Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Szende Ughal
Küldd el képeslapként!
Ritka eset, hogy egy ork kalandozni induljon, de Ughallal pont ez történt. Magányos utazásai során gyorsan hírnevet szerzett magának, elsősorban félelmetes erejével, azonban ahhoz, hogy ez az ismertség hosszútávon kitartson, több gógyira lett volna szükség, mint amennyi szegény Ughal fejébe beleférhetett. Itt múlt el az ork kalandozók dicsősége.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés
XLVI. Alanori Mini Olimpia

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)
Tavaszi befizetési akció 2023.02.27. (hétfő) - 2022.03.10. (2)

További témák...

2024-04-19 03:34:38 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
TCSK: koszonom szepen. Nekem sem allt szandekomban semmi mas, mint az ilyen jellegu voksok es beadvanyok korultekintobb kiirasat kerni. Az, hogy ez epp itt (is) kijott, es egyesek ezt a fiatal karakterekkel szembeni akcionak titulaltak, azt sajnalom. Van aki megertette, hogy nem errol volt szo, van aki nem. Eredmenykepp a GN-n ma kiirt voks is mutatta a jatekosok velemenyet errol. Minimalis volt azoknak a szama akik azt allitottak, az ilyen voksok tartalmazzak a tobbseget, es nem kell errol azokat is megkerdezni akik szinten ezzel a jatekkal jatszanak, de vagy a net, vagy az ido, vagy barmi mas gatolja oket abban hogy ott szavazzanak.
Megtehetne peldaul a Jatekvezetes, hogy ilyenforman kikeri a jatekosok velemenyet, es akar hasznalja a fordulos szavazas opciot is.
 
Grd, teljesen igazad van, nem igazán gondoltam át a kérdéseket mikor kiírtam a szavazást. Kellett volna még valami semleges lehetoség is. Mentségem csak annyi, hogy nem vagyok gyakorlott politikus (szerencsére). Jelentosége viszont nincs akkora a dolognak, igazából csak arra voltam kíváncsi, hogy érdekli-e a téma a játékosokat.

Tibi
 
Még egy dolgot szeretnék hozzá tenni, ez a szavazás nem bírt DÖNTŐ jelleggel.A szavazás célja csupán a vélemények felmérése volt.Csupán annyi jelentősége volt,hogy megmutassa van elegendő ember aki támogatja.A döntés Miklósékon áll, vagy bukik.
 
Szerintem Mikloséknak ki kellene mennie személyesen és kampányolni 1-2 órát mindenkinél...ugyan már. Nem arrol döntünk, holnaptól tiltsuk ki a gnómokat mert sajt...egyszerűen arról szól hogy kinek mi a véleménye és ezt egy szavazás keretében kinyilvánitja.Aki itt nem őszinte az magát vágja át ez pedig szánalmas....miért akarunk világi bürokráciát a kedvenc szorakozásunkba????
 
varkaudar szimbolum, ostaum, osteo, 220+ teruletek, im-re szorny mindenkinek, neves keleti es nyugati lenyek, varkaudar labisor.... stb. Szoval nem sajnalom en annyira aki kimaradt a regebbi dolgokbol. A bugyor mostis hasznalhato, es csak egyesek tudtak vele orrba szajba tapolni. Az adoszedoert varosba kell menni, mostmeg olyan varos van ahonnan barmelyik fontos epuletrol 1 lepes kilepni. A ryuku meg mostis nyitott Soot az SF is

Egyebkent a GN-n most megy epp egy szavazas: "Ha a JV.az itt megszavazott rinyákat megszavaztatná a forcsikban is, mielőtt beillesztené a játékba? (nyílt szavazás)"
Ez teljesen korrektul tukrozi a velemenyt arrol, hogy egy szuk korben kiirt szavazasra mennyire etikus hivatkozni mint altalanos TF jatekosi velemeny. Az pedig, hogy egy valtoztatas jo e vagy nem, az nagymertekben fugg mindenki sajat velemenyetol. Ha pl En aztmondom "nemjo", attol meg nembiztos hogy ugy is van. Ha mas aztmondja "jo", arrol sem szabadna azt allitani, hogy ez teny.

Ismetlem nem a 400 nap ami gubancos, hanem a modszer, es a hivatkozas erre
 
De van olyanis aki aztmondja elege van a 12346. olyan esemenybol ami neki nem adatott meg

Torony háború
A ryuku szigetek felfedezése
Fekete Bugyor(?!?) hasznalata
Adoszedő leölése...

Ebből az új karakterek már kimaradtak.... és nem hiszem hogy csak ennyiből
 
Teljesen szélsőséges vélemény (lehet lincselni), de én azt mondom, hogy aki nem meri felvállalni a véleményét, arra nem is kell adni. Való igaz, lehetett volna egy olyan válsztási lehetőség is hogy "nem", de mivel egy egyértelműen pozitív dologról van szó, ezért valószinűleg fel sem merült ennek a lehetősége. Arról nem is beszélve, hogy a teljesen elutasító választ legalábbis illene megindokolni, mivel - ismétlem - egy pozitív dologról van szó.
Szerintem a vélemény felvállalása az egyéni tartás próbája, aki ezen elbukik, arról nincs túl jó véleményem (nekem sem).
Acharimordax
 
De miert nem lehet felvallalni a velemenyuket? Csak en latom ilyen fekete-feherben ezt? ((
 
Én mindenesetre nagyon örülök a dolognak, mert egy új KT tagja vagyok, és ennek a dolognak köszönhetően (remélhetőleg) nemsokára lesz képességünk! )))
 
Viszont ha marad a 400 nap akkor szinte esély sincs a sikerre, így legalább picit megkönnyíti a dolgát az új Kt-knak,és van esély életképes KT-t létrehozni.

Bár abban igazad van lehetett volna egy egyszerű Nem is a válasz. De nem hiszem, hogy jelentős mértékben változott volna az arány.De majd megkérdezem Pht-t, hogy miért így írta ki.
 
olyan dolgokat gondolsz bele amit nem En gondolok, hanem a szavazast kiiro jatekos. Csak nem volt mas lehetoseg. Lasd lentebb...
 
a gond az, amit epp leirtal. Tokeletesen prezentalta a problemat. Aki raszavazott, abban van joindulat. Tehat aki nem, abban nincs. Ez mar a kiirasnal is latszott, gyakorlatilag ha valaki nem akart barmi negativumot is a nyakaba venni, inkabb szavazott a csokkenesre. De mindezt csak azert emlitem, mert kategorikusan ki lett jelentve, hogy vannak joindulatu, es irigy jatekosok, lehet donteni hova all aki szavaz. Nem a 400 napos jatekhet csokkentes a bibis. Merlin is errefel irta, hogy ezt tuti nem vallalja fel mindenki, plane ha mas indokai lennenek. Pl ha indul egy uj KT, aki lehet egy ev mulva bedoglik, mert a tagok kozul par rajon, nem olyan jo elolrol kezdeni, hianyoznak a kotelezo kepessegek, vagy epp ki kell oket fejleszteni de akkor minek uj KT, a maradeknak meg elmegy a kedve az egesztol, akkor epp negativ hatast er el a joindulat. De van olyanis aki aztmondja elege van a 12346. olyan esemenybol ami neki nem adatott meg
 
Szerintem az a dögöljön meg a szomszéd tehene is tipikus esete. Ha én szívtam, szívj te is. Persze mindenkinek joga van ahhoz, hogy ne támogassa az elképzelést, csak nekem nem tetszik.
 
Igazad van, csak én magát a koncepcióját nem értem a fanyalgásnak. Vagyis most, hogy a régi játékhoz viszonyítva szinte már extrém módon felgyorsult a játék (gondolok itt az EXT-ekre is), valamilyen szinten logikus, már-már követelmény néhány időtartam lecsökkenése. 1992 szabályai nem alkalmazhatóak minden további nélkül 2006-ra. A csökkentés tehát logikus, és jó dolgot csinál, aktivitásra serkent több játékost, stb. Közvetve tehát az egész játékostársadalomra jó hatással van. Egyeseknek mégsem tetszik. Ebben én sajnos az írígységen túl nem igazán tudok felfedezni semmit. Hiszen ha én anno végigszenvedtem a 400 napot, akkor más is szenvedje végig, ne legyen másnak jobb, mint nekem volt, igaz. Ezt nem értem én, és azt sajnálom, hogy nem mindenkiben van elég szolidaritás. Több olyan játékos is támogatta az ötletet, akinek biztos nem áll érdekében, és aki végigküzdötte a 400 napot (pl. Lord Kis Se). Őbennük van jóindulat, és nem csak azt nézik, hogy ők ezt megcsinálták, tehát más is csinálja ugyanúgy utánuk.
Szerintem ha az utánunk következőknek egy kicsivel könnyebb, akkor az jó. És ha ezt meg tudjuk nekik tenni, akkor tegyük is meg.
 
szerintem a szavazasban volt olyan, hogy "Nem sok, masok is kivartak" Szavaztak is ra, pedig mar ott a szajukba lett adva egy olyan szavazat ami helyett biztos lett volna mas otletuk is, miert ne csokkenken, csak valasztas nem sok volt. De visszaterve, mivel szavaztak ra, talan nem oly meglepo hogy fanyalognak is.
 
Ezen fórum alapkérdése meg lett válaszolva: igen, manapság már sok a 400 nap. Szerencsére ezt belátta a játékvezetőség is, így korrigálva lett. Reméljük, hogy ez sok alakuló KT-t fog eredményezni, és új karaktereket, és új játékosokat is akár. Sok sikert hát Kalmárok, Barbárok és mindenki más.
Acharimordax
 
No lám, mintha nem mindenki örülne annak, hogy sikerült komoly eredményt elérni. Lehet, hogy úgy kellett volna kiírni, hogy UGYE NEM AKAROD, hogy csökkenjen a 400 nap. ))
Mindig, mindenhol, mindennel kapcsolatban vannak és voltak olyanok, akik csak fanyalognak ha mások örülnek...
Lépjünk rajta bátran túl.
Acharimordax
 
Az pedig, hogy minden szavazó,nagydarabb agreszív trollok és mutáns pszionisták ellenőrzése alatt szavazot független ettől és kikérjük a gyanusítást bármiféle csalás szempontjából.Főleg, hogy megbízható árnymanók számolták a szavazatokat!!!
Az pedig, hogy a szavazólapon csak üres karikák voltak az x -eknek, az csupán takarékosági intézkedés volt!
A szabályosságot pedig maga a szavazás kiírója ellenőrizte!
Tehát nem hiszem, hogy bármiféle gyanúnak is oka lenne.
Ha esetleg mégis lenne bármiféle ellenvetés lenne lehet igényelni űrlapot 3ap -ért melynek tárgyszáma #259.
Sexy Mckiller
 
És szerinted hogy kellet volna kiírni?Szerintem elég korrekt volt.Tekintve, hogy a két végletre összesen annyian szavaztak mint a középútra.Bár lehet, hogy valójában senkinek sem tetszik a csökentés
 
En nem erzem ugy, hogy negativ hangnemet utott volna meg barmelyik pontja a szavazasnak.
 
Azért nem úgy ismertem meg a társaságot, hogy ne vállalnák fel a véleményüket névvel. Ha van is ilyen, az is max 2-3 ember, ez pedig nem mérvadó.
 
azert azt hozzateszem, hogy a szavazas eleve befolyasolt volt, hisz ugy lett kiirva, hogy csak egyfele valasztastunteti fel a szavazokat porzitiv szinben a kozonseg elott. Mivel nevvel kellett szavazni, igy tuti joparan melleszavaztak, az elvarasoknak megfeleloen. Egyszeruen nem akartak felvallalni a negativ hangnemet. Igy szamomra ez nem mervado, de hajra, sikeruljon az elgondolasotok ...
 
30as létszám fölött jön az minden fordulóban ;).
Addig mondjuk tényleg gáz...vagy ha nem is küldik ki, de a vezető számlainfoihoz fel lehetne rakni.
 
hoi,

ha mar a 400nap lecsokken, johetne gyakrabban kt jelentes a kt vezetoknek, mondjuk minden (netes) forduloban.

pont a par taggal rendelkezo ktnal lenne nagyon fontos a kt jelentes, kezdetben nagyon fontos a kt tagok osszehangolasa, motivalasa, egy szoval a kozos tudat kozosseg apolasa.

udv,
s
 
Megkaptam a választ a Beholdertől, de a technika ördöge közbeszólt, és a levél helyett, valami idióta tiniportálos hirdetést kaptam... Tegnap viszont az egyik barátom HKK versenyen volt. Találkozott Miklóssal, aki elárulta, hogy megnézték a szavazást, és engednek a tömegek óhajának. A 400 napot 100-150 napra csökkentik, de csak abban az esetben, ha az így kifejlesztett képesség nem merőben új. A lényeg hogy fáradozásunkat siker koronázta, hajrá Barbárok, és a többi új szervezkedés! A tényleges szabálymódosítást nemsokára olvashatja mindenki valamelyik hivatalos fórumon. Szerintem...
 
A témához hozzátartozik még egy (szerintem) igenis fontos érv. Ez pedig a KT-k játékra gyakorolt módosító hatása.
Ugye sokan használják bizonyos KT-k KT-épületeit. Vagy építenek porolitot. Esetleg látják azokat a viharfelhőket. Isznak a kristályvizű tóbol. Járnak a fény szentélyébe.
És még lehetne sorolni.
Ezek azok a dolgok, amiktől az az érzése támad a karakternek (és a játékosnak), hogy valamit hozzátett a játékhoz, és ebben az ő keze is benne van.
Az új KT-k ellehetetlenítése ezekkel a szörnyű időkorlátokkal pont ezt az érzést fosztja meg az újaktól, holott a régi játékosok (mint pl. én is) számára ez a lehetőség adott volt.
Ha csak tárgyilagosan is nézzük, az esetleges új KT-k tagjai is "fizetik" a játékot, de számukra marad a beolvadás a tömegbe, hacsak nem akarnak 2 évet várni az első képességükre. Ami manapság = halállal.
 
 
Szep osszeszedett gondolatmenet.
 
Hát szólnék én, de már egy ötletem ott heverve az asztalon megbeszélés tárgyát képezi a JV-nél, elsősorban arra várok választ. Másrészt pedig, mint láthatod, már megtették helyettem. :-))
Röviden és velősen. Haggyá mááá, aa'szok.:-)

Ui: Amúgy várom az eredményt én is (lévén ez a leendő(?) Barbár KT-nak is jó lenne).
 
A szavazás lezárása után a következő levelet küldtem a KFT-nek. Már csak várnunk kell, aut hiszem többet nem tehetünk az ügyben. Tessék szorítani!



Tisztelt Játékvezető!

A közelmúltban több játékostársam fejében is megfordult a gondolat, hogy az első KT képesség fejlesztéséig tartó 400 nap, a jelenlegi játéktempó mellett túl sok. Tudjuk, hogy ez a fejlesztői kapacitást hivatott védeni, amit eszünk ágában sincs veszélyeztetni, hiszen nem csak a képességfejlesztés miatt játszunk. Meggyőződésünk azonban, hogy a 400 napos korlát csökkentése nem jelentene több munkát munkatársaitoknak, hiszen látható a tendencia: a meglévő képességek nagyrésze szinte kötelező, csak néhány egyéni színesítő képességet fejlesztenek az újak, így még gyorsabb fejlesztési trempó mellett is kevesebb időt kell rájuk fordítani, mint az eddigiekre, akik egyszerre fejlesztettek ki 10-15 új képességet. Igaz hogy már van rengeteg KT, hely is van belépni, de a KOTL parancs mindenki számára varázslatos, és bár igazi újdonságot nehéz mér teremteni, de egy kis színt vinni a játékba még mindíg lehet. A 400 napot kivárni ma szinte a karakter megkínzása, hiszen azonnal elérhető lenne az összes fontos képesség, ha meglévő tudathoz szegődne, és nem 40-50 fordulót kell várni a fejlesztés megkezdéséig mint a játék elején, hanem az új EXT parancsot is figyelembe véve akár 100-150-et.
A témával kapcsolatban szavazás is indult a Ghalla Népén. 3 nap alatt 100 voks érkezett, 26-58-16 arányban, a ne változzon-csökkenjen-szűnjön meg lehetőségek közül. Ezt figyelembe véve kérlek alakítsátok ki álláspontotokat, és azt a Beholder weboldalán nyitott "Túl sok-e a 400 nap..." című fórumon is fejtsétek ki, hiszen sok az érdeklődő.

Köszönöm,

Nagy Tibor
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.