Vissza a Főoldalra
 

Hírek
Mi is az a Shadowrun?
Chat, üzenõfal
Fórumok
Shadowland
Szavazások
Ismertetők, írások
Kaladmodulok
Novellák
Cikkek a Krónikából
Shadowrun könyvek
Linkek
Letöltés
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Nyomozó
Küldd el képeslapként!
A nyomozó kiássa a mocskot, megtalálja a nyomot, és rengeteg kapcsolattal rendelkezik.
Nézz szét a galériában!
Könyvismertető - Nigel D. Findley: A nap háza
Könyvismertető - Mel Odom: Hajtóvadászat
Könyvismertető - Robert N. Charrette: Jogos kárpótlás
Könyvismertető - Stephen Kenson: Keresztutak

A lista folytatása...
A gyűrű - Shadowrun novella (2)
Játékost keresek! (105)
Robert N. Charrette: Sose kezdj sárkánnyal (15)
Online Shadowrun project (69)
Shadowrun 4. kiadás (151)
Magyar Shadowland (2074)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | ...
Nézet:
Bameg, Necro, te már annyira ... vagy, hogy az már fáj!

ÉRTSD MÁR MEG, HOGY UGYANARRÓL A DOLOGRÓL POFÁZOK, MINT TE, ÉN PUSZTÁN CSAK AZ AKARATLAGOSSÁGOT KÉRDŐJELEZTEM MEG!!!

"és arra hogyha ak(k)ar a legdurvább gyilkoló géppé változ"-ik. ILYEN NINCS, FŐLEG A HARCI SZÖRNY HÁTRÁNNYAL!!! HÁNYSZOR ÍRJAM MÁR LE, HOGY AZ NEM TUDATOS, ÉS UGYANAZT ÍROD TE IS, AKKOR MEG MI A ... BESZÉLSZ HÜLYESÉGEKET???

ÉS NEM ISTENÍTEM A 2-EST, AKÁRMENNYIRE IS SZERETNÉD HINNI! Ebben játszom, ezt szeretem, igen - és nem, nem használunk ilyen kiegeket, hogy előny/hátrány, főleg, mert mi majdhogynem mindig ugyanavval a partival jáccunk és akkor még nem volt ilyen amikor csináltuk! És igen, belenéztem a 3-asba és NEM teccet! Ennyi. Ilyen alapon én meg hangsúlyozhatnám, hogy Te meg egy mekkora hűde nagyon jó a 3/4/x-edik rendszer barom vagy, de NEM TESZEM! Te azt szereted, én meg ezt.

"na esetleg írhat nál egy novellát és kiadhatnád magadból a feszültséget de azért remélem tudod hogy az Sr-ben néha gondolkodni is kell?" Feszültség van bennem, igen, novellát nem írok, de kérdem én, mikor fog gondolkodni egy Harci Szörny??? Akkor már Te is gondold végig, hogy mit mikor írsz...


""Azonban ezt semmiképp sem tudja kénye-kedve szerint irányítani, akaratlagosan ki-be kapcsolgatni."
Természetesen ezt nem is vitattam + a szabály ezt mondja kül nem is lenne hátrány"

De pontosan erről pofáztam én is, ugyanerről, akkor miért nem tudod megérteni, könyörgöm?

A Shrekhez és a könyvekhez inkább hozzá se szólok, mert még a végén előtör belőled a Harci Szörny... vagy belőlem.

Maradok az a ... Gabe, The Looser Decker
 
Mondom, hogy egyről beszélünk! )))))
 
Lobbanékony (Impulsive)
Érték: -2
A karakter anélkül veti magát bele veszélyes helyzetekbe, hogy átgonolná annak következményeit. Amikor a karakter veszélyes helyzettel találkozik Akaraterő(6) próbát kell tennie, ha sikertelen akkor vakon beleveti magát a közepébe.

Tessék egy másik egy másik példa az ilyen fajta viselkedésre Sr hátrány ügyileg
 
"Azonban ezt semmiképp sem tudja kénye-kedve szerint irányítani, akaratlagosan ki-be kapcsolgatni."
Természetesen ezt nem is vitattam + a szabály ezt mondja kül nem is lenne hátrány
 
Szerintem egyébként, Gabe is, Necro is, Mosomedve is és én is egyről beszélünk, csak máshogy. Nem magát a harci láz létét kérdőjeleztük meg, csak azt, hogy az ember akaratlagosan tud váltani a normál és az elborult elmeállapot között.

Összegezve: olyan van (ezt el is tudom fogadni), hogy valakinek a neveltetéséből, családi állapotából, környzete reakciói alapján bizonyos stresszhelyzetekben agyára száll a lila köd. Azonban ezt semmiképp sem tudja kénye-kedve szerint irányítani, akaratlagosan ki-be kapcsolgatni.
 
bocs ha meg bántottam valakit de ez most így kikívánkozott belőlem

azért szép látni hogy hetekig nem történik semmi de ha valaki közzé teszi a véleményét akkor egyből le reagáljátok az illettőt a nagybetűs fenébe gabe nem veled van bajom de léccives néz már legközelebb utána a dolgoknak mielőtt hülye séget irsz
 
Harci láz? A szabályok szt az egy hátrány, és Necro is betűről betűre írta le, pár hozzászólással ezelőtt.

A valóságban az harci láz egy olyan érzés, melyet egy adott szituáció (nevezetesen a harc) vált ki, hirtelen az egekbe szökik az adrenalinszint, és a szervezetnek ezt vhogy le kell vezetni. Kétféle módon teheti: az illető bepánikol és elmenekül, vagy pedig agresszívvá válik és megvadul, mindent megpróbálva darabokra szedni. Az, hogy melyik eset következik be, az az illető hátterétől, azaz életének mútjától és személyiségétől függ. Ha vkit világéletében szerettek, normálisan neveltek, és esetleg nincsenek genotipikus faktorai (vagy ha mégis, a környezet nem hozza elő fenotípusként), akkor a bepánikol eset jön elő.
De ha vkit szeretetlenségben, agresszív környezetben neveltek, viselkedés-mintának is az agressziót látta megoldásnak, és pluszba megvannak neki a genotipikus faktorai is, akkor menthetetlenül agresszív lesz, amit még tovább erősíthetnek különböző drogokkal, külső ingerekkel (van olyan, hogy ha vki megérzi a vért (szag, íz, látvány), azonnal megvadul), akkor a második eset áll elő.

Összegezve: a harci láz az illető személyiségéből és életéből fakad.
 
"Ráadásul felvehető szakértelmek közé sorolni....háááát nemtom..."

lehet hogy nem írtam de ez egy hátrány


"Meg egyébként is: miért csak harci szituációban? Ha valaki hajlamos is erre, az az élet minden területén fogékonyabb az agresszióra, gonoszságra.
De ugye minden esetben kell egy kiváltó ok is. És szerintem - ha esetleg el is fogadnám az érvényességét - ezt a kiváltó okot előre meg kéne határozni. És ha találkozik is vele a karakter, akkor is ott van még az az ingerküszöb, amit meg kell, hogy haladjon ahhoz, hogy aktiválódjon. Úgyhogy ha kellően edzett az akaratereje , akkor nem is kattan be.

Másik eset. Ha elfogadom, hogy tudja manipulálni az érzelmeit annyira a karakter, hogy egy gombnyomással manipulálja a saját érzelmeit, akkor ehhez szintén nagyon edzett akaraterő kell. Viszont, ha edzett az akaratereje, akkor az akaraterőpróbán elbukik."

nem tom miért pont így van de ez van persze lehet rajta változtatni bár nekem így is tetszik

"de képzeld el, hogy egy kezdő kari változik át a "legdurvább gyilkológéppé...". Ez azért így ilyen fomában kicsit erős... és mosolyogtató."

Mert miért is?

Az egy dolog, hogy ő megpróbál minden eszközzel egy cél irányába menni - az ellen totális elpusztítása - de ugye ez még nem jelenti a fenti dolgot. Csak azt hogy megpróbálja..."

Most akkor magadat cáfolod?
vagy mi?
ezt most ténleg nemértem bele kötsz a szabköny szövegébe csak azért mert nem értek veled egyet?
olvass már lécives utánna

"A könyvre célozva meg nem hinném, mert alig olvasunk SR regényeket, mert nagy részük olyan gagyi, hogy... húúúúú."

ha nem olvasod őket akkor honan tudod hogy mind gagyi?valaki meg sógta neked és te vakon elhiszed?

"Amúgy melyik könyvebn van ez a hátrány? Biztos valamelyik harmadik vagy negyedik kiadásban, mi? Brrrrrr..."

"SHADOWRUN COMPANION: TÚL AZ ÁRNYAKON"
ismerős hűde nagyon jó a 2-es rendszer barátom?
4.-ik még nem jöttki magyarul

"ja és az hogy átváltozik egy szörnnyé nem azt jelenti, hogy át akar változni."

nem barátom ez nem a Shrek első része ez Shadowrun

"ja és az hogy átváltozik egy szörnnyé nem azt jelenti, hogy át akar változni. Szerintem inkább előtörnek belőle az ösztönök, de akkor meg nem tudatos a dolog. Ezért nincs olyan, hogy HA AKAR akkor átvált... Ha elkapja a vörös köd, akkor már nincs választása."

már megint magadat magyarázod jobb is mert nem igazán értelek senki nem beszélt itt arról hogy át vált e vagy nem automatice a dolog

"Talán kibővíteném még annyival is, hogy esetleg még a csapattársainak is nekitámad, ha nincs más ellen már - de nem telt le a 3 fázis -, mert ő még mindig harcolni AKAR (ösztönből, nem tudatosan)."

Igen ezt jóllátod hát biza az élet nem fenékig tejfel a barátainak

Bár kétszer is meggondolnám, hogy akarok-e egy olyan valakivel együtt dolgozni, aki képes és addig püfföli egy hulla(!) fejét, amíg az milliméter vastagságban beteríti a teljes járdát vagy még akkor is nyomja a lángszóró kioldóját, amikor már szó szerint porrá hamvadt az áldozat vagy aki egy rövidsorozat helyett egy teljes 1000-es hevedert ereszt bele a szegény szerencsétlen lone-osba...

"Márpedig egy Harci Szörny szerintem ilyeneket csinálhat - persze ez csak a 12-es körrel jelölt csoportnál. Durvább helyzet, ha utána pusztakézzel tépi ki a beleit és tele pofával zabálja az ártatlan, de rossz helyre tévedt járókelők agyát, de ugye ennyire azért ne menjünk át horrorba..."

na esetleg írhat nál egy novellát és kiadhatnád magadból a feszültséget de azért remélem tudod hogy az Sr-ben néha gondolkodni is kell?

"Én személy szerint (vagy mi, akikkel együtt játszom) nem követek vakon minden szabályt, amit a könyvekben leírnak...persze előtte megtárgyalom a mesélővel, illetve a játékostársakkal."

serintem ilyen játékos nincs is én is személy szerin nem használok bizonyos szabályokat pl:a előny hátrányoknál más hogy vannak az értékek összesen 12 pontnyi előny és hátrány lehet és csak 6 pontnyit lehet építőpontból vásárolni és csak 6 pontnyi hátrányt lehet beváltani építő pontra azért mert szeretem ha mindenféle kis előnyei-hátrányai vannak akarijaimnak .
 
Szerintem én ugyanerről beszéltem.
 
Nos, nekem eddig sem az volt a gond, hogy létezik-e ilyen vagy sem, pusztán az a tény, hogy olyan nincs, hogy valaki ilyen AKAR lenni - tudatosan. Az ilyesfajta Harci Láz ösztönös és nem kontrollálható. A többi engem nem érdekel...

Gabe, The Looser Decker

P.S.: Nem vagyok jól tájékozott, de kit érdekel? Nem is ez volt a vita tárgya, hanem az ésszerűség...
 
Wolio: hol játszol? És nem kell egy rigó, szegedről?

*Nemlétező bociszemekkel néz*
 
De igen ki lehet kapcsolni az érzelmeket! Egy gyogyszerel.
Ajánlom figyelmegbe Nigel Findley zseniális Árnyjáték cimü regényét amiben részletessen le van irva. Tény hogy ez nem csak harcra hanem bármikorra vonatkozik.
 
Amúgy, ha valaki minden kételyem eloszlatja, én hajlandó vagyok elfogadni, hogy van ilyen. Csak elég sok a fehér folt nekem és mivel nincs kéznél semmilyen szabálykönyvem, ezért nem is tudok utánanézni - pillanatnyilag.
 
ha nem követsz vakon minden szabályt, akkor magadtól csak el tudod dönteni hogy melyik a harci szituáció nem?
gondolom a Medve, Aligátor stb sámánnál is el tudtad..
tessék olvasni a kiegeket, az segít a szövegértelmezésben
 
Kedves jól tájékozott Mosomedve!
Én személy szerint (vagy mi, akikkel együtt játszom) nem követek vakon minden szabályt, amit a könyvekben leírnak...persze előtte megtárgyalom a mesélővel, illetve a játékostársakkal.

Szerintem senki sem mondta, hogy előny. És az hogy harci szituáció a kiváltó ok, az elég tág fogalom. Mitől kezdődik a harci szitu?
Hogy valaki csúnyán nézd rád, taláz az, ha beszól, vagy esetleg meg kell várni az első "ütésváltást" , esetleg valakinek a halálát? Ez szerintem szintén egyénfüggő.
És ha a kiváltó ok a harci szituáció, akkor MINDEN harci szituációban így viselkedik?

És igen, nem szakértelem (ezt én írtam rosszul) hanem egy tulajdonság, attitűd, viselkedésforma.
 
jól tájékozott "veteránok".
a szabály az sr 2-höz megjelent árnyvadászkézikönyven van tehát sr 2-s szabály(Brrrr), és benne van a későbbi kiadásokban is

ez nem szakértelem, hanem egy felvehető előny, hátrány.
ugyanolyan mint a sámánoknál taláható "harci láz", amit gondolom nem vitattok(szintén sr 2)?

ha nem sikerült megérteni a leírtakat lentenn elmondom egyszerűbben: a mukit elkapja a harci láz, és nem képes visszavonulni.ez nem előny, ez hátrány! a kiváltó ok pedig a harci szituáció.
 
Talán kibővíteném még annyival is, hogy esetleg még a csapattársainak is nekitámad, ha nincs más ellen már - de nem telt le a 3 fázis -, mert ő még mindig harcolni AKAR (ösztönből, nem tudatosan).

Bár kétszer is meggondolnám, hogy akarok-e egy olyan valakivel együtt dolgozni, aki képes és addig püfföli egy hulla(!) fejét, amíg az milliméter vastagságban beteríti a teljes járdát vagy még akkor is nyomja a lángszóró kioldóját, amikor már szó szerint porrá hamvadt az áldozat vagy aki egy rövidsorozat helyett egy teljes 1000-es hevedert ereszt bele a szegény szerencsétlen lone-osba...

Márpedig egy Harci Szörny szerintem ilyeneket csinálhat - persze ez csak a 12-es körrel jelölt csoportnál. Durvább helyzet, ha utána pusztakézzel tépi ki a beleit és tele pofával zabálja az ártatlan, de rossz helyre tévedt járókelők agyát, de ugye ennyire azért ne menjünk át horrorba...

Gabe, The Looser Decker
 
Pontosan!!!!
 
ja és az hogy átváltozik egy szörnnyé nem azt jelenti, hogy át akar változni. Szerintem inkább előtörnek belőle az ösztönök, de akkor meg nem tudatos a dolog. Ezért nincs olyan, hogy HA AKAR akkor átvált... Ha elkapja a vörös köd, akkor már nincs választása.
 
Nos, necro, az a hátrány nem rossz(?), de képzeld el, hogy egy kezdő kari változik át a "legdurvább gyilkológéppé...". Ez azért így ilyen fomában kicsit erős... és mosolyogtató. Az egy dolog, hogy ő megpróbál minden eszközzel egy cél irányába menni - az ellen totális elpusztítása - de ugye ez még nem jelenti a fenti dolgot. Csak azt hogy megpróbálja...

A könyvre célozva meg nem hinném, mert alig olvasunk SR regényeket, mert nagy részük olyan gagyi, hogy... húúúúú.

Amúgy melyik könyvebn van ez a hátrány? Biztos valamelyik harmadik vagy negyedik kiadásban, mi? Brrrrrr...
 
"harci szituációkban irracionálisan gonosszá válik"
Szerintem ez akkor sem reális. Az ember nem kapcsolgathatja ki-be az érzelmeit, amikor csak akarja. Erre nem lehet kondícionálni vagy chippezni az embert - szerintem. (Még az egész életükben erre készülő szerzeteseknek sem megy mindig.) Ráadásul felvehető szakértelmek közé sorolni....háááát nemtom...

Meg egyébként is: miért csak harci szituációban? Ha valaki hajlamos is erre, az az élet minden területén fogékonyabb az agresszióra, gonoszságra.
De ugye minden esetben kell egy kiváltó ok is. És szerintem - ha esetleg el is fogadnám az érvényességét - ezt a kiváltó okot előre meg kéne határozni. És ha találkozik is vele a karakter, akkor is ott van még az az ingerküszöb, amit meg kell, hogy haladjon ahhoz, hogy aktiválódjon. Úgyhogy ha kellően edzett az akaratereje , akkor nem is kattan be.

Másik eset. Ha elfogadom, hogy tudja manipulálni az érzelmeit annyira a karakter, hogy egy gombnyomással manipulálja a saját érzelmeit, akkor ehhez szintén nagyon edzett akaraterő kell. Viszont, ha edzett az akaratereje, akkor az akaraterőpróbán elbukik.
De persze lehet, hogy én rosszul gondolom.
 
Valószinű
jövőhét szombat(nov 11) játék


Én mint KM, aki Sr-ben még nem játszotam játékos karakterel csak NJK-val, meg mosolyogom gyilkológépet és sugom fülébe jöjön csak az én utcámba

(és hallgas a "vénekre" okosokat mondanat)
 
Sztem az amnéziád hagyd el ekkor a szakértelmeire meg a kacsolataira sem kéne hogy emlékezzen vállasz helyette inkább valami más hátrányt.meg aztán a háttér kidolgozása a legélvezetesebb meg a leg nehezebb kar generálásnál
.
 
"Gyilkológéppé-váltás pedig nem létezik"
hátrány:

Harci Szörny (Combat Monster)
Érték: -1

A karakter harci szituációkban irracionálisan gonosszá válik. A karakternek legalább 3 Harci Forduló kell amíg abba tudja hagyni a harcot. Ha a karakter sikeres Akaraterő(6) próbát teszt, akkor lecsökkentheti ezt az időszakot - sikerenként egy fordulóval, de a minimum 1 forduló. Máskülönben a karakter csak akkor hagyja abba a harcot ha megölte vagy hatástalanította az összes ellenfelét. A karakter nem veheti fel egyszerre a Harci Szörnyet és a Harci Paralízist.
+ még medve,cápa meg mittom' én milyen sámánok
úgy hogy sztem van "gyilkológép" sőt még szabály is van rá.

Azért a kiberpszichózis is másként jön ki minden kiberzombin (ami ugy e Jk nem lehet {ebben azért nem vagyok biztos}) gondolom itt Jak koke Üszökjére gondoltál
 
Most miért mondod, kedves Pengenélküli Borotvalány? :-P Hisz csak alig 3 melónk került be a TV-be, nem? :-DDDDD És abból se ismertek ránk - csak Pyro-t ismerték meg, a szövetfoszlányokból (szépen felrobbantotta magát a lökött...), bár valószínűleg csak John Doe-ként azonosították.

Hehe...

Gabe, The Looser Decker
 
ÉN IS ÍGY GONDOLTAM.DE TÉNYLEG NEM JÁTSZOTTAM SOKAT(MÉG 1 SZER SEM)EZT A KRITIKÁT ÉPÍTŐJELLEGEL FOGADOM ÉS KÖSZÖNÖM
 
Senki sem tud róla = senki sem tud róla, hogy TE csináltad.
 
Egyetértek Gabe!
Amúgy a kiberpszichózisban az a "legjobb", hogy NEM te irányítod. Sem karakterként, sem játékosként. Hanem a mesélő. Nálunk legalábbis az szokott lenni...khm az volt a gyakorlat, hogy bizonyos szituációkban, amit a mesélő erősebb stresszhelyzetnek ítélt, ő dobott arra, hogy a karakter bekattan vagy sem. És ha azt mondta, hogy igen, akkor nincs mese - még ha a saját csapattársaid ellen fordulsz is - ki kell játszani. Igaz srácok? ))
Az amnéziával nekem csak annyi gondom van, hogy ha nem emlékszik semmire, akkor a kapcsolatait, hogy tudja fenntartani? Szerintem ezt le kéne játszani, hogy sok-sok kalad után nyered vissza mindazt a csekély memóriát, ami erre vonatkozik. És nem feltétlenül úgy, hogy hopp bebvillan a neve vagy a száma, ha épp kell tőle valami. Sokkal izgalmasabb úgy, hogy mások vezetnek rá azokra az emlékfoszlányokra, amikbe belekapaszkodhatsz.

Mellesleg pedig mi a fenének kezded úgy a shadowrunos pályafutásod, hogy más übertotálgyilkológép vagy? A) ebben szerintem nincs sok élvezet, B) nem nagyon van esély fejlődni, C) az űbertotálgyilkológépek már korántsem emberek, D) az út, amin azzá váltak elég sok hasonlóan erős ellenfelet is eredményezett.

A profizmust pedig - szerintem - az mutatja meg, hogy úgy végzed el a melót, hogy senki sem tud róla (na jó, csak a minimálisan érintettek, vagy ha épp az a cél, hogy tudjanak róla), és senki sem sérül meg benne. Na ehhez kell még sokat fejlődnünk!
 
"...hogyha akkar a legdurvább gyilkoló géppé változ"-ik.

Hmmm... Érdekes egy karakter. Nem emlékszik semmire, de ha AKAR akkor bármikor átvált... Az amnéziával az az egyetlen gond, hogy erősen nem irányítható. Apró dolgok hoznak vissza ezt-azt lassacskán. Gyilkológéppé-váltás pedig nem létezik. Olyan lehet, hogy ha rádtámadnak, akkor te ösztönösen végrehajtasz egy cselekménysort - ami télleg lehet halálos is! - de ez nem úgy működik, hogy na most te eldöntöd, hogy az akarsz lenni. Olyankor nem gondolkozol, pusztán a tested cselekszik. (Megjegyzem, ez a dolog egy kicsit hasonlít a kiberpszichózisra, hisz ott is előbb cselekszik a tested, mintsem végiggondolná az agyad a szitut... Hmmm, érdekes lenne valami összehasonlító tanulmány erről a Témáról, el is merülök egy kicsit az adatóceánban pár percre...)

Csak egy picit maradjunk a realitás talaján. Gondolom nem sokat jáccottál még, de ha az ilyenekre odafigyelsz akkor hamar belejössz a dolgokba.

Amúgy meg nem mindig az a célszerű, ha rögtön ezerrel-és-eggyel írtod az ellent. Mi mostanában kezdünk arrafelé tendálni, hogy hanyagoljuk a lövöldözést... Ki tudja, lehet hogy öregszünk és féltjük már a bőrünket? Tuskó? Silme?

Gabe, The Looser Decker
 
Sziasztok!2 napja kezdtem a játékot 1 karakterem van a háttértörténete annyi hogy mivel emlékezet kiesése volt 1 vadászat miatt nem emlék szik semmire csak a kapcsolataira és arra hogyha akkar a legdurvább gyilkoló géppé változ.Százhalombatta Shadowrunosokat keresek akik 12.45-2 rá érnek pénteken.örülnénk ha tudnánk a játszani + én és az oszt.társaim szeretnénk tanulni.. lécci írjatok privit ok akkinek van msn-e vegyenfe:kiscupi@hotmail.com.

Kösszi
 
  ... | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | ...
Nézet:
Shadowrun | Battletech | Káosz Galaktika Kártyajáték | AD&D | Vampire | Magic | PC játékok | On-line játékok | PS2 | M.A.G.U.S. | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.