Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Hány darabos asztali Puzzle a kedvenced? (33)
Melyik képből legyen puzzle... (45)
Hány darabos internetes puzzle a legjobb? (34)
Hatalom Kártyái Puzzle (97)
Elindult ingyenes, internetes puzzle játékunk! (21)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Köszönöm mindkettőtöktől. Erre voltam kíváncsi. Az aukció ezután is használható arra, amire ki lett találva, így károsodás senkit nem ért. Aki ezt akarta használni, hogy feltápolja a kis karakterét, az ezután is fog találni kiskaput, aki nem, annak így is jó lesz. Más kérdés persze az eljárás... Egy okos kém persze nem árulta volna el a nevét, hisz így többször is tud működni, dehát ez van. Örüljünk neki együtt!
 
Tehát arra, amire én használtam, továbbra is alkalmas az aukció, és még az üstökösöket se akadályozza semmiben, mert egyrészt egy üstökös nem tölt annyi időt nyugaton, ami komoly mennyiségű aranyat igényelne, másrészt nem is muszáj már ott cakkosra tápolni, ráér keleten is. Az üstökösök meg azért elég rendesen megosztják a TF-eseket, hogy jó-e, hogy vannak, avagy mégse.
 
Párezer aranyat játszottam vissza kiskarinak. Komolyan soha nem használtam ki ezt a kiskaput, mert egyrészt nem volt miből, másrészt alapvetően nem szeretem az üstökösöket, mert nem küzdenek semmiért, csak a seggük alá tolódik a táp (legalábbis egy jódarabig biztos, hogy nem kell megküzdeniük semmiért).
 
Tudtam, hogy at kellett volna adni annyi aranyat, amennyit tudtam, de inkabb felszerelkeztem keleten!
Na, nem baj!
Nemsokara ugyis atuszik a kiscsaj!
 
Konkrétan ti ketten - Kócos, FX - mennyire használtátok ki ezt a keletről nyugatra dolgot? Csak azért kérdem, mert ha nincs valami tárgyi alapja a vitának (nem a Tank69 által okozottnak!), akkor minden vita max. hipotetikus lehet. Tehát titeket mennyire érint, vagy nem érint a dolog?
 
Nono, 200k ap, azért IRL-re vetítve nem egy 2-3 milliós autó, sokkal inkább valami fullextrás S Merci v. 7-es BMW. Aki pedig olyat vesz, annak 1-2 milla nem számít.
Azért ennyi aranyért elég keményen meg kell dolgozni v. feketemunkást (értsd: rabszolgát) kell alkalmazni.

Ja és igen. Van egy olyan szabály, hogy nyugatra nem lehet keletről pénzt adni. A licit egy kiskapu volt, amit most összébb húztak.
 
Tehát szerinted akkor rosszat tett a játéknak a bugyor és a tau/teo korlátja is. Mert azokat is csak akkor korlátozták le, amikor már elég sokáig éltek vele.
Egyébként itt meg szó sincs tápstopról, mert ez a szabály ősidők óta benne van a szabályzatban, csak eddig valamiért nem használták. Ha csalod az adót, de 10 évig nem büntetnek érte, akkor felháborodsz, amikor 11 év múlva észreveszik és elárverezik a házad? Nem hinném.

Azt pedig még mindig nem tudjuk, hogy mikor lép életbe a dolog. 10x-es árnál? 100x-osnál?
 
FX: logikailag pont annyira helytallo az allitasod, mintha en azt mondanam, hogy aki autot vesz, annak semmit sem szamit az a par milla.
 
Nem ertek egyet ez egy olyan dolog volt ami senkinek nem fajt igazan. Raadasul az idonek baromi nagy szerepe van, mert megint belekerulunk egy olyan tapstopba, hogy amit 1 honapja lehetett azt mostmar nem lehet. Az ilyenek pedig nem tesznek jot a jateknak.
 
Te ugy akarsz jatszani, hogy kozben megprobalsz keresztbe tenni mindenkinek, aki rajtad kivul jatszik. Nem feltetlen gratulalok hozza.
 
Azert ne TANK69-bol probaljunk mar altalanositani a magyarokra, ennyire talan nem szar a helyzet.
 
Szemmel láthatóan mégiscsak vannak. Különben senki nem játszana át nyugatra nagyobb összegeket.
 
Ha mindenhez így állnánk hozzá, akkor most nem lenne semmi ebben az országban, ezt te is tudod. Ugyanez vonatkozik a TF-re is, előbb utóbb megálljt kell parancsolni az ilyen burjánzásoknak. Ha ez most következett be, akkor most következett be. Ha 5 éve történik, akkor is ugyanez lett volna, szóval itt az időnek nincs szerepe.
 
Lehet, hogy hasznot nem keresel a játékban, és semmit nem használsz ki, de miért nem hagyod, hogy más a kedve szerint játszon?Téged nem károsított meg, így valóban érthetetlen előttem a dolog.
(Lehet hogy félni kell Tank69-től, mint a JV beépített emberétől? )
 
Öntsünk tiszta vízet a pohárba:

Azért vállaltam fel, hogy én voltam, mert asszem' az lett volna a gerinctelenebb, ha megbújok a csöndben...
Másrészt én csak megkérdeztem a JV-t, hogy erről mi a véleménye, azt, hogy erre hogyan reagáltak, mit léptek az ügyben, az már az Ő bulijuk volt... És tudvalevő továbbá az is, hogy CL barátunk eddig elég sok fejfájást okozott már a JV-nek, rengeteg dolog az ő...khm... "hasznos" munkássága miatt változott meg... Én kérek elnézést mégeccer, hogy én olyan játékos vagyok, hogy csak játszom, és nem azt nézem, hogy éppen mi az, amit ki lehet kegyetlenül használni... Nem hiszem, hogy a TF erről szólna, de javítsatok ki, ha tévedek...
Persze, eddig is volt pénz átjászás, ez tény. Voltak nagy összegek...
De ez asszem' már nem a játék határainak feszegetése, hanem már undorító pofátlanság...
CL írta is a GN ehhez kapcsolodó topicjában, hogy ígyis-úgyis át fogja nyomatni a pénzt nyugatra...
Nem ez a gond... azt senki se, se én, se a behó, se az atyaúristen sem fogja és nem is akarja megakadályozni...
Részemről innentől kezdve Off topic...
 
212K 8%-a is majdnem 17K, ami pl. 10 zyel katalizator ara, vagy egy moa ladiko ara. Nincs olyan akinek ez ne szamitana.
 
Az egyetlen valodi kihasznalasi lehetosege ennek a nyugatra valo penzatadas, ez lett most korlatozva. Igazabol egyet lehet vele erteni, de miert megint X ev utan? Ha eddig lehetett (es hasznaltak is rengetegen), akkor miert pont most? Eddig miert nem?
 
lollipopp.
szep magyar mentalitas (nem baj ha nekem nem jo, de legalabb masnak is szar legyen), olyan nagyon, jo hogy ott van mindenutt. le a kalappal a dicso vamzer elott, lam meg nyiltan fel is vallalja h o volt, erre igazan buszke lehetsz valoban. ott a helyed a dicsosegtablan Ramirez C. mellett...
 
ha ez a behonak jut eszébe, külső sugallat nélkül, azt mondom, végülis korrekt, de ezt a rohadt nagy bunkóságot...

úgyis utáltam, hogy az átlagár már nem jelentett semmti az ilyenek miatt.
 
Nevetseges vagy! Nem igaz mit muvelsz mostanaban, elszomorito...
 
Ha az aukción keresztül törtét a dolog, akkor még csak nem is besúgás, mert az nyílvános, bárki láthatja. Gondolom én.
Talán a JV is látta, talán nem.

Én bírom Chaar-Lee fejét, de nyílt titok, hogy szereti a játék határait feszegetni. Ami nem baj. Sőt! Szerintem jó is hogy van/vannak ilyen emberek, mert nélkülük sok minden ki sem derülne. De ha kiderül egy hiba, kiskapu nevezzük bárminek, amire korábban nem gondolt TM vagy mások, akkor jogos, hogy lekorlátozzák. Végül is ez eddig is köztudott volt, hogy az aukciót használták pénzátadásra. Ezért is lett a 10% bevezetve.
Tény, hogy a 200.000 arany sok.
Tény az is, hogy ennek többszörösét adták már át íly módon az aukción.
Mondjuk az is igaz, hogy nem egyszerre.
Hát igen. Én is vettem már vizet 1.000 aranyért, sőt tőlem is vettek, úgyhogy az én kezem se tiszta.

És hogy a végére valami építő jellegűt is mondjak: ez hozzájárul a tisztességesebb játékhoz, bár azokat akik még ezt nem tudták megcsinálni, csak a jövőben akarták, tudom, nem vigasztalja.
 
Már megbocsáss, de besúgás akkor lett volna, ha nem vállalom fel, hogy én voltam...
Ja, és bocs, ha úgy játszom, hogy semmitsem akarok kihasználni, csak simán TF-ezni, és nem keresni mindenféle hasznot...
Télleg, én kérek elnézést...
 
1. Felsorolnál pár gyökeret még? Csak kíváncsi vagyok.

2. Nyugaton nem lehet érvényesülni, ahhoz át kell mielőbb húzni keletre! Nekem is van párszor 10k aranyam nyugaton, de itt még venni sem nagyon lehet semmit!

3. Nyugaton Density, Brann és hasonló fanatikusokon kívül kinek lenne *tényleg* szüksége pl. IK-re?

4. HD amennyit lépeget, azzal a kutyát nem zavarja nyugaton sem.
 
1. nem szokásom hozzászólni

2. nekem sem tetszik, hogy van akinek sokkal több pénze van mint nekem (igen, néha irigy gondolataim vannak)

3. az aukciót arra használom, amire való, veszek/eladok dolgokat

4. nem védem aki csinálta

de a besúgás, a másokra való köpködés, illetve az előbbiek miatt a másikat ért kárnak való örülés kib* szemét dolog, és undorító alaknak tartom, aki megteszi
 
Nem tudja véletlen valaki,hogy mennyi jutalmat ad a JV,ha én is besugok valamit/valakit?
Netán legközelebb a korlátlan infoátadás lesz korlátozva?Vagy mondjuk egy 300.forcsis karinak tilos lesz nyugaton maradnia...x.szint x.fordulo felett tilos többszemélyes kalandot csinálni...mindenkinek kötelező lesz ujra a kiégett földről indulnia...a lehetőségek és egymás b..-sának száma végtelen,csak igy tovább.
albertus(többek közt 3 nyugati kari irányitója,akik nem mennek sem át ,sem vissza,hacsak nem a Jv külső sugallatra igy nem dönt)
 
hat ettol most neked baromira jobb lett, gondolom... ocsem, te eleg nagy p*#s vagy.
 
latom nagyon szerettek mas helyett gondolkozni es keresztbe tenni olyanoknak akiket nem ismertek. de hat mind1 is magyar mentalitas. azert kivancsi lennek ki talalja ki mit akartam venni es hogy ez kinek is lett volna szar :/
 
Lord of Night. Density nem rabszolga.
 
Na akkor:
1. Én szóltam a JV-nek ezügyben, mert sokaknak szúrta a szemét
2. Ugyan kedves Szappan, áruld már el nekem, szerinted ha ez végíg megy, hogyan érvényesül bárki is nyugaton, ha ilyen arcok, mint ezek, kilóra megvesznek bármit?
3. Így TF talis Aukció előtt meg felettébb feltűnő ez a kis "tranzakció"
4. HD meg szépen áthúzhatná már a belét Keletre...

Ennyi...
 
jahh es egy aprosag. LON vagy HD a rabszolga amelyikre Condor utal?
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.