Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Ghalla szörnyei
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Csak indulj neki a Túlélők Földjének egy göcsörtösszárú kőhegyű lándzsával a kezedben, és meglátod: olyan szörnyekkel és torz teremtményekkel találkozol majd, melyek még a legvadabb rémálmaid szereplőit is felülmúlják. Persze némi áldozat árán, hamar rá fogsz jönni melyik ellen mi a megfelelő taktika.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Nos, 52. szinttől egyáltalán nem lemaradás, ha arénázol. Egy kaland 3 csp, egy aréna meg 1 csp. Tehát ha a 3ból 2t megnyersz, akkor már megéri, ha nyeregeted néha a 3at is, akkor meg még jobban is jársz. Persze pénzed az nem lesz több, de sebaj - azzal úgysem nagyon lehet mit kezdeni...
 
Líthas, ifjú emberek!

Én kimaxoltam a zárnyitást... így egy nap két-három totemkulcs fogy... és a talált tárgyak ára tökéletesen fedezi a költségeket.
 
Vidd fel a zárnyitásod 10 körülire.
 
" Sokat mondok, ha azt mondom 60. szint környékére már nem kell a totemkulcs problémával foglalkozni, mert egyáltalán nem marad rá pénz, így az egyetlen kiút az arénázás marad, mert még csak azt sem mondhatom, kockáztatom a kalandozást, mert minden ajtót totemkulcs nyit."
Teljesen jogos!
A most leszek 55.-szintű de már alig van pénzem a rengeteg totemkulcs miatt!!!!
Fejlesztők, valamit tenni kéne....
 
Hat ez nem bug, csak epen meglehetosen zavaro jelenseg, talan jo lenne modositani rajta:
Szoval maximalis (18-as) kincskeresessel, es szerencsekovel nem birok talalni Foldanya igazi pajzsot. Ami azert a +20 egs miatt nem mind1 hosszu tavon sem.
Igaz meg van hatra 9%-om a szintbol, es egy rettentoen minimalis eselyem meg kov szinten is van arra, hogy talaljak, de ebben mar nem bizok.
Mondjuk ha nem tettem volna meg mindent, hogy talaljak, akkor arra fognam, de en ugy erzem a jatek keretein belul amit lehet tenni, arra en mindenre ragyurtam.
 
Okes.
 
Mint ha valaki azt mondotta volna hogya szinten nem kap pénztet a csata végén....(és nem tud kulcsot venni etc.etc...
 
Ok ebben mi a bug?
 
Ez nekem mar legalabb 1.5-2 honapja igy van.Es biztos, hogy nem vagyunk vele egyedul.
 
a Boltban az utobbi idoben(ugy 2 hete) elofordul hogy el szeretnek adni pl
3tizic alapbard
2tizic tunika
2jade whatever
s mikor eladasra klikkelek, nem ad el mindent (pl megmarad a 2 tizic tunika)
ha ezek utan beallitom hogy adja el a maradek 2 tizic tunkat....nem adja el, csak ugy ha eloszor 1et adok el majd még 1et
annyira nem gáz,picit zavaro a dolog
(nemtom, kell e a problema megoldasahoz: 44. szintu vagyok)
 
Az 55. szinten:

Az összes külső létsík közül Földanya paradicsoma tetszik a legjobban. Szíved szerint csak oda járnál, de tudod, hogy a kaland utáni vágy úgyis más helyekre szólít hamarosan. Most azonban még elég felfedezést kínál számodra. Odalépsz a kapuhoz. Valaki járt itt előtted, ezért a zár még nem szilárdult meg teljesen, valószínűleg egy gyengébb erejű kulcs is elég lesz.
A zárat szerencsére könnyedén nyitja egy mágikus rúnakulcs. A kulcs ugyan elhasználódott, de bejutottál! A csodálatos, ember által érintetlen vadonban órákig bolyongsz, élvezed a csöndet, a tiszta levegőt. Az egyetlen veszélyt itt a ragadozók jelentik, de ezek többsége is messze elkerül téged, kivéve egyet, ami egy erdei feketepárduc!

Te ocsúdsz elsőnek.
Kritikus ütés: Lesújtasz. 785 életpontnyit sérült.
2745 tapasztalati pontot kaptál!

Nocsak, mit találtál? Egy nyers smaragdkristály hever a földön. Magadhoz veszed. Ideje hazatérni! Visszatérsz a térkapuhoz, és közben reménykedsz, hogy Földanya nem orrolt meg rád túlzottan egy teremtményének elpusztítása miatt. A smaragdkristályra nincs szükséged, eladod egy kereskedőnek. Jutalmad 1136 arany!
 
Valóban csak a totemkulcs fogy. Mintha a Földanya síkja előtt még másikból is fogyott volna, de nem vagyok benne biztos.

Ami meg a zárnyitásos dolgot illeti, valóban javallottá vált. Alternatíva lehet, hogy utolsó 200 ezer pénzecskéjéből átöltözik alkura, eladja a feles cuccait, így teremtve újabb pénzalapot.

Akinek meg elfogyott a pénze, az valóban szarban van. Persze elmehet arénézni, így lépve 8-10 szintet, hogy a szintlépéskor kapott képzettségpontokat a zárnyitásra tegye (8-assal már sikerülhet a totemkulcs helyettesítése), de ez azért tetemes lemaradást jelent.
 
Hello!
Az ügyességnek van valami szerepe vagy csak úgy költöm rá a pontokat? Nem először fordul elő velem, hogy az arénában egy törpével kerülök össze (ügyességük ált. 15-18 körül), és mindig ők kezdenek! Pedig nekem nagyobb az ügyességem (24 most spec.). Akkor hol az igazság? Ki kéne javítani az ügyesség-számlálós képletet, vagy nem tom hol a baj...
 
Sziasztok!

Mostanában elég sokat kellett boltba járnom, ezért úgy éreztem egy kicsit utánnajárok. Szépen betértem a boltba és kiegészítettem kulcskészletem úgy, hogy 100 tolvaj, 100 rúna, és 200 totemkulcsom legyen. Ezután szépen mint szoktam kalandozgatni kezdtem. Na már most a számok úgy mutatják, hogy minden kalandozáskor elhasználódott egy totemkulcs, míg a többi nem. Persze ez lehetne véletlen egybeesés is, ha nem mind a két sárkányölőmmel történik. Feltételezem nem vagyok egyedül, ha valaki ugyanezt tapasztalta( ha jól emlékszem valaki már panaszkodott ilyesmi miatt) annak már biztos megfordult a fejében az a baljóslatú godnolat, ami úgy pát szint múlva érhet minket.
Na most ugyan én nem használtam ki tökéletesen a gazdagsághoz vezető utakat, votl, hogy 60K aranyért gyógyítottam, és többször variáltam a tudás könyvével is, ami azt illeti elgarázdálkodtam már biztos egy fél milliónyi vagyonkát. Persze nem panaszkodni szeretnék, mert így rajta vagyok az ötvenes listán.
A csúfság az egészben, akár a legvagyonosabb is lehetnék, akkor is rövid időn belül szépen el fog fogyni a keret. Nem szeretnék a számok világába elkalandozni, de ha csak a legutóbbi szintet nézem nagyjából minden második kalandozásra jött egy tárgy, amik közül az esetek nagy részében holmi egyenlőre mit sem érő komponens volt(Következő szinten már javulni látszik a helyzet, ahogy észrevettem, de még mindig azt mondom csak kis időnyerés, hogy nem 50 aranynyi komponensek, hanem 500 aranynyi lángtárgyak jönnek!). Sokat mondok, ha azt mondom 60. szint környékére már nem kell a totemkulcs problémával foglalkozni, mert egyáltalán nem marad rá pénz, így az egyetlen kiút az arénázás marad, mert még csak azt sem mondhatom, kockáztatom a kalandozást, mert minden ajtót totemkulcs nyit. Ezekután erősen el szeretnék gondolkodni azon a zárnyitás képesség kötelező lesz. Akinek van még pénze, hajrá tudás könyve, és nyomjuk ameddig kell a zárnyitást!
Ezekután a kérdésem a következő maradt, hogy a tolvajkulcsot és a rúnakulcsot felejtsük el, vagy azért még lesz haszna? No és mi lesz azokkal, akik nem folytattak gyüjtögető életmódot a korlátozott internethozzáférés miatt mondjuk.
Jelzem, aki úgy érzi a magas szintű karaktere nyüves vasat sem ér, pont ez miatt, és valahogy meg lehet oldani, szivesen ad bármelyik karakterem elegendő pénzt tudás könyvére, hogy azért már ne kelljen törölni a szerencsétlent, bár arénázni még jó, de hát annak sem lesz sok értelme, ha nem lesz képes új tárgyakat szerezni!

Üdv: Celeborn
 
Hello! Az egyik hozzászólás, hogy valaki itt emlegette, hogy csak 3 cselekvés viszatérte után léphet az ember. Az én karim akkor léphet amikor megkapja az 1. friss cselekvését. Az enyémmel van a gond?

Másik: ha harcolok az arénában, nem megy le cselekvésem. A kiírás szerint 1 cselekvésért harcolok, de ha nyerek, ha nem, nem megy le cselekvésem. Másnál is előfordul?
 
A korabban emlitett bug meg mindig el. OK, tok tap, de szerintem ki kellen javitani

Ime a pelda, kimasolva a karakterlaprol:

erő: 389 szint: 54
egészség: 99 védekezés: 264
ügyesség: 90 cselekvés: 15
Tombolás 00:09:50
Koncentráció 22:27:46

Szoval mar tobb mint masfel oraja lejart a koncentraciom, es az erom megis 389. ez meg ugye koncentracio nelkul nem lehetseges.

Mondjuk engem nem zavar ez a bug, de megiscsak bug.
 
Ez nem bug, hanem feature...
 
Nekem az 51 szinten HÁROM cselekvéspont megy el EGYETLEN kalandozásra,már második nap tapasztalom ezt a hibát.
Jó lenne ha valaki kijavítaná ezt a hibát. Köszönöm.
 
Nem 184 volt véletlenségből az a 104? Mert úgy el tudnám képzelni. Vagy feltettél valami cuccost, ami plusz épket adott közben.
 
Csak nem értem mi értelme akkor a cselekvés pontok számolásának, meg annak, hogy kiírják, hogy x perc múlva kalandozhatsz újra, hisz ha nincs meg 3 cselekvésed úgysem léphetsz...
amúgy ha jól látom ez már szinte mindenkinek itt az élen bejött, mert még mindig az 54. szinten van a legmagasabb szintű emberke is...
Kár, hogy a Beho részéről nem naon láttam sehol kiírva, hogy emberek, aki az elején van, készüljön a szívatásra...
 
Remélem ez a hiba továbra is megmarad:-)
 
Az 51.-en is. :-/
 
Alig 1-2 másodperc.
 
Hello. Normalis az, hogy ha az egyik mandromnal hasznalni akarom a tombolast, akkor atvisz a masikhoz? Bar bevallom igy egyszerubb a fickók kozott maszkalni, mint ujra belepni, ugyanis a "Karakterválasztás" utan folyton ujra be kell lepnem
 
Mennyi idő telt el a két csata között?

Ha nem 1-2 perc, akkor lehet, hogy felgyógyultál valamennyire.
 
Levertem egy zombifarkast, ekkor 104 Ép-m volt.
Utána egy szárnyas dögevőt, ekkor sebződtem 41 ÉP-t de utána 148 ÉP-m lett.
 
Sziasztok

Nem 54. szinten lenne esedékes az újabb italcsomag? Vagy a boltos kifogyott a nedükből?
Jó persze ez nem hiba, csak gondoltam megkérdezem már, mi történt?

Üdv:Celeborn
 
Valaki kiírhatta volna a kezdőlapra, hogy nem szabad a "frissítésre" nyomni, mert azonnal kalandozni visz, 1 ép-ről, kétszer egymás után...
 
Nekem az 53 szinten HÁROM cselekvéspont megy el EGYETLEN kalandozásra....
 
A következő problémával küzdök már néhány napja, nem tudok venni ill. eladni a boltban. Egyszerüen nem tudom léptetni a kis nyílat. És ez vonatkozik az akadémiára is. Mit lehet tenni?
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.