Vissza a Főoldalra

Kedvenc táborhely (503. tudati képesség)

Teljes név:Kedvenc táborhely
Pontérték:0

Enciklopédia:
Kalandozásaid közben sosem tudhatod biztosan hol ér az este, hol kell álomra hajtanod a fejed. Van mikor gyönyörű erdei tisztáson versz tábort a csobogó patak mellett, de bizony van mikor nincs ilyen szerencséd és egy dögletes bűzű mocsárban, vagy egy hegycsúcson hófúvás közepette kellene kipihenned kalandozásaid fáradalmait. Ilyenkor elgondolkozol azon, milyen jó is volt a kis erdei tisztáson, mennyivel szívesebben lennél most is ott a mocsár, vagy a hegycsúcs helyett. Tudattársaiddal való mentális beszélgetéseitek során kiderült, hogy nekik is vannak kedvenc helyeik, ahol sokkal szívesebben táboroznak, mint máshol és ők is szívesen visszatérnének egy-egy kedvenc táborhelyükre. Közös erővel sikerült megtalálnotok a megoldást. Mostantól a Közös Tudatotok minden tagja megjelölheti a kedvenc táborhelyét és kalandozásai végén, erre az általa megjelölt helyre tud teleportálni, hogy ott tölthesse táborozásának idejét.
Mostantól használhatod a Kedvenc táborhely képességet. Ha egy helyet annyira szimpatikusnak ítélsz, hogy oda feltétlenül vissza szeretnél térni táborozni, akkor nem kell mást tenned, mint az EK 503 parancs kiadásával megjelölni azt Kedvenc táborhelyedként 20 TVP-ért és 6 TU pontért. Jól gondold meg azonban a dolgot, mert egyszerre mindenkinek csak egy Kedvenc táborhelye lehet, amit új Kedvenc táborhelyet választasz, jeled eltűnik a korábbi helyről. Tapasztalataid alapján az igazán kellemes és nyugodt pihenéshez szükséges körülmények csak síkságon, bozótosban, ritka-, és sűrű erdőben adottak, ezért Kedvenc táborhely csak ezeken a tereptípusokon jelölhető meg. A képesség segítségével saját Kedvenc táborhelyedre teleportálhatsz, az EK 503 <X> <Y> paranccsal. Költsége alapesetben 3 TU és 5 TVP. Az elköltendő TU pontok mennyiségét azonban a régi típusú EF-eléssel csökkentheted. 6 TU befejlesztésével kerül eggyel kevesebbe az utazás, de a parancs költsége nem mehet 1 TU alá. A képességet körönként csak egyszer használhatod, és nem keresztezheted vele az Alanori Csatornát, és nem használhatod épületből ill. labirintusból, vagy ha éppen másik teleport hatása alatt állsz. A teleport hatása addig tart, amíg el nem mozdulsz Kedvenc táborhelyed mezejéről. FIGYELEM! Ha a kedvenc táborhely elhagyásakor az első mozgással város mezőre lépsz, nem kerülsz vissza a kiinduló koordinátákra. Az első nem város mezőre lépéskor kerülsz csak vissza.
Ezt a képességet az alábbi közös tudatok fejlesztették ki: Álomőrzők, Vasalt Bunkók, Lélektisztító Irgalmas Nővérek, Ezüst Kígyó Szövetsége, Északi Druida Szövetség, Zan Rendje, Ördögi Kör, Pusztítás Prófétái, Pöröly Rend, Két Kard Testvérisége, Kvazársziklák Népe, Vashegyek Nemzete, Acél Öklök, MAFFIA, A Korona Bajnokai, Aranysárkány, Vérvörös Légió, Idő Porszemei, Éjharcosok, Mágia Örökösei, Kerekkorsó Rendje, Szeretet Vándorai, Erdők Vándorai, Igaz Barátok, Üdvhadsereg, Sziklaöklök, Humán Páholy, Vértestvérek, A Káosz Lordjai, Sötét Inkvizíció Apostolai, Mélysötét Vándorai, Ars Magica, Összhangzat, Árnymenők, A Földelem Urai, Fekete Druidák, Szabad Kompánia, Holtidő Társaság, HALHATATLANOK, Ősi Hajnal Lovagjai, Jégmágusok Szövetsége, A Káosz Harmóniája, Túlélők, Ezüstarcú Sylena Tünde Nemzet, Fekete Sereg, Elfeledett árnyak

A cikk a Beholder Kft. oldaláról származik.
A cikk a weben a http://www.beholder.hu/?cikk=21699 címen elérhető.
Létrehozás: 2014. december 11. 16:55:18Utolsó frissítés: 2021. február 26. 05:12:46 Küldd el a cikket másoknak