Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Hány darabos asztali Puzzle a kedvenced? (33)
Melyik képből legyen puzzle... (45)
Hány darabos internetes puzzle a legjobb? (34)
Hatalom Kártyái Puzzle (97)
Elindult ingyenes, internetes puzzle játékunk! (21)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
amúgy sztem a versenylapoknál általánosítani lehet, hogyha fennmarad, ha létrejön akkor baj van.

így van ezzel a lappal is.

amúgy elég jó ritkák lettek.
 
Izgalmas lesz.
 
Nyilván ez a Elenios csoda előnye, de ha fentmarad a tartalék egy-két körig...

Nem csak hagyományos létezik azért (ott csak mező és max sokszín játszik 1 darabbal az Apró miatt), szóval Ragnor hasznos azért bőven

Az árnysűrítés a feketével játszó bilincsbe alap. A hordákat megoldja és általában azok a legkeményebb matchupok.
 
Majd az idő eldönti. Szerintem jobb mint a csoda. Már látom is az életenergás harangmesteres kontrollt ami vagy ezzel vagy vizitündérrel kezd, megvédi és megköszöni a részvételt
 
Nekem elenios csoda jobban tetszik, mert ha megfogják se buktam a lapot, míg ennél oda a lap (feltételezem sikeres kijátszást néz a laphúzás). Ettől függetlenül persze jó lap.

Hmm csuszpit mellé tényleg egész jó ötlet, ez nem jutott eszembe. Bilincsbe mért alap a sűrítés?

Ragnor: egyszínű versenyen volt győztes sárkány pakliban, ilyen formátumon nyilván jó.
Nekem amúgy tetszik, sokat próbálgattam, csak egy "+1 reagálni rá" vagy "az ellenfél körében is kijátszhatod+ elfért volna, mert így védtelenül kettőért "általános" (kicsit sarkítva)...inkább használok egy sima azonnalit aminél az ellen nem tudja használni a lapja képességét még a saját körében.

Balage: én már nem tervezek venni, de egyébként hol lehetne megvenni a playmateket? Úgy rémlik arról volt szó, hogy a maradék felkerül webboltba.
 
A kimeríthetetlen tartalék elmebeteg erős, mint minden asztalonmaradó erőforrás. Elenios csodája szintű, néha jobb, néha rosszabb egy picit.

Árnysűrítés és Ragnor is használt lap, igaz nem gigaspoiler, de mindegyiknek megvan a helye. A Ragnor most konkrétan versenygyőztes deck alapja volt (járj-sárkány) ill. az Árnysűrítés a bilincsek, Leah hordák lapja (utóbbiba, inkább side, ha hagyiról van szó), de azért egy faj versenyen se mondanék le róla. Én Cszuszpit mellé is szoktam mellé játszani, az 1-ért 5/5 repül az néha opció. Mezőbe mondjuk.
 
Nem akartuk az Alfába behozni emiatt az 1 lap miatt a "3 goblinomon van 3-3 jelző" dolgot.
Ez nem zárja ki (szerintem), hogy a Goblin harcosnak legyen egy "normális" felújítása valamikor (bár ha jól emlékszem, valamelyik hasonló tervem le lett szavazva más tesztelők által "buta vagy, az már Alfában fel lett újítva" felkiáltással. Szerintem az Alfás (gyngy) verzió az olyan, mint a Junioros: nem kell befolyásolja "amúgy" történő felújítását egy lapnak.
 
A következő Zén októberben jön, addig is vegyetek Alfát pls meg playmatokat
 
Ebben a hónapban nem lesz akkor zén kiegészítő? Nem panaszkodás örülök az alfának. Csak kíváncsi vagyok.
 
A goblinosban kicsit jobbak ritkák. Mind a 3 kötelező lap. A kimeríthetetlen tartalék elsőre egyszerű, de pont akkora spoiler mint a perzselő homok (hanem jobb), minden kontrollban (trinigant kivéve) ott fog villogni.
 
Csoki!

Szerintem pár embernek még mindig nem ment át, hogy az alfa pakliknak az a lényege, hogy önmagukban képviseljenek egy kezdő paklit, ami viszonylag könnyen tanulható, de azért megállja önmagában a helyét, egy kezdő mezőnyben, e mellett olyan ritkákat tartalmaz, amik a pro mezőnyben is keresett lapok lesznek. Ez alapján ha egy "felújított" gyngy lapot láttok a kiegben, az azért lett olyan, amilyen, hogy ki legyen ballanszolva a többi kezdő kieghez, hogy egy a játékkal ismerkedő játékos, viszonylag ember barát befektetéssel, de azért hasznos lappal is gazdagodva, kezdje el megismerni a játékot!

Ezt szerintem már korábban is taglalták, de úgy érzem, megéri ismételni, hogy tudatosuljon, miről is szólnak ezek a csomagok.

Pacsika!
 
Részben egyet értek veled, de ha jobban belegondolunk pont a legerősebb követős koncepciókban nem szeretnénk vele játszani (Rox, Teremtő rakshi, Thormedor), mert az az 1 követő is olyan környezetet alakított ki a paklimnak, ami mellett szívesebben húzom be a koncepciólapjaimat.

Messze a legérdekesebbnek tartom a 6 közül, de egyben talán a leggyengébbnek is.

A Kimeríthetetlen tartalék pedig brutál erőforrás, ámbár lehet, hogy hagyományoson elsősorban Sokszínben fogjuk viszontlátni.

A Hendiala cselszövésével (és a téli kiegészítővel) pedig kezd kiteljesedni a mentális deck, főleg börtönnel.
 
A játék egyik legnagyobb problémája (a túl sok játszható pakli mellett) a túl erős követők. Egész egyszerűen rengeteg követő úgy működik, hogy be KELL lőni, vagy a nyerési esélyeid drasztikusan csökkennek. És fordítva is igaz: ha átkozott jön szembe akkor a követős esélyei szálltak el. Nyilván sokszor lehetőséged sincs belőni, ha mondjuk nem kezdesz. Persze szép elv, hogy a jövőben ne jöjjenek ki ilyen bitang erős követők, de a kint lévőekkel már úgysem lehet mit kezdeni.
Erre kijön egy lap ami 1 manáért (értsd: komoly rizikó nélkül) beduplázza, illetve nyilván lesz kb 1234 kombó amivel "bevégtelenezei" a követőimet. Amúgy sem szoktam kritizálni igazán fórumon a hivatalos szerveket, pláne nem úgy hogy még nem is láttuk a lapot, de ezt a lapot nagyon komoly hibának tartom.
A kiegek nagyon szuperek és a ritkák is nagyon tetszenek. Nagyon jó kezdeményezés ez az alfa pakli, még több ilyet.
G
 
Köszi!

A goblinos sztem marha jó, egy erős szinttel a tavalyi felett van (nyilván nem versenykész pakli de fasza), az angyalos sztem 1 fokkal gyengébb (az angyalgárda parancsnoka 3-ért méregdrága, de van még pár lap ami gyengusz, tudom alfa, nem versenypakli, ne tessen leugatni, de a goblin szintet erősebbnek érzem)

A 6 ritka is erősebb eresztés mint a tavalyi, nem érzem hogy lenne árnysűrítés-ragnor szint (legjobb tudomásom szerint sehova nem férnek be és 1 éve se fértek)

Itt talán a kimeríthetetlen tartalék a "leggyengébb", de még ez is bőven elférhet gyogyulos, egérutas, korlátozásos bűbáj dekkbe, de mezőbe is fasza ilyen erőforrás, ha nem szedik le egyből lapelőnyt generál, egy ilyen mezőben kincses szigettel +2 lap körönként (oké kevésbé esélyes hogy kint marad mint a helyszín)...egyszóval ez is jófélének tűnik
 
Jók lettek nagyon az alfák, de két dolog nem tetszik.

A Goblin kutatónál még megértem, hogy gyengítettetek rajta, az alfás metában az a lap tényleg durva lett volna.
Viszont a Goblin harcost egyáltalán nem értem. Régen ez volt a goblin paklim kedvenc lapja. Különleges képesség, komoly és nehezen teljesíthető feltételekkel, amit ha nem oldott meg az ellenfél (egy hasonló erősségű faj pakli) egy kör alatt, a következő körben leütöttem többnyire. Az alfás lapok átlag erőssége miatt ez a képesség még nehezebben lenne most teljesíthető, mint a 2003-as goblin paklimban. Ne mondjátok, hogy túl erős lett volna!
Most viszont egy buta ütőlény lett belőle, semmi fantázia nincs benne. Sőt, megkockáztatom, hogy ez még gyengébb is a réginél. Ráadásul még csontból is kevesebb van benne.

Az Antimágikus puffancs képességét pedig goblinnak kellett volna adni. Eggyel kevesebb lap kombózik így a követővel.
 
fent van a lapkeresőben minden alfás lap
 
Mér mit tud az a timerás lap?
 
A Timera makacskodása, meg a Daes Goblin gyerek a legjobbak szerintem, viszont a kimeríthetetlen tartaléknak gyönyörű lett a képe.
 
Nekem eddig ebből a 4-ből egyértelműen a goblin tűnik a legerősebbnek.
 
Te melyiket érzed a legjobbnak?
 
Az új alfás ritkák legalább olyan erősek lettek, mint az előző szériáé, sőt. Megmozgatják a fantáziát, kicsit felborítják a metát (se), de hatással azért lesznek rá.

Örülök, hogy ennyire rápörögtetek a követőduplázásra, tényleg van benne erő, de szerintem nem az lesz a legerősebb ritka az új szettből.
 
Eszem a szívüket trololo
 
Istenem de gyomyoru pillanat, az ősellensegek osszefognak es egyutt tesznek helyre egy fals gondolatot... valami elindult ugy erzem
 
A goblin nekem nagyon nagyon tetszik, a másiknál meg Ősi bölcsességgel kell játszani és akkor tuti felhúzod az elején
 
Okkal persze,de én nem gondolom azt, hogy nerfélt kellene kiáltani mikor még nem is próbálgattátok


R.I.P. Varkaudar fetisiszta,Fogyó idő...
 
Én tervezem, hogy közeljövőben megpörgetem versenyen, ha szerencsénk van majd látod mire vitte
 
A goblin nagyon jo lesz trinyoba, a targy decknek mar igy is van 30+ countere...
A feher meg a kek eleg univerzalis, soxinbe is tap na meg kezd alakot olteni a mentat dekk hajra!

A koveto duplazas meg... Eleg brutalnak tunik de sztem nem lesz vilagmegvalto. A mai hkk-ban luxus nem beloni az ellenfel kovezojet, az 5 kovetos koncecpiok meg igy is eleg stabilak, hamarabb nyernek mint hogy felhuzna ezt a lapot. A tobbit meg a mezok, atkozottak elintezik
 
Ne sírjatok ku..ák Evolúció van vazee, evolúció!
 
Nekem is ez a problémám vele.
 
Valszeg a gyakorlatban annyira nem lesz azért jó (a követős deckek sérülékenyek), de én pl. elvből utálom az olyan lapokat, amik jelentős előnyt adnak/adhatnak szinte 0 kockázat mellett...
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.