Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Hány darabos asztali Puzzle a kedvenced? (33)
Melyik képből legyen puzzle... (45)
Hány darabos internetes puzzle a legjobb? (34)
Hatalom Kártyái Puzzle (97)
Elindult ingyenes, internetes puzzle játékunk! (21)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
Egy a lényeg: szarul esik, ha kategórián belül varázslattal lelőnek, mint a bolhakutyát. És ez jelenleg megtörténhet.
 
Akkor a te karaktered a kategória legalja? Illetve a tied és azé, akivel a svájci rendszer miatt az utolsó fordulóban még összekerülsz? Ezek szerint az ebben a kategóriában induló karakterek (ami valaki szerint a teljes játékosállomány fele) mind erősebb nálad? Ez bármikor előfordulhat, bárhol is a kategóriahatár.

Egyébként a svájci rendszeres módszerben teljesen mindegy, hogy az elején kerülsz össze durva ellenfelekkel, vagy a végén, az eredményben ilyenkor nincs különbség, nem?
 
te meg gondolkozol is vagy csak írsz? ha van egy ennyire széthúzott kategória mint a 7-es akkor jó ha 1 kalandozóval csatázok aki annyira hasonló hozzám erősségben, hogy kihívás a vele való csata, a többi meg érdektelen és értelmetlen. ha értelmesen húzzák meg a határokat akkor a csaták nagyrésze fair és érdekes lesz.
 
Igen, az is marha jó, hogy az első 3-4 körben összesorsolnak valami übertáp karival, utána harcolhatok azokkal is, akik velem 1 szinten vannak. Húdejó ötlet, hogy ez nem jutott eszembe...
 
Olvasol is, vagy csak írsz? Azt írtam, azokkal való harcot tekintsd kihívásnak, akiknek nincsenek erős karaktereik, csupán az imént említett okok miatt kerültek ugyanabba a kategóriába.
Egyébként nem gondoljátok, hogy bárhol húzzák meg a kategóriahatárt, ugyanez lesz, ugyanúgy lesznek erős és legyőzhetetlen karakterek, valamint gyenge és esélytelenek is?
 
nem értem hogy mi abban a kihívás, hogy elveretem magam olyanokkal akik 2-3 támadással többet nyomnak le jobbkézzel és 100-zal többet ütnek ütésenként, minden túlzás nélkül. de attól még ha szerinted ez kihívás, ne akard ránkerőltetni
 
Ez nem kóser, azt mondod, esélyed sincs semmire, de ha a karakterek fele ott indul a hetesben, veled együtt, akkor vannak ott olyanok is, akik kb. olyanok mint te. Márpedig, ha nem akarsz első lenni, tekintsd kihívásnak, hogy megvívsz azokkal, s legyőzve őket, minél jobb helyet érsz el.
Értem én, hogy miről beszéltek, csak én úgy látom, az a fő gondotok, hogy esélyetek sincs első helyen végezni. De épp ezt mondtátok az előző hozzászólásokban, hogy nem is azért indultok. Most akkor mégis kinek van igaza?
Az én karakteremnek ez lesz az első olimpiája, tehát igazából csak látatlanban mondtam el a véleményemet, majd ha odajutunk, hogy én is a hetesben indulok, talán átérzem jobban a problémáitokat. Bocsi, hogy ennek ellenére beleszóltam.
 
Addcsakideapálcádatderögtön! )) Komolyra fordítva: nem nyerni akarok én se, csak rossz érzés, hogy esetleg ugyanabban a kategóriában indulok, mint az, aki egy fordulóban szerez annyi TP-t, mint amennyit én eddig _összesen_ szereztem (na jó, annak egy piszok tápos fordinak kell lennie, de érted...). A gondok a besorolással vannak.
 
hát előszöris a nevezés miatt indulna az ember jobb esetben, másoccoris nem tudom mitől dicsőség az, ha olyan mezőnybe kerülsz ahol az indulók közti eltérések akkorák, hogy nagyjából sincs esélyed semmire azon kívül hogy szétlapítanak. Biztos vagyok benne hogy a 46. szintű kalandozóm rosszabban fog teljesíteni mint a 15. szintűm. Utóbbi még akár nyerhet is ha nagy mákja van D
 
Nem igaz hogy nem érted miről van szó....
Elolvastad egyáltalán a tiédet megelőző hozzászólásokat? Nem azzal van baj hogy nem nyer az ember. Lassan már nem dicsőség a 7. kategóriában indulni, mert ott van az Olimpiára nevezett karakterek fele!
 
Szerintem nagyobb dicsőség a hetesben indulni, mint a hatosban! Nem is értem, miért zavar benneteket, ha feljebb indul a karakteretek. Nyerni persze nem nyerhet mindenki, de más helyezés ezek szerint már nem is számít?
 
termeszetesen en is eltuloztam a dolgot ;)
amugy a 7 kategoria tokeletesen eleg lenne a kalandozoknak, csak nem ugy kene szetosztani az embereket, hogy az elsoben indulnak 20-30an a hatodikban, hetedikben pedig 150en. egy frissen indult kiskarinak kb 10% eselye van a dobogora. azert eleg erdekes.
az olimpiaval kapcsolatban a masik nevetseges dolog, hogy isteni kuldetes miatt kotelezo egy magasabb kategoriaban gyozedelmeskedni. ha 10 kategoria lenne, es minden gyozelmet elfogadna az isten, akkor evente 60 karakter tudna megcsinalni a kuldit. namost tudjuk hogy rengeteg aktiv kari van, hisz multkor az 5000 karakterszam kevesnek bizonyult... tessek akkor szamolgatni
 
Csakomako

Ossze lehet hozni a 2-ot.
Olimpia indulas parancs kiadasakkor olimpiara oltozol es kor vegen ugy taborozol, ahogy tesztcsatazni akarsz.
Legalabb is tavaly ugy tunt, hogy olimpiai nevezo fordulo taborozasa volt a karin tesztcsatan.
 
szerintem meg inkább tesztcsatára öltözök, annak van haszna és értelme, az olimpiai dulakodás úgyis kabaré, főleg az én korosztályomnak (45-50 szintűek)...
 
Nyilván. Mint azt Te is tudod, két 500. fordulós karakter közt nagy lehet a különbség, akár akkora is, hogy a egyiket még egy 400. fordulós is el tudja verni.

Az is igaz viszont, hogy a 7. kategóriában egy 40. szintűnek tényleg nincs sok esélye, amikor 52-55 szintűek is indulnak.
Talán ha lenne 15-20 kategória. De akkor meg minden 3. induló nyerne...

Természetesen, amit előbb mondtam az némileg túlzás volt, de a lényege érthető. Tehát nem a legerősebb fegyverrel a kézben indulni, persze nem biztos, hogy pontossan sikerül belőni a kategória határt.
Mondjuk az is igaz, hogy magasabb kategóriában győzni nagyobb dicsőség...
 
es abban mi a jo, hogy fejlesztem a karaktert, majd olimpian kezembe veszem a legszarabb fegyverem azzal a felkialtassal, hogy majd en megmutatom milyen eros vagyok.
meg jo hogy a valosagban maskepp mennek a dolgok. fura lenne ha mondjuk egy sprinter olimpia elott eltorne a labat, azzal az indokkal, hogy majd igy lesz eselye a dobogora...
az olimpian mindenkinek maxon kene indulnia, csak akkor tenyleg ott kotnenk ki hogy osszenepi verekedes lenne az egesz es semmi mas...
 
Ha vki nagyon fél a 7-estől, vegyen egy kőkést a kezébe, meg ne lőjön (durva) varázslatot, és lejebb fog indulni.
 
Na és akkor én mit szóljak? 36os szúróval fürgülve Végítélettel (ha Birka üt vámpírölőt, akkor vámpírölővel ) lazán ott kötök ki. De még fürgülés nélkül is. Namost van kb. 100as védelmem, leszek vagy 29.-30. szintű. Hát asszem inkább hátulról olvasva a helyezéseket leszek dobogós )
Szóval valami kéne ide...egyébként Zka: ha soxor lefuttatják a próbaolimpiát az miért jó? Jó az, ha 1x lefut, az már elég izgalmas néha azért a random sorolhat erősebb/gyengébb kategóriába, mer' az úgy jó.

Gabrielle
 
Bakker, akkor ez azt jelenti, hogy ha fürgülök 28-as fegyverszakival, akkor lehet hogy a hetesben indulok?! Na ne...akkor inkább nem is nevezek, mert felesleges!

Aarkh (#2031)
 
de felőlem azt is csinálhatják hogy addig hekkelik a kategóriaőröket amíg kb egyforma nem lesz a kategóriák létszáma, aztán mehet az éles futtatás )
 
egyszeri futtatással szerintem túl nagy lenne a szórás a valós erősorrendhez viszonyítva, de lényegileg egyetértek!
 
meg a mult olimpia utan csinaltam egy besorolast, hogy szerintem kb milyen aranyban kene a karaktereket az egyes kategoriakban elosztani. 2 tablazat van az oldalon, az elso azt mutatja hogy volt az uccso olimpian, a masik pedig, hogy szerintem hogy lett volna idealis.
a besorolas itt talalhato.

szerintem ugy kene csinalni, hogy eloszor lefuttatni egy proba olimpiat, 1 nagy kategoriaval, majd az igy kapott eredmenyeket aranyosan szetvagdosni es meg is van az uj beosztas. nah az igy kapott kategoriakra le lehet futtatni a rendes olimpiat. igy sajnos kimarad a besorolasnal a kategoria oros csata, de szerintem sokkal elvezetesebb lenne mindenki szamara az olimpia.
 
Szerintem is kene valamit csinalni a besorolassal. Egyszeruen hulyeseg, hogy vki akinek jo cuccai vannak (nem fullextras cuccokra gondoltam, hanem az atlagosnal kicsivel jobb cuccokra) az 7.ben indul. 36os fegyverszakival mar qrva7szentseg, hogy 7es kategoriaba indul. Ott ahol 60+os fegyverszakertelmek ropkodnek, es ha birka allitasa egy kicsit tulzo is volt, annak ellenere igazat kell neki adnom. Kb 50-50% a 7.ben es minden masban indulo karik aranya.

Giv ba'csi
 
ezt ElShaartad
 
Bocsika!

Tenyleg elneztem.
En` Laosz az illeto es nem el Shaar

Biri
 
Es a tudati uton torteno atadas?
Az is A paranccsal tortenik, es ilyen szempontok szerint akkor sincs szemelyes kontakt.
Remelem nem kezdunk szerepjatekot belevinni a parancsba
 
El Shaar?
Kiaz? ))
Nemhinnem, h beleszolhatna...
Asszem nem indulok csak telen, ha kibirtam majdnem 10 evet, akkor most kibirok meg fel evet az olimpiai indulassal
 
en feltamadni vagy halalkapuzni szoktam mellesleg tudatilag siman meg lehet talalni ;)
 
jó, mert a gatyák, karkötők azért nem ugyanaz a tárgykategória mint a szárnyashernyó
mondjuk fegyvereken, ékszereken kívül nem látom értelmét a korlátozásnak, de ti tudjátok
és akkor amúgy mindenki bugolt aki ezidőben eladott cuccokat? akkor is ha HUval? ))))))
 
Épp ezt mondom én is, hogy nem tér el.
Hiba volt, hogy eddig eltért.
Semmilyen tárgyat nem lehet a boltban eladni a jelentkezés után, ugyanúgy, mint az aukción sem.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.