Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A labirintusok mélyén
(Kalandok Földje)
Küldd el képeslapként!
Hiába haladsz minden lépésed tízszer megfontolva, minden ártó neszre különösképp figyelve, tökéletesre fejlesztett felderítés képességedben bízva, váratlan események akkor is történhetnek. Sose tudhatod, hogy a következő pillanatban csapdába lépsz, vagy egyszerűen az idő vasfogának megadva magát, rádomlik a barlang mennyezete.
Nézz szét a galériában!
IV. Hungarian Card Expo 2024.06.08.
Varázsdimenzió előrendelés: 2024.06.03-tól.
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió
A Sötétség Kora - helyzetjelentés 2.
Varázsdimenzió lapbemutató 4. hét

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
TF / ŐV / HKK találkozó
Túlélők Földje - A programban történt változtatások listája
Hatalom Kártyái - Versenykiírások

A lista folytatása...
Új HKK kiegészítő: Varázsdimenzió (83)
HKK kérdés? (47095)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés 2. (1)
Lapötletek (64972)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8159)
60. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2024.06.15. PROGRAMJA (9)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Tolvajakció profi módra
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
Beholder InstagramBeholder Twitter
Design nélküli honlap, a lassú internetkapcsolattal rendelkezőknek: pure.beholder.hu.

Kissé lassan ugyan, de kiértékeltük a beérkezett pályázatokat, és megcsináltuk a nyertes épületeket.
Itt nézhetitek meg, kinek milyen épületterve került be a játékba.
Köszönjük mindenkinek a részvételt, és gratulálunk a nyerteseknek!





 | 1 |
Nézet:
Gratulalok a nyerteseknek!

Koszi, hogy kitalaltatok es kidolgoztatok es koszi a Behonak, hogy megvalositottak es bekerulhettek a jatekba! Kulon orom szamomra, hogy nyugatra ismet kerulhettek be uj epuletek, kuldetesek! :)
 
Abban az esetben ha eddig nem járt a karakter fogadóban:

be 888 bemész a 888. épületbe
Közelebb mész majd kíváncsian belépsz a nyitott bejárati ajtón. Bent gyönyörűen megmunkált, szépen terített, faragott asztalok és székek látványa fogad. Az asztalok többségénél az ebédjüket fogyasztják különböző fajba tartozó személyek míg a tágas vendéglő hátsó részében táncolnak és játszanak mindenféle népek. A zenét egy magas pódiumon helyet foglaló négytagú, elfekből álló csapat szolgáltatja akik lanton, furulyán és doronydudán játszva gondoskodik a fergeteges hangulatról miközben egy csodaszép, hosszú ezüsthajú elf lány énekel.
- Á, hát betértél hozzánk! - Tanila immár ismerősként, ugyanolyan vidáman fogad téged mint mikor a fogadó előtt összefutottatok.
- A húgom Selphie, a többiek pedig a bárdok - mutat a pódiumon zenélôkre és a lányra.
- Enni szeretnél vagy játszanál inkább?
- Most vagyok nálatok elôször, nem igazán tudom hogyan működnek itt a
dolgok - kezded a választ
tétován.
- Semmi gond, elmagyarázom - azzal leültet egy szabad asztalhoz, majd
miután helyet foglal veled
szemben, Tanila csilingelő, vidám hangján magyarázni kezd.

[Az étel, ital rendelése a BE <kocsma> <rendelés> <italmennyiség> paranccsal
történik. Stb, stb... ]
 
A városban sétálva hírtelen ínycsiklandó illat csapja meg az orrodat, miközben nem is olyan messze csodálatos zenét és éneket hallasz a város egyik forgalmasabb tere felől. Közelebb menvén a térnél tudatosul benned, hogy az étvágygerjesztő illat és a vidám muzsika forrása egy egyemeletes, vastag tölgyfából készült, különféle motívumokkal díszített épületből származik, amelynek nyitott bejárati ajtaja és ablakai - melyek előtt színpompás erdei virágok állnak mohával borított fa virágtartókban - hívogatóan tekintenek rád. A csúcsos tető szintén sötétzöld mohával van elfedve, kéményéből halványan száll fel az égbe a füst. Szemedet újból az ajtóra szegezve látod, hogy nagy a jövés-menés az épület körül, és amennyire ki tudod venni éppen táncolnak a bentlevők. Az ajtó feletti címer is felkelti a figyelmedet, amelyben egy tünde íj látható tünde nyíllal és egy bűvös lant. Felette pedig cifrás zöldes betűkkel ott virít a felirat: "Fogadó Ghalla elf bárdjaihoz". Annyira ismerős a hely neve. De honnan? Aztán belédhasít a felismerés, a közelmúltban, mikor Yasmina, az elf bárd szobrának avatásán részt vettél a Ghalla elf bárdjai volt az egyik közös tudat akik emlékkoncertet adtak Yasmina tiszteletére. Ezek szerint övék lenne a vendéglő? A zene, a címer és a felirat alapján úgy tűnik igen. Talán bent is szétnézhetnél valamikor, hiszen ha a bárdoké a hely, akkor a kellemes időtöltés és a jó hangulat teljesen garantált.
- Ha szeretnél megismerkedni a fogadónkkal ne bámulj, lépj be bátran! - szólít meg téged vidáman egy zöld hosszúszoknyát és zöld mellényt viselő, copfos hajú elf nő kizökkentve gondolataidból. Kezeiben különféle friss, illatos húsokat cipel illetve tojásokat tart egy tálban.
- Köszönöm, de most csak nézelődök. Viszont néhány szót mondasz erről a helyről? Úgy látszik idetartozol. - kérdezed a hegyes fülű hölgyet.
- Örömmel. - azzal Tanila (így mutatkozott be beszélgetőpartnered) csilingelő, vidám hangján magyarázni kezd. Megtudod, hogy a vendéglőt - ami a Ghallai elf bárdok közös tudat tulajdona - a közelmúltban nyitották, miután látták mennyire terjeszkedik és gyarapszik Biztosrév a Csatorna nyugati oldalán. Egy családi vállalkozásról van szó: a három tulajdonos Tanila, a huga Selphie illetve az apjuk Eldar míg a lányok nagynénje, Eldar testvére Lensa Aenan a bárdok közös tudatának a vezetője.
- Ajtónk nyitva áll mindenki előtt aki egy jót szeretne enni vagy szórakozni, pihenni nálunk. Most pedig bocsáss meg, de el kell készítenem a mai ebédet. - közli veled Tanila majd miután jó utat kíván és elköszön tőled besiet az ételekkel a fogadóba. - Takaros ház, szívélyes fogadtatás, ínycsiklandó ételek. Ide biztos be fogok térni. - vélekedsz magadban. (888. épület.)
 
"Az úri közönség táncol" vs "Az úri közönség verekszik"
 
Hát mit ne mondjak, zajlik az élet Ghalla elf bárdjainak fogadójában Biztosrévben, a 140,61-en. :D :D

10-es agresszióval:

be 888 bemész a 888. épületbe
Közelebb mész majd kíváncsian belépsz a nyitott bejárati ajtón. Bent gyönyörűen megmunkált, szépen terített, faragott asztalok és székek látványa fogad. Az asztalok többségénél az ebédjüket fogyasztják különböző fajba tartozó személyek míg a tágas vendéglő hátsó részében táncolnak és játszanak mindenféle népek. A zenét egy magas pódiumon helyet foglaló négytagú, elfekből álló csapat szolgáltatja akik lanton, furulyán és doronydudán játszva gondoskodik a fergeteges hangulatról miközben egy csodaszép, hosszú ezüsthajú elf lány énekel.
Kiszúrsz egy fickót a hátsó sarokban. Olyan pökhendinek, olyan beképzeltnek látszik. Mintha csakis arra várna, hogy kitaposd belőle a szuszt! Felszívod magad, és kiengedve a hangod, félreérthetetlen kihívást intézel felé. Hamar kiderül, hogy a többiek is kaphatóak egy kis ramazurira. Hamarosan tömegverekedés támad. Neked is akad ellenfeled. (ld. enc.) Épphogy belelendülnél a hőzöngésbe mikor Eldar egyetlen szót kiállt számodra idegen nyelven. Mielőtt felfoghatnád mi is történik suhanó hangokat hallasz majd valami hátra lök, és a falhoz szegez! Ekkor döbbensz rá, hogy ezüsttőrök fúródtak a ruháidba a csuklóidnál illetve a bokáidnál olyan gyorsan, hogy nem is láttad őket a levegőben repülni! Így lettél a falhoz szegezve miközben másik két tőr a nyakad két oldalán fúródott a falba de keresztvasaik elzárják a nyakadat így képtelen vagy oldalra mozdítani a fejedet. Tehetetlenül figyeled ahogy a fogadó távoli részében egy függöny szétnyílik majd a döbbent és arrébb húzódott vendégek között egy hosszú ezüsthajú, zöld szemű, kreolbőrű elf nő lép elő feléd közeledve több társával egyetemben akik messzebb megállva rád szegezik tünde íjukban megfeszített nyilaikat. Zajt hallasz majd az oldalsó falak tetejéből rejtett lőrések csapódnak le és legalább húsz nyílpuska szegeződik rád ezüst nyílvesszőikkel. A nőt azonnal felismerted hiszen már láttad korábban: ő Lensa Aenan, a bárdok vezetője. Szúrós szemmel lép oda hozzád tőrét az álladnak szegezve:
- Bemocskolod a vendégszeretetünket, a házunkat? Megzavarod a vendégek nyugalmát? - ordít veled Lensa dühösen szúrós szemeit a tiédbe mélyesztve. Ezt alaposan elszúrtad. Életed a bárdok kezében van és úgy tűnik itt véget is ér számodra a lét.
- Takarodj az otthonunkból és többé meg ne lássalak itt! - azzal Lensa csettintésére a nyílpuskák visszahúzódnak a falba, a tőrök pedig amik fogva tartottak a földre esnek. Szégyenkezve kullogsz ki az utcára a vendégek megvetése, átkozódása és a bárdok célkeresztjeinek közepette. [5 pontot használtál fel, van még 284.]
 
Köszönjük szépen a lehetőséget! Remélem, jól szolgálnak majd az új épületek!
 
:D :D :D
 
Ezen most igen elérzékenyültem. 6 nyertes pályázó egyikének lenni, ráadásul a 8-as az egész életemben szerepet játszik (888. épület) és fantasztikus érzés, hogy a vezetőség által egy ilyen jelentős, maradandó, szerepjátékos elemmel hozzájárulhattam Ghalla népének mindennapos életéhez.

Gratulálok mindenkinek és kellemes, gyakori időtöltést kívánok az épületekben.

Daragó Szilárd

Lensa Aenan (Ghalla elf bárdjai közös tudat)
 
Köszönjük a lehetőséget és a bekerült épületeket! 8)
 
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások
Hírarchívum:


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.