Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Kaktusztüske
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
A sok helyen megtalálható törpekaktuszt, azaz a xantusz-kaktuszt Xantuszról, a nagy gondolkodóról nevezték el, aki azáltal fedezte fel, hogy egyszer meditálás közben beleült. A növényről gyűjthető tüskék manapság a könnyen beszerezhető, rengeteg módon felhasználható tárgyak közé tartoznak.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | ...
Nézet:
No grat, sikerult gatyaba razni az oldalt, nagyon korrekt a sebesseg ujfent.
 
Sziasztok!

Hát nálam kissé megváltozott a Statisztika (1-2 hetes listán ha nem vagyok az első 20-ban, akkor nem látszik a helyezés, bár van ismerősöm,akinél ugyan látszik de nem valós eredménnyel), de szerintem a régi jobb volt, jó ha látom, hogy hogyan is állok pl. védettségben még ha nem is vagyok az első 20-ban.

Még egy felvetés: szerintem az egyik legfontosabb statisztika az azonos szintűek statisztikája lenne, ahol be lehetne lőni igazából, hogy mennyire jó a karakter az adott szinten, mennyire kell védettségre, életerőre, tulajdonságra stb. tenni egy kicsit, mert esetleg le van maradva az adott szint lehetőségeitől.

Robit (24. szint)
 
Megjegyzem nalunk szokott segiteni, hogyha az inaktiv karikat archivaljuk. Itt is eleg konnyu lenne meghatarozni ezt a kategoriat, akinek 999 cselekvese van az inaktiv. Szerintem ezzel egy 10K karit ki lehetne szurni kb.
 
Kéne bele mágia és lehetne egy kicsit gyorsabb is.
 
Csatlakozom Kocos velemenyehez. Mikor lesz mar jo?
Ha tul sokaig(meg 1-2 nap) ilyen marad akkor felesleges gyorsitani a szervert ugyis annyian abba fogjak hagyni(koztuk en is), h magatol gyors lesz...
 
Gyorsasag.
Marmint tudom, hogy nagy a terheltseg. Tudom, hogy dolgoztok rajta... De lesz ebbol valami? Szoval erdemes szenvednem napi 2-3 orat, vagy inkabb hagyjam az egeszet?
Ha most egy hetig ilyen, akkor igyis ugyis abbahagyom, ne huzzuk mar egymas idejet hitegetessel...
Koszi.
 
szerintem jó lenne, ha lennének varázslatok, úgy mint a tombolás, sebezhetetlenség stb..., szóval mint valami szakértelem amit lehet tanulni, minden szinten egyre erősebbeket és újabbakat.
 
Erre csak annyit:
gyógyíts cselekvésből, vagy várj a természetes regenerációra!
 
Sziasztok!
Szerintem jo lenne a boltban uj tárgy:
Gyógyital.
mondjuk drágán 1000 aranyért.
maxra gyogyitt.
azért lenne jo mert ha valakinek sok köre van de
kell valamire a pénz ne kelljen Pl:120000 ap-el
templomba menni, mikor kell a tudás könyve.
 
Hali! Új vagyok!
Aki szeretné tapasztalatait, vagy gondolatait a játékkakl kapcsolatban megosztani egy új tagal, az írjon nekem pár mondatot!
Előre is kössz!
 
Mindig mindenből a legnagyobb, legjobb szerepel a statisztikákban, szóval ami kiemelkedően jó.
Szivesen látnám például a leggyengébb, legügyetlenebb, legsatnyább stb. karakterek statisztikáját, mert a kiemelkedően rossz is érdekes lehet főleg azonos szintűek között.
 
A Templomot békén kell hagyni, úgy jó, ahogy most van (mégse legyen TÚL egyszerű a játék).

A "varázslatokról: szerintem valami ilyesmi igényt pótolnak a képzettségek (időlimitük van, meg minden). Szal' szerintem a mosti rendszerben is lehet eleget tasktikázni.

_Amit ÉN látnék szívesen, hogy kihívhassuk egymást név szerint - legalább szintenként 1-2-szer. (Persze nem a saját karijaimat akarom egymás ellen versenyeztetni, az azért nem lenne túl tisztességes velük szemben).
 
szerintem jelenleg azt kéne fejleszteni hogy a karakterlapon lehessen gyogyitani a karakter mivel az örökös templombajárás egy kicsit uncsi ezért lehetne 3 kis ikon amik ugyanazok lennének mint a templomban
 
Sziasztok!

Nemrég vettem 200-t minden kulcsból és bár nem fejlesztés, de hasznos hír lehet, hogy 3*99-en vásárlása után nem kellett ismét kattintgatnom, hanem az oldal frissítésével egyetlen mozdulattal felére csökkentettem a vásárlásiidőt. Feltételezem ,ha valaki 100-t szeretne venni, elég elmenni 50-ig, vagy aki kombinálni szeretne 20-ig, 25-ig és onnantól párat frisíteni.
Azért tényleg sokkal könnyebb lenne, ha az eladásnál említett vissza nyíl 99-et itt is lehetne alkalmazni.

Üdv:Celeborn
 
Hali!
Nem tudom, hogy korábban volt-e hasonló kérdés, de én speciel hiányolom a mágiát, nem volt ilyennel kapcsolatban indítvány még?
A D*iabloban a varázstárgyakat egy harcos nem ismerte fel azonnal, ez nekem egy kicsit fura. (2.szint, réz trollgyűrű; a karakterem nem ékszerész) Esetleg összetetebb akadémia/képzettségek. Elátkozott tárgyak, amik, mondjuk 12.szint felett leesnek rólad, kopnak a fegyverek(kovács), varázsitalok, bordély...

Esetleg több város és helyhez kötött küldetések is lehetnének. Lovaglás/ ló, és akkor hamarabb átérni egy másik városba. Elkerülhető lehetne, hogy az erdőben tűzelementálok sokasága rohangálna össze-vissza (nem sokáig maradna erdő abból az erdőből, amiben tűzelementálok rohangálnak).

Jók a fajok, de csak egy kaszt van valójában. Élvezetes lenne egy csontváz nekromantával sétálgatni, vagy egy törpe mérnökkel egy rablóbanda ellen városfalat építeni, vagy akár egy tolvajjal beosonni a helyi templomba...
 
Biztos vannem van a hiba, de mar az 5. szint kornyeken sem olvastam el a szovegeket, csak a csatat. Persze ha uj kalandszovegek jonnek, akkor azokat elolvasom. (bar erdemes elolvasni, mert eleg jo poenok jonnek ki, mikor a rovarfelho van ketrecbe zarva, sarkanybebi probalja megtamadni a sarkanybebit, kis dobozbol elopattan egy titan...
 
Sziasztok!
Még teljesen kezdő vagyok ebben a játékban!
Keveset és ritkán tudok játszani chatizni meg főleg!!!
Mégis lenne egy kérdésem! Lehet hogy elküldtök a balfenékre, de akkor is felteszem!
tetszik a játék csak a "hangot" hiányolom!!!
Ülök és kattingatok és persze hangosan olvasom a szöveget!
Mégis -szerintem - élvezetesebb lenne a játék ha volna valamillen hang is!
Még ha csak valamillen zene az is jó lenne!
Elnézést ha valakit/valakiket evvel megbántottam volna! Nem reklamálok csak véleményt mondtam!
Köszike!
 
Hatarozottan nincsenek. Mindjart lepek 42-re. Sajna gyanitom, hogy italszetten kivul ott se lesznek uj targyak.
 
Ott vannak azok, csak tudod a random... ))))

(mellesleg sajnos igazabol nincs is szukseg uj targyakra mert mar egy joideje csak a szornyek neve ter el, erosseguk kb ugyanaz szintek ota. Emelekszem, hogy regebben milyen nagy kihivas volt 1-1 batorsagproba, most meg realis esely van egyszerre megcsinalni mind a 10et. Az is vicces, hogy 40. szintu monsztak kozt van olyan, ami boven 400 alatt mar meghal. En regebben azt hittem, hogy itt lesznek mar vagy 1500 ep-s lenyek. Szoval szerintem kicsit arnyalni kellene a dolgokat - foleg ha meg 50 szint utan lesz valami uj is. Tenyleg, lesz valami 50 utan??? Nemsokara elerjuk!)
 
En ennel egyszerubb fejlesztest szeretnek most .
41-es targyakat .
 
Üdv mindenkinek!

-Szerintem igen jó ötlet lenne itt is olimpiákat rendezni,ahol az azonos szintűek megmérkőzhetnének egymással kieséses rendszerben. A végén a győztes valami nagy jutalmat kapna,no meg persze meccsenként tp.-t. A nevezés valahány aranyba kerülne.Ennek több értelme lenne, mint a mostani Arénának szerintem ...
-Ha ez már működne tovább lehetne fejleszteni a erő, ügyesség, egészség versenyekre is...
-Lehetnének összetettebb kalandok is, amik több cselekvésbe kerülnének, de hosszabb leírás járna hozzájuk, no meg persze több szörnyel lehetne megküzdeni ezek keretein belül.

Viszlát!
 
Ebben biztos lehetsz,hogy nem fog megtörténni
mint írták,a játék készen van,kisebb fejlesztéseket fognak eszközölni,de ez szerintem eléggé nagy lenne.
 
KI kellene bővíteni az arénát ugy hogy csapatok vagy klánok is harcolhassanak egymással!!
plz
 
Mar nagyon regen kertem .
Most egy megvalositasi javaslatomis volna: a bal nyilra kattintva jelenljen meg 99 rogton. Mint eladasnal a max targyszam.

Masik fejlesztesi otletem az lenne, hogy a % 3 tizedesjegyig jelenlen meg a topban, mert ha 6-8 kari all azonos ertekkel, akkor jo latni, hogy az mennyi is valojaban.
 
En nagyon szivesen latnek egy olyan fejlesztest, hogy lehessen kulcsokat venni pl tizesevel. Gondolom hogy mar mas is unja, hogy allandoan kulcsokat kell venni, es eleg unalmas 50x kattingatni a boltban

Szoval ha nem nagy melo, akkor igazan megcsinalhatnak a fejlesztok.

Koszi, Akos
 
Tegyen ugy mintha meg sosem jartam volna templomban gyogyulni.
 
Hogyhogy nullázza a templomot??
 
Legyen benne egy targy, ami nullazza a templomot. Ugy tesz mintha meg nem lettunk volna benne. Esetleg mondjuk, szintenkent vagy nehany szintenkent tudnad megvenni.

Mivel szerintem magas szinten senki nem jart templomba.
 
Legyen benne sereg! Légyszíííííííííí )
 
Ne mond már, hogy ennyire felmegy a pumpa, amiért lehülyéznek. Ez semmi, ahhoz képest, amiket te mondtál. Azért ennyire nem kell...
 
  ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.