Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Víziósólyom
Küldd el képeslapként!
"Az illúziók működési elve egyszerű: Ha elhiszed, hogy megsebeztek, akkor meg is fognak sebezni." - Rodin La Rousse, illuzionista
Nézz szét a galériában!
Ősök Városa - UL tápláló
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj

A lista folytatása...
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (6)
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (55)
ŐV help (521)
56. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.06.18. PROGRAMJA (21)
Támasszuk fel a közösséget! (241)
Szövetségi felvétel (36)

További témák...

2024-04-19 08:12:28 Az UL-ek letöltésre kerültek.

2024-04-19 08:13:33 A TF fordulók kiküldése megkezdődött!
2024-04-19 08:13:41 A TF fordulók kiküldése befejeződött!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Nézet:
TK 80 hoz keresek társakat. 8. szint mutáns. ruh nestah tel 06702180326
 
Helló!

Próbáljunk életet lehelni a témába.
Csagataj 4, Csagdardzsav 3 savas üvegcsénél tart.
Készülünk a TK-ra. Társainkat keressük.



Csagataj
 
Úgy látom teljesen halott ez a topic, de hátha valaki mégis idenéz.
Na szóval: Szeretnék csatlakozni TK 80-hoz Crywol(#5484) 7.szint/ütős, mutáns.
 
Hi all!

Szeretnék csatlakozni Tk 80-hoz. Zorthen Nezoferis(#5036) 5.szint, ütős karakter.

Köszi!
 
tk 80-hoz csatlakoznek az 5-dik szinten

brumay@monornet.hu
 
Hi!

Megegyszer megfekudt a kiralyno.

Remeljuk jovoheten harmadszorra is kifekszik!
 
Dee!
Agyonvernek. Talicskas. ;)
 
Köszönöm!
Remélem összejön és nem vernek nagyon péppé!
 
Hello nem ide tartozik de itt mindig vannak
Leirná nekem privátba valaki a legendás lények sorrendjét? (az kéne igazán ami hyperben nincsen benne, pl Haláloriás, Jég Avatár) valamint hogy mit lehet tudni rolluk eddig....

Egy két csatát is megnéznék....de a Hercegekete nehéz elérni..

Üdv Alderon (sarukin@freemail.hu)
 
tk 80-hoz csatlakoznek, igaz csak a 4-dik szinten vagyok; de mas nem ballasztnak jo leszek

heckl_i@freemail.hu
 
ja, az kellett legalabbis a regi xeno mizeriahoz es lehet, hogy azota is kell.

http://www.bekeidok.hu/hyper/start.htm

73) Felderítés. A Hegy negyedik szintjétől szabadon elsajátítható a felderítés szakértelem.
 
÷)
Ismét Osu!
Szóval a cimborám fordulójában vadászat során kap xenópetét.Én akármennyire is vadászom, nem kapok petét sehonnan.
Xenoval még nem találkoztam.
A tudósok egyik küldetése, hogy vinnem kell két petét.
De nem tudok vinni mert nincsen. Valaki említé, hogy talán felderítés szakértelem szüksédes hozzá.Igaz ez?
Ha igen mi a száma?Csak azért, hogy megtanulhassam.
Köszi!
 
Az utos kicsit gyengecske lett a tobbihez kepest, miert is van ez!?
 
A KIRÁLYNŐ KARKÖTŐJE (496. TÁRGY)
Becses emlék lesz ez a xenóinvázióból, annyi már most bizonyos! A szinte elpusztíthatatlan anyagból készült, ébenfekete karkötő, amit a királynő fészkében találtatok, hihetetlen hatalommal ruházza fel viselőjét. Méreted 30-cal, támadásod 20%-kal, savimmunitásod 5-tel nő meg. Ezenfelül kapsz +8 védettséget, +5 vezetőkészséget, és +5 regenerációt is!
Fontos: a tárgyat csak akkor tudod KFelni anélkül, hogy elpusztítana, ha már alapos ismeretekre tettél szert a xenókkal kapcsolatban. Azaz, a xenó kalandsorozatban eljutottál addig a pontig, hogy megkaptad a többszemélyes kalandot (teljesíteni nem kell a KFeléshez).

XENÓBŐR KARKÖTŐ (497. TÁRGY)
A legyőzött xenókirálynő fészkéből származó relikvia, amelyet valószínűleg életed végéig büszkén fogsz hordani! Max. VP-d 50-nel, varázslat szintjeid 2-vel, savimmunitásod 5-tel nő meg. Ezenfelül kapsz +4 áttörést, +3 vezetőkészséget és +3 Intelligenciát is!
Fontos: a tárgyat csak akkor tudod KFelni anélkül, hogy elpusztítana, ha már alapos ismeretekre tettél szert a xenókkal kapcsolatban. Azaz, a xenó kalandsorozatban eljutottál addig a pontig, hogy megkaptad a többszemélyes kalandot (teljesíteni nem kell a KFeléshez).

XENOMORPH CSUKLÓPÁNT (498. TÁRGY)
Ez a karkötőként viselhető tökéletesen fekete, sima felületű, és gyakorlatilag elpusztíthatatlan relikvia egyenesen a xenó királynő fészkéből származik! Minden leheletedet megnöveli 8-cal, ezenfelül ad +20 méretet, és +5 savimmunitást is. Ha mindez nem lenne elég, kapsz még +5 lőfegyver szakértelmet, +5 vezetőkészséget, +5 bűzt és +3 rezisztanciát is!
Fontos: a tárgyat csak akkor tudod KFelni anélkül, hogy elpusztítana, ha már alapos ismeretekre tettél szert a xenókkal kapcsolatban. Azaz, a xenó kalandsorozatban eljutottál addig a pontig, hogy megkaptad a többszemélyes kalandot (teljesíteni nem kell a KFeléshez).

csak ennyit tudnak

kuli
 
Hát....Szegény Ange nem hiszem hogy nagyon élvezte a csatát
No akkor lassan mi is megyünk és nekiesünk...
 
ugy latszik nem bir akarmennyit a forum

*** 9. KÖR *** Lord Khalel ellő egy feltámasztás varázslatot. Ange gyógyul 224 ép-t. Ange magához tér. Varázslatos Mirella a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy azonnali gyógyítás! Standard Graun visszanyer 33 életpontot. Varázslatos Mirella előhív egy esszenciaelnyelés varázslatot. Összegyűjtve mágikus energiáit, Ange elvarázsol egy villámsújtást. A xenomorph királynő sebződik 70 ép-t. Varázshatalmad segítségével elmondasz egy tűzvihart. Rezisztálod a varázslatot. A xenomorph királynő 198 ép-t sebződik. Angét védi rezisztanciája. Standard Graunt védi rezisztanciája. Firg rezisztálja. Lord Khalelt védi rezisztanciája. Varázslatos Mirella rezisztálja. (-17 vp.) A xenomorph királynő 40 sebzést kap a lávafolyamtól. Standard Graun ellenáll a varázslatnak. Firget védi rezisztanciája. Lord Khalelt védi rezisztanciája. Varázslatos Mirella rezisztálja. Angét védi rezisztanciája. Nem hat rád. A xenomorph királynő és Firg egymással harcolnak. Firg megtántorodik. Firg lebénult. Standard Graun a xenomorph királynőt támadja. A xenomorph királynő csontjai olvadoznak. A xenomorph királynő megúszta!
*** 10. KÖR *** Lord Khalel elmormol egy gyógyító szellő varázslatot. Firg gyógyul 84 ép-t. Néhány rövid kézmozdulat után Lord Khalel létrehoz egy esszenciaelnyelés varázslatot. Varázslatos Mirella ellő egy azonnali gyógyítás varázslatot. Firg visszanyer 11 életpontot. Összegyűjtve mágikus energiáit, Ange elvarázsol egy villámsújtást. A xenomorph királynő sebződik 64 ép-t. Mágikus erőd felhasználásával előidézel egy tűzvihart. Rezisztálod a varázslatot. A xenomorph királynő 204 ép-t sebződik. Ange rezisztálja. Standard Graun ellenáll a varázslatnak. Firget védi rezisztanciája. Lord Khalel rezisztálja. Varázslatos Mirella rezisztálja. (-17 vp.) A xenomorph királynő sebződik 52 ép-t a lávafolyamtól. Standard Graun rezisztálja. Lord Khalel rezisztálja. Firget védi rezisztanciája. Varázslatos Mirella ellenáll a varázslatnak. Angét védi rezisztanciája. Nem hat rád. A xenomorph királynő és Firg egymással harcolnak. Firg megtántorodik. A xenomorph királynő Angét támadja. A xenomorph királynő Standard Graunt támadja. Ange ájultan a földre zuhan. Firg maradék erejét is elvesztve elterül. Standard Graun és a xenomorph királynő egymással harcolnak. A xenomorph királynő halálos sebet kapva a földre zuhan.
Sikeresen végrehajtottad az 1-es klánküldetést! [A csatában összesen 1801 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Ange: 621/2295, Standard Graun: 4386/202, Firg: 1159/389, Lord Khalel: 0/0, Varázslatos Mirella: 133/0.] Győzelmet arattál! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+150%). Elegendő lélekenergiát gyűjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Összegyűjtöd a "kincset": 4 xenópete és 29 arany. Standard Graun része a kincsből: a tűz ezüst nyaklánca. Lord Khalel része a zsákmányból: 4 xenópete és 29 arany. Varázslatos Mirella a következőt kapja: 4 xenópete és 29 arany.
Győzelmet arattatok! A kezdeti ünneplés után izgatottan veszitek számba a zsákmányt: a királynő karkötője, xenóbőr karkötő és xenomorph csuklópánt. A kincs a szövetség kincstárába kerül, onnan lehet megvásárolni legenda pontokért. A győzelemért jutalmul 1 legenda pontban részesülsz! Most pedig irány a barlang, nagy ünneplés veszi kezdetét, tekintettel a legendás győzelemre, amelynek hamarosan az egész Hegyben híre megy! (+30% jóllakottság.)

Ez hihetetlen! Legyőztétek a xenó királynőt! Fergeteges ünneplés veszi kezdetét. A szövetségi barlangban tartott vigasságot azonban egy szomorú képű tudós szakítja meg, aki elmondja, hogy a xenó királynő irdatlan regeneráló képességről tett tanúbizonyságot, és hamarosan újra szaporodóképes lesz! Akár nektek, vagy akár egy másik szövetségnek ismét meg kell semmisítenie.
Vajon meddig tart ez? Hogyan fogtok megszabadulni a xenóktól akkor? A tudós azonban megnyugtat - a királynő elpusztításával megszakadt a szaporodás, a xenók fokozatosan visszaszorulnak. A nyílásokat a barlangotokban nyugodtan betömhetitek, a királynő elleni újabb vadászatokat már egy központi járaton keresztül hajthatjátok végre. Hamarosan megtalálják a regeneráció ellenszerét, és akkor a fenyegetés végleg véget ér. Ezt valóban jó hír!
[50 TVP-t használtál fel, maradt még 1119.]

kulimasz es tarsai
 
Szövetsétek már elég érettnek érzi magát arra, hogy legendás fenevadat hívjon ki. Miután elegendően összegyűltök, hosszas utazásba kezdtek, hogy felkutassátok a torzszülött búvóhelyét. Mindenki rettenetesen izgatott, hiszen lehet, hogy xenomorph királynő túl kemény dió lesz a számotokra! Amikor végre megtaláljátok a rejtekhelyét, még egyszer ellenőrzitek, hogy mindenki itt van-e: Ange, Standard Graun, Firg, Lord Khalel, Varázslatos Mirella.
Ellenfeletek egy xenomorph királynő (#429) [aura: 8-as méretű 24-es szintű fog, 22-es kontaktméreg, 30-as méretű 24-es szintű jobb csáp.].

*** 1. KÖR *** Lord Khalel elmond egy őrjöngés varázslatot. Támadásod megnő (+117%). Heves kézmozdulatok közepette Lord Khalel elmormol egy titánok szelét. Végtagjaid megerősödnek (+44 méretükre). Standard Graun elmond egy fürgülés varázslatot. Standard Graun öregedett 1 évet. Standard Graun mágikus ereje felhasználásával előidéz egy féreg érintését. Elmormolsz egy vakító fény varázslatot. A xenomorph királynő megtántorodik. (-2 vp.) Varázslatos Mirella ledönt a torkán egy ezüst folyadékot. Varázslatos Mirella rúnákat rajzol a levegőbe, mire létrejön egy ellenáll.megtörése. Firg előhív egy fürgülés varázslatot. Firg öregedett 1 évet. Heves kézmozdulatok közepette Firg elmormol egy féreg érintését. A xenomorph királynő Ange felé mozog. Ange a xenomorph királynőt rohamozza. A xenomorph királynő és Ange egymással harcolnak. Ange megtántorodik. Ange kontaktmérget kapott. Ange ájultan a földre zuhan.
*** 2. KÖR *** Standard Graun a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy gránitbőr! Standard Graun elmond egy esszenciaelnyelés varázslatot. Magában motyogva, Firg létrehoz egy gránitbőrt. Firg varázshatalma segítségével elmond egy sebezhetetlenséget. Lord Khalel varázshatalma segítségével elmond egy feltámasztást. Gyógyítja Angét (+265 ép). Ange magához tér. Mágikus erőd felhasználásával előidézel egy tűzvihart. Ellenállsz a varázslatnak. A xenomorph királynő 181 sebzést kap. Ange ellenáll a varázslatnak. Standard Graun rezisztálja. Firget védi rezisztanciája. Lord Khalel rezisztálja. Varázslatos Mirellát védi rezisztanciája. (-17 vp.) Magában motyogva, Ange létrehoz egy lávafolyamot. Varázslatos Mirella a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy csontolvadás! A xenomorph királynő elkerülte a varázslatot. A xenomorph királynő 57 ép-t sebződik a lávafolyamtól. Standard Graun ellenáll a varázslatnak. Firget védi rezisztanciája. Lord Khalel ellenáll a varázslatnak. Rezisztálod a varázslatot. Ange rezisztálja. Varázslatos Mirella rezisztálja. A xenomorph királynő Angét támadja. Ange megtántorodik. Ange lebénult. Ange eszméletét vesztve összeesik.
*** 3. KÖR *** Standard Graun ellő egy tárgyvédelem varázslatot. Standard Graun lenyel egy barna italt. Firg rúnákat rajzol a levegőbe, mire létrejön egy tárgyvédelem. Firg megiszik egy zöld varázsitalt. Néhány rövid kézmozdulat után Lord Khalel létrehoz egy feltámasztás varázslatot. Ange visszanyer 269 életpontot. Ange magához tér. Varázslatos Mirella varázshatalma segítségével elmond egy csontolvadást. A xenomorph királynő csontjai olvadoznak. A xenomorph királynő 133 sebzést kap. Elmormolsz egy tűzvihar varázslatot. Ellenállsz a varázslatnak. A xenomorph királynő 182 ép-t sebződik. Ange ellenáll a varázslatnak. Standard Graunt védi rezisztanciája. Firget védi rezisztanciája. Lord Khalel rezisztálja. Varázslatos Mirella rezisztálja. (-17 vp.) A xenomorph királynő 34 sebzést kap a lávafolyamtól. Standard Graun rezisztálja. Firg rezisztálja. Lord Khalel ellenáll a varázslatnak. Varázslatos Mirella ellenáll a varázslatnak. Ellenállsz a varázslatnak. Ange ellenáll a varázslatnak. A xenomorph királynő Angét támadja. Ange megtántorodik. Ange ledermed. Ange eszméletét vesztve összeesik. A xenomorph királynő csontjai olvadoznak. A xenomorph királynő ellenállt a varázslatnak.
*** 4. KÖR *** Standard Graun beszürcsöl valami zöld folyadékot. Standard Graun felhörpint valamilyen sárga italt. Firg lenyel egy barna italt. Firg megiszik egy szürke varázsitalt. Lord Khalel varázshatalma segítségével elmond egy feltámasztást. Ange gyógyul 268 ép-t. Ange magához tér. Elmondasz egy tűzvihar varázslatot. Rezisztálod a varázslatot. A xenomorph királynő sebződik 196 ép-t. Ange ellenáll a varázslatnak. Standard Graun rezisztálja. Firg rezisztálja. Lord Khalel ellenáll a varázslatnak. Varázslatos Mirella rezisztálja. (-17 vp.) Varázslatos Mirella mágikus ereje felhasználásával előidéz egy sötét halált. A xenomorph királynő megúszta! A xenomorph királynő sebződik 57 ép-t a lávafolyamtól. Standard Graunt védi rezisztanciája. Firget védi rezisztanciája. Lord Khalel ellenáll a varázslatnak. Ellenállsz a varázslatnak. Ange rezisztálja. Varázslatos Mirellát védi rezisztanciája. A xenomorph királynő Angét támadja. Ange megtántorodik. Ange paralizálódott. Ange ájultan a földre zuhan. A xenomorph királynő csontjai olvadoznak. A xenomorph királynő megúszta!
*** 5. KÖR *** Standard Graun varázshatalma segítségével elmond egy életszívást. A xenomorph királynő sebződik 11 ép-t. Firg megiszik egy sárga varázsitalt. Lord Khalel mágikus ereje felhasználásával előidéz egy feltámasztást. Ange visszanyer 267 életpontot. Ange magához tér. Magában motyogva, Varázslatos Mirella létrehoz egy sötét halált. A xenomorph királynő megúszta! Mágikus erőd felhasználásával előidézel egy tűzvihart. Nem hat rád. A xenomorph királynő 210 ép-t sebződik. Ange ellenáll a varázslatnak. Standard Graun ellenáll a varázslatnak. Firget védi rezisztanciája. Lord Khalelt védi rezisztanciája. Varázslatos Mirella rezisztálja. (-17 vp.) A xenomorph királynő sebződik 41 ép-t a lávafolyamtól. Standard Graun rezisztálja. Firget védi rezisztanciája. Lord Khalel ellenáll a varázslatnak. Varázslatos Mirellát védi rezisztanciája. Ange ellenáll a varázslatnak. Ellenállsz a varázslatnak. A xenomorph királynő Angét támadja. Ange megtántorodik. Ange ledermed. Ange kontaktmérget kapott. Ange maradék erejét is elvesztve elterül. A xenomorph királynő csontjai olvadoznak. A xenomorph királynő ellenállt a varázslatnak.
*** 6. KÖR *** Standard Graun varázshatalma segítségével elmond egy életszívást. A xenomorph királynő 11 ép-t sebződik. Firg a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy életszívás! A xenomorph királynő sebződik 12 ép-t. Lord Khalel előhív egy feltámasztás varázslatot. Ange visszanyer 261 életpontot. Ange magához tér. Varázslatos Mirella rúnákat rajzol a levegőbe, mire létrejön egy sötét halál. A xenomorph királynő elkerülte a varázslatot. Összegyűjtve a benned rejlő mágikus energiákat, elvarázsolsz egy tűzvihart. Rezisztálod a varázslatot. A xenomorph királynő 223 ép-t sebződik. Ange ellenáll a varázslatnak. Standard Graun rezisztálja. Firg ellenáll a varázslatnak. Lord Khalelt védi rezisztanciája. Varázslatos Mirella ellenáll a varázslatnak. (-17 vp.) A xenomorph királynő sebződik 49 ép-t a lávafolyamtól. Standard Graunt védi rezisztanciája. Firg ellenáll a varázslatnak. Lord Khalelt védi rezisztanciája. Varázslatos Mirella rezisztálja. Angét védi rezisztanciája. Rezisztálod a varázslatot. A xenomorph királynő Angét támadja. Ange megtántorodik. Ange testébe kontaktméreg hatol. Ange eszméletét vesztve összeesik. A xenomorph királynő csontjai olvadoznak. A xenomorph királynő megúszta!
*** 7. KÖR *** Standard Graun elmond egy életszívás varázslatot. A xenomorph királynő 11 ép-t sebződik. Néhány rövid kézmozdulat után Firg létrehoz egy életszívás varázslatot. A xenomorph királynő sebződik 12 ép-t. Magában motyogva, Lord Khalel létrehoz egy feltámasztást. Ange visszanyer 260 életpontot. Ange magához tér. Néhány rövid kézmozdulat után Varázslatos Mirella létrehoz egy sötét halál varázslatot. A xenomorph királynő megúszta! Ange ellő egy villámsújtás varázslatot. A xenomorph királynő sebződik 66 ép-t. Elmondasz egy tűzvihar varázslatot. Rezisztálod a varázslatot. A xenomorph királynő sebződik 203 ép-t. Angét védi rezisztanciája. Standard Graun rezisztálja. Firg rezisztálja. Lord Khalel ellenáll a varázslatnak. Varázslatos Mirella ellenáll a varázslatnak. (-17 vp.) A xenomorph királynő 44 sebzést kap a lávafolyamtól. Standard Graunt védi rezisztanciája. Firg rezisztálja. Lord Khalel rezisztálja. Varázslatos Mirella ellenáll a varázslatnak. Ange rezisztálja. Ellenállsz a varázslatnak. A xenomorph királynő Angét támadja. Ange megtántorodik. Ange lebénult. Ange kontaktmérget kapott. Ange összerogy. A xenomorph királynő csontjai olvadoznak. A xenomorph királynő elkerülte a varázslatot.
*** 8. KÖR *** Összegyűjtve mágikus energiáit, Lord Khalel elvarázsol egy feltámasztást. Gyógyítja Angét (+259 ép). Ange magához tér. Összegyűjtve mágikus energiáit, Varázslatos Mirella elvarázsol egy sötét halált. A xenomorph királynő megúszta! Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy tűzvihar varázslatot. Ellenállsz a varázslatnak. A xenomorph királynő sebződik 204 ép-t. Angét védi rezisztanciája. Standard Graunt védi rezisztanciája. Firg rezisztálja. Lord Khalelt védi rezisztanciája. Varázslatos Mirellát védi rezisztanciája. (-17 vp.) A xenomorph királynő 47 ép-t sebződik a lávafolyamtól. Standard Graun elindul a xenomorph királynő felé. Standard Graun ellenáll a varázslatnak. Firg megközelíti a xenomorph királynőt. Firg ellenáll a varázslatnak. Lord Khalelt védi rezisztanciája. Varázslatos Mirellát védi rezisztanciája. Ange rezisztálja. Rezisztálod a varázslatot. A xenomorph királynő Angét támadja. A xenomorph királynő Standard Graunt támadja. Standard Graun megtántorodik. Ange ájultan a földre zuhan. Standard Graun a xenomorph királynőt támadja. Firg és a xenomorph királynő egymással harcolnak. A xenomorph királynő csontjai olvadoznak. A xenomorph királynő ellenállt a varázslatnak.
*** 9. KÖR *** Lord Khalel ellő egy feltámasztás varázslatot. Ange gyógyul 224 ép-t. Ange magához tér. Varázslatos Mirella a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy azonnali gyógyítás! Standard Graun visszanyer 33 életpontot. Varázslatos Mirella előhív egy esszenciaelnyelés varázslatot. Összegyű
 
Hello...

Lattam vannak uj Xenos tárgyak..ez azt jelenti hogy valaki leverte a királynöt?
Ha igen szivesen elolvasnám a kalandot...csak hogy okuljunk belölle

Kösz

A
 
ah haj kohai! ;)
ha itt kerdezel itt valaszolnak ;)
emilben akarsz valaszt,akkor a levlistan kell kerdezni.

hol nem jonnek a xenok?
a fordulod vegen?
milen petes kuldest kaptal?
xenok johetnek:
VDre meg a forcsid vegen ha lukas a barlangod. peteket nem csak xenobol lehet szerezni, hanem barmibol johet (kiveve pszi dogoket)

ha pontositod a kerdest, pontositom a valaszt ;)
 
Osu!
Valaki mesélje el nekem, hogy miért nem jönnek nekem Xenok! Már megkaptam a petés küldetést is, de még egyetlen dögöt sem láttam. Ha valaki megtenné, hogy erre a címre leírja a teendőket, megköszönném. tile@freemail.hu
Ja ha számít a 7.en vok.
 
30? Max 15.

Arenaban mar voltak erosebb ellenfelek joval szerintem. Alig tobb, mint 1000 hp-ja van es a 9 vegtagon kivul sokat nem tud. Ha az le van vedve, es nincs LCS flag akkor igazan nem nagy szam nehany szint mulva. Foleg hogy ugye szolgak is johetnek normalis csataban.,

kuli
 
50 szintes a hegy, es mondjuk szerintem 30. szinten mar siman johetne ez az oriastestor, ha nincs rajta lcs flag akkor sok sikert nekie szerintem :P Ha meg van akkor izgalmas lenne a csata :P
 
Hány szintes is ez a hegy? 30? És hányadik szintre tervezték hogy ásatás közben nekem szaladjon ez a Xeno Óriástestőr?
Na most komolyan ha ez itt lébecol mi lesz késöbb?
 
csak vigyazz, mert ha nem kezelteted idoben a serult vegtagokat, total elhalnak es a vegen nem lehet majd visszarakni oket! ;)
 
Hatt, mara mar szalloigeve vallt az alabbi:

"Welcome to the real world!"

Udv, a felfedezok lelkes csaladjaban :P

Z
 
mar tudod.

mokas lett )

3-ik ujrataplalasra lefutott nagyobb hibak nelkul.

Most mar csak a 9-10-en nem visszanovesztheto vegtagjaimat siratom es Miri osszes targyat ami mind letort (

udv,
kuli
 
Meselj Kuli milyen volt az LCS 80? :PPPP

Zolika, a fogeci :P
 
Nekem (3 kari) nem volt LCS hp. A 42-es paramergem nem hatott ra, bar ha nem LCS leny akkor is lehet immunja. A vastagja viszont 20 alatti tuti.
 
ez ilyen koltoi kerdes? mert a latott csata alapjan azt nehez lenne megmondani hacsak nem volt 1ik-masik resztvevonel lcs leny HP ami nem kattant.

Volt? :-)
 
Engem csak az erdekelne, hogy aktiv a moncon az LCS leny flag vagy nem? Azaz hat ra a halal szava/dermesztes/kontaktmereg miegymas mokak?

udv,
Z
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Szövetségek | Bugok | Csere-bere | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.