Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Huddens mester
Küldd el képeslapként!
A képen a híres kobudera harcművész, Huddens látható, aki először állított elő varázsitalt a lélek belső megtisztításával, és néhány mágikus komponens felhasználásával. Elixírjének cseppjei manapság keresett áruk mindenütt, hiszen a főzet amellett, hogy minden sebedet begyógyítja, állítólag segít a halhatatlanná válásban.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18.

A lista folytatása...
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája

A lista folytatása...
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Épülettervezői pályázat 2. (10)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)
Tavaszi befizetési akció 2023.02.27. (hétfő) - 2022.03.10. (2)
TF KÖZÖS TUDATOK (1277)

További témák...

2024-03-29 00:27:25 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Még egy apróság. Megtaláltam az általam készített adatbázis/ honlap offline verzióját. Kerestem az onlinet is, de úgy tűnik a freeweb már törölte, úgyhogy közkinccsé tettem egy másik free oldalon. Ha esetleg lesz valaha valamilyen formában újra KG, és nem lennék elérhető, ott fel lehet lelni a szükséges infókat.

Jó olvasgatást!
http://kaoszgalaktika.ultraweb.hu/
 
Kis nosztalgia szemelvény

http://data.hu/get/5080608/KGforcsik.zip

2 jó kis forduló a BU. (Beholder után ) időkből. A másodikban egy 10 fős flotta zúz, ez még BE is komolynak számított volna
 
Azt tudom, hogy a Beholder Kft.-től anno a Wasquez & Ramirez Kft. vette át.
 
Tudja valaki, hogy kinél van most a játék jogilag?
Cég vagy magánember?

thx
 
én mikor anno játszotam és megszünt sajna nem volt gépem internet meg végkép nem volt akkor.igazábol nem is tudom miért szünteték meg szerintem az ösök városát veri egyszer neki kezdtem az ösök városának de feladtam a játékot ökörségnek véltem.
 
Én játszottam a játékkal, és nagyon bírtam. Az egyike voltam azoknak akiknek hivatalosan Báró rangot adományozott a császár. Sajnáltam nagyon amikor vége lett, aztán amikor pár év múlva - már nem Behos játékként- újraindult, örömmel csatlakoztam én is a maroknyi lelkes kapitányhoz. Jó volt, hogy free lett a game, és hogy naponta lehetett lépni ( ez akkoriban még a TFen sem volt lehetséges), valamint külön motiváció volt számomra, hogy az akkoriban használt fomátumhoz én készítettem az UL-szerkesztőt Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy az igazi szellemi értéket a Beholder adta hozzá, és ez hiányzott már. De azért élveztem, mert az "eredeti" verzióban nekem kimaradt a mezoninvázió, így viszont teljes erővel belevethettem magam a mezőn gyűrűk bombázásába.

Na de lényeg, -hogy ne merüljek el végleg a szentimentális nosztalgiázásba -szerintem sem lenne életképes 2012-ben egy PB(E)EM koncepció. Ma amikor ingyen full 3Dben tolják eléd a jobbnál jobb címeket meg se fordulna a legtöbb ember fejében, hogy elkezdjen egy olyan játékkal játszani, ami nem csilli-villi, ne adj isten még gondolkodni is kell benne.
 
Ezzel nem vagy egyedul, en regi AK-s novellakat olvasgatok volt pár nagyon jó darab.
 
Dejó is lenne .. KG volt a legjobb. Az altalam ismert scifi univerzumok legjobbika (egyszer kezet fognek azzal az elborultal aki kitalálta az urcápákat )

Eryt kene megkerdezni o mit tud, anno mintha o is erdeklodott volna KG felol, vagy csak valami hasonlot akart? mar nem is tudom...
 
Azt hiszem, én is beneveznék, megint Szerettem. A "nem hivatalos" időkben, a vége felé, mikor egy darabig ingyenesen futott, akkor valami iszonyat sokat léptünk

Nem tudja valaki véletlenül, hogy kinél vannak most jogok, ne adj' isten, hogyan lehetne utolérni a tulajt?
 
találtam a neten 1-oldal miszerint 2007-ben tervezték hogy ujra idul a kg,de aztán enyibe maradt a dolog nem tudni miért nem valosult meg.
 
teljesen egyetértek veled és se vagyok oda a online-játékért énis offline-maradok.
 
Szintén offline maradok.
 
Á, online szerintem nem lenne ugyanaz. Én a TF-en sem támogatom ezt az irányvonalat, amíg lesz lehetőség offline játszani, egész biztos az maradok.

A KG-s anyagokat, amik megvannak neked (fordulók, hyper, weblap tartalma) nem lenne kedved közkincsé tenni? Én is szívesen nosztalgiáznék velük, de nekem csak a saját postai fordulóim vannak meg valahol, és pillanatnyilag még azokat sem találom...
 
nem lett volna a KG, soha nem állok neki a tf-nek. én Azzal kezdtem el 99-ben.

Amugy online kellene megcsinálni azt is, nem offline.

Sőt, aki elsőként megvette, ő csinált, ha jól rémlik diplomamunkába egy webes felületű játékot is. Aztán elhalt. Neveket már sajna nem tudok.

Akik utána megvették, ők nagyon fel akarták futtatni, ott is szóba jött az online verzió.

Én nagyon örülnék neki, ha lenne legalább egy hasonló alapú webes játék.
Nagyon szerettem anno, minden webes fordulóm el van téve. megvan még a dosos hyper is, asszem tamas weblapja is lementve rengeteg cuccal. Szoktam néha nosztalgizáni.

Ki lehetne belőle hozni nagyon sok mindent.
 
több karakterem is volt, majdnem elejétől a majdnem végéig (beholderes irányítás alatt), és tetszett.
sajnos a táp (és az olimpia) mindent szétvitt abban is, de én is kipróbálnám újra (hiányzik is )
 
Anno én is kipróbáltam. Volt egy szuper jó csapatom (legénységem), jó nevű kapitánnyal.
A játék nem volt se jó, se rossz.
Tény: unalmas volt a folyamatos 'ide ugrom, betárolok, átugrom egy másik rendszerbe és ott eladom feláron a cuccot'-játék. Holott eredendően kalózhajót szerettem volna alkotni, de a jó kis - gyors, jó fegyverzetű és védelmű - hajóhoz kellett a zseton, amit unalmas kereskedéssel kellett (volna) megszereznem és felépítenem.
A TF ezzel ellentétben mindig több izgalmat kínált - mind a mai napig, holott ez is offline játék. Igaz, anno a pénz is szerepet játszott a játék abbahagyásában.

Miklósnak igaza volt/van, hogy ma az online játékoké a jelen/jövő (internetes környezetben mindenképpen). A mai fiataloknál tutira ez a nyerő.
DE két megjegyzésem van erre (is):
1. Azt gondolom, hogy az online játéknál nagyobb a fluktuáció. Sokan beszállnak kipróbálni és sokan abba is hagyják - viszonylag rövid időn belül.
(Nekem sem igazán jött be pl. a Végzetúr, holott eredeti ötlet volt a játékosok bevonása a kérdések megalkotásában. Vagy egy másik játék online játék egy idő után kezdett nyűggé válni... Csak a TF állta ki a próbát; immáron 18 éve...)
2. Magamfajta régi motoros szerepjátékos TF-es szeret időt szánni a karakter(em) következő kalandnapjának megtervezésében. Szeret elmélkedni, tervezni, átgondolni lépéseket. Ehhez idő kell és nem feltétlenül a munkaidő rovására menő időről beszélek. Mindenki szabadon dönthet arról, hogy hol és mikor lép fel és játszik, de az online játék bizony nagy csábító lehet és ez nem helyes! (Na jó; nem tartok 'Hegyi Beszédet'.) Mint felelős beosztású vezető, magam is offline pártivá váltam.

Ha újra indulna a KG, elgondolkodnék rajta. Mindenképpen elolvasnám a játék szabálykönyvét és ha tetszene, beneveznék egy próbakörre. Persze, ahhoz, hogy hűséges maradjak hozzá hosszú éveken keresztül, mindenképpen valami olyan játék szükségeltetne, mint a nagy klasszikus: a Túlélők Földje!

Nardaal
 
üdv mivel én vetetem fel a témát természetesen indulnék 100%-ba de nem sok esélyt látok hogy ujra indulna a játék ismét,de hátha talán....
 
Nekem jól ment a játék, az elején még én csináltam az adatbázist Erdős Árpi kódja alapján, de amikor választanom kellett (anyagilag), hogy TF, vagy KG, akkor a TF maradt.
 
Természetesen indítanék újra karaktert!
 
Én egyszer belefogtam, de hirtelen abba kellett hagynom. Szerintem szakítanék rá némi erőforrást (időt/pénzt). :]
 
En is indulnek rajta, par eve ujra akartak inditani a tulajok, de sajnos kudarcba fulladt...
 
Indulnék rajta.
Így már 2-en lennénk.
 

Teljesen jogos.

Igen, ha bejönne az az 1%, egész biztos indulnék.
 
- 99%, hogy nem lesz belőle semmi, mivel a Beholder Kft. eladta a forráskódot és a jogokat.
- 99%, hogy nem lesz belőle semmi, mivel a Beholder Kft. nem tervez új PBEM játékot (Miklós is elmondta, hogy a jövő nem ez, hanem a böngészősöké).

A fentiek ellenére ha (természetesen fizetős rendszerben, mint most a TF) mégis újra indulna a Káosz Galaktika, indulnál rajta? Ha igen, itt jelezd légyszíves (ne offoljuk szét a TF Online topicot).
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.