Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Hány darabos asztali Puzzle a kedvenced? (33)
Melyik képből legyen puzzle... (45)
Hány darabos internetes puzzle a legjobb? (34)
Hatalom Kártyái Puzzle (97)
Elindult ingyenes, internetes puzzle játékunk! (21)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
mindegy vegulis. mi az eselytelenek nyugalmaval palyaztunk.
 
Király, a végén csak 2 terv marad benn
 
Naneee. Mi megkérdeztük talin Miklóst hogy kell akkor aláírás vagy nem. Ő azt mondta nem kell. Pedig lettünk hozzá páran!
 
es a kt vezeto nem tud tollal irni
 
a mi palyazatunk pl azert nem volt negy alairas mert nincs negy jatekos a ktban.
 
Eredményhirdetés nagy valószínűséggel holnap. Ha valami miatt mégsem, akkor hétfőn.
 
Végigböngésztem a pályázatokat, még két különböző kézen kell keresztülmenniük, és meglesz az eredmény.
Örömmel tapasztaltam, hogy sokaknak megmozgatta a fantáziáját a pályázat maga, és születtek érdekes ötletek.
Sajnos volt köztük jópár kevésbé jól sikerült is, olyan például, aminek funkcióját, illetve hogy mi abban a jó, kétszeri elolvasás után sem sikerült teljesen megérteni.
Több KT nem vette elég komolyan az egészet, és pl. a KT-vezető és a kellő számú tag aláírása lemaradt a pályázatukról. Ezeket sajnos így nem tudjuk figyelembe venni.
Az eredmény hamarosan meglesz, majd itt a honlapon értesülhettek róla.
 
A Sheranos részem tiltakozik a természet ilyen mértékű pusztítása ellen, a Raias tudatom meg az ellen, hogy a bűnszervezetek befészkelték magukat a városba. A Tharros harmadom meg nem tart ott, hogy tudjon róla .
 
Na várj, nem arról van szó. A káoszlordok adtak be asszem olyat, hogy akivel találkoznak, annak randomban megváltozik a kinézete (if memory serves). Nem az inkvizíciós dologról volt szó.
De ha arról is lenne szó...már miért ne vallathatna egy 20. szintű valaki egy 50. szintűt? Álmában mindenki sebezhető, ha akkor lekötözik, akkor ugyanúgy képtelen a védekezésre, nemde? Továbbá: akasztani lehet nálad magasabb szintűt, de inkvizítorkodni vele nem (jó, persze, az csak illúzió)?
Mondom mindezt úgy, hogy egyik KT-ban sincs karakterem, ergo nem hazabeszélek, pusztán véleményt nyilvánítok (azt meg a jelenlegi alkotmány megengedi).
 
Mikor lesz meg az eredménye az épülettervezői pályázatoknak?
 
Szia!

Mar ne haragudj, de ha realisan nezzuk, szamomra elfogadhatatlan es rendkivul nevetsegesen hangzott
volna ez az inkvizicios kepesseg.
Talalkozik egy 50+ szintu kalandozo egy 20 szint kornyekivel, az meg fogja es erre az inkvizicios pallora huzza, vallatja, stb
Ha ez valosul meg, szamomra ez egy forduloban olvasva
rendkivul nevetseges es kozrohej targya lett volna, raadasul nem is lehetett volna vedekezni ellene gyakorlatilag...
 
Szia!

Nemhogy megkoszonned azoknak a KT-knak, vagy kalandozoknak, akik ingyen es bermentve, gyakorlatilag
5 sor sajat szovegert felepitettek neked es masoknak a
biztosrevi kalandozovarost, epuletenkent 9000/12000
TVP-t epitve egy epuletbe, vagy kifizetve annak egy reszet
vagy egeszet
Gondolkozni kellene elobb, nem hujesegeket irkalni (
 
A velemenyed szubjektiv, mint ahogy az ertelkeles is az volt - neked ez tetszik, nekem meg nem izlik a csokifagyi.
A KT epuletrol meg annyit, hogyha a Te barmely KTd fogja magat es osszeszed 12K TVPt, neki is lesz egy ilyenje, mint ahogy barmelyik KTnak.
Hogy nincs ra eleg tag, eleg penz, eleg ido?
Jaaaaaaaa........
Hat nem hiszem, hogy sajat tehetetlensegem miatt mast kellene okolnom....
 
Minden KT csak EGY épületötletet adhat le.


Megjegyzem ez a pályázat teljesen független a korábbi KT épületektől, csupán egy lehetőségként kellene tekinteni, hogy beleszólhattok ti is a játékba. Tényleg a legjobb, legkiugróbb nyer - elbírálása, mint a tavalyi KT képesség terveké is, teljesen szubjektív módon, de pártatlanul fog történni. Kétségbe lehet vonni a szavam, meg ilyen-olyan dolgokat mindemögé képzelni, de ez tényleg így történik.
Így volt ez fél éve is. A Káosz Lordjainak képessége is az előzetes rostán átkerültek közé került, de az volt vele a fő baj, hogy ez egy másoknak "károkat" okozó KT képesség. Ezért nem ezt választottuk végül.
 
Hello!

Csak egy kérdes: Ugye, semmi se tiltja hogy egy KT tobb pályázatot is leadjon?
"Az idei TF találkozón minden Közös Tudat benyújthat egy tervet arról, hogy ő milyen új épületet helyezne el a játékban."
Itt az "egy" nem azt jelenti, hogy csak egyetlen egy, hanem hogy nem tul sok.

Udv:
Karcsi
 
hmm hat a zan sokaig igy gondolkodott.

mara kiurult a Rend es csak par fanatikus maradt, pontosan azert, mert alapveto kt kepesseg hianyoznak. igy azt kell mondanom, hogy maga a jatek se tamogatja azt, hogy szerepjatekos kepessegeid legyenek, vagy el kell fogadnod, hogy a karaktered az ujabb fejleszteseknel eletkeptelen.
 
Kövezz meg, de szerintem nem a ti (te) ötletetek volt a legszerepjátékosabb és a leghiánypótlóbb. Nekem speciel a Káoszlordok képessége jobban tetszett, az szó szerint színt vitt volna a játékba. A Maffia meg kapott egy egyszerűen leprogramozható dolgot. Mind2 abszolut 0 pontos (max. 1), csak az egyiknek bonyolultabb lett volna a kódja.
Szóval én nem azért ugatok, mert utálom a maffiát vagy "dögöljön meg a szomszéd tehene is", hanem a fenti ok miatt. Egyébként a Maffia bank került nektek képességbe? Nem ugye? Jó, normál bank, csak a leírása más, de akkor is...
Szóval ha nem is kizárni kéne azokat a KT-kat, akiknek már van épülete, de én csak akkor venném elő az ő ötletüket, ha a többiekét elvetették. Szerintem úgy volna igazságos...
 
Nos, amennyiben egy versenbyen, amiben mindenki nevezhet es meg penzbe se kerul, hibaztatod a gyoztest, akkor nem tudok mit mondani...
Tudod mit?
Adjatok be annyi kepesseget amennyit csak akartok, es aztan az Illegalis elony szepen szertefoszlik...
Nevetseges hozzaaallas - a sajat otlettelenseged miatti felhaborodasbol ovodaskorban kinohetne az ember...
Meg ha nem is tudom, akar csak 1 pontos kepessegrol is lenne szo...
Es az, hogy ezaltal uj kepesseghez jutsz - mostmar, mivel van 13+ kepesseg ez az erv hulla gyenge...
Ezek a kepessegek pont azok amilyeneknek a Beho anno megalmodta oket - nem tapolasra valok, mint amilyenek lettek beloluk, hanem aranyos, erdekes kepessegek amik helyenkent meg mokasak is.
Es nem azert, hogy igy pontot sporolj, hogy kesobb atomraketa kepesseget epits...
De nem baj - az ember mar csak ember marad, es lassan belefaradok en is abba, hogy nyilvanvalo dolgokat magyarazzak mindenkinek, vagy olyat, amirol alig tud vmit de azert szajkozza azt, amit 5od kezbol hallott ( felreertes ne essek ez nem rad vonatkozik, szemelyeskedes nelkul irtam le eme utolso sort ).
 
Szerintem is. Ha már egy KT rááldoz x ezer TVP-t akkor kaphatna igazán egy saját épületet. Nem feltétlen táposat csak egy olyat ami az övé és ne kelljen rá külön képességet költeni!
 
Én a kizárásukkal nem értenék egyet, de. Azzal szerintem sokkal nagyobb a probléma, hogy nem lehet olyan KT-épületeket csinálni, mint anno (KT képesség áldozása nélkül). Úgy általában zavarni szokott, amikor valamit azért vesznek vissza, mert túl erős, de azok, akik kihasználták, megterthatják az előnyöket. Nem tartom korrekt dolognak ezeket úgy általában.
Szerintem az egy KT-épületnek járnia kellene, ha a KT felhúzza. De sajnos nem én döntök ((
 
Milyen többiek? Pl. az Álomörzők, akik KT tárgyként kaptak épületet? Vagy a Maffia, aki ilyen-olyan módszerekkel eleve több képességgel rendelkezik, mint a max. limit?
De tőlem adhat be mindenki ötletet, ha TÉNYLEG hiánypótló, akkor tőlem bárki nyerhet. Csak szerintem nem lenne jó, ha olyan KT nyerne, akinek már így is van épülete (és esetleg nem is hiánypótló, csak könnyű leprogramozni, ugye).
 
Hoi!

Pl a kobuderákat miért?
Azért, mert vannak kolostorok, amikben MINDENKI tanulhat HM-et?
A többiek is felhasználtak egy képességet erre!
És több ezer TVPért építették az épületeket!

Ha mindenkinek jó, akkor igen is lehessen akár az Álomőrzőknek, akár a Zannak másik épülete...

Ab.
 
Akkor reménykedjünk, hogy sok terv megtetszik a zsűrinek és kerül be a játékba .
 
Na ja, van benne valami... A Humán Páholynak, ha jól számolom 4 (de lehet, hogy 5) éve van felhúzva a KT-épülete. Mikor kértük a játékbavételét, közölték, hogy OK. Csak áldozzunk rá egy képességet. Mellesleg az épület hatása MINDENKINEK csak jó lett volna. Talán most sikerül...

Sir John Kite
 
Csak jól megfogalmazott enc kérdése... )
 
Figyelmetekbe ajánlanám ezt a mondatot:
Természetesen az épületben lehet valamilyen, a Közös Tudatra utaló dolog (sőt, el is várjuk, hogy legyen ilyen), a lényeg annyi, hogy ne csak a KT tagjai élvezhessék az előnyeit.
Talán nem hangsúlyoztam ki eléggé, de azért fontos, hogy az épületnek legyen köze a KT-hoz!
 
Eeek, rossz ötlet...mivel nemcsak jellem és vallási KT-k vannak...ezzel gyakorlatilag kizárnád a faji és általános KT-kat. Adja csak be szépen mindenki a maga kis ötletét, a Beho választ, mi meg majd max. anyázunk .
 
És mi lenne ha külön jó, gonosz és semleges oldalról is elfogadnának egy épületet?
 
ez király
 
Nekünk még nincs Remélem most lesz...

Radul, KL
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.