Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Hány darabos asztali Puzzle a kedvenced? (33)
Melyik képből legyen puzzle... (45)
Hány darabos internetes puzzle a legjobb? (34)
Hatalom Kártyái Puzzle (97)
Elindult ingyenes, internetes puzzle játékunk! (21)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 |
Nézet:
<3
 
Nekem a Ginyob a kedvencem.
 
Sajnos nekem nincs meg. Ha tudom hogy törölve lesz lementettem volna az őszes lopott képet mert rengeteg volt. A legtöbb nem az éppen tárgyalt művész munkája.
 
Na erre már kíváncsi vagyok.
Be tudod linkelni az eredetit? A Kragoru blog megszűnt, ha jól látom.
 
Volt, hogy vidéki hagyi versenyen ködös kraggal mentem és mind a fekete mind a rhatt befért oda.
igaz a sárkány oda nem lenne jó.

személy szerint a sárkány és az ében íjász tetszik a legjobban.
 
Volt erre több példa is (Vízitündér, Haláladó), de szerintem addig nem probléma, ameddig a végtermék tetszetős. Szerintem mindenkinek jobban tetszik a Vízitündér képe, mint pl. a Neuroblaszté.

Mellesleg, kövezzetek meg, de nekem sokkal jobban tetszik az új fajta Berényis ében íjász-vonal (amit a Diz'ox halálmester dizájnjával is folytattak), mint az a rettenet, amit a Behó képes volt az Ében íjász harmadik kiadására is rárakni.
 
Az örökklvaloságnál már akadtak gondok a Földanya pl egy erotikus fotó csak átszínezve zöldre a megboldogult Kragoru blogon fent volt a forrás is.
 
Hát erre mondják, hogy ízlések és pofonok.
Berényi Szabolcs munkái a Végzetúrhoz és az Örökkévalósághoz hangulatosak és minőségiek. A Zánszilánkoban megjelent és mostanság is látható 3D-s modellezőprogrammal készített alkotásai valóban gyengék, de nem Szabolcs hibája az, hogy a játék kiadói nem teszik egymás mellé a régi és az új képeket, rámutatva arra, hogy bizony illeszkedni kéne konzekvensen egy arculathoz, és nem csak raytracelni villámgyorsan.
 
+1
Hiányoznak a játékból az illusztrációi, tényleg sokat dobnának a játékon az általa illusztrált kártyák.
Amikor én kezdtem játszani, akkor még új lapokon jelentek meg a művei, és többek között ezek is nagy hatással voltak arra, hogy megkedveljem a játékot.
Szegény újoncokat a toborzáshoz hasonló eseményeken azért tényleg ne az új Bársony gyilkoshoz hasonló képek fogadják.
 
Ha már itt tartunk, Liptákot nem lehet felkérni esetleg, hogy újból illusztráljon pár lapot? Vagy ő már túl drága lett / nem akar HKK-n dolgozni / egyéb indok van?

Szerintem az ő képei mind hangulatilag, mind minőségileg meghatározó szintet képviseltek / képviselnek.
 
Egyetértek ritka szarok a képei.
 
Nekem egyedül berényi szabolcs rusnya és igénytelen illusztrációival van problémám egyszerűen fantáziátlanok
és rondák. Lerontják a játék esztétikai értéket, nehéz volt alulmúlni a bársony gyilkos régi képét, de mégis sikerült asok majomfejű és windows alapképek hátterű lapról meg nem is beszélve...
 
Én ezzel fordítva vagyok: tök jó lap, biztos használni fogom... MI? EZ REPÜL?

lehet hogy egyéni szoc. probl. de én úgy érzem van pár lap (nem vagy nem csak ebben a zénben) amit soha sehova nem használtak, pedig csak a repülés szó (vagy ikon) tartotta vissza attól hogy a keltető sztárja legyen
 
Ez nem erőltetés, hanem +1 opció
 
fölösleges erőltetni a rhattot szerintem.
a fekete legalább mostantól egyértelmű a deckbe(eddig leginkábbb sötét nagyúr miatt ment be),az Elenios megint csak,a barnából is lehet használni pár lapot. én járjasba a sárgát használtam még,egykoron a medúza is jó volt,de a zankígyó,zulit kísérlet miatt érdemes használni,3 fairlight bölcsi is meglepetés a követőlövés ellen.
 
Hát igen, ez kb olyan, mint néhány lapnál a múltban:
'Ez egész jó kis papír, valami korlátozottabb formátumon sztem bevetem...MII? ez nem REPÜL??'
pl. Hendiala fam, de Pszi elementál is ilyen volt nekem annó

Am a Rhatt jó járjas kragba, mert van Szikrációja, illetve jellemeken az Elenios a legerősebb, így rá vagyunk kényszerítve, hogy Rhattból is válogassunk ezt-azt, mondjuk egy Swindet, követőlövés esetén az is hasznos tudott lenni.
 
A zsoldoskatona nekem se tetszik, valószínűleg nem fogjuk sokszor látni. Bár azért két lény pakli összecsapásánál elég jó, csak ugye az meg nem annyira jellemző hagyományoson.

Ami nekem még nem jön be az a Jégsárkány, bár erre mások meg esküdnek, hogy jó, szóval azért érdemes lehet kipróbálni sárkány/kragoru deckben.

Amúgy a félreértések elkerülése végett megjegyzem, hogy a lapok nem az alapján osztályozódnak, hogy mennyire jók egy Sokszínűség pakliban, hanem hogy mennyire teljesítenek jól a saját koncepciójukban. Ezek alapján nem érzem túlzónak az értékeléseket. Persze aki csak kontrollozik az lexarja az ében íjászt meg a G'inyobot, de ez fordítva is ígaz. Sztem az, hogy 4-5 koncepció is erősödött, teljesedett ki egy 10 lapos minikieggel, az mindenképpen valami. Attól még, hogy ezek a lapok nem feltétlen szorítják ki a jelenlegi spoilereket van bennük potenciál, színesedik a játék, kapsz választási lehetőségét. Ha nem akarod kipróbálni őket, mert a régi jól bevált lapoknál maradsz, akkor meg felesleges a károgás, a lexarozás, nem veszed meg a kieget és kész. Lehet, hogy viszont a következő versenyen az egyik gyengének titulált lappal fognak agyonverni . Mindenesetre az idők változnak, a Thraxot pl sose tartottam jó lapnak (nem univerzális, mert csak leszedni tud), az utóbbi időben viszont sokat használtam, és egész hasznosnak bizonyult a drágítós deckek ellen, illetve side-ból meglepetésként lőttem vele Feledés korszakot a kontroll ellen .

Szóval inkább a pozitív oldalát keressétek a dolgoknak
 
Vagy inkabb 5-ost.
 
Hu basszus, ezt csunyan beneztem
(nem jatszottam a tesztelesen vele, se ellene)
Irtam is, hogy mennyivel jobb, mint a Cyron ;)
Akkor kepzeljetek inkabb egy 6-ost a ponthoz. Bocsi
 
A Zsoldoskatona szerintem nagyon gyenge így, hogy játékosra nem sül ki, Cryon sokkal jobb.
 
Egyet kell, hogy értsek.

A Jégsanyiban is van potenciál, és az Együgyű is fog még villantani szerintem...
 
Szerintem a Vishera, az Együgyü és a Neuroblaszt is jó lapok, nem értem a hisztit
 
Ahogy erzitek, nekem ez a velemenyem. Egyebkent a teszteloke is ez volt nagyjabol, volt olyan eros lap, amit inkabb a nagykiegbe raktunk innen, mert itt van mar eleg eros lap, mondtak.

A Ginyobnal felreertettel valamit, az Kragoruba valo elsosorban. A Zsoldoskatonat is teljesen jol lehet hasznalni most is. Igazabol kb. minden koncepcio erosodik az uj kieggel, tehat semmilyen lapot nem kene most kiadni
 
nagyon örülök, hogy ilyen pénztárcabarát zén jött ki. Egy darabot se kell belőle venni, annyira gyenge ^^
 
Hát én örülök, hogy nem sikerült kitermelni egy újabb Dalos/Életes zénhez hasonló gyakorlatilag komplett decket adó minikieget.
 
Az idei év legratyibb zénje, a pontozás pedig egy vicc.
Egyedül a Neuroblasztot fogom közülük forgatni, a többi mind felejtős.
 
Kicsit soknak érzem én is az adott pontot. A jégsárkány és az együgyü esetében kimondottan.
 
Szépen túl lettek pontozva lapok.

A kijött és jelenleg használhatatlanul szar lapok (Ginyob, Zsoldoskatona) miért nem várhatta meg a nagy kieget amikor már jók lesznek (az írás szerint)? Tokenek helyett jók lettek volna.
 
Én az Együgyűt, még most sem érzem.
Pláne, hogy kijött a Korlátozás is
 
 | 1 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.