Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A trófeaviselés motivációja
Küldd el képeslapként!
"Ha egy szörnynek nincs olyan értelmes testrésze, amit később felhasználhatnál, akkor is felmerülhet benned a gondolat: miért ne törjem le a szarvát? Miért ne vágjam ki a fogát? Miért ne tépjem ki a nyelvét? És tűzzem a ruhámra vagy a sisakom mögé, bizonyítva, hogy képes voltam végezni vele?" - a trófeaviselés motivációja
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés
XLVI. Alanori Mini Olimpia

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
HKK online, TF online, Argum City (49)
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)

További témák...

2024-04-19 17:23:17 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
Az utolsó frissítéskor a teljes lista eltűnt.
 
Kérném a Tudástárban az FPH és FVK parancsokat felvenni, köszönöm szépen előre is!
 
Megkérdezhetem, hogy mi volt az oka, hogy megszűnt az aranyburok KT képesség?
 
Régészásó helyettesíti az ásót szörnyelfogásnál is?
 
De másik városban tanulhatsz varit, ha jól tudom.
 
Szivás!Nem csináltam meg a toborzo iroda labiját.Elmentem Huertolba .Varkaudarok helyet zsoldosokat apritotam fel,így már nem tanulhatok varázslatokat a város mágusától.
Mi jöhet még?

Kalhid.
 
böszme HKK-s
 
elado egy nekromanta pakli 7000vagy-6000 megéri
 
Aham most mar ertem mit mondasz, de erre itt a megoldas a honlapon. Meg tudod nezni, hogy kitol mennyi TU-t kaptal taborozas alatt. (persze az mar nem sokat segit ha mar megkaptad, de ha tobben is igertek es csak egyvalaki adott akkor tudsz szolni a tobbinek hogy mar kaptal stb.)
Szerintem nem kell ala vinni az atadhato TU-t a regennel, de akar lehetne egy biztosnagi opcio 3. parameternek. Viszont szerintem ehhez nem fognak mar hozzanyulni. Figyelni kell meg jol szervezni. Meg ha csak 3 TU-t buktal az szinte semmi. Buktam en mar sokkal tobbet is egy egy rosszul osszejott tudatcsata utan...
 
Maxtu , regen

Pont azt irtam le, h ne a maxtu legyen (allithato modon ) a hatar, hanem maradjon a regeneracionak 'hely' , akkor is, ha tobben fuggetlenul, egymasrol nem tudva TU-t adnak mas karakternek.
Maxtu csokkentve a regen ertekevel !
Nem baj, talan megert 3 TU-t. ;))

Udv! Aff
 
Előfordulhat az is, hogy 21/-5-ön vagy még kevesebben áll. Ekkor értelemszerűen a negatívban lévő értéket is oda lehet neki adni (a példánál maradva 21/-5 -nél max 26 TU-t tud fogadni).
 
Ez pontosan így van. Ha pl. 21/0-án áll, adhatsz neki akár 21-et is, de 22-t már nem. De asszem ezt már lentebb is leírtam.
 
Ezt en most nem igazan ertem.

Az eredeti kerdesedben az volt, hogy lehet e max fole tolteni. Max fole nem lehet, de most ugye 21 MxTU-snak adtal 18 TU-t amikor 3-ban allt. Szoval maxba toltotted es passz. Ha nincs bugyra akkor elveszti a TU regenjet, mert maxTU fole nem mehet. Ha van bugyor akkor meg a regeneralt TU-t automatikusan atvaltja TVP-re.
 
Sziasztok!

Kiprobaltam! 21/3 siman fogadta a 18 TUt, tehat nem veszi figyelembe a regerenaciot!
21 max utan 3 a regen, ha igazatok lenne 15 nel tobb nem mehetett volna at! ;))

Udv! Aff
 
Szerintem is!
Aff: nalatok valszeg akkor valami bug lehetett..

Radul, szinten zenesz...
 
Ez most is így van. Csak annyit TU-t adsz át neki, amennyit ő még tud fogadni.

Kharizmosz, egy KT-vezető
 
A kozelmultban a KT vezetovel egyeztetve TU-t kuldtem KTtarsamnak, akit nem tudok elerni.
Valaki mas is tudott rola, h negetivba ment tudatilag, igy mindketten feltoltottuk, persze maxba. ;((
Eleszlik ilyenkor a regeneralt TU. Az ehhez hasonlo veletleneket jol kikuszobolne, ha az AT paranccsal a MaxTu-regen fole nem tolthetnenk TU-t.
a kinek Bugyor van, nyilvan nem ert egyet, azaz valamilyen kapcsolot kellene kodolni az AT parancshoz, esetleg tobb alternetivat valaszthatova tenni, vagy az volna megadhato, milyen ertek fole nem akarom tolteni a cimzettet!

Koszke, hogy elolvastatok! Aff )
 
A programban némely varázslatok módosultak a TK miatt (forduló vége helyett a köv. forduló elejéig tartanak) A lefőzött kajákkal nem terveznek hasonló módosítást? Mert jó lenne, ha a kaland során is élvezhetnénk a főzés előnyeit. (borban pácolt sárkánypüré, fűszeres tojásrántotta stb..)
 
Biztos FX-et akartal irni? Mert akkor nem ertem... :-)
 
Milyen értelemben? Eddig se követeltem soha Miklós v. DZ nyilvános kerékbetörését.
De a baltás korlátokról továbbra se változott a véleményem.
 
Várható volt. Mindenki mondta, hogy ez lesz a következő. SDenkit nem érhetett váratlanul. Raktatok rá KNO-t. Ez van. FX hozzáállásán kellemeset csalódtam)))
 
Történt már olyan a beho részéről,hogy egy kt képességet megvizsgálva ugy döntöttek,ez túl lett pontozva,levesszük az értékét?
Mi lett volna,ha nem a kritikus ütést veszik vissza,hanem összehasonlitják a többi hasonló képességgel és azokat módositják...Ugyanez vonatkozik pl.a varázspontos képességekre is.Gondolom kicsit több munka,és inkább cseréljék le a kt-k a nem tetszőt ugye...Szóval szerintem az egész képességrendszer reformra szorulna,de én azt már valszeg nem érem meg,ugyhogy játszom tovább igy.
albertus
 
Az abszolút belátható volt, hogy hozzá kellet nyúlni, de a stílus ahogy tettétek, még olyanokat is zavar, mit én akinek nincs is ilyen képessége...

1. Mivel ez egy FIZETŐS játék, az a minimum, hogy előre jeleztek egy változtatást. Nem pedig gőgös kisgyerek módjára egyik pillanatról a másikra szépen megtenni sunyi módon.

2. Ez egy társasjáték is, ez a fő vonzereje, és azt hiszem annyi Intelligencia minimum kell legyen mindenkiben, hogy tálaán a játékosok többségét is meg kellene sok esetben hallgatni.

3. ott az SZV nem véletlenül lett kitalálva, jó kezdeményezés, HASZNÁLJÁTOK!

Egy játékos a sok közül.

Gábor
 
Nos, egy kis megbeszeles utan arra a dontesre jutottunk, hogy karpotoljuk azt, aki sok KNO-t koltott a szornyismeretre. Minden olyan KNO-t visszaadunk, amit 60-as szornyismeret felett rakott ra valaki erre a szakertelemre. Aki ugy gondolja, hogy neki igy jar vissza KNO, az legyen szives jelezze ezt felenk egy e-maillel, amiben azt is leirja, hogy melyik fordulojaban hanyat rakott a szornyismeretre.
 
A gyógyításos hasonlatod rossz. Két okból is. Egyrészt mindenki aki pakolt a gyógyításra vagy olyan szakértelemre amire alapból értelmetlen (én pl. a felderítésre pakoltam anno 12 éve) az még ha nagyon nehéz felfogású is max. 6-8 elköltött KNO után rájött, hogy értelmetlen és abbahagyta. Én itt viszont 120 azaz SZÁZHÚSZ elköltött KNO-ról beszélek amit ÉRTELMESEN költöttem el, mert volt hatása. De mostmár nincs, és itt állok egy 231. szintű szakértelemmel aminek mostmár 60. szint felett semmi plusz hatása nincsen. Ha lehet nem is a KNO-kat kérném vissza, hanem azt szeretném, hogy legyen valami értelme a szakértelmemnek ha már ennyi erőforrást belefektettem.

Csak pár példa, hogy mire gondoltam:
Adjon permanens ryuku vadászing hatást a 12X. szinttől.
Adjon permanens vadászat hatást ami csatamezőn sem múlik el a 2XX. szinttől.
 
OK, rendben. Csak azért a KNO-t nem a csizmája talpáról vakarja le a karakter, ez itt a fő probléma. A KNO-kat lehetett volna másra is költeni, de voltak, akik a tápolás alternatív formáját választották, szemben azokkal, akik a teot meg a taut fejlesztették és most kimaxolt ősi spellekkel járkálnak.
 
Nyilvan sokakat kellemetlenul erint ez a korlat. Azonban az nem erintett senkit kellemetlenul, hogy egy 2 pontos KT-kepesseggel messze tul sebezte a 9 pontos KT-kepesseget? Nem szivesen avatkozunk be, plane nem igy korlatozva. Gondolom ezt az utobbi egy-ket evben eszrevettetek. De itt mar olyan kirivo volt a dolog, hogy muszaj volt tenni valamit. Egyszeruen uj KT-kepessegeket nem volt mihez viszonyitani, mivel a ket fo sebzeses kepesseg (kritikus utes, kozosseg ereje) annyira eltero ereju es eltero pontu volt. Ha valaki utanaszamol meg most is tobbet er 2 pontnal a kepesseg, ha a kozosseg erejehez viszonyitjuk, ami sokaig a legerosebb sebzes novelo kepesseg volt.
Az meg szerintem nem igaz, hogy kidobtatok az ablakon XY KNO-t. Szamoljatok csak utana, hogy hany forduloig mennyi plusz sebzest kaptatok belole. Ha valaki csak mostanaban novelte fel, az irhat egy e-mailt, es eldontjuk, hogy adunk-e vissza KNO-t. Ez szerintem kb. olyan, mintha valaki a jatek elejen gyogyitasra pakolt, aztan kiderult neki, hogy a gyogyitasra ertelmetlen pakolni, es visszakeri a KNO-jat. Neki is vissza kellene adni? Aki a kritikus utes miatt koltotte el, az legalabb nagyon hosszu ideig tapolt vele. Ettol fuggetlenul nem kizart, hogy Miklos megitel nemi KNO visszaadast annak, aki kulturalt modon leirja egy e-mailben, hogy miert gondolja azt, hogy neki vissza kellene kapnia.

a jatekvezeto
 
Ennyire drasztikusan azért nem kell hozzáállni, nekem is van benne 70-80 KNO-m.
Viszont szeretném emlékeztetni a Kft-t arra a kijelentésükre, hogy semmit nem vesznek el úgy, hogy ne adnának érte cserébe valamit. Nem látom, hogy a baltás korláton kívül kaptam volna bármit is...
 
Szeretném ezúton megköszönni a Beholder Kft-nek a karakterem kinyírását. Mivel gondolom, hogy a szörnyismeretbe ölt kb. 120 KNO-t nem kapom vissza, így a továbbiakban asszem költhetem inkább sörre a fordulóira szánt összegeket...
 
Ezt az apro kis programhibat is kijavithatjatok nyugodtan :

pl. van 9 tvp-m, kiadok egy fgo 30 parancsot:

"...gonoszkodsz max. 9 pontert..."

Koszi:

Melor
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.