Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Annihiláció
Küldd el képeslapként!
Az annihiláció elmondása után a galetki előtt álló torzszülött testéből csupán egy fájdalomtól vonagló, egyszerre ordító és sipítozó görcs marad, mely molekulánként elhalványodik, és meglepően gyorsan átsüllyed a teljes nemlétbe.
Nézz szét a galériában!
Ősök Városa - UL tápláló
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj

A lista folytatása...
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (6)
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (55)
ŐV help (521)
56. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.06.18. PROGRAMJA (21)
Támasszuk fel a közösséget! (241)
Szövetségi felvétel (36)

További témák...

2024-04-25 07:06:51 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
de a jatek total halott, kb 4 jatekos van a 20.on....

egeszen pontosan 6 galetki van a 20. szinten de ez eddig a legjobb szint szerintem, voltak bukott csataim is, meg erdekel mi lesz a felszini kalandokkal
 
Szerintem nem a 20. szint a mérvadó és úgy tudom a többi szinten (pl.:én az ötödiken) is vannak még, és a legtöbb játékosnak nem az a célja, hogy végigrohanjon, annak semmi értelme. Nekem is minden szint újdonság és ha valaki nem használ hypert annak még nagyobb élmény és én is negyedik szinten használtam utoljára, azóta nem és teljesen más játékkép alakult ki bennem. (azaz jobb mint reméltem.) Szóval a játék nem lehet annyira totálhalott, vagy ha mégis akkor is lesznek visszatérők. Méghozzá sokan.
 
heti 5x is lehet lepni akar ha van ra idod hogy ULt irj

de a jatek total halott, kb 4 jatekos van a 20.on....
 
Nem sietek vele. Ki akarom élvezni minden pillanatát.
A segítségeket meg köszönettel lehet hogy igénybe veszem majd, mert már itt a lárva szinten is gondjaim akadnak majd a felnőtté válással. Nem hiszem hogy sok aktív kari lenne itt lent! Talán Sáska Sebestyén lesz a mentsváram!
Bár még eléggé bénázok a fordulóimba!
 
Nagyon helyes! A heti egy lépést ha betartod akkor 400 fordulóból talán megleszel :-D .. és akkor nagyon alapos voltál. Amúgy ha kell társ mert nem találsz szólj és aktiválom a kisebb szinteken lévő karijaimat a közös kalandokhoz és a segítséghez.
 
Mindenesetre én elindultam hogy végig csináljam a húsz szintet!
Most éppen az elsőn döcögök :-D
 
Persze, hogy jo a hir, legalabb valami tortenik.
 
Értem. Én más szemszögből láttam a játékot de ha igy érzitek én biztos nem mondok ellent nektek. Ha meg nem igy van akkor cáfolná valaki más is gondolom, szóval lehet a leírtak miatt ment el sok játékos. De remélem a változások és az új dolgok nyomán visszatérnek. Én nem látom monotonnak a játékot amúgy. Vagy pont az tetszik benne(?). Amúgy én magát a hírt jónak vélem csak azt remélem nem lesz vége teljesen a játéknak mikor megölitek az ellenségességességet.
 
Ha csak azok hagytak volna abba, akik azert tettek, mert draga volt, akkor szinte alig csokkan volna a jatekos allomany.
Fo ok inkabb a monotonitas es a mezony kozti oltari nagy kulonbsegek. Miklos mar evek ota csak 20-30 embernek fejlesztette a jatekot, csak akkor meg ott volt tobb szaz karakter, aki esetleg majd evek mulva eljut oda, ahol az akkori elboly jart. Ha normal fejlesztes lett volna, akkor most ok mar a 30. szin korul jarnanak, es alattuk lenne vagy 10 szint ahol senki sem lenne. A masik lehetoseg meg a lassitas volt, ennek lattuk, hogy mi lett az eredmenye.

Amugy szerintem a jatek jo, ha tenyleg olcso lesz, es sokat lehet lepni + lassitasok kikerulnek belole, ES osszeszedsz par ismerost, hogy legyen vagy 6-8 karakter aki egyutt tud haladni, akkor erdemes belekezdeni ezentul is. Ha ez utobbi tenyezo nem jon ossze, akkor a tobbi sajnos szerintem semmit sem er...
 
Nem tudom kit vágott földhöz annak idején havi 4 lépés 280 Ft-tal. Most se sokkal drágább 28 lépés 3600 Ft-ért kb. Egyáltalán nem a pénz volt itt a gond.
 
Ez tény. De remélem rájönnek, hogy a képlet egyszerű: legyen olcsóbb! Gondoljatok bele, egy hónapban 4 X 320 (280), az egy évben több mint 12.000 ft. Ami nem is lenne baj HA nem volnának olcsóbb és egyben jobb játékok. Vegyük a WoW-ot (3 év után abbahagytam azt is.), azt mindenki ismeri. Mennyi óra kötetlen szórakozást ad egy hónap alatt? Mint egy évben összesen az ÖV. 1999-ben még megállta a helyét egészen 2003-ig, de utána nem, hogy reális árat kaptak volna a fordulók hanem emelkedtek az árak. Ha levinnék 100 ft / fordulóárra a játékot visszaszivárogna mindenki lassan. Nem a játékkal van a hiba sztem hanem CSAK az amennyiért játszhatsz vele. Jobb volt a Beho'-nak, hogy töb pénzt kért érte mint amit ért? Szerintem nem, mert mostanra elpártolt minden játékos. Értem én, hogy pénzből élünk de azért ha 2005 óta csak 100 ft lett volna egy forduló, a mai napig játszana vele ugyanaz az 1000+ ember aki megkezdte az első két évben. Ja, hogy akkor meg nem éri meg fejleszteni? Hát verseny van és aki a kicsit nem becsüli... Szóval a Miklósék mindig kitalálnak valami jót de a pénzmotiváció megöli minden kezdeményezésüket. Sajnos. Lásd: AMOS rpg. Befizettem 6000 ft-ot és már egy éve abból játszok. Napi 3 fordulót. Miért nem lehet ezt a példát követni?
 
Muszáj valamit csinálniuk, mert nincsenek új játékosok, és a régiek is szépen kikopnak. Alig maradtunk, már nem éri meg fejleszteni egy kis csapat kedvéért.
 
Fly: Tom' de akkor is. Úgyérzem egy ilyen stílusú és kidolgozottságú játékból sokkal többet is ki lehet hozni mint egy Végzetúr. Ami nem rossz játék de teljesen más. Valamint más is mást várt. Most már csak azért is játszom az ÖV-vel újra és ha már kell csak azért is leverem a fejét az Ellenségnek de nagyon szomorú leszek ha akkor véget ér a játék és a története.
 
A folytatást Végzetúrnak hívják .
 
Elvileg lesz még játék, de azért gratula az élbolynak!
 
Hm. Maximális 20. szint? Ellenség? Ennyi lett volna a játék? Vagy lesz felszínen való kalandozási lehetőség? Elég szomorú lennék ha az ellenség legyőzésével véget érne a játék. Szerintem szuperjó a játék és kár belenyúlni gyorsabb fejlődésekkel stb. Én csak az ára miatt nem játszottam vele.. 10 év munkája ne azzal legyen lezárva hogy egyszerűsítjük, annak nincs értelme.
 
Ámbár én nem vagyok tökéletesen otthon az ŐV világában, azért nagyon kíváncsi vagyok, ki is mi is ez az Ellenség... vagy esetleg csupán a legfőbb szinten lezajló konspirációk mellékterméke, netán a galetkik kollektív paranoiájából táplálkozó asztrális bestia, vagy egy ősi istenség... vannak elképzeléseim

Szinte kár, hogy a végkifejlet lezárja ezt a találgatást...
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.