Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Hány darabos asztali Puzzle a kedvenced? (33)
Melyik képből legyen puzzle... (45)
Hány darabos internetes puzzle a legjobb? (34)
Hatalom Kártyái Puzzle (97)
Elindult ingyenes, internetes puzzle játékunk! (21)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
hehe tolem flamelhetunk kiscica, csak nem ertem minek.

en irtam:
"hat nem igazan tudom miert probalod megmagyarazni, h ezek szinvonalas viccek mikor nem azok."

te irtad:
"Sokaknak nagy a szaja itt, es elismerem nincsenek kiemelkedoen jo poenok (beleertve azt amit en kuldtem), "

nagyon szivesen vennem, ha elmagyaraznad, h a szinvonalas (vagy szinvonaltalan), es a kiemelkedoen jo poen kifejezes ugyanaz. te az irtad, h nincsenek kiemelkedoen jo poenok, es nem azt, h rosszak. ergo neked ezek tetszenek, ami szerintem teged minosit, de nem mennek bele a szemelyeskedesbe.

"Szorakozas: Te a TFet kotelezoen jatszod? Kapsz erte fizetest? Nekem szorakozas. Ha van egy targyam vagy nincs a TFen, az is csak resze a szorakozasnak."

ezt nem ertem. kifejthetned bovebben, h jon ide a fizetes.
Itt arrol van szo, hogy sokan loptak azert, h nyerjenek. ha te a valoeletben is igy nyomod, akkor gratulalok a politikai palyafutasodhoz. nem semmi, h nagy nyilvanossag elott felvallalod, h a csalokat es tolvajokat jutalmazni kell a kreativitasuk miatt. szerintunk meg buntetni kell. furcsa mi?

amugy igazan megirhatnad, h ki a karaktered, eleg sulytalan vagy 8 db hozzaszolassal.
 
részemröl én Lillia viccére szavaznék
Bár nem teljesen értek egyet vele ,de azt a férfias(nöies) helytállást az IRCbangiták ellen, honorálnám egy 3pontossal
indokom: Ö legalább védekezik nem ugy mint a többi gyászhuszár.

Lillia privátban add meg viccszámod kapsz egy hármast tölem.
 
 
szerintem nem azert kuldtek be az atirt vicceket, hogy ok erjenek eloszor a celba, hanem azert, hogy az o nyakukba akasszak az olimpiai bohocsipkat, de megbuktak az alomporteszten, mert mas ember tollat helyeztek fel a vegbelukbe
 
Ha te ugy erzed, van kozte ertekelheto, akkor nem szoltam hozzad. Engem az zavar, aki szerint ez mind szar, ezert nem is lehet kozottuk kulonbseget tenni. (Azokkal meg akik jajj valakinek lesz junik targya nekem meg nem, es ezert sirok inkabb nem is foglalkoynek.) Mar csak azert is, mert sztem is van kozte jobb es rosszabb. Varj itt meg kell allnom egy pillanatra, mert latom 3 fiatalember, (akiknek a kotekvesproba stabilan megy a toronyban) mar feni a billentyuzetet: "Mi az hogy jobb?!" - ez kerem azt jelenti, hogy van 2 vicc a bekuldottek koott amely szinvonalaban nem egyforma, tehat osszehasonlitasrol, nem objektiv meresrol van szo. Szoval jobb es rosszabb...
Ha ide eljutunk akkor meg egy pontig erdemes eljutnunk. Egy ilyen versenytol, nem lehet ennel jobb szinvoalat elvarni. (Hasonloan szinvonaltalan maradna TFes berkekben egy zeneszerzo palyazat stb.). Az meg, hogy a gyengebb poenokat miert kuldtek (kuldtuk) be tobbfele keppen magyarazhato, de talan a legegyszerubben egy viccel tudom megvilagitani:
- Apu miert szalad az a sok bacsi a stadionban?
- Hat hogy elsokent erjenek celba!
- Hanyan ernek elsokent celba?
- Csak egy valaki.
- Es a tobbi minek fut?
(Tudom, hogy ez nem jo vicc, nem kell leirni, a mondanivalojat tessek eszrevenni.)
 
Ld. habenicusnak adott valaszomat.
Valos tetje itt sincs a dolognak, de ha ennyire zavar, akor irsz a Kft.-nek, hogy ne legyen tet.
 
Cimszavakban valaszolok.

Marhasag:
En irtam:
"elismerem nincsenek kiemelkedoen jo poenok"

Te irtad:
"hat nem igazan tudom miert probalod megmagyarazni, h ezek szinvonalas viccek mikor nem azok."

Nem tudom, hogy most nekem kene korrepatalnom teged olvasasbol, syovegertesbol, vagy neked engem kotekvesbol. De tovabbra se irtam semmi olyat, hogy ezek szinvonalas viccek.


Verseny: ezt hiaba irod le otszor lassan, nyilvanvalo, hogy ez teged nem erdekel. 2 okbol, mert nem indultal, es mert szted minden palyamunka szar.

Nyeremeny: ha ugy erzed, egyik palyamu sem erdemli meg a nyeremenyt, akkor nosza irj a Kft.-nek, hogy ne osszanak dijat.

Szorakozas: Te a TFet kotelezoen jatszod? Kapsz erte fizetest? Nekem szorakozas. Ha van egy targyam vagy nincs a TFen, az is csak resze a szorakozasnak.
 
FlyXan: Ha humorfesztivalrol lenne szo, ha hivatasos humoristak, akik ebbol elnek meg alkottak volna ezt, akkor igazad volna.
Viszont ha az ember lemegy a grundra, akkor nem kritizalja meg a ketballabas gyerekek jatekat, mondvan minek fociznak, ha ilyen benak.


Tudtommal a grundon nincs is tétje a dolognak, nem úgy, mint itt.
 
csak ugy erdekessegkeppen elarulhatnad, h ki a karaktered tfen.
 
bocs, de kettonk kozul te vagy az aki "marhasagokat" ir.

ezt irtad:

"No. Sokaknak nagy a szaja itt, es elismerem nincsenek kiemelkedoen jo poenok (beleertve azt amit en kuldtem), de ugyanakor aki ennel jobbat nem tud felmutatni az nem ertem milyen alapon kritizal."

mi az, h aki ennel jobbat nem tud felmutatni az milyen alapon kritizal?
azon az alapon, h ez nem bardverseny, hanem normalis, a kozonseg altal elbiralt "muvek" versenye.


"Itt vajon mi a tet a szorakozason kivul? Magyarazd mar el. Mert tudtommal egy TFes targyat lehet nyerni, ami aranyat (ertsd forintot) nem termel, a TFet meg gondolom az emberek zome szorakozasbol jatssza."

mi tet? hat oregem te tutti nem jarsz ketlabbal a foldon. ez egy _Verseny_ azt hiszem ez a neve is. Bohocverseny. lassan irom, h mindenki megertse:

b o h o c v e r s e n y.

a versenyeken altalaban van gyoztes, gondolom ez neked se ujdonsag.

elmagyarazom nagyon szivesen, mert lattom te az arany es a forint buveleteben elsz.

a fodij egy egyedi, sehol mashol meg nem szerezheto targy. ezt nem tudod megvenni aranyert, forintert, barnanyelvuseggel. ez az igazi tap, nem az ami aranyat, forintot termel.
 
Chardonnay: Ha mindenki igy allna hozza, mint te, akkor nulla palyamunka erkezett volna. Akik kuldtek valamit ugy alltak hozza, hogy a varhato mezonyben amit ok tudnak az megallja a helyet.

nem, akkor csak az arra méltó pályaművek érkeztek volna be, és mindenki örülne nekik.

több értelme lett volna 5 jó, eredeti viccnek mint ennek a 33 szörnyűségnek, amiben 1-2 fantáziaszikra tűnik fel.

nem az a legnagyobb szegénységi bizonyítvány, hogy alig született pár vicc, hanem az hogy tömegesen küldtek be emberek olyasmit, ami gyakorlatilag lopott. szerinted fair dolog lenne jutalmazni 30mp copypaste munkát, aminek során pl a rendőrt trollra cseréli valaki egy másik ember által megalkotott viccben?
 
Vazz, azért mert ilyen felhozatal után nem fújták le az egészet a fenébe! Pedig így semmi értelme...
 
A Beho? Miert egetne magat, nem ok irtak a vicceket.
 
Chardonnay: Ha mindenki igy allna hozza, mint te, akkor nulla palyamunka erkezett volna.

Szerintem akkor jobban jártunk volna, és a Behó sem égette volna le magát ilyen csapnivalóan rossz viccekkel. Ez van, ami nem megy, azt kár erőltetni!
 
Ha elolvastad volna figyelmesen amit irtam, akkor nem irnal ilyen marhasagot, hogy en azt mondtam ezek szinvonalasak. Csupan azt voltam bator megjegyezni, hogy doreseg lenne ennel tobbet elvarni a TF jatekosoktol.
Nem hiszem, hogy van aki ennel (lenyegesen) jobbat tudna, de nem adta be. Ha megis, az irja be ide, es megkovetem.
Az atbaszas szot nem ertem a mondandodban. Ez ugy hangzik, mintha valaki megprobalta volna, nem atirtnak beallitani az atirt viccet.
Itt vajon mi a tet a szorakozason kivul? Magyarazd mar el. Mert tudtommal egy TFes targyat lehet nyerni, ami aranyat (ertsd forintot) nem termel, a TFet meg gondolom az emberek zome szorakozasbol jatssza.
 
miert? az nem igy megy?
 
hat nem igazan tudom miert probalod megmagyarazni, h ezek szinvonalas viccek mikor nem azok.

spec szerintem ez IQ kerdese, ha valaki azt hiszi, h atlehet baszni a tf jatekosokat atirt viccelekkel akkor az ne akarjon mar uniq targyat betapolni.

jah igen, a grundon szerintem a szorakozason kivul nincs tet, itt meg van...
 
Nezd, van akinek az az otlete tamadt, hogy atirja a rendorviccet trollra. Az a szo, hogy mi az otltes maximalisan szubjektiv.
 
FlyXan: Ha humorfesztivalrol lenne szo, ha hivatasos humoristak, akik ebbol elnek meg alkottak volna ezt, akkor igazad volna.
Viszont ha az ember lemegy a grundra, akkor nem kritizalja meg a ketballabas gyerekek jatekat, mondvan minek fociznak, ha ilyen benak.

Chardonnay: Ha mindenki igy allna hozza, mint te, akkor nulla palyamunka erkezett volna. Akik kuldtek valamit ugy alltak hozza, hogy a varhato mezonyben amit ok tudnak az megallja a helyet.

Ti komolyan azt vartatok, hogy itt egy Fabry shownyi humorbombont fogtok olvasni? Aki raadasul nem csak humorista fogllkozasara nezve, hanem egy kis hattercsapattal egyutt irja a poenjait. Meg igy is van koztuk gyengebb. Fogadjuk, fogadjatok el, hogy egy atlagos humoru 20 fos csapattol, ez az, amit el lehet varni, nem tobb.
 
de ugyanakor aki ennel jobbat nem tud felmutatni az nem ertem milyen alapon kritizal.
én pl olyan alapon hogy volt annyi önkritikám, hogy se átírt, se erőltetett poént nem küldtem be.

Ötletes , a Túlélők Földje világában értelmezhető vicceket keresünk
mondta a kiírás. ÖTLETES. szvsz ez azt jelenti hogy semmiképpen sem rendőrviccek trollra átírva.
 
Mi nem tudunk/akarunk jobbat mutatni, de nem is állítjuk magunkról...
 
Nekem nagyon tetszettek a vicces, több közülük kiemelkedöen ötletes, látszik hogy a kitaláloik hosszu napokat töltöttek el mire eljutottak magas szinvonalu poénjaik kiagyalására . Nem tudom miért vagytok ilyenek én nagyon jót röhögtem....

A forum hozzászolásain

Amugy komolyra forditva télleg elég szánalmas a viccek nagyja, ráadásul a poénok még eredetiben is elég vacakok, legalább jo vicceket irtak volna át.
Részemröl én próbáltam pontozgatni de rájöttem nincs értelme , nem lenne tul változatos.

Kár hogy nem vettem észre ezt a kiirást csak mikor már lezárult.
Amugy próbáltam hirtelen valami jo TFes viccet kitalálni, mert télleg könyebb fikázodni mint alkotni, de bevallom, nem jut semmi eszembe, nem találok olyan eseményt a TFen amit ki lehetne figurázni
 
Nemtom...nálam az ÖTLETES szó nem azt jelenti, hogy a rendőrt kicserélem trollra, a cigányt árnymanóra, a zsidót Fairlight papra, stb.
Egyébként melyiket küldted te? Kiváncsi volnék, az mennyire emelkedik ki a mezőnyből.
Egyébként miért ne kritizálhatna az, aki nem küldött be viccet? Szabad országban élünk, szabad véleménynyilvánítási jogunk van (állítólag). Ami rossz, az rossz. Programozni se tudok, mégis tudom, mi az ami rosszul van megcsinálva a TF progiban...
 
Kiemelkedően jók??
Iszonyúan csapnivaló mind egytől egyig!!!
Aki ezeknél jobbat nem tud felmutatni az valószínűleg azért kritizál, mert szorult még belé cseppnyi jóérzés, hogy ilyen átírt vackokat nem küld be, ugyanis - ahogyan te is megjegyezted - a felhívás emígyen hangzott:
"Ötletes, a Túlélők Földje világában értelmezhető vicceket keresünk! "
Felhívnám becses figyelmedet az első szóra...
 
No. Sokaknak nagy a szaja itt, es elismerem nincsenek kiemelkedoen jo poenok (beleertve azt amit en kuldtem), de ugyanakor aki ennel jobbat nem tud felmutatni az nem ertem milyen alapon kritizal.
Akinek itt a vicce az legalabb megprobalta.

"Ötletes, a Túlélők Földje világában értelmezhető vicceket keresünk! " Ebben en nem latom azt sem, hogy ne lehetne atirt viccet leadni. Mindenkire ra van bizva, hogy lepontozza azt ami nem tetszik neki, de sztem nem kene beszolni mindenkinek aki reszt mereszelt venni egy jatekban.
 
Na azért az se semmi...ha szerepel a szövegben/címben az, hogy "álom" v. "álmodni", akkor tuti nyerő vagy .
 
gratula annak aki megeroltette a fantaziajat, sajnalom azokat akik egy sipkaert lealacsonyodtak atiratra. Ha a bardverseny is igy menne, mar reg lehuzhattak volna az egeszet
 
azert a legroszabb a "3 fele nemzet katonai elmennek zsirafert es a vegen elefantot hoznak az orozsok megverve" atirat. Hosszu, de a legfeltunobb atirat
 
Romhanyi eltrollzitott verset mindenkepp kizarnam!
 
mintha csak biri segitett volna ult irni, igaz?
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.