Vissza a Főoldalra
 

Hírek
Mi is az a Shadowrun?
Chat, üzenõfal
Fórumok
Shadowland
Szavazások
Ismertetők, írások
Kaladmodulok
Novellák
Cikkek a Krónikából
Shadowrun könyvek
Linkek
Letöltés
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Bábel, az újjászületett technosámán
Küldd el képeslapként!
A képen Bábel, a Mátrix messiása, az újjászületett technosámán látható, kinek kalandjain a Technobábel című könyv kísér keresztül.
Nézz szét a galériában!
A gyűrű - Shadowrun novella (2)
Játékost keresek! (105)
Robert N. Charrette: Sose kezdj sárkánnyal (15)
Online Shadowrun project (69)
Shadowrun 4. kiadás (151)
Magyar Shadowland (2074)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
Üdv!
Azért mert te utaltál, hogy mind1/Viktor ezért a szóért megölne, remélem ezt nem olvassa el/
Hát egy könyvet! Hát annyira nem igazán sikerül falnom a könyveket! Folyton mindenbe belekezdek, de nem olvasom el! + vannak ezek a "könyvtári" könyvek, arra a 2re is büszke vagyok, hogy kiolvastam későn kezdtem és engem idegesitettek a szereplők annyira áhhh abszurd volt! Ami neked kevésbé tetszett az is rossz volt csak vhogy az nem akart olyaan jónak tünni + az a Rémi hát vicces volt..........
mind1 irj
 
Miért nem? most se írtál olyan sokat! nekem is van pár
Nem tudom, hogy mit kéne flidéznem és minek!
 
Mondtam, hogy úgyse hagylak!
Szóval freemailben igy is elég hosszúak a leveleim, tehát maradjunk a könyvekkel itt!
Most belehúzok az olvasásba! Van egy pár könyv, amit kék!
Na probálj felidézni egy könyvet amit legrégebben olvastál, de mióta ide jársz!
 
Talán ha elolvastad volna az előző leveled megértenéd! Csak akkor akartam, áh mindegy! Tényleg, el is felejtetttem,hogy megvakult! Amúgy ezt simán megbeszélhetnénk e-mailben!Nem?
 
Na és jo már a kedved?
Mit olvastál? Ja a Jessica-t igaz?
Mi ez az Annánál tudok? Nála voltál v mi?
Mi az hogy inkább hagy? És hogy nem tudom mi ez?
Aha tisztán emlékszem mikor kb 2 éve olvastad és akkor mentünk a suliba és akkor, hogy ú+ minden én + akkor olvastam a 2őt!
Nekem mindig Mat jut eszembe mikor megvakult+ a tőre! Ki gondolta volna akkor, hogy ez olyan nagy szám lesz mármint a könyv! Csak megvette apa, mert ott volt mindkét kötet! Azóta Robert Jordan szinte félisten!
 
Nem vagyok harapós kedvemben, de nincs vmi jó kedvem! Még nem olvastam olyan sokat, mert tegnap is mást olvastam! Szerinted Annánál tudok? Már kiolvastad az Örökszigetet? Világ kereke? Nekem mindig az jut eszembe, mikor a Randnak meg az apjának megtámadták a házát! Aztán ő vitte be afaluba!Inkább hagyj! Bár nem tudom mi ez!
 
Nagy válasz mondhatom!
Azért remélem már nem vagy harapós kedvedben!
Na milyen a 2? Kedveled már Tanist? Melyik nő a kedvenced? Tika?
Az öröksziget helyett száműzöttet olvasok! Tudom, tudom oda kék adnom, de apu lenyulta
Igen irj le a világ kerekéből egy részletet ami most hirtelen eszedbe jut!
Úgyse hagylak, IRJ
 
Már nem tudom, tök régen volt
 
He???
Miről beszélsz?
 
OKé? Szerintem nem sok értelme van!De te tudod!
 
Ú, most az a tigris a pillanat képe amit küldtél nekem!
Amúgy lehet igazad van, mármint hoyg hagyjuk abba a forumozást!!!
Hát anyu fealajánlotta, hogy kapunk egy könyvet mi meg megegyeztünk, hogy ezt!! Mármint az örökszigetet kérjük!!! Szóval ha vesszük az anyué, de ő el se olvassa! Érdekes bár már 6 napja egy oldalt nem olvastam!!! Nem tom mi van velem se filmek se könyvek!!!
 
Közös? Azt hogy csináltátok? És eddig hogy tetszik? Cunningham írta? Az biztos jó! Mit írjak még? Már kiírtam magam freemailbe!
 
Jol van na vízfelkapo!!!!
Szokásos sok duma, úh Tök jo a pillanat lépe!!! Kár hogy nem fogod látni!! Bár elítélnél mert hát elég ha a cimet mondom "beteljesült szerelem" és ha belegondolsz a képek általános stilusába
Enyimé+apué közös! Okés! Legalább az vág egy picit a témába Cunninghammos! Juj, hogy is irják?
 
Már freemailben írtam, hogy még nem olvasom, de már beszéltük is! Én nem utaltam semmire!Főleg nem arra, hogy hagyjuk a fenébe! Az örökszigetet én is ki akarom! Az kié?
 
Sztem nem egyszerre mennek v azt adják be, hogy összefutottak!!! Amúgy érdekes lesz, hogy mit mond szólt a Menzaberranzaniaknak? Ha nem irod, hogy ennyi nem jövök rá, hogybefejezted v esetleg ez utalás rá, hogy hagyjuk a fenébe??? Mármint a témát a forumot?
Ténleg az öröksziget nem olvastam három napja! Na belekezdek már vagyis inkább előröl kezdem!!!
Olvasd a dragonlancet
 
Na jó, talán Q majd őt akarja... Kíváncsi vagyok, hogy hogy fogják fogadni őket! Ő? Ez vicces! Biztos Nimor is megússza vhogy! Ennyi
 
Na jo én irtam az biztos te lehet nem mert nem ment el!!!
Hajrá Nimor Gromph-ot is kihozták a húzos helyzetből téged is megold az iro, remélem!!
Aliisza remélem a további irok is meghagyják aranyos kis karaktered!!!
Hát akkor mégse tartod sémásnak tudod kit, hogy jaj minden fiú egyből a varázslót birja!!!Ő nem azért!
Én nem hiszem! Quenthel sose hagyná ő inkább egy hímet v. sztem már úgy fog kezdődni, hogy H és R ott lesznek és Q H-t akarja!!!
 
Hát biztos, én nem emlékszem, hogy válaszoltam volna! Nem tom most mi lesz Nimorral! Árnyak, meg mit tudom én...Kíváncsi vagyok, hogy meddig tart az a ragasaztó!Alissza, hát igen... Na jó -Pharaun okos meg minden, és Ryldbe most tényíleg csalódtam....Biztos Danifae-t akarják feláldozni, de túl nyilvánvaló, hogy ő hal, meg, tuti, hogy vki más fog, vmi idegen!
 
Én erre már válaszoltam!!!
És te is!!!
Mind1! Hát végig olvastad!!! NA és bejön már Nimor? Alisstra azért a végén megjelenik csak hogy húzza az idegeket! Na és hogy állsz a Pharaun Ryld mérközéssel?? Egy ici picit nem szimpibb Pharaun??
Na és szted ki áldoznak fel???
 
Júj, ez nekem sok volt! Ezekre én mind nem emlékszem! De biztos! Miről volt szó konkrétan a 2-ben?
 
Hát nem igazán kerestél újat!!!Tehát maradásnak veszem!!!
Hé lehet a kettő jobb volt mint az egy! Tök jo, hogy hát az egész kusza!
Ezt jol megmondtam!
Jo jo, de akkor csak akartak +a vizeséses majdnem megfullad után is volt vmi!!! Viszont utána távolságtarto volt fyodor+ végül a fánál mikor előtte a csaj kiakarta nyirni az ágyában hoopsz mennem kell
 
Nem nagyon emlékszem a meséire! De a nyakláncos dologra igen. Akkor jöttek először, mikor utánna leütötte, hogy azt higgyék, hogy megölte, vagy vmi ilyesmi! Nem rémlik ez az öregemberes dolog! A Warcraftból rémlenek dolgok! De nem olyan sok! Pl. azok a repülő oroszlánok + ilyesmi! Meg még néhány dolog! Most, hogy visszaemlékszem egyre több minden!
 
Elfelejtettem nézelődni!!! Addig maradunk míg TE nem találsz jobbat!!!!
Gondolom a Warcraft- ra már nem is emlékszel Veréza + hú nem tom a törbe +varázsló sárkányok orkok!!!
Inkább megprobálok visszatérni a témához!!!!
Hmmm, mondjuk emlékszel még Fyodor meséire? Amikor a nyakláncot vette neki + mikor először tkoztak a tüzes rokás öregemberes mese!!! Mikor jöttek össze először? Nem emlékszel?
 
Szóval maradunk? Hát jó! A szerelmes boszorkány? Áh Nagyon szörnyű, amikor 50-en...Nem is emlékeztem, hogy úgy halt meg! De tényleg, most beugrott! Igen, az jó könyv volt
 
Én??? Ugyan!
Te meg mindig ellentmondasz nekem tök mind1 mit mondok csak ne egyezzen a véleményünk!
Minden könyvbe kellenek SZÁMOMRA negatív szereplők!!! és néha a főszereplők asszem nem kell mondanom melyik könyvekre gondolok! Hú most tökre eszembe jutttatttad a szerelmes boszorkányt! Amikor megbosszúlták tudod vagy a vége, hogy máglyán égetik, de esik az eső és megfullad a füstbe!!! Emlékszel még a világ kereke sorozatra jo rég olvastuk azóta megszaporodott kissé kíváncsi vagyok mi lett Lan- nal és Nynaeve- vel bár nem tom hogy jol emlékszem e!
 
Nem konkrétan ezzel a fórummal van bajom! Nincs is bajom! Aj, mindig kiforgatod a szavaimat! Jeggred csak azt teszi amit kell neki, én nem itélem el ezért! Nem Pharaunt birom a legkevésbé, csak ....nem annyira. Jó-jó olvasom a másikat, 120 valahányadik oldalon járok...
 
Átmehetünk másik forumra is!!!
Nem tiszteled Quenthel elhivatottságát?
Pharaun? Hisz őt birod a legkevésbé!!!! Aliisza +csak évezi a dolgokat!!! Az se rossz önző, de azért nem rossz!
Én Jeggred-et nem birom ő csak egy talpnylo!!!
És Ryld....siess a másik könyvel és inkább az elkárhozást olvasd!
 
Jó-jó, de azért mégis fura, hogy itt írosgatunk! Lehet visszatérhetnénk a freemailhez! És Ryld miért csinálja? Mostmár nem nyírná ki Gromph Pharaunt! Kíváncsi vagyok lesz-e még vele vmi! Nem tudom kié a legjobb! Pharaun?
 
Nem mind1? Arra már úgy se emlékszel nem?
Hát igen Valas tartogat megepetéseket!!!
Amúgy ha megnézed ő csak pénzért csinálja, Quenthel hűségből, Pharaun, mert Gromph kinyirja ha nem! A Ched Nasadiak mert nincs más és igy tovább. Akkor ki célja a legjobb??
 
Amúgy tök jó, hogy a Varázsló lányánál beszéljük meg ezt! Valas? Nem tudom, most meggyanusították, hogy áruló, meg hasonlók..Lettek kétségeim iránta! De tök jól el tud bújkálni, meg minden!
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Termékeink | Írók és rajongók | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.