Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Hány darabos asztali Puzzle a kedvenced? (33)
Melyik képből legyen puzzle... (45)
Hány darabos internetes puzzle a legjobb? (34)
Hatalom Kártyái Puzzle (97)
Elindult ingyenes, internetes puzzle játékunk! (21)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
Meg egy aprosag:
korabban ugy gondoltam, ezert a versenyert ne jarjon profi pont.
Most viszont ugy velem, az elso '10 indulonkent 1 fo' (de legalabb 1) kapna 1-1 profi pontot, mar csak azert is, hogy ha mondjuk 1/2 ev mulva rendezunk 1 hasonlo versenyt, ne ugyanaz nyerje. (foleg, ha netan valami 'kiokositott - megkapta a paklit' ismerosrol lenne szo).
 
Neked persze hogy nem nehez ;)
Gyere, varunk!
 
Nekem is tetszik ez a kezdeményezés. Tervezem is, hogy felmegyek és megküzdök a kezdő kategóriában. Csak azt nem értem miért nincs side. Annyira azért nem nehéz használni.
 
Biztos, hogy nem, mert Ő már "szólózott" 1999-ben, amikor temette a HKK-t,- 2 évet jósolt "ennek a szar kártyajátéknak!"

Nagyon nem lett igaza,- szerencsére!
 
Sass Tamás-szólókoncert?


 
2 nappal a verseny elott lesz 18 eves a HKK!
 
Gyere, jo lesz!
Ugy tudom, lesz 1 kis meglepetes is!
 
De nem erről van szó Gondoltam felugrok egy amatőr versenyre, mert mostanában van időm és egy nap szabit megér a hétvégi Bp.-s verseny. De igy vannak kétségeim hogy, megyek e avagy nem. Végülis mindegy hogy, amatőrben vagy vegyesben indulok el, ugyanaz a deckkel megyek
 
Na, azért te már nem vagy hagyományos értelemben vett kezdő, és ez nem azon a profi ponton múlik
 
Most komolyan a 9 évvel ezelőtt szerzett profi pontom is számit? nevetséges...
 
Van aki a játék élvezetéért játszik, és van aki a legjobb szeretne lenni. Előbbiek figyelmébe ajánlom, hogy egyszeri alkalomról van szó, ahol a svájci rendszer nem engedi, hogy 'szenvedés' legyen a nap, utóbbiaknak pedig kötelező választás, mert úgy lehetsz a legjobb ha eltanulod a jobbak játékat és föléjük tudsz nőni.
Grat a kezdeményezéshez és köszönet Zsoltiéknak, hogy foglalkoznak a HKK-t játszók táborának bővítésével.
 
Nem értem mire való ez a rengeteg sírás, ahelyett hogy kötözködtök a semmin alkalmazkodjatok az új kihívásokhoz.... Senkit nem akarok megbántani, de a népszerűségből is látszik, hogy jelenleg a "legjobb" versenyek a dungeonban vannak tartva, teljesen vegyes kategóriában... Személy szerint én is imádom ezeket, és aki megnézi sokszor annyira fiatal, vagy nem rég óta játszó játékosok szerepelnek annyira előkelő helyen.... megelőzve rengeteg profinak besorolt játékost, több díjat visznek haza, mint az első második ( ha épp nem dobogósok mert olyan is volt már nem egyszer).
Arról nem is beszélve mennyire megszépíti a metagamet a vegyes mezőny, szinte szó szerint bármi jöhet!!!!
 
Akkor gyere profiba! Egyébként semelyik másik TCG-ben nincs külön 2 kategória...
 
Azert nincs kieg., mert (remenyeim szerint) az ebben a kategoriaban indulok nagy resze azt se tudja, mi az - nemhogy azt, hogy milyen paklik leteznek a HKK-ban.
Es a 'metagame' kifejezest sem akarnam ertelmezni ebben a kategoriaban mindenki fogja 'A' paklijat, aztan hajra ;)
 
Egy frappáns hozzászólás amivel egyet is értek
 
Szerintem remek ez a kezdeményezés. A legjobb amatőr korrektül díjazva lesz a profik között is (mint a D-ben..). A profi mezőny hígul ezen a versenyen kicsit valóban, ám ez inkább a profiknak hátrány szerintem, mert belefuthatnak pár "random deckbe", amire a meta alapján nem lehetne számítani.
Egy plusz pont, hogy össze lett hangolva a toborzásos munkával a kezdeményezés.
DM
 
A kezdő kategóriában legyen már légyszi side. Különben elég esélytelen vagyok köd + erdő ellen. Meg egyébként más koncepciók ellen is kell a side. Nem is értem miért nincsen kieg. pakli.
 
Szerintem kiváló az ötlet és nagyon remélem, hogy pozitívan fog elsülni, egyedül azt érzem problémásnak, hogy sok keveset versenyző amatőr belefut egy-két profi pontba frissen bontott/draft versenyeken, így ők elesnek a lehetőségtől, hogy ha nekiugranak a valódi versenykarriernek. Nem lehetne szűkíteni az ilyen versenyeken osztott pontok körét? Vagy ez nem lenne megoldás szerintetek?
 
Én például abszólut nem örülök neki hogy az 1 nyamvadt profi pontom miatt nem indulhatok csak a profikkal de ez van.
 
Egy kicsit csalodott vagyok: tobb tamogatast remeltem a valodi kezdoknek, meg ha ettol nehany amatornek ez a verseny egy picit nehezebb is lesz.



Viszont koszonom az osszes konstruktiv hsz-t.
 
Termeszetesen profi pontrol nem lehet lemondani (a legtobb jatekosnak 0 lenne azonnal ;) ), es a Kezdo kategoria nem fog profi pontot adni (ezen a versenyen).
 
Nem az a lenyeg, hogy az eronyeresbol osszeszedett kis 3 pontosoknak dijat osszunk (sarkitok nyilvan), hanem hogy tobb eselyuk legyen 1-2-3 fordulot megnyerni. Az erzes!

"Sokan azért járnak Wekerlére, mert félnek a profi mezőnytől."

En nem erzem, hogy a Dungeonos, HKKBlogos versenyekre lenyegesen kevesebben jarnanak, mint hozzank. A problemazas szerintem CSAK attol alatamasztott, aki KIZAROLAG a mi amator versenyeinkre jar, a D-be nem, es sehova mashova sem. Es ez esetben is CSAK EGY versenyrol van szo.

Porgos: azert nem ezt valsztottam, mert ha kevesen lesznek (pl. 8-10) akkor az nem ad ki egy versenyt.
Ha sokan jonnek, es valaha meg tartunk ilyet, az lehet majd porgos.

Az egyszinut pedig azert hagytam meg, mert a Toborzos paklik is egyszinuek.

Itt szeretnem megkerni a joerzesu jatekosokat, hogy NE trollkodjak szet a formatumot azzal, hogy keritenek egy kezdo ismerost, majd 'paklit adok nyeremenyert' akciot vetnek be. (termeszetesen onzetlenul segiteni lehet, de erezzuk meg a hatart). Koszi!
 
Elsikkadtal 1 fontos dolog mellett:

Jelenleg NEM kivanjuk megreformalni az amator-profi rendszert, szerintunk korrektul mukodik.

EZ A VERSENY most ilyen lesz, es lehet meg a jovoben is 1-1 ilyen verseny. De altalaban marad, mi volt.

Masnak: igen, persze, jo dolog tanulni masoktol a verseny kozben, de azert ha mar a 3.-4. versenyeden vagy nyert fordulo (vagy akar jatszma) nelkul, akkor elmehet a kedved. Es ez bizony elofordulhat, ha nem vagy valami iszonyu zseni + rengeteg jo lapot beszerezni kepes, hiszen a tobbiek, meg a jobb amatorok is, iszonyat elonnyel indulnak jatektudas es lapok teren is.
Ez a verseny egy KIVETELES lehetoseg lenne, hogy a sikerelmeny eselyevel induljanak el a valoban kezdok is.
Nem kell ezt tulragozni, plane nem problemat csinalni belole.
 
Dungeonos metagame lesz a behón :O
 
"Ezt azért egy kicsit túlzásnak gondolom. Javarészt azok az amatőrök akik a profiba sorolás után elindulnak beho profi kategóriába, első pár alkalommal 80%-uk úszik mint szar a vízen. Tisztelet a kivételnek. És nekik már nem 1 pontjuk van."

...és ezek az amatőrök pont úgy úsznak, mint a profi liga 25-30%-a. A hozzászólásom nem arra vonatkozott, hogy milyen lesz az amatőr játékosok versenyeredménye, hanem arra, hogy úgy általánosságban nem kell rettegni a profi kategóriától (max. néhány olyan profi játékostól, akiket igen nehéz megszorongatni).
Szerintem.
 
Azt gondolom, 1, maximum alkalommal egy évben, népszerűsítés szempontjából lehet létjogosultsága ennek. De hosszú távon nem szabad, hogy az amatőr-profi kategóriát felváltsa, vagy akár csak stabilan megjelenjen mellette, az előző hsz-ekben meg is indokolták, miért.
 
Nyilán ebben a rendszerben is a szélsőségek a problémásak.
Pl. mész egy 4/6-ot egy behós frissen bontotton. Nyersz 1db csomagot és irány a profi kategória. (nevezhetjük vegyesnek vagy akár nukleáris csatacickány kategóriának is, ízlés szerint)
 
Én megyek kipróbálom és úszok egyet
 
Sziasztok!
Naaaa! Erre gondoltam: én nem akarok úszni mint szar a vízen.
 
"(Megjegyzem, hogy aki már nyert versenyt, vagy ért el dobogós helyezést, azaz van legalább egy profi pontja, az nem kell féljen semmilyen profitól). "

Ezt azért egy kicsit túlzásnak gondolom. Javarészt azok az amatőrök akik a profiba sorolás után elindulnak beho profi kategóriába, első pár alkalommal 80%-uk úszik mint szar a vízen. Tisztelet a kivételnek. És nekik már nem 1 pontjuk van.
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.