Vissza a Főoldalra

Túlélők Földje kipróbálás - Tudnivalók

Amennyiben még sosem hallottál a Túlélők Földje levelezős szerepjátékról, álljon itt pár szóban a játék lényege:

A Túlélők Földje egy fantasy világban játszódik, amelyben lehetsz ember, elf, törpe, vagy hat másik faj teremtményei közül valamelyik. Karaktered utasításokkal irányíthatod, mikor merre menjen, kikkel üzleteljen, mire vadásszon, milyen küldetéseket csináljon, milyen varázslatok tanuljon, stb. Mindig egy fordulónyi parancsot kell elküldened egyszerre, és erre válaszul megkapod karaktered cselekedeteinek kimenetét: a fordulód.

Ha még nincs karaktered a Túlélők Földjén, most ingyen próbálhatod ki a játékot! Minden kockázat és anyagi befektetés nélkül megteheted majd, hogy karaktert indítasz a Túlélők Földjén. A kipróbálás semmire nem kötelez, teljesen ingyenes, tehát nem nyújtunk be utólag számlát róla neked, és hűségnyilatkozat sincs, tehát nem szükséges X fordulót lelépned, vagy elindulnod a fizetős játékban is. Akár az első forduló után is abbahagyhatod, ha nem tetszik.

Az akció részletei:

- A kipróbálás alatt az első 10 fordulót értjük. A 0. fordulót mi küldjük, az ezt követő 10 fordulónak pedig te küldheted el az Utasítás Lapját (azaz mit is csináljon karaktered), mi pedig megküldjük parancsaid eredményét.

- Egy felhasználónak legfeljebb három karaktere lehet, mindegyikkel maximum 10 fordulót léphet.

- A 10. forduló után eldöntheted, hogy akarod-e a játékot folytatni. Ha igen, létrehozunk neked egy virtuális számlát, amire zsetonokat vásárolhatsz, valamint az eddig megszerzett tárgyakkal, fejlődéssel együtt, mindenestül átemeljük a karaktered az éles Túlélők Földjére. Az ezután ezzel a karakterrel lelépett fordulók már fizetősek lesznek, azaz a számládon lévő zsetonokkal fizethetsz értük.

- Az ingyenes játékban néhány parancsot nem lehet használni, amit a fizetős játékban már majd lehet. Ilyenek pl. a karakterek közötti kommunikációra használható utasítások. Ezek letiltására azért van szükség, mert nem szeretnénk, ha valaki azzal kísérletezne, hogy az éles játékra kiválasztott karakterét tárgyakkal, arannyal pakolja tele (másik ingyenes karakterek által), majd így, másokkal szemben előnnyel indul az éles játékban.

A tiltott parancsok a következők:

A, AA, FA, FAA - tárgyátadás,

PBE - pénz befizetés bankszámlára,

L, FL - lopás parancsok,

VE - boltban vásárlás,

TK - többszemélyes kalandok,

IN - információátadás másik karakternek (szörny és tárgyenciklopédiákról),

FU - udvarlás parancs.

Ezenkívül az eldobott, elrejtett tárgyak nem kerülnek le a térképmezőkre.

Ezeket a parancsokat megismerheti ugyan az ingyenes játékban is a karakter, de használni nem tudja őket, csak miután az éles játékba került.

Az első 10 ingyenes próbaforduló lelépése csak a honlapunkon keresztül lehetséges. Miután regisztráltál az oldalunkra, megtalálhatod itt a Túlélők Földje szabálykönyvét az alapparancsokkal, és az információkkal, amiket a világról tudni kell, és ugyanitt az új, ingyenes TF karakter indításának lehetőségét is megtalálhatod. A rövid kérdőív kitöltésével megadhatod új karaktered adatait, név, nem, faj, kinézet, stb., és ezután már csak várnod kell, hogy megérkezzen a karakter 0. fordulója.

Ebből a fordulóból már ki lehet indulni, most megírhatod hát életed első UL-jét, mely azokat a parancsokat fogja tartalmazni, amiket karaktereddel végre akarsz hajtatni. Miután ezeket a parancsokat bepötyögted a honlapunkon található UL küldő formra, már várhatod is karaktered első, általad befolyásolt fordulóját. A továbbiakban már csak ugyanezt az UL küldő, forduló váró és olvasó szisztémát kell követned.

A jelenlegi fizetős játékkal ellentétben itt nem napi három letöltés lesz, hanem folyamatos táplálás, azaz a Jelentkezési Lapod és az Utasítás Lapok kitöltése után azonnal feldolgozásra kerülnek az adatok, azaz a sorban álló UL-ek és JL-ek mennyiségétől függően pár percen belül választ kaphatsz JL-edre, UL-edre.

Az azonnaliság ellenére az első 10 próbafordulóból naponta csak egyet lehet majd lelépni. Azért van erre szükség, mert így lesz időd alaposabban elolvasnod a fordulóidat, illetve kifundálni, milyen parancsokat is használj a következőben, nem kell elkapkodnod semmit sem.

Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide, és tedd meg most!

Ha már regisztráltál, belépés után a TF/ŐV Számlainformációk oldalon találod a próbakarakter indításának lehetőségét a bejelentkezés boxban.

Ha lelépted a 10 ingyenes fordulót, akkor át tudod vinni az éles adatbázisba a karakteredet. Ehhez szükséges, hogy legyen egy számlád, amin a karaktereidet és a zsetonjaidat tartjuk nyilván. Amennyiben ilyen számlával még nem rendelkezel, kérlek olvasd el, hogyan tudsz nyitni egyet. Kattints ide!

Jó ismerkedést kívánunk a Túlélők Földjével!

A cikk a Beholder Kft. oldaláról származik.
A cikk a weben a http://www.beholder.hu/?cikk=9226 címen elérhető.
Létrehozás: 2007. január 15. 11:57:30Utolsó frissítés: 2020. március 9. 10:49:28 Küldd el a cikket másoknak