mellettük, és felszedi tőreit. Aztán megfordul.
-És mi volt a ti ajtóitok mögött?
Közben leporolja a nadrágját, és szemügyre veszi sérüléseit. A ruhája miatt szerencsére nem látszódik a sérült bőrfelület, az életerőre irányuló támadás nem érintette a halott anyagot. Szóval semmilyen látható sérülése nincs, habár kétségkívül sápadtabb a szokásosnál, és mozdulatai is kicsit merevebbek.
 
Dez'oxnak mágiatörések és az ajtó "kinyitása" után távoznia kell. A párává vált nyílászáró máskülönben Gyertyatorony piktogrammját hordozta szintén. Egy éles csattanást hallottatok. A hang irányából megtaláljátok a fejvadász egy újabb tőrét. Ez felettéb különös. Illúzió nem lehet, azt a fényszellem látta volna. Ha a teremben lenne valamiképp Jak, azt szintén észlelte volna.

A fejvadász ezúttal minkét lény támadását elszenvedte, ereje már fogytán. De legalább az elf mindkét csapása talált a sérült egyedre. Abból már bő csíkokban patakzik az árnyék, ha túl is éli a csatát, valószínűleg alkalmi társa falja fel.


//Jak: 70/26
1. Xefondita 30/9
2. Xefondita -ép- //
 
Tovább köröz a kiszemelt egyed körül, hogy az maradjon közte és a másik között, és félvédekező harcát feladva mindkét kardjával ellenfele felé sújt.
 
A szellem még megtöri Orionon is a vakságot, így az idézőnek nem kell saját magát is kívülről szemlélnie. A férfi parancsára Dez'ox az új, még felderítetlen ajtóhoz lebeg, majd szörnyű szeme felizzik, amint a pusztító energiasugár kilövel belőle, hogy kiszakítsa az ajtót, akár keretestül, utat nyitva a kalandozóknak.
 
A fejvadász támadása esetlenre sikerül, a szúrás elvéti az ellent. A megtámadott lény kimozdul oldalra, hogy helyet adjon társának és támad. Harapása talál, a seb egy újabb elhalt bőrréteg a támadás helyén. A másik Xefondita előreront, ám Jak még időben ki tud pördülni előle.


//Jak: 70/34
1. Xefondita 30/20
2. Xefondita -ép- //
 
Marad továbbra is félvédekező harcban, ám most próbál az egyik mellé kerülni, úgy, hogy egyszerre mindig csak eggyel küzdjön, hogy útban legyenek egymásnak.
Bal kard alkar mellé fordítva védekezik, jobbal kiszúr, és ugrik oldalra, az egyik mellé, hogy a másiknak amazt még meg kelljen kerülnie.
 
A Jégcsóva hátrébbtaszította a kőszemet, ám annak már nem kell ismét akcióba lépni. Enger szemmel láthatóan felhagyott a harccal és most a terepet méri fel. Fuhur és felébredt hamarosan és ugyanígy tett.
Egy nagy terem, díszítetlen. Két ajtó, az egyik, amelyiken bejöttek, a másik a még felderítetlen részekbe vezet. Jak azonban eltűnt, mint szürke szamár a ködben.

Eközben az Árnybirodalomban a fejvadász és két hivatlan vendége élethalál harcot vív. Az elf letarolja a már sérült Xefondita több lábát is és a mozdulatsor végén pengéje belemar a lény testébe. A két árny egyszerre támad, de hála Jak gyűrűjének és fél-védekező harcának csak az egyik talál.


//Jak: 70/37
1. Xefondita 30/20
Enger -40/38- 100/25 - még 1 kör láthatatlanság (inaktív)
Orion -Orion 40/9-
Fuhur: 70/67, Bénulás: 2 kör
Dez'ox -70/59- 5/3 támadás pont //
 
Sikeresen kiszabadította magát. A dobótőrt egyenesen a már egyszer megsebzett lény teste felé dobja, és egyből rántja is ki másik fejvadászkardját, félvédekező harcba állva.

//mint a védekező harc, csak egy fegyverrel, és a másikkal tudok támadni. ergó jó védelem minimális sebzéslehetőséggel. //
 
  ... | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.