Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Hány darabos asztali Puzzle a kedvenced? (33)
Melyik képből legyen puzzle... (45)
Hány darabos internetes puzzle a legjobb? (34)
Hatalom Kártyái Puzzle (97)
Elindult ingyenes, internetes puzzle játékunk! (21)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Én is S1-re gondoltam, de ha bevárom az ellenfél körét és ott használom a képességet, akkor K1, de nem kötekedni akarok.
 
A bolondot láthatóan ki bolondoztátok már -szerintem is kell neki a "K" de a préda jelzőt nem értem, miért kellett ennyire korlátozni (és szerencsére ezáltal az egyszerüség nevében megint komplikálni...). ezek szerint a legondar vmi hatalmas karriert futhatott be annak idején (amit amugy annó néha használtam a régi dallammal és néha sikerült is nagyot szólnia, de ez se manapság volt). Ha a gnómhoz viszonyitjuk ezeket a korlátozottabb jutalmakat, nos még messze a gnóm a legerősebb (csak ugye nem tud melette semmit)
 
'Több mana kell hozzá' , rosszul írtam.
 
Ha már mindenképp az udvari bolondot támadják, hozzáteszem, hogy képessége aktivizálás nélkül K1. Az, hogy kómbózik sok lappal, nem gond, csak a harsonával lett brocken. Minden más kombót meg (mint minden kombót) kissé körülményes összehozni, több lap, több mama kell hozzá (a végtelen sebzéshez is három lap kell), plusz még is kell a kombót védeni (annyi counter van, hogy Dunát lehet vele rekeszteni), és a kómbók csak akkor működnek, ha bolondot aktivizálja valamelyik másik lap. Akkor már a bolond kapjon hálót, vagy hasonló K2-es korlátot, mint a termigen.
 
Kár, pedig jókat bolondozhattunk volna. Jöhetnek a szomorú versenyek.
 
Engem meggyoztek a Bolond (K)-s nerfeleserol szolo ervek, emellett leszek. Igyekszunk hamar donteni.
 
Azért is nem a harsonát kéne bántani, mert a bolond csúnya dolgokra képes több lappal is..
Amúgy régebben valaki felvetette, hogy a lapokat nyomtatás előtt ki kéne tenni közönség elé, le lett hurrogva, de szerintem igaza volt. Hétfőn kerültek ki a lapok, és hétfőn már ki is bukott, hogy gond van. Nem az van, hogy mindenki szóljon bele, de ha mindig kiadás előtt 2 héttel kiraknák, lehetne vitatkozni fórumon, és a nyomtatás előtt a tesztelők dönthetnének. Nem gondolom, hogy az itt olvasott dolgok után a tesztcsapat azon az állásponton lenne, hogy maradjon minden így. És akkor lehetne változtatni + költségek nélkül, és nem egy azonnal változtatott lap gördülne le a gyártósorról.
 
Véleményem szerint a harsona eddig is jó volt, akkor nem kell hozzányúlni. A most kijött lappal vannak a gondok, akkor a nerfet annál kell megtenni..
 
Szerintem a bolondot kene nerfelni meg pedig igy:

Hatrany: csak az elokeszito fazisodban aktivizalodhat.

Ha egy UR-t meg a megjelenes elott (fogyo ido) nerfeltek, ezzel sem lehet baj.
 
Elég, ha a hamis harsona horgonyt kap és több Nerf nem is kell.
 
A legfőbb baj vele, hogy 1 Vp-s kombó, így az első körben kifér. És egyáltalán nem bevédetlen, mert a bolondnak van egy élete is, tehát szimpla leszedés nem megoldás.

Hogy a kártya erejét jelezzem, ha K, P: lenne a képessége, akkor is betenném az íjászokhoz, a teknős-here hokikba + mindenhová, ahol izmot használunk. Szóval ez a felhasználhatóságát egyáltalán nem érintené, csak elvenné az unbalanced jellegét. Természetesen így is maradhat (a harsona mindenképpen szükséges nerfelése után), legfeljebb majd jól megutálja mindenki, mint a vízitündért.
 
akkor már csak egy öntő kell
 
Sry, az idéző teknős is AM:1-es, így első körben 3-at dobattam összesen.
Már csak egy Villámhorgony kell mellé, és így elvinném hagyományosra is ezt a verziót.
 
Jó, akkor legyen az Udvari bolond + Fogadó (új)

I.

Kijön a bolond, felépíti a Fogadót - aktívan kérem.
A Fogadó aktivizálja a bolondot, a bolond visszaveteti a Fogadót. Keresek 1 Sivarát, az megint felépíti a Fogadót, az megint aktivizálja a bolondot. A bolond másodszor is visszaveteti a Fogadót, megint van 1 manám.

A második körben lesz 4 VP-m, keresek még egy Sivarát, megint generálok 3 VP előnyt.


II.

Első kör, kijön a bolond. Felépíti a Nekropoliszt, az aktviziálja a bolondot. Kérek egy csontvázat, azt aktívan kapom. A bolond visszaveteti a Nekropoliszt, (visszakapom a VP-t)
Keresek egy Sivarát, az megint felépíti a Nekropoliszt, kérek még egy aktív csontvázat.
Első körben üthetek 6-ot, vagy kérhetek izmot, vagy használhatom 5 ZSZ-re a dolgot.

III.

Jó, ez elég kamu, de tárgy követő mellett generálsz 1 csontot, és a sosem használt Szélsikló nevű lappal ugyanígy meg lehet pörgetni a végtelen manát.

IV.

Epikus krabber követő mellett második körtől Krabber hullámtörővel is ott a végtelen, bónuszként 24-re gyógyít, végtelen varázslat counter is lehet


V.

Első kör, idéző teknős keresi a teknős hínártornyot, felépíti, van 2 manám. (AM: 1) Kijön a bolond, visszaveteti a hínártornyot, megint van 2 manám.
Keresek Sivarát, az megint felépíti a hínártornyot, lesz 3 manám, (AM: 1)
Dobattam 2-t, termeltem 2 mana előnyt, van 3 lény a tartalékomban, és a második körben termelek még minimum 2 mana előnyt, illetve dobatok még egyet.
 
@Bence, nekem tetszik* a kombod: lejon a bolond, elnekronozod a decked a ..cibe** - lesz sok manad, egy sok eletes felkegyelmud, aki mar indul is face-re (+ a Csabito papno se viszi)

Komolyabbra forditva: azert x*8 lap egetesert +x mana nem is rossz poen az 1. korben (nem lehet mindig talpig vasbant huzni meg harsonat)- kar, hogy Jarj! ellen nem mukodik ez a homokfutos butasag :|

*nem
**termelsz egy-ket plusz varazspontot
 
Ahoy!
Hangulatos Zen, csak a
(P)Udvari bolondra rafert volna meg valamelyik ketrecharcos korlat: (K) esetleg (K2), sztem tegyuk ra

Osszehasonlitva az Univ+Ozohratos bohockodassal (ami 1 lapos kombo ugyan, de 6 mana kell hozza, meg sok hely a sideban..) a Bolond elmebetegebb (marmint nem ugy, hanem amugy : )

Delibab+torony --> szinten 2 lapos kombo, egybol nyer, leszedessel semmire nem mesz ellene, viszont +1 mana kell hozza, es ami fontosabb, hogy kulon-kulon a ket lap fabatkat sem er, mint tudjuk (leszamitva a torony aldozhatosagat, a barlanggal alkotott szinergiat, es egyeb kamukat);
ezzel szemben a Bolond onmagaban (rezfuvo nelkul) is sztar, a disszonans pozan meg cantrip, es mas teppelos lennyel is jol egyuttmukodik

(Volt/van meg egy hasonlo, de inverz jellegu kombo, 3 mana + 1 csont meg Lepeselonnyel is rengeteg eroforras ahhoz, hogy a 'kis' Ongoliant legios orvul elkezdjen blast beat-elni a Molitar dobon, egyenkent meg szinten eleg nevetsegesek a mostani jatekban szegenykeim)

Undvari bolondra "(koronkent egyszer-ketszer)"-t pls a jatek-rombolo hatas elkerulese erdekeben
 
Még mana se Akkor végtelen életjelző, igen
 
Végtelen mana. De lapot tényleg nem ad, ezt benéztem.
 
Moa homokfutóval is 1 manás végtelen az Udvari bolond, nemcsak a Hamis harsonával.
 
Koszi!
de ezzel nem nyertel (es 1. korben ugye nem lehet, meg kell hozza ures orposzt)

most mar ugy erzem, tulzas lenne ez
 
Van. Nekronsárkány + Shomori tűzmágia.
Nem kell hozzá mana se, s mire vége, sebződtél 14-et, a sárkányt meg a büntetése miatt már nem tanácsos lelőni sem.
 
Csak egy szóra:

A termigen képessége nem aktivizálást kívánó sebző képesség, így ilyenformán a magas les nem ad rá manát
 
Bocs Termigent akartam írni.
 
Kicsit megelőztek a termilien-es kombóval, de termilien mellé akár odacsaphatunk egy győzelem ára (új), és akkor végtelen sebzés is összejött.
 
Az őshangya here 1 lapos és 4 Vp-s, ha van legalább 2 alakváltó ősköd és legalább 2 szánalmas teknős a deckben, remélem jól számolom, mert párszor végigpörgettem, de ugye a memóriám ebben a korban már...
 
A 'szerda estig' -gel annyi a problema, hogy igy het kozben a tesztelokkel valo megbeszeles kisse akadozik, es nekem jobban esne egyutt donteni (mert nem vagyok biztos benne, hogy melyik a jo megoldas). Pentekig tudok biztosra hivatalos dontest igerni. Ettol Ligan tilthato sztem.
 
Valaki segitsen ki pls: van 1 VPs 2 lapos hasonlo ereju (nyerek / rettentoen jol allok) kombonk?
- A Delibab + Torony remlik, az 2 VP (azt nemigen toljak ugy tudom)
- a teknos / here az mennyi VP? (de ott koveto is kell az olcsobb megoldashoz hje, az mar '2,5 lap'-os
 
Kapjon egy nerfet a harsona legkésőbb szerda estig és probléma megoldva.
Nem hiszem, hogy lenne értelme várni bármire, a 2 lapos, 1 VP-s végtelen [minden] ez egy teljesen új (és már nehezen überelhető) szintje a brokenségnek.
 
De.
Aminek az volt a végeredménye, hogy kikerül 1 Vp-ből az asztalra 3 anti-mágia: 1, amiből az ellenfél körére marad egy lap, az egyik áldozásból kirakható piros tárgy (és négy lap a gyűjtőbe: 1 fetisiszta, és 3 Kisebb Zan). A duplikátummal kicsit másabb lenne, de a lényege maradna ugyanez.

Ezzel szemben az udvari bolond + harsona azt tudja, hogy felhúzom a paklim, és 20 Vp-n vagyok. Első körben. Csak én érzem broken-nek, vagy egyedül én szedek itt...

A horgonyt nem gondoltam végig, persze a többin háló van nem horgony, de erre meg az kéne, hogy ne a bolondot kelljen nerfelni.
 
Amugy a fetisiszta nem 1 lapos kombo volt?
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.