Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Hány darabos asztali Puzzle a kedvenced? (33)
Melyik képből legyen puzzle... (45)
Hány darabos internetes puzzle a legjobb? (34)
Hatalom Kártyái Puzzle (97)
Elindult ingyenes, internetes puzzle játékunk! (21)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 |
Nézet:
Ajjaj! A mostani dukát készletemet elnézve jó sok víz fog lefolyni a Csatornán, amíg esélyes leszek a függőre....
 
Nagyon orulok, mar regebben meg kellett volna ennek tortennie.

Szerintem minden egyedi nyeremenyt egy ido elteltevel mindenkinek elerhetove kellene tenni. Az ido pedig legyen kevesebb mint 10 ev.
 
remélem füleseznek, aztán én meg olcsón megúszom
 
Fog így valaki is valamit venni dukátaukción?Vagy félreteszik a fülesre?
 
Tharr koronaja?? Mano örvenylö övcsatja???
 
Részben tűmogatom, részben nem.

Mivel nekem nincs, ezért nyilván jó lenne, ha 250-ért fixen meg lehetne venni, ugyanakkor elveszne a tárgy egyedisége. Ugyanakkor viszont "kötelező" darab Olimpiára, akinek nincs az nyers erővel nem nyerhet és ez nem találgatás és nem spekuláció kérdése, hanem tény. Aki nyerni akar az összekapargatja rá a dukátot, aki nem akar nyerni az elkölti másra.
Senki nincs kötelezve, hogy elköltse a dukátjait hülyeségekre. Végülis azt mondom, hogy ez így teljesen jól van, mármint, hogy bekerül. A 250 azért "reális" (de csakis a mostani tali után), mert aki eddig megvette, ha többet is fizetett érte, előbb élvezte az előnyét, nyert Olimpiát stb.
Aki most just hozzá ezek után, az sem kapja ingyen, áldo érte, 250 dukát nem kevés azért még ma sem.
 
15-re volt lehetőség. De az egyrészt nem ér sokat, másrészt meg eddig csak egyszeri alkalom volt.
 
Nincs rá lehetőség, de lássuk be, hogy nem is igazán nyugatra tervezett tárgyról van szó. (ha már csak a szintkorlátját nézzük akkor sem)
 
Nyugaton van egyáltalán lehetőség dukáthoz hozzájutni...?
 
Kincsként, lényegében "ingyen" hozzájutni???
Jajjjaj, lessz itt még sírás-rívás!
 
Én is inkább a kincsként bekerülést támogatom, ha már változtatni kell rajta...
 
Nekem egy karakteremnek sincs.
Tervezek venni előbb-utóbb az olimpián.
Abszolút nem támogatom hogy bekerüljön mindenkinek. Hiba volt egy ennyire must-have tárgyat betenni a játékba, de akkor már kerüljön be a köv esemény kincstáblájába. De ne így ahogy terveziktek.
 
Valahol olvastam, hogy egyes termékek bevezetésénél úgy lövik be az adott majdani értékesítési árat, hogy pl. 1 promóciós terméket feltesznek internetes licitre és azt vizsgálják, mennyi az az összeg, amennyit a licitálók többsége adna a termékért... Ebből osztanak-szoroznak és a haszon-maximalizó görbe mentén megalkotják a termék tényleges bevezető piaci árát.

Szubjektíven nekem tök mindegy, hogy 150-200-250-...-350 titanitdukátért lesz beszerezhető a fülön-függő. Ebben én nem rúgok labdába... Nem tartok ott, hogy ekkora volumenben gondolkozzak.

Emellett druidaként Elenios fül-bizgerentyűt hordani elég ferde ízlésre vallana...

Nardaal
 
Nem baj, de 250 dukátért szerintem túl olcsó. Már egy éve átlépte a 250-es határt a liciten, ha most is lenne, simán 400+ lenne - csak abból kiindulva, hogy Náthánál, meg A-nál mennyi dukát van.
Azonkívül miért csak ez az egy cucc? A többi miért nem?

Ez vihar a biliben. A füles nem olyan létszükségletű, mint ahogy egyesek próbálják beállítani. Persze, PvP-ben az, de aki ott akar császár lenni, vegye meg úgy, ahogy eddig is meg lehetett (nem kötelező FNO-ra, fegyverszaki cserére, meg dragnitra ellőni a dukátokat, lehet gyűjtögetni is, nekem is úgy lett fülesem).
 
Nemtom miert baj ha bekerul mindenkinek elerhetoen 250 dukatert... Nem keves az erte egy normal jatekosnak... Mit ront a jatekotokon? Most komolyan... Akit megkell verni, hogy oda kerulj ahova szeretnel az olimpian annak ugyis van...
A mas tetelek idekeverese meg csusztatas, en is haboroghattam volna mikor a Tharr korona bekerult az ap aukciora, amikor addig csak a dukatoson volt...
 
Én úgy gondolom, ha mindenki számára elérhető lesz, akkor valahol 200 dukát körül lenne egészséges, főleg, ha most nem lesz elérhető a dukát aukción, mert ez túl sok dukátot von el mindenkitől, holott már többen rég elvesztették a lehetőséget, hogy megvegyék, de a kevés dukátjukat, mondván, úgysem szerezhetik meg ezt a tételt, elverték másra...

Danair
 
Amúgy meg.
Tegyük fel, hogy a tali után bárki megveheti bármikor az Elenios fülest 250 dukátért.

Én akkor szeretnék +1 övslotot (meg fülest, karost, gyűrűt, nyakláncot, ha már benne vagyunk), Niagren vállszíját, Dhl'molatzz tegezét, Krőzus kitűzőjét, meg néhány egyéb cuccot is, ami nekem nincs az egy évvel ezelőtti aukciós árakon.
 
Tudtam én, hogy meggyőzhető vagy!
 
Ne szarozzunk, jelképes 1 aranyért kapja meg mindenki...
 
Értem én, folyamatos játékkal x forduló/idő alatt összeszedtél 262 dukátot, és mivel te egy évvel később akár 360 dukátot is birtokolhattál volna ezért legyen mindenkinek innentől fogva 350 dukát a fülbevaló ára. Sőt menjünk tovább: a 2015 második olimpiára legyen az ára mindenkinek egyöntetűen 500 dukát, hiszen akár annyit is össze lehetne szedni folyamatos játékkal, tápolás nélkül. Nem érzed a hibát a logikádban???

De közelítsük meg máshonnan a dolgot:
ha azt mondaná valaki, hogy kapsz 1-2 év előnyt egy olyan tárgy használatához, amihez csak páran juthatnak hozzá, és jelentős előnyöket ad, de 1-2 év múlva buksz rajta 60 vagy akár 100 dukátot, nem mennél bele??? Dehogynem! Hiszen annak az 1-2 évnek az előnye bőven felülmúlja azt dukátot amit elbuktál.

Egy szó mint száz: sokallom a 250 dukátot is!
A 150 nekem is szimpatikusabb lenne!
 
Folyamatos játékkal volt 262 dukátom tavaly, még csak extrém tápolás se volt benne. Ha nem veszem meg a fülest, ma majdnem 360 lenne.
A "középmezőnynek" nem is kell a füles, jó hogy már nem 1 aranyért kéne.
 
Nem hiszem, hogy újrakezdőkkel, meg üstökösökkel kellene példálózni, mert belőlük kevesebb van szerintem, mint azokból, akik a "középmezőnyben játszanak" folyamatos tápolás nélkül. Az egy másik dolog, hogy fájó pont lehet egy régi karakternek, hogy mások, akik később kezdték jobb helyzetbe kerültek, és fele vagy negyedannyi idő alatt érnek el ugyanoda, mint a régi játékos. De most komolyan amiatt kellene büntetni mindazokat, akik nem a két szélsőséget képviselik, és szerintem sokkal többen is vannak???

Na mindegy, én akkor is sokallom a 250-et is...
 
Apafej, amikor én megvettem, még nem túrtam ki egy halálkúpot se, úgy volt annyi.
Most van 97, tehát igen, ha nem vettem volna meg, akkor is minimum 350-et irkálnék.

Én szoptam vele. Egy ma újrakezdő vagy egy üstökös messze nem szív ennyit 250-260 dukáttal. Mivel egy ilyen karakter jóval többet tud lépni KF-en, ahol szinte mindenhol eshet kincsként dukát, a végjátékban, ahol már akár számíthat is a füles meg pláne.

Mi ebben a furcsa? Mindig azzal érvelnek az emberek, hogy "nem akarjuk ingyen", meg "áldozatot hozunk". Ma már 250 dukát nem áldozat.
 
"350 dukátért felőlem mehet, annál kevesebbért nem."

Még szerencse, hogy nem te döntesz!

De azért arra kíváncsi lennék, hogy ha nem vetted volna már meg korábban 262-ért, akkor is 350-et irkálnál-e?

Egy kicsit furcsának látom az értékítéletedet... tipikusan azt érzem, hogy "nekem már megvan, a többi meg szopjon csak vele..."
 
Mióta van a GNen-en hivatalos, még csak nem is a JV által kiírt szavazás? LOL.
 
Sok????
Szerintem még kevés is

2014. június
Mella Maxima 325 dukátot adott érte
Morcos Mugrul 311-et (joker)

2013. november
262 dukátot adtam érte
Atrix 239-ért vette meg (joker)

2013. június
Falgeron 248 dukátért vette meg
Yuin Huff 239-et perkált le a jokerért

350 dukátért felőlem mehet, annál kevesebbért nem.
 
Jo otlet ez, tekintve pl azt, hogy anno en vettem 2006-ban csonka fulbevalot TF tali aukcion, ami most a halalkupokkal mindenki szamara elerheto lett. Lehet jobb otlet lenne az elenios fulbevalot egy uj event kincsei koze berakni, de ez a titandukatos dolog sem rossz otlet, viszont nagyon sok a 250 db, osszehasonlitva pl a csonka fulbevalo beszerzesi lehetosegevel. 150 db-ot kb korrektnek tartanak
 
Szerintem nagyon sok a megadott titanitdukát mennyiség. Valami farmolhatóbb nem lehetne? Metadrágakő, zanszilánk, ilyesmi?
 
 | 1 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.