Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A mágus ujja
Küldd el képeslapként!
A varázsláshoz sokszor nem kell más, mint hogy elmormold a varázsigéket, vannak azonban esetek, amikor szükséges az is, hogy ujjadat az ellenfél irányába tartsd. Jobb hát, ha vigyázol erre a testrészedre, nehogy valamelyik teremtmény leharapja, hiszen akkor fuccs ezeknek a varázslataidnak.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés
XLVI. Alanori Mini Olimpia

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)
Tavaszi befizetési akció 2023.02.27. (hétfő) - 2022.03.10. (2)

További témák...

2024-04-18 18:49:40 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 |
Nézet:
Ártatlan vagyok, szívem csakis Aranáért dobog!
Csupán egy felsőbb hatalom gazdasági és politikai intrikáinak szerencsétlen áldozata vagyok!

Különben is! Kia 'szom ezazAmi!??
nemisismerem....

Arisztotelész
 
Bah! Csak egy aljas házasságszédelgő cserkészte be újabb áldozatát! Vigyázz vele, Ami!

Kh
 
Szíves örömest vezeted a ceremóniát, melynek során Arisztotelész és Mizuno Ami összeházasodik. Megáll előtted az ifjú pár a vendégek gyűrűjében. A menyasszony saját varrású esküvői ruhát visel, a ruhát és haját a vadon ezernyi színét viselő virág díszíti, gyönyörűvé téve az amúgy is csinos leányt. A délceg vőlegény ez alkalommal páncélja helyett finom szövésű kelmét visel, haja tisztán és ápoltan csillog, és büszkén hordja legnemesebb trófeáit. Megköszörülöd a torkod, és megkezdődik a szertartás.
- Gyermekeim, azért gyűltünk ma itt össze, hogy tanúi lehessünk eme két ifjú egybekelésének. Arisztotelész, a vadon nemes vándora összeköti ma sorsát az erdők szépséges leányával, kinek neve Mizuno Ami. Elenios istennő örömmel látja, hogy a hűség kötelékével akarjátok szerelmeteket megpecsételni. - Ezzel felemel egy bársonykendőt. - A házasság bilincse édes kötelék, amely összekapcsol benneteket a sírig - közben átveted a két ifjú kezén a bársonykendőt. - Mondd, Arisztotelész, akarod-e feleségedül eme ifjú leányzót?
- Igen. - mondja a fiú határozottan.
- És te, leányom, Mizuno Ami, akarod e hitvesedül ezt a férfit?
- Igen! - mondja elpirulva a leány.
- Az ígéret, amit egymásnak tesztek, szív ígérete, záloga pedig a karikagyűrű, amelyet egymás ujjára húztok. - Ekkor Arisztotelész és Mizuno Ami elővesznek egy-egy aranygyűrűt, és rácsúsztatják párjuk ujjára. Az ég felé emeled kezed, és zengő hangon így szólsz.
- Eleniostól kapott hatalmamnál fogva, ezennel házastársaknak nyilvánítalak benneteket! Mostantól összetartoztok, amíg a halál el nem választ! Most pedig csókoljátok meg egymást. - mosolyodsz el. A jelenlévő kalandozók együtt éljenezni kezdenek, te pedig imát mormolsz Elenioshoz, áldását kérve az ifjú párra - amely hamarosan meg is érkezik. A rövid szertartást vidám eszem-iszom, tánc követi, amelyre természetesen te is meghívást kapsz.

Éljen az ifjú pár!
 
Akarsz böfögni egész nap? :-)

Cras Lorg
 
Ééééén, kiírtani, csak gyakoroltam, nem tehetek róla, hogy épp ott voltak :-)
 
Craslorg, én megfelelő anyagi ellenszolgáltatás fejében megvédelek Radul álommérgezésétől. Hiszen ha megmérgezem az álmodat, ő már nem tudja. Hogy ebben neked mi a jó? Csak annyi, hogy én sokkal esztétikusabb látvány vagyok.

Authoricus :-D
 
Amugy legkozelebb valasszatok egy bekesebb papot mert ez majdnem kiirtotta a naszepet... :-)
Ejnye-bejnye Cras Lorg! Meg a vegen felkelted az erdeklodesem es szep almaid lesznek! :-)

Radul
 
Hopp ez sem lessz hosszu hazassag! :-)))

Radul, aki szinten, szinten...
 
Arról meg, hogy kikezdtél velem az esküvőd napján, hallgatok mint a sír.

Az 1. napon összeakadsz Lady Változással. Fairlight hittérítője. Homlokán a mágia ezüstszínű rúnáját látod. Egy aranygyűrűt, egy ezüst karkötőt, egy ezüst nyakláncot, egy ezüst papi karkötőt, egy fekete bőrcsizmát, egy rejtőköpenyt, egy sárga erőövet, egy szürke bőrkesztyűt, egy vassisakot, egy vasvértet és egy villám szimbólumot visel. Ruházatát egy karmos tankány trófea, egy nukleáris cickány trófea és egy dombi yeti trófea teszi egyedivé. Ugyanabba a K.T.-be tartozik, mint te. Jobb kezében egy vasalt bunkót, bal kezében egy harci kalapácsot tart. Lőfegyvere egy bumeráng. Tisztán érzed auráját: semleges, mint a Tiéd. Csábosan rebegteti a szempilláit, majd ruháit úgy mozdítja, hogy elővillanjanak hosszú, karcsú combjai. Rezzenéstelen arccal figyeled a nőstény próbálkozásait.


;)

B
 
Sok boldogságot kívánok KT társamnak, Lady Változásnak, aki megtalálta élete párját Musashi Kenjirót!

Táborozásod alatt különleges dolog történt. Musashi Kenjiró és Lady Változás elhatározták, hogy egybekelnek, és az esküvői szertartás itt zajlott le, Cras Lorg vezetésével! A menyasszony saját varrású esküvői ruhát visel, a ruhát és haját a vadon ezernyi színét viselő virág díszíti, gyönyörűvé téve az amúgy is csinos leányt. A délceg vőlegény ez alkalommal páncélja helyett finom szövésű kelmét visel, haja tisztán és ápoltan csillog, és büszkén hordja legnemesebb trófeáit. Elenios papja megköszörüli torkát, és megkezdődik a szertartás.
- Gyermekeim, azért gyűltünk ma itt össze, hogy tanúi lehessünk eme két ifjú egybekelésének. Musashi Kenjiró, a vadon nemes vándora összeköti ma sorsát az erdők szépséges leányával, kinek neve Lady Változás. Elenios istennő örömmel látja, hogy a hűség kötelékével akarjátok szerelmeteket megpecsételni. - Ezzel felemel egy bársonykendőt. - A házasság bilincse édes kötelék, amely összekapcsol benneteket a sírig - közben Cras Lorg a két ifjú kezén átveti a bársonykendőt. - Mondd, Musashi Kenjiró, akarod-e feleségedül eme ifjú leányzót?
- Igen. - mondja a fiú határozottan.
- És te, leányom, Lady Változás, akarod e hitvesedül ezt a férfit?
- Igen! - mondja elpirulva a leány.
- Az ígéret, amit egymásnak tesztek, szív ígérete, záloga pedig a karikagyűrű, amelyet egymás ujjára húztok. - Ekkor Musashi Kenjiró és Lady Változás elővesznek egy-egy aranygyűrűt, és rácsúsztatják párjuk ujjára. A pap felelemi kezét, és zengő hangon így szól.
- Eleniostól kapott hatalmamnál fogva, ezennel házastársaknak nyilvánítalak benneteket! Mostantól összetartoztok, amíg a halál el nem választ! Most pedig csókoljátok meg egymást. - mosolyodik el Cras Lorg. Magad is mosolyogni kezdesz, amint látod, mily szeretettel ölelik egymást a fiatalok. A többi jelenlévő kalandozóval együtt éljenezni kezdesz. A rövid szertartást vidám eszem-iszom, tánc követi, amelyre természetesen te is meghívást kapsz.

Éljen, éljen!
2006. ápr. 18.

Bonus
 
Toti mint délceg vándor. Ne röhögtessetek! Az egy görnyett hátú vén gnóm.
Fir
 
Szíves örömest vezeted a ceremóniát, melynek során Arisztotelész és Arana összeházasodik. Megáll előtted az ifjú pár a vendégek gyűrűjében. A menyasszony saját varrású esküvői ruhát visel, a ruhát és haját a vadon ezernyi színét viselő virág díszíti, gyönyörűvé téve az amúgy is csinos leányt. A délceg vőlegény ez alkalommal páncélja helyett finom szövésű kelmét visel, haja tisztán és ápoltan csillog, és büszkén hordja legnemesebb trófeáit. Megköszörülöd a torkod, és megkezdődik a szertartás.
- Gyermekeim, azért gyűltünk ma itt össze, hogy tanúi lehessünk eme két ifjú egybekelésének. Arisztotelész, a vadon nemes vándora összeköti ma sorsát az erdők szépséges leányával, kinek neve Arana. Elenios istennő örömmel látja, hogy a hűség kötelékével akarjátok szerelmeteket megpecsételni. - Ezzel felemel egy bársonykendőt. - A házasság bilincse édes kötelék, amely összekapcsol benneteket a sírig - közben átveted a két ifjú kezén a bársonykendőt. - Mondd, Arisztotelész, akarod-e feleségedül eme ifjú leányzót?
- Igen. - mondja a fiú határozottan.
- És te, leányom, Arana, akarod e hitvesedül ezt a férfit?
- Igen! - mondja elpirulva a leány.
- Az ígéret, amit egymásnak tesztek, szív ígérete, záloga pedig a karikagyűrű, amelyet egymás ujjára húztok. - Ekkor Arisztotelész és Arana elővesznek egy-egy aranygyűrűt, és rácsúsztatják párjuk ujjára. Az ég felé emeled kezed, és zengő hangon így szólsz.
- Eleniostól kapott hatalmamnál fogva, ezennel házastársaknak nyilvánítalak benneteket! Mostantól összetartoztok, amíg a halál el nem választ! Most pedig csókoljátok meg egymást. - mosolyodsz el. A jelenlévő kalandozók együtt éljenezni kezdenek, te pedig imát mormolsz Elenioshoz, áldását kérve az ifjú párra - amely hamarosan meg is érkezik. A rövid szertartást vidám eszem-iszom, tánc követi, amelyre természetesen te is meghívást kapsz.

Arana és Arisztotelész, Sok Boldogságot!

BB
 
Ezt a topicot abból a célból hívtam életre, hogy ezáltal tudathassa mindenki azokkal, akiket érdekel az ilyesmi, hogy ki-kivel kötött házasságot, kiknek született gyermeke, és persze, hogy ki halt csúfos (szörnytől DEM) vagy kevésbbé csúfos (kalandozótól DEM) halált.

Ha van ilyesmire érdeklődés, akkor a topic élni fog, ha nincs, akkor...

praater (Bitang Barnabás és Cerka)
 
 | 1 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.