Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Hány darabos asztali Puzzle a kedvenced? (33)
Melyik képből legyen puzzle... (45)
Hány darabos internetes puzzle a legjobb? (34)
Hatalom Kártyái Puzzle (97)
Elindult ingyenes, internetes puzzle játékunk! (21)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 |
Nézet:
Az talán megoldást jelenthetne erre a dologra, hogy ha bekerülne egy olyan megkötés, (hasonlóan mint a makrós bónusznál), hogy az ingyen megkapja a parancsok használatát, aki legalább 1000 fordulós és KF-re lépett, vagy legalább 1000 fordulós, és max. koordinátája kisebb, mint 141?
 
Nem szeretnek belemenni abba a vitaba, hogy miert jo es erdemes fejleszteni nyugatot is, sokszor sok helyen leirtuk, megvitattuk mar. Toredeknyi munkaert sok karakter sok ezer fordulot lelep nyugaton azert mert meg lettek csinalva ezek a fejlesztesek! Mindenki csak nyer vele, nincs az uj teruletfejlesztesek karara, ezert nem ertem azokat akik ezt kifogasoljak. Enelkul valoszinuleg mar abbahagytam volna vagy csak Radullal lepkednek a KT miatt.
A kerdes/keres ezekre a kenyelmi parancsokra vonatkozott. Ugyan nem en vetettem fel, de koszonom hogy megcsinaltatok es elerhetove tettetek mindenkinek! Nem a 75 zseton zavar, meg a bonuszvasarlasi lehetoseget is megsporolom, itt az elv a lenyeg, hogy x megkapja ingyen y pedig nem.
 
Értem, tehát én nem érek annyit, mert nyugaton lépek, mint az, aki az aktuális új területeken, ezért én fizessek egy kényelmi(!) funkcióért, ők megkapják ingyen. Igaz, van közöttük, aki messze nem lépett annyit, mint én, igaz én is sokszor 40 parancssort küldök, de akkor az én 31...10 zsetonom kevesebbet ér, mint más 31...10 zsetonja.

Nem egy tápos fegyver, varázslat, amiről szó van, hanem egy kényelmi funkcióról.

Az meg bullshit, hogy egy bevallottan kényelmi funkciónál számít, hogy ki hol van területileg. Nyilván nem a 750 Ft érdekel, de a bónuszok száma is korlátozott, így én még inkább szívok, mint egy hozzám hasonlóan 1000+ fordulós karakter, mert nemhogy pénzbe, de még ~2 és fél havi bónuszba is kerül. Kösz, akkor inkább megleszek nélküle.
 
Ezt én is így gondoltam régebben.

A TFen irdatlan tömegű tartalom van, szörnyek, küldetések, labirintusok stb. Azt mondtam, hogy aki leáll a játék legelső zónájában és önként lemond ezekről, az magára vessen. Olvastam valahol pl. hogy egy játékos egy éven keresztül semmi mást nem csinált, mint egy final fantasy játék 1. pályáját játszotta újra meg újra. Tehát amikor már teszem azt 90. szintű volt és 4 milliárd XP kellett a szintlépéshez, akkor is az 1. szinten ölte újra meg újra az 1 XP-s szörnyeket amíg el nem érte a maximális szintet. Én ezt is őrültségnek és értelmetlennek tartom. De azt az embert ez tette boldoggá.

Sokat beszélgettünk "nyugati" karakterekkel, van, akinek van másik karaktere, akivel rendesen játszik, van akinek nincs ideje olyan fordulókat írni, ami felkészül a folyamatos új kihívásoktól, van, aki egyszerűen fél, hogy a karaktere, ami nyugaton félisten, egy gyenge senki lenne keleten, és van, akinek ez egyszerűen kihívás, szerepjáték. És őszintén szólva, nekünk mindegy is, az a lényeg, hogy a játékosok jól érezzék magukat, szórakozzanak. Ezért úgy döntöttünk, hogy támogatjuk a "nyugati" játékot. Ez persze az üstökösöket is segíti, de talán azzal a játékkal sincs baj, egy új kihívás egy régi játékban.
 
Igazabol szerintem minden fejlesztesnek csak az eljatekra kene mukodnie. Mindenki masnak ott van a jatek, erje el a veget ha ujdonsdagot akar. 27 ev fejlesztese legyen mar eleg egy barhol - ami nem vegjatek - maszkalo karakternek.
 
Ezzel igazándiból csak nektek spóroltunk meg egy lépést

1. Berakjuk a játékba úgy, hogy csak az elöl levő játékosoknak elérhető.

2. Ti megkéritek, hogy más is megszerezhesse, ha másképp nem, legalább bónuszból.

3. Érvek, ellenérvek hangzanak el, végül megcsináljuk

Egy ilyen játékban mindig vannak új célok, kihívások, amiket valahogy jutalmazni kell, de a jutalomnak elvileg csak akkor van igazi értéke, ha meg kell érte dolgozni. De az évek során végül beadtuk a derekunkat, egyre több dolog van, amit elérhetővé kell tennünk nyugaton is, mert erre van igény. Bilbó úgy is megszerezheti az Egy Gyűrűt, hogy a kényelmes otthonát sosem hagyja el. Úgyhogy magunknak spórolunk munkát, ha egy fejlesztésnél már eleve ezt is figyelembe vesszük.
 
Most tenyleg nem akarok hoborogni, de akkor tisztabb lett volna ha mindenki szamara csak bonuszbol elerheto. Ez igy diszkriminalo. Manapsag tenyleg az egy indok, hogy "rabszolga" ne kapja meg ingyen?
 
Emlékeim szerint igen
 
BUL-ban használhatók / beállíthatóak a feltételes parancsok?
 
Más: az FVE parancshoz megcsináltam, hogy figyelembe vegye az alku varázslatot és a thagodan hűségszilánkot is.
 
Ezekkel a parancsokkal iszonyatos tömegű parancsot (és így zsetont is) meg lehet spórolni, ráadásul nagyon sok munka volt velük, ezért az eredeti terv az volt, hogy csak és kizárólag zsetonért lehet őket megvenni (mondjuk nem túl nagy összegért). De végül arra jutottunk, hogy aki végigküzdötte magát a TF-en, megcsinálta azt a rengeteg küldetést, labirintust az évek során, az megérdemli, hogy ajándékba megkapja ezeket.
Ha csak és kizárólag fordulószámhoz kötnénk, akkor a régi "rabszolga" karik is megkapnák, nemcsak a nyugati veteránok, ez nem volt cél. Mostanában egyébként volt munkám a nyugati fejlesztésekkel is, igyekeztem nektek is a kedvetekben járni, ráadásul ez az elvileg top kariknak készült fejlesztés elérhető számotokra is, csak alternatív módon.
 
Akartam én is írni, hogy a kényelmi funkció ne egy játékbeli teljesítménytől függjön (KF), ezzel kényszerítve más játékstílussal játszókat, hogy zsetonért vegyék.
 
Nem lehetne ezt ugy modositani, hogy az kapja meg aki a KF en van vagy mar elerte az 1000. forulojat?
 
 | 1 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.