Vissza a Főoldalra
 

Hírek
Mi is az a Shadowrun?
Chat, üzenõfal
Fórumok
Shadowland
Szavazások
Ismertetők, írások
Kaladmodulok
Novellák
Cikkek a Krónikából
Shadowrun könyvek
Linkek
Letöltés
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Ork harci dekás
Küldd el képeslapként!
Az orkok nem az eszükről híresek, de pár kiberverrel olyan dekás válhat belőlük, aki az evilági harcban is megállja a helyét.
Nézz szét a galériában!
Könyvismertető - Nigel D. Findley: A nap háza
Könyvismertető - Mel Odom: Hajtóvadászat
Könyvismertető - Robert N. Charrette: Jogos kárpótlás
Könyvismertető - Stephen Kenson: Keresztutak

A lista folytatása...
A gyűrű - Shadowrun novella (2)
Játékost keresek! (105)
Robert N. Charrette: Sose kezdj sárkánnyal (15)
Online Shadowrun project (69)
Shadowrun 4. kiadás (151)
Magyar Shadowland (2074)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
-hát minden árnyvadászt köröznek, kivée azt aki beny**t vagy fizetet, hogy miért tartanak veszélyesebbnek, azt nem tudom, semmivel nem vagyok veszélyesebb, vagy talán még is?-kérdés inkább magának rakta fel mint a Lordnak-nem tudom, az összeget sem tudom nem szoktam ilyeneket nézni.
 
- Nos akkor ott tartottunk hogy mért körözik, miért tartják egy átlag vadásznál veszélyesebbnek és lefőbbkép nuyenben kifejezve milyen értékekről van itt szó?
Nyílván nemfog egyhamar beszélni de van idő és egy ilyen társalgás igazán étvágygerjesztő tud lenni. Hoz ám a konyhára...
 
-Igazi nevem nem fontos.Láttom neked is több eszed van mint amit a képed mutat e jó.én elrejtőzni minek?tán kéne? meg nekem is van szlásom tán eltalálok addig de ha nem akkor meggondolom a szobát-még mindig mosolyog
 
- Az igazi nevét nem mondta meg és árnynevekre nem adok. És megkérdezhetem tőlük ekkor ez lenne az első kérdésüket:
Mért érdekli látta?
Ezt ön sem óhajtja jobb ha ön magyarázza nekem. Kellemesen el tudunk mi beszélgetni, és vehet ki itt szobát is ha el akar rejtőzni.
Milyen fínom embernek látszik ez a hölgy.
 
-Üdvözlöm Lord Alucard-még mindig mosolyog-hát maga miért nem kérdezte meg tölük, én nem tudom miért kereshetnének.Minek hívna Angyalkának, mikor nem az a nevem...hm?
 
- Alucard, pontosság kedvéért Lord Alucard. Hm. Nekem az Angyalka jobban tetszik. És miért keresték ezek a jó kiállású úriemberek? Gondolom nem parkolási birság miatt.
Ha ennyire utálja az Angyalkát előbb utóbb elmondja az igazi nevét. Minden esetre ennivaló teremtés.
 
Én én vagyok-mosolyogja-régi csapos nem volt ilyen érdeklödő, jobb is volt-majd újabbat kortyol-hívj Wolionak ha anyiraszeretnél egy nevet...és maga kicsoda?
 
- Kérdéseket? Már kérdeztem. De ha így óhajtja először is ki maga?
Alucard nem izgul a nőszemély miatt, a sörét kifizette de valamit valmaiért. Hitelezett egy kis védelmet most kéri az információt ellenszolgáltatásként. Így megy az üzlet a pult alatt nem pedig a zsarukkal szemvonalban.
 
Nő elmosolyodik a kis bemutató láttán de nem tesz semmit, majd csapos mondandója után megszolal:
-nevemet már mondtam, nekem igy tetszik az már nem érdekel,hogy magának hogy.Jó akkor végeze ki az élőket, ha tudja-gonosz mosoly-vagy rakjon fel kérdéseket.
 
Alucard eszelősen mosolyog. Lehajtja fejét így látható kalapján az apró kereszt.
- Ó és mi a neve? És mielőtt egyszerű csaposnak nézne krómozza újra a fejét bár így elsőre nem látni. - egyszer csak eltűnik a székről és a következő pillanatban a lány mögött van - És javaslom növessze meg a haját biztosan jobban álna. - kuncogás, és már újra a székben van. - Csaposnak semmiképp sem nézhet de kettőnk közül most én tudnék itt minden élőt kivégezni egy pillanat alatt úgyhogy én kérdezek! És ha nem válaszol megbánja ezt garantálom.
Aki nem mer kiálni magáért annak nincs neve.
 
Gyilkosat pillant a csaposra:
-Attól még hogy nem árult be nem jogosítja fel arra hogy az angyalkájának hívjon...van nevem!!!-majd bele iszik sörébe-egyébként mit akar tudni?Mert szerintem jobb ha nem bártja be a csörét és marad a pult mögöt, vagy ha van egyébb dolga nyudotan mondja, és akkor tán nem nézem egyszerű csaposnak.
 
Alucard már fogait is kivillantotta bár ez nem látszik. "Ugyan már tudja is ez mi az hogy veszélyes? Nálam veszélyesebb nem lehet. De azért nemárt megtudni"
Megkerüli a pultot felhajtja egy ponton és odaül fekete kisasszony mellé.
- Nos kedves angyalkám, csicseregne vagy elsőre nem ismertem fel a fantomképet. Aztán ne szárnyaljon a fantáziája!
Felteszi lábát az asztalra, fekete bakancsa patyolat tiszta.
 
-értem-mondja aki eddig is beszélt-de kérem feltétlen szóljon mert igen veszélyes személy, nem egy sima árny vadász...annál sokkal rosszabb-majd köszönés nékül távoznak.
 
Egyesek igen fura neveket választanak. Ránéz az első vendégre. Asztrálisan is rákukkant és így már igencsak hasonlít a képre. Elmosolyodik de ezt a zsaruk aligha látják.
- Az utóbbi időmben a kocsma alakítgatása foglalta le minden időmet, nem járkáltam az utcán nem halottam pletykákat. Ha valamikor a jövőben látom majd elképzelhető hogy felkeresem önöket de most nem. - ezzel még hazudnia se kellet nem mintha ez megterhelő lenne neki.
 
Megvizsgája a zsernyák
-ok, rendben-mjad picit közeleb hajol és suttogva megszólal-halot Black Angel nevű személyről és egy fantom képet, ami kisértetiesen hasonlit az első vendégre.
 
Alucard előkapar egy kártyát és nekik nyújtja.
- Rajta vannak az engedélyek. A vendégeimért nem tartozom felelőséggel a szórakozóhely az enyém. - ja persze engedély miatt bejön öt Lone Szaros fakabát. Mondjuk más miatt nem is lehetne elvégre ma nyitottunk. Lehet hogy azért vannak ennyien mert ilyen veszélyes a környék? A kártyán persze kis cash is van. - Ha kérnek valamit a vendégeim. Persze tudom szolgálatban soha.
Ha meg benéznek a pult alá hamar vörösebb lesz a padló mint amilyen eddig volt. És az engesélyek néhány tizedes jegyik rajta vannak a kártyán azok a zsernyákok akik erre járőröznek nem kapnak elég fizut ahoz hogy keverjék a zűrt.
 
//ha nem baj segítek egyes dolgokban//
Kitárul az ajtó és de lép öt Lone Staros zsaru, hogy mit keresnek itt az kérdéses, de egyenest a csaposhoz mennek.
-Valamit mutason hogy legális ez a visko-morogja az egyik,látszik hogy nem ezért jöttek.
 
Remélhetőleg megmaradnak az asztalok egy darabig. Jó lenne ha ez így is maradna később esetleg kirak egy trideót a sarokba ha nem rabolják ki a boltot gyakran vagy elrendezi a dolgokat valahogy a helyiekkel.
 
Végig nézzi jövevényt és kérését majd bedugja hitel kártyáját hogy levegye a pénzt...megfogyja sörét és leül egy asztalhoz.
 
- Köszönöm. Van mindenféle kaja raktáron meg persze közönséges nutriszója is. De ha gondolja adhatok virslit, tojást, sonkát nincs étlap kérjen valamit és mondom van e vagy csak szerezni tudok.
Merthát minden beszerezhető még az emberhús is a megfelelő kapcsolatokkal. Na talán mégse megy csődbe ez a kocsma az első nap. Csak ne pont ilyen veszélyes környékre folyton rohangálhatok majd ki lövöldözni. Legalább kis izgalom.

// ajaj négyzetel ez kellemetlen//
 
-Többek közt ja gyorshajtásért. Meg… szal ja … Még valamit?? Hmhmhm valami harapnivaló van??
Közben leszámol 30 nuyent.

//bocs, felületesen olvastam el! „Kösz szeretem az egyediséget” törölve!! //
 
- Gyorshajtásért lőttek rád? - vigyorog kalapja árnyékának rejtekében - A vodkával együtt 20nuyent kérek. Esetleg még valamit parancsol?
Ilyen állapotban bejönni egy kocsmába szörnyű. És nyílván nem magától kékült meg. Bár biztosan lesznek még itt érdekesebb személyek is.

// a fegyverrel kapcsolatban csak gondolta a dolgokat ha nem választottam volna eléggé el//
 
-Kösz szeretem az egyediséget. A sárért BOCS(és vág egy engem aztán nem izgat arcot)!
Belenyúl a zsebébe és elővesz egy kis aprót.
-Pontosan mennyi is?? Ja kérek egy vodkát is! A gyorshajtás után jól esik.
 
Alucard kimér egy kis whyskit és elé rakja.
- Tessék, váljék kedves egézségére. Ha motorral jött remélem tud vigyázni rá uram. Legközelebb kérném hogy, törölje meg a lábát mielőtt belép. A hitelkártyát a leolvasóba kérem. - mutat ismét a gépre.
Érdekes tervezésű fegyver nehezen elrejthető, néz a géppisztolyra.
 
Belép egy kb. 2méter magas, jellegzetes tünde alkatú férfi. A sötétben szinte világít ezüst színű haja. Rövid ujjúja alól Ahogy kilép a halvány fényre feltűnik, hogy a rövid ujjú inge alól kilógó alkarját sűrűn borítja a sötétkék szőre. Apropó ing: erről lerí hogy most volt valamiféle összetűzése valakikkel: a lyukak körül vér még meg sem száradt. A motoros csizmája pedig a sártól alig látszik. Jobbján egy géppisztoly. Látszik, hogy saját tervezés: a váza nem hasonlítható egyik utcán használtéhoz sem, a tára pedig duplatár, V-alakban elhelyezve. Leül a pulthoz. Útját az ajtótól a pultig sár (néhol vérrel keverve) jelzi Motoros dzsekijét a mellette lévő székre dobja. A dzseki is tele van lyukakkal és vérrel, az ipse mégsem véres. Dzsekije mellé teszi a géppisztolyát, majd a gyorstokban található, szintén duplatáras(de a tárak egyvonalban vannak a pisztoly alatt illetve fölött) pisztolyát megigazítja. Közben pedig:
-Valami rövidet!
 
// vámpíroknak. Wolio ezt akarta mondani. Ja és nekem Raptor tanácsolta másik topicban hogy írjak először wordbe és ott javítsak. Két hónap alatt felhozott még nyelvtanjegyemen is látszik//

Alucard rendesen beírja azt a néhány nuyent.
- Tessék nem csalok az összeggel. És bár ostobaság ezt nem feltételezni valakiről de én nem vagyok becstelen korcs mint egyesek. Mondjuk úgyse hiszi el kegyed. Üljön le valamelyik asztalhoz kérem, még mindegyik ép. - itt kicsit lejebb húzza széles kalapját, mely olyan árnyékot vet ami szinte a szemüveget is eltakarja ami szemét hivatott rejteni. Csak úgy senki sem nézi meg az arcát még közelről sem. - Egyszerűen üzlet kereskedni a vérrel és néhány ismerősöm keresi. Hogy milyen indokból megtartom magamnak. Ja igen és általában nappal leszünk zárva ugyanis egyéb munkám is van meg aludni is kell. Egy kocsmát csak az éllyeli életből lehet fentartani gonodolom érti.
 
Bollint, majd elolvasa a feliratot gonoszul vicsorog:
-Vámpírokat is szolgál fel?-majd oda lép a géphez, és kezébe veszi hittel kártjáját-köszi mást nem kérek...egyelőre-majd figyeli a gépet hogy valamit kimutason mert persze ő sem hülye hogy össze vissza dugdosa kártjáját.
 
Alucard lefordul lábra a székről előkap egy korsót telenyomja jófajta hűs habos sörrel és levágja a tünde nő elé:
- Kedves egézségére. - hüvelykujjával egy kis gépre mutat a pulton. - Oda kérem benyomni a hitelkártyát mindjárt írom az összeget. Még valamit parancsol?
Egy kis táblácskán ez áll a pult mögött amit Alucard teste eddig takart:
" Fizetésképtelenség esetén véradást elfogadunk, a vércsoport mindegy."
 
//oh bocsánat a fogalmazás zavarakért...nyíet=nyírt...szívja helyet fogja...stb//
 
Belép a csehóba egy magas rövidre nyíet hajú tünde, fekete napszeművegén tükrözödik vissza a világitás...fekete börkabát és farmer van rajta.Egyik kezében cigijét szívja, körülnéz, majd megszólal:
-jaj de kicsicsásitoták ezt a helyet-majd kocsmárosra néz-egy jó korsó sört kérek.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
Shadowrun | Battletech | Káosz Galaktika Kártyajáték | AD&D | Vampire | Magic | PC játékok | On-line játékok | PS2 | M.A.G.U.S. | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.