Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Hány darabos asztali Puzzle a kedvenced? (33)
Melyik képből legyen puzzle... (45)
Hány darabos internetes puzzle a legjobb? (34)
Hatalom Kártyái Puzzle (97)
Elindult ingyenes, internetes puzzle játékunk! (21)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 |
Nézet:
A blogos és Dungeon versenyek, ahol nem 12-en indulnak, hanem sokkal többen, nagyobb támogatást kapnak.

Amíg szerveztem versenyeket ez nekem egy kicsit bökte a csőrömet, hogy más versenyek nagyobb díjazást kaptak. Vagyis, hogy pontosabban fogalmazzak ez a része nem bántott, mert nyilván ezek rangos versenyek, hatalmas színvonallal és létszámmal, így megérdemlik a kiemelt díjazást.

Csak amikor egy hónapban 4 hétvége van és mind a 4 hétvégén van egy ilyen rangos verseny Budapesten, akkor az ember vakarhatja a fejét, hogy melyik napra szervezzen egy versenyt, ahol reális esély van arra, hogy néhányan jöjjenek Pesttől...
 
A Balázzsal kulturált módon sikerült ezt tárgyalni, te kezdtél el szemelyeskedni, engem hülyének beállítani.
 
Akkor tévedtem, hiszen küldötök 1 aktuális kieget is. A többit viszont ugyanaz amit leírtam, nem tudom mit kell itt hülyíteni a népet.

Azért kicsit visszavehetnél az arcból! Nem hülyítünk senkit, pontosan lehet tudni, mit adunk díjnak. Ki van írva a honlapon. Leírtam itt is. Szerintünk 12 főre ez nem kevés támogatás. Maximum SZERINTED kevés. Bár megjegyzem, hogy nem nagyon tudok más olyan kártya, vagy bármilyen játékról, amiből havonta több versenyt rendeznek szerte az országban, és ilyen kevés (12) főre ennyi támogatást adnának.
A témát a mi részünkről lezárom, értem, hogy te kevésnek találod ezt a támogatást.
 
Ez akkor már nem érvényes?

"A jövőben a HKK versenyeken ki lehet osztani az ultraritkát és a tőlünk kapott támogatást akkor is, ha nem volt meg a versenyen a 12 induló. Viszont ha egy versenyhelyszínen tartósan alacsony az indulók létszáma, akkor azt a versenyt nem támogatjuk tovább. Szeretnénk, ha a versenyek szervezői egy kicsit megpróbálnák népszerűsíteni a versenyeiket a helyi HKK-sok körében."

2012. január 16.
 
Akkor tévedtem, hiszen küldötök 1 aktuális kieget is. A többit viszont ugyanaz amit leírtam, nem tudom mit kell itt hülyíteni a népet.
 
Ja, a 4 Zént lehagytam, ami nem régi Zén, hanem mindig a legfrissebb Zénnél eggyel régebbi minikiegészítő.
 
Csak hogy tisztán lássuk. Egy átlagosan 12 fős verseny (ennyi a minimális létszám az UR kiosztásához, de néha ezt sem éri el sajnos a létszám) adunk:
2 UR (2 verseny egy napon egy helyszínen)
1 Világégés + 1 VÚ kiegészítő + 1 régebbi kieg (Elözönlés, Újjászületés stb.)
Valamint 4 Világégés megvásárlását kedvezményesen.

Nem 3 régi kiegészítő, ahogy Nagy Róbert állította... Szerintem 12 főre ez nem csekély támogatás... A blogos és Dungeon versenyek, ahol nem 12-en indulnak, hanem sokkal többen, nagyobb támogatást kapnak.
 
OK

Csak erre az egyre reagalnek meg: "a Beholdernek sem 4000 Ft-jába került előállítani."

Ez igaz, de ez tokmindegy, ha annyit er. A 20000-est sem 20000-be kerul eloallitani szerencsere
 
Így más persze. Csak ugye az UR-t nem lehet hivatalosan kapni boltban, és gondolom a Beholdernek sem 4000 Ft-jába került előállítani.
A kiegek ára persze ennyi, csak lássuk be, hogy ezeket a kutya se veszi már meg.

Félreértés ne essék, nem kötözködés, csak bökte a szemem a "komoly" jelző, természetesen minden támogatást köszönünk (mind a játékosok mind a szervezők).
 
Nos, en igy szamoltam:
1 uj UR, erteke legyen kb. 4000 ft.
3 kieg, szamoljuk mondjuk 1000 ft-tal darabjat.
4 Zen, legyen 250/db

Ez osszesen 8000 ft-nyi tamogatas, 12 resztvevo eseten az 666 ft/fo.
Ha tulzottnak latja valaki az ertekeket, lejjebb lehet szamolni, de 5-600 ft. ugy is kijon szerintem fejenkent.

(ha pedig a bolti arat nezzuk a kiegeknek, akkor meg tobb is lenne nyilvan)
 
A komoly támogatással. Az ur-en kívül 3 régi kieg és 4 zén (nem a legújabb, hanem az az előtti) az ami jár egy versenyre. Ezen kívül 4 kieget vesz (!) még a szervező (mondjuk azt kedvezményesen) kötelezően. Ahol pedig egy nap két verseny van oda a második versenyre "csak" egy ur a támogatás. Összességében az az 1 ur-t (vagy 2-t) azért nem nevezném komoly támogatásnak (persze játékos szempontból, hiszen a régi kiegekben lévő lapok szinte kivétel nélkül használhatatlanok). Remélem kulturált kereteken belül maradtam.
 
Melyik reszevel szeretnel kulturaltan vitatkozni?
 
Kulon-kulon mukodnek a kovetok, vagyis +6 lesz, ha mindketten hasznalnak.

(ez kesobb valtozhat, de szombaton igy lesz)
 
A második bekezdést remélem nem gondoltad komolyan.
 
A Beholderes paros versenyen 4 ULTRA-RITKA kerul kiosztasra, ugyanugy, mint minden Behos versenyen (a kiiras nem volt a paroshoz igazitva, mar javitottuk, de abban is 4 UR szerepelt).

Mas versenyekre a Beholder 1 UR-t kuld, a parosra is.
Hozzatennem, hogy mar igen keves resztvevore is komoly tamogatast ad a Beho (adjuk ossze es osszuk le, tobb 100 forint / resztvevo lesz az mondjuk 12 emberre), es az 1 napi 2 versenyt is tamogatja, ami azert hatareset, lassuk be.

Ha a paros verseny nepszerusegenek gatja valoban csak a dijazas, akkor remelhetoleg ez komoly letszamban fog megnyilvanulni a szombati versenyunkon - en nagyon bizom benne...
 
Vidékre is már csak egy UR-t küldenek párosra, azért nem tart már senki ilyen formátumot.
 
Bár én nem megyek a versenyre, így nem akarok belepofázni, de nekem egy kicsit ellentmondásosnak tűnik a következő:

"Páros versenyen a pároknak csak egy szabálylapjuk van az asztalon, így ha azt megszüntetem (pl. Puszító mamelukkal), akkor mindkettőnek megszűnik."

"Szabálylapok ill. azok késleltetett hatása (pl. Egérút (új), Lépéselőny): A páros versenyen a pároknak kötelező ugyanazt a szabálylapot használni. Azonban ez nem azt jelenti, hogy egy szabálylapjuk van, mindenkinek sajátja van. Ezért mostantól meg is követeljük a versenyen fizikailag a két lap meglétét, ugyanúgy, mint bármely más lapnál. A késleltetett hatás jelzők minden játékosnak a saját körében, a párjától függetlenül fogynak, és sül ki a hatásuk. A késleltetett hatás jelzőidet a saját szabálylapodon jelöld. Tehát az Egérútnál (új) csak a 8. körben nyersz (a pár azon tagja fog nyerni, aki előbb jön). Amikor egy tápoló hatás kisül, akkor meg kell nevezned, melyik ellenfeledre hasson, és onnantól arra fog hatni végig. Kicsit más eset a Változó környezet, továbbra is érvényes rá a FAQ-jának a lényege: Mindkét játékosnak ugyanazokat a szabálylapokat kell használniuk a Változó környezet mellé. Mindkét játékos köre elején vált a környezet, azaz másik szabálylapot kell választani. Itt az történik, hogy minden játékos köre elején vált az ő szabálylapja, mivel azonban ugyanazt a szabálylapot kell használni, a párja szabálylapja is automatikusan átváltódik ettől."
 
A pihenős kérdésre választ kaptam, a másikra nem.

Baluka: Szerintem a díjazást meg csak szimplán elírták, a sima versenyek díjazását felejtették benne a kiírásban.
 
Tavaly, a dupla UR-es díjazásnál 27 pár volt összesen, idén valószínűleg ennél kevesebben lesznek emiatt.
Kíváncsi leszek a statisztikákra. Remélem a játékosok távol fognak maradni a versenytől emiatt, tanultok belőle, és visszahozzátok a dupla UR-es díjazást.

(a tavalyi behós páros)
http://www.beholder.hu/?m=hkk&cikk=19389
 
Elso korben arra kerlek teged es minden mas erdeklodot, hogy ezt
http://www.beholder.hu/?m=hkk&in=hkk.php&faq=p%E1r os+j%E1t%E9k

(space-t vedd ki!)

tanulmanyozzatok
(baloldalt 'gyakori kerdesek' azon belul 'Paros jatek)

Amire itt nincs valasz, azon elgondolkodunk
 
A követők hogyan működnek? Például 2 antiraksi esetén 3-as vagy 6-os reakció drágítás van? Pihenő hogyan működik? Szabálylapot fixen letiltja és a megnevezett ellenfél követőjét?
 
 | 1 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.