Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Szépséges Chloe
Küldd el képeslapként!
Chloe szépsége csodálatosan lenyűgöző, nincs férfiszív, mely ne dobbanna meg látványától. Számára azonban átok is egyben, hisz külseje egyben magányosságra is kárhoztatja őt.
Nézz szét a galériában!
Ősök Városa - UL tápláló
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj

A lista folytatása...
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (6)
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (55)
ŐV help (521)
56. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.06.18. PROGRAMJA (21)
Támasszuk fel a közösséget! (241)
Szövetségi felvétel (36)

További témák...

2024-04-20 11:51:16 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Nézet:
Lehet hogy erdemes betömni azt a lyukat mert ha van nallad 3 Oriasira nött Xenopete akkor nem jo dolog sül ki belöle

Nocsak, valami érdekes dolgot veszel észre: Óriásira nőtt xenó petéid nagy reccsenéssel szétnyílnak, és valami fertelmes dolog kel ki belőlük. Ha mindez nem lenne elég, a frissen kikelt xenókhoz egy sötét árny csatlakozik, a barlangod végében levő nyílás mélyéről! Ellenfeleid 2 xenó féreg (#41, egy xenomorph csecsemő (#419) és egy xenomorph embrió (#417).

Na az eredményt kitalálhatjátok....segitségül kettöt megfektettem
 
Óriásira nőtt xenó petéid nagy reccsenéssel szétnyílnak, és valami fertelmes dolog kel ki belőlük. Ellenfeleid egy xenó élősködő (#420) és egy xenó féreg (#41. [ld. enc.]
[BA parancsod van a lényre:] Semmi esélyed sem lenne! Inkább menekülsz. Nicsak! A menekülő xenók egy jókora lyukat vájtak a barlangod hátuljába, ami több, mint zavaró. Ki tudja, mikor fogsz látogatókat kapni a nyíláson keresztül! Talán jobb, ha betömöd. Ehhez a B 99 99 parancsot add ki, 20 TVP árán.
 
Nah, megvolt a 3. csatám is a dögökkel, de nem kaptam utána kalandot, szóval jöhet a 3 forcsin keresztüli ba parancs...ez persze számomra kicsit furcsa, hogy így lehet megszerzni a kalandot, bár nem ez az első igen "logikus" lépés ebben a játékban...
jah és ezúton is gratulálok a behonak és magamnak a 2 egymás utáni régészkedésből szerzett 2 db átoktárgyhoz (összesen 4 régészkedés volt)...

írtsátok a xenokat!
 
hali
Igen, ásnak...

Ejfeny
 
bár mivel sok a lemaradásom, ezért kipróbálom mi van 3 győzelem után...
 
jön a BA parancs akkor 3 fordulón át, mert a kikapással gondok lennének, bár semmi sem lehetetlen...)
 
lukat asnak, ha kikapnak, tehat kikell kapni 3x
 
es ilyenkor is asnak lukat?
 
Aki ki akarja kerülni a csatát, annak egy kis infó:

Ellenfeleid 2 fiatal xenomorph (#422) és egy xenó élősködő (#420) [aura: szívósság: 20.]. [ld. enc.]
[BA parancsod van a lényre:] Nincs esélyed a győzelemre. Futsz, ahogy a lábad bírja.

Tehát hat rájuk a BA, és így is furkálják a barlangot.
:-)

Éjfény
 
hmm.... tehát ki kell kapni 3x, hogy mehess a kalandra, vagy megkapod akkor is, ha 3x megvered őket?
 
ha 3 lukat asnak akkor mehetsz K 80at csinalni.
 
Ez a 11-en történt:

most nem kifejlett xenó jött, csak egy fiatal suttyó



forduló vége
Visszamész a barlangodba.
Nocsak, valami érdekes dolgot veszel észre: Xenópetéid megduzzadtak! Támadás ér, xenók özönlenek fel a barlangod hátuljában levő nyíláson. Tudtad, hogy be kellett volna tömnöd! Ellenfeled egy fiatal xenomorph (#422). [ld. enc.]

*** 1. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy titánok szelét. Végtagjaid megerősödnek (+12 méretükre). (-12 vp.) Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy féreg érintését. (-8 vp.) A fiatal xenomorph ellő egy savcsapás varázslatot. A mélységi ent 128 ép-t sebződik. A mélységi ent halálhörgés közepette a földre zuhan. A kék ekinda elindul a fiatal xenomorph felé. A kék ekinda a fiatal xenomorphot támadja.
*** 2. KÖR *** Összegyűjtve mágikus energiáit, a fiatal xenomorph elvarázsol egy savcsapást. 139 ép-t sebződtél. Megközelíted a fiatal xenomorphot. Megtámadod a fiatal xenomorphot. Lesújtasz farkaddal. Gránitbőr védi. (0 ép-t sebeztél). A tüskés bőr megsebez (-6 ép) Roncsolod bőrét. Előre szúrsz jobb karmoddal. Gránitbőr védi. (0 ép-t sebeztél). Odacsapsz jobb csápoddal. Gránitbőr védi. (0 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Rávágsz bal karmoddal. Ez mellément. Előrehajolva harapni próbálsz. Gránitbőr védi. (0 ép-t sebeztél). A kék ekinda a fiatal xenomorphot támadja.
*** 3. KÖR *** A fiatal xenomorphot próbálod megsebezni. Tekergetve suhintasz farkaddal. (66 ép-t sebeztél). Roncsolod bőrét. Rávágsz jobb karmoddal. (81 ép-t sebeztél). Odacsapsz jobb csápoddal. (58 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Kimeresztve, előre suhintasz bal karmoddal. (73 ép-t sebeztél). Lélekenergiát szívsz el (+26%). Fogaidat próbálod belemélyeszteni. (88 ép-t sebeztél). Elszívsz 21 vp-t. A fiatal xenomorph kileheli lelkét.
[A csatában összesen 366 sebzést okoztál, és 145 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: a kék ekinda: 0/0, a mélységi ent: 0/128.] Győztél! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+97%). Elegendő lélekenergiát gyűjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Szolgáidnak 32% jut. Magadhoz veszed a zsákmányt, ami 12 drágakő. Fényes győzelmed után a barlangod alapos nagytakarításra szorul.
 
Irtsuk őket!!!!! Csak egy jó Xenó van: a HALOTT!!!
 
Ezt mind a harmadikon: (#8093 Khyssanth, a Sárkány, ez lenni én 49. fordulójának vége)

Nocsak, valami érdekes dolgot veszel észre: Xenópetéd megduzzadt! Óriásira nőtt xenó petéd nagy reccsenéssel szétnyílik, és valami fertelmes dolog kel ki belőle. Ellenfeled egy xenó atka (#415). [ld. enc.]

*** 1. KÖR *** A xenó atka máris előtted terem! Az orgling szolga a xenó atkát rohamozza. Megrohamozod a xenó atkát. A xenó atka rád veti magát. Marni próbál. Nem talált. Az orgling szolga a xenó atkát támadja. Megtámadod a xenó atkát. Nagy levegőt veszel, és dermesztő hideget köpsz rá. (27 ép-t sebeztél).
*** 2. KÖR *** A xenó atka téged támad. Ocsmány csáprágójával harap. (9 ép-t sebződtél). Az orgling szolga a xenó atkát támadja. A xenó atkát próbálod megsebezni. Odaütsz jobb mancsoddal. (20 ép-t sebeztél). Lélekenergiát szívsz el (+6%). Elegendő lélekenergiát gyűjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Előresuhintasz farkaddal. (5 ép-t sebeztél). A xenó atka holtan terül el.
[A csatában összesen 52 sebzést okoztál, és 9 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: az orgling szolga: 7/0.] Ezt a csatát te nyerted! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+14%). Szolgáidnak 13% jut. Fényes győzelmed után a barlangod alapos nagytakarításra szorul.
 
Már a harmadikon is láttam olyan fordulót, ahol jött pete:

Barlangos Tarodox, 3. szint, nyílvános fordulók.
 
persze a hp-t elcsesztem ezért a csata közepén fürgültem....
amúgy én alapból nem harcolok 6 körig, tehát nekik van legalább 20-as szívósságuk....
 
Nah, ez lett a sok óriás éa a duzzadt petékből a 7-en...

Nocsak, valami érdekes dolgot veszel észre: Xenópetéid megduzzadtak! Néhány duzzadt xenópetéd már óriásira nőtt! Óriásira nőtt xenó petéid nagy reccsenéssel szétnyílnak, és valami fertelmes dolog kel ki belőlük. Ellenfeleid 3 xenomorph bébi (#204) [aura: 14-es méretű 20-as szintű jobb karom.] és egy xenomorph csecsemő (#419) [aura: méret: 154.].
A meglepetés miatt a harc közeltávról indul.
*** 1. KÖR *** Megrohamozod az 1. xenomorph bébit. A 3. xenomorph bébi elindul a quwarg katona felé. Az 1. xenomorph bébi közelebb jön, hogy támadhasson. A quwarg katona megközelíti a 3. xenomorph bébit. Megtámadod az 1. xenomorph bébit. Odacsapsz jobb mancsoddal. Mellétrafáltál. Benyomsz egyet bal mancsoddal. (20 ép-t sebeztél). Teljesen lebénul. Lesújtasz farkaddal. (25 ép-t sebeztél). Trollagyarral támadsz. (13 ép-t sebeztél). A 3. xenomorph bébi és a quwarg katona egymással harcolnak. A 2. xenomorph bébi és Suhanó egymással harcolnak. Suhanó halálhörgés közepette a földre zuhan. a 3. xenomorph bébi paralizálódott. A xenomorph csecsemő és a tüskés hólyag egymással harcolnak. a xenomorph csecsemő ledermed. A xenomorph csecsemő megtántorodik. Az 1. xenomorph bébi regenerálódik.
*** 2. KÖR *** A 2. xenomorph bébi közelebb jön, hogy támadhasson. Megtámadod az 1. xenomorph bébit. Odaütsz jobb mancsoddal. (23 ép-t sebeztél). Roncsolod bőrét. Benyomsz neki bal mancsoddal. (26 ép-t sebeztél). Paralizálod. Odacsapsz farkaddal. (27 ép-t sebeztél). Trollagyarral támadsz. (19 ép-t sebeztél). A 2. xenomorph bébi rád támad. Kimeresztve, előre suhint jobb karmával. (19 ép-t sebződtél). Roncsoló sebzés! ( -6 vastag bőr.) Gyorsan feléd lendít bal karmával. (24 ép-t sebződtél). Roncsoló sebzés! ( -4 vastag bőr.) Megpróbál megmarni fogával. (34 ép-t sebződtél). Megpróbálja eltörni a gladiátor ezüst nyakláncát. Sikerrel járt. A quwarg katona a 3. xenomorph bébit támadja. a 3. xenomorph bébi paralizálódott. A tüskés hólyag a xenomorph csecsemőt támadja. A xenomorph csecsemő megtántorodik. A xenomorph csecsemő halálhörgés közepette a földre zuhan. Regenerálsz (+6 ép) Az 1. xenomorph bébi regenerálódik.
*** 3. KÖR *** A tüskés hólyag a 2. xenomorph bébi felé mozog. Az 1. xenomorph bébit próbálod megsebezni. Lekeversz egyet jobb mancsoddal. (30 ép-t sebeztél). Roncsoltál. Odacsapsz bal mancsoddal. (32 ép-t sebeztél). Paralizáltad! Rávágsz farkaddal. (29 ép-t sebeztél). Kontaktmérged hamarosan kifejti hatását. Meglengetve a Trollagyart, próbálsz lesújtani. (19 ép-t sebeztél). Az 1. xenomorph bébi kileheli lelkét. A 2. xenomorph bébi rád támad. Lecsap rád jobb karmával. Ez mellément. Rád vág bal karmával. (27 ép-t sebződtél). Bőröd roncsolódik. ( -1 vastag bőr.) Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. (39 ép-t sebződtél). Megpróbálja eltörni a kobra aranyozott nyakláncát. Kudarcot vall. A quwarg katona a 3. xenomorph bébit támadja. A tüskés hólyag a 2. xenomorph bébit támadja. Regenerálsz (+6 ép) A 2. xenomorph bébi regenerálódik.
*** 4. KÖR *** Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy fürgülés varázslatot. (+12 gyorsaság.) Öregedtél 1 évet. (-11 vp.) Magadban motyogva, létrehozol egy gránitbőrt. (-8 vp.) A 2. xenomorph bébi rád veti magát. Előre szúr jobb karmával. Gránitbőr védelmez. (0 ép-t sebződtél). Feléd suhint bal karmával. Gránitbőr védelmez. (0 ép-t sebződtél). Kitátja száját, harapni próbál fogával. Elkerülted. A 3. xenomorph bébi és a quwarg katona egymással harcolnak. A quwarg katona hörögve elterül. A tüskés hólyag a 2. xenomorph bébit támadja. A 2. xenomorph bébi megtántorodik. Regenerálsz (+6 ép) A 2. xenomorph bébi regenerálódik.
*** 5. KÖR *** Támadod a 2. xenomorph bébit. Lendületet véve ütsz jobb mancsoddal. (38 ép-t sebeztél). Vastag bőrét szaggatod. Benyomsz neki jobb mancsoddal. Hátraugrott a támadás elől. Odakensz neki bal mancsoddal. (35 ép-t sebeztél). Paralizálod. Odacsapsz bal mancsoddal. (33 ép-t sebeztél). Paralizáltad! Lesújtasz farkaddal. (33 ép-t sebeztél). A kontaktméreg sikeresen behatol az ellenfél szervezetébe. Előresuhintasz farkaddal. (35 ép-t sebeztél). Trollagyarral próbálsz sebet ejteni ellenfeleden. (25 ép-t sebeztél). A 2. xenomorph bébi halálos sebet kapva a földre zuhan. A 3. xenomorph bébi és a tüskés hólyag egymással harcolnak. A tüskés hólyag halálos sebet kapva a földre zuhan. A tetem nagy durranással szétrobban. 20 ép-t sebződtél. A 3. xenomorph bébi sebződik 18 ép-t. Regenerálsz (+6 ép)
*** 6. KÖR *** Megtámadod a 3. xenomorph bébit. Odaütsz jobb mancsoddal. Elkerülte. Lendületet véve ütsz jobb mancsoddal. (28 ép-t sebeztél). Vastag bőrét szaggatod. Lekeversz egyet bal mancsoddal. (24 ép-t sebeztél). Teljesen lebénul. Lecsapsz bal mancsoddal. (27 ép-t sebeztél). Paralizáltad! Lesújtasz farkaddal. (29 ép-t sebeztél). Kontaktmérged hamarosan kifejti hatását. Körbe-körbe forgatva ütsz farkaddal. (29 ép-t sebeztél). Kontaktmérged hamarosan kifejti hatását. Trollagyarral támadsz. (14 ép-t sebeztél). A 3. xenomorph bébi hörögve elterül. Regenerálsz (+6 ép)
[A csatában összesen 496 sebzést okoztál, és 163 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Suhanó: 0/93, a quwarg katona: 127/113, a tüskés hólyag: 316/149.] Ismét látványosan győzedelmeskedtél. Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+133%). Elegendő lélekenergiát gyűjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendő lélekenergiát gyűjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Magadhoz veszed a zsákmányt, ami egy utazóköpeny és 80 arany. Fényes győzelmed után a barlangod alapos nagytakarításra szorul.
 
jajj kérdezni akartam a lyukat amit vájnak mindenki egyböl befoltozta? Mi van ha nem foltozom be?
 
Petét asszem az 5. szintöl lehet találni...
 
Hanyadik szinttől lehet petét találni?

Rottermantinak üzenem, hogy már van egy xenós lap, és valszeg nem ez lesz a legújabb etnikum.
 
Jo hir a bardoknak es a ne vd-z 15 korig
kuldtest csinaloknak, hogy csarnokban is jon
most mar xenopete eleg jo esellyel.
 
Lazan 5x tamad egy korben?
Aranyos...
 
Ja és az hozzá az enc.

KIFEJLETT XENOMORPH (423. LÉNY)
Remegő térdekkel nézel fel a három és fél méter magas gigantikus rémre, ahogy karmait feléd emeli. Ahogy kitátja tűhegyes fogakkal teli állkapcsát, előcsusszan egy második, szintén fogakkal teli belső állkapocs. A fekete szemek, ahogy rád merednek, a halált hordozzák. A fogakról savas nyál csöpög, amely könnyedén marja át a sziklapadlót. Fajotoknak soha nem lett volna szabad megengednie, hogy a xenomorphoknak akár csak egyetlen példánya is elérje a felnőttkort! De magadban attól rettegsz, hogy lehet még ennél rosszabb is. Lent, a mélyben, a bolyban még félelmetesebb dolgok várhatnak rád...


Háááát sok sikert nekünk!
 
Na, ha nem lesz vmi vészes, akkor mutatok egy kifejlett változatot is + gyerek:


Hazamész a boltból.
Nocsak, valami érdekes dolgot veszel észre: Óriásira nőtt xenó petéid nagy reccsenéssel szétnyílnak, és valami fertelmes dolog kel ki belőlük. Ellenfeleid egy kifejlett xenomorph (#423) [aura: imm.ktkt.méreg: 23.] és egy xenomorph gyermek (#421) [aura: vastag bőr: 20.]. [ld. enc.]

*** 1. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy titánok szelét. Végtagjaid megerősödnek (+10 méretükre). (-12 vp.) Varázshatalmad segítségével elmondasz egy féreg érintését. (-8 vp.) A xenomorph gyermek elmormol egy savcsapás varázslatot. A mélységi ent 117 ép-t sebződik. A mélységi ent kileheli lelkét. A kifejlett xenomorph megközelíti a ratifikátort. A kék ekinda megközelíti a xenomorph gyermeket. A ratifikátor a kifejlett xenomorphot rohamozza. A kifejlett xenomorph és a ratifikátor egymással harcolnak. A ratifikátor halálhörgés közepette a földre zuhan. A kék ekinda a xenomorph gyermeket támadja.
*** 2. KÖR *** Összegyűjtve mágikus energiáit, a xenomorph gyermek elvarázsol egy savcsapást. Rezisztálod a varázslatot. Megrohamozod a kifejlett xenomorphot. A kifejlett xenomorphot próbálod megsebezni. Tekergetve suhintasz farkaddal. (51 ép-t sebeztél). A bőrén levő tüskék felsértenek (-14 ép) Vastag bőrét szaggatod. Rávágsz jobb karmoddal. Elhibáztad. Lesújtasz jobb csápoddal. (47 ép-t sebeztél). Lesújtasz bal karmoddal. Nem találtál. Megpróbálod megmarni. El sem találtad. A kifejlett xenomorph rád veti magát. Gyorsan feléd lendít jobb karmával. (34 ép-t sebződtél). Tüskéd szúrja. Bőröd roncsolódik. ( -9 tüskés bőr, -10 vastag bőr.) Lecsap rád bal karmával. (43 ép-t sebződtél). Érintése rothaszt! (-1 méret.) Beléd próbál marni fogával. (52 ép-t sebződtél). Megpróbálja eltörni a majom malachitgyűrűjét. Sikerrel járt. Megpróbál megmarni fogával. Hátraugrasz a támadás elől. Lesújt rád farkával. (27 ép-t sebződtél). A kék ekinda a xenomorph gyermeket támadja.
*** 3. KÖR *** Magában motyogva, a xenomorph gyermek létrehoz egy savcsapást. Rezisztálod a varázslatot. Támadod a kifejlett xenomorphot. Lesújtasz farkaddal. Elkerülte. Felé suhintasz jobb karmoddal. (54 ép-t sebeztél). Odacsapsz jobb csápoddal. (43 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Felé döfsz bal karmoddal. (64 ép-t sebeztél). Lélekenergiát szívsz el (+26%). Pofádat nagyra tátva harapsz. (69 ép-t sebeztél). Elszívsz 21 vp-t. A kifejlett xenomorph téged támad. Kimeresztve, előre suhint jobb karmával. (42 ép-t sebződtél). Bőröd megsérült. ( -10 vastag bőr.) Feléd üt bal karmával. (55 ép-t sebződtél). Érintése rothaszt! (-1 méret.) Harapni próbál fogával. (54 ép-t sebződtél). Megpróbálja eltörni a ragadozó jáde karkötőjét. Sikerrel járt. Támad fogával. Félrehajoltál. Ostorként csattant farkával. (35 ép-t sebződtél). Ájultan a földre zuhansz. A kék ekinda a xenomorph gyermeket támadja.
[A csatában összesen 337 sebzést okoztál, és 356 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: a kék ekinda: 0/0, a mélységi ent: 0/117, a ratifikátor: 35/213.] Valamivel később térsz csak magadhoz. [-5 TVP.] Nicsak! A menekülő xenók egy jókora lyukat vájtak a barlangod hátuljába, ami több, mint zavaró. Ki tudja, mikor fogsz látogatókat kapni a nyíláson keresztül! Talán jobb, ha betömöd. Ehhez a B 99 99 parancsot add ki, 20 TVP árán.
 
Ez egyszerû számítás azoknál akik szeretnének ilyen idióta küldetés mellett xenozni. Úgy kb. 5-7 számlálóállásig a klánra kell sz*rni, 8-tól felfelé a xenokra.
 
Es akkor mi van, ha epp a ne vadassz 15 korig kuldit csinalod? Illetve senki sem garantalja, hogy tudnak lyukat csinalni ))
 
Én inkább nyafogásnak nevezném.
Nem a mandolint kéne állandóan pengetni, hanem el kéne menni 1x vadászni (najó lehet, hogy 2x vagy 3x) addig amíg a lyukjukat meg nem csinálják. Amelyik bárd ezt a pár KNO veszteséget nem bírja ki az IJ, maga választotta a keserűsorsát amikor elment pacifistának egy abszolút militarista hegyben.
 
Azért a múltkor az 55-ös reziszten átküldte mindkettő a savcsapást.

Ellenfeleid 2 xenomorph gyermek (#421). [ld. enc.]

*** 1. KÖR *** Az 1. xenomorph gyermek elmond egy savcsapás varázslatot. Ellenállsz a varázslatnak. A 2. xenomorph gyermek előhív egy savcsapás varázslatot. Rezisztálod a varázslatot. Megközelíted az 1. xenomorph gyermeket. Támadod az 1. xenomorph gyermeket. A hasát célzod jobb lábaddal. Gránitbőr védi. (0 ép-t sebeztél). Vastag bőrét szaggatod. Lecsapsz bal karmoddal. Gránitbőr védi. (0 ép-t sebeztél). Vastag bőrét szaggatod. Benyomsz neki jobb mancsoddal. Gránitbőr védi. (0 ép-t sebeztél). Paralizálod. Benyomsz neki bal mancsoddal. Gránitbőr védi. (0 ép-t sebeztél). Kimeresztve, előre suhintasz jobb karmoddal. (57 ép-t sebeztél). Lélekenergiát szívsz el (+7%). Regenerálsz (+9 ép)
*** 2. KÖR *** Megtámadod az 1. xenomorph gyermeket. Előrerúgsz jobb lábaddal. (56 ép-t sebeztél). Roncsoltál. Felé ütsz bal karmoddal. (67 ép-t sebeztél). Benyomsz egyet jobb mancsoddal. (58 ép-t sebeztél). Odacsapsz bal mancsoddal. (63 ép-t sebeztél). Vámpirizálsz (+7 ép). Felé ütsz jobb karmoddal. (57 ép-t sebeztél). Lélekenergiát szívsz el (+7%). Az 1. xenomorph gyermek holtan terül el. A 2. xenomorph gyermek rád veti magát. Előre szúr jobb karmával. Félrehajoltál. Kimeresztve, előre suhint bal karmával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Beléd próbál marni fogával. (29 ép-t sebződtél). Tüskéd a bőrébe fúródik. Megpróbálja eltörni a harcos malachitgyűrűjét. Kudarcot vall. Meglóbálva zúz farkával. (16 ép-t sebződtél). Tüskéid sebzik. Regenerálsz (+9 ép)
*** 3. KÖR *** A 2. xenomorph gyermeket próbálod megsebezni. Célozni próbálsz jobb lábaddal. Gránitbőr védi. (0 ép-t sebeztél). Roncsolod bőrét. Felé ütsz bal karmoddal. Gránitbőr védi. (0 ép-t sebeztél). Roncsolod bőrét. Lendületet véve ütsz jobb mancsoddal. Gránitbőr védi. (0 ép-t sebeztél). Teljesen lebénul. Lendületet véve ütsz bal mancsoddal. Gránitbőr védi. (0 ép-t sebeztél). Odacsapsz jobb karmoddal. (51 ép-t sebeztél). Lélekenergiát szívsz el (+7%). Elegendő lélekenergiát gyűjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Regenerálsz (+9 ép)
*** 4. KÖR *** Megtámadod a 2. xenomorph gyermeket. Lendítesz egy nagyot jobb lábaddal. (52 ép-t sebeztél). Vastag bőrét szaggatod. Felé ütsz bal karmoddal. (59 ép-t sebeztél). Beversz egyet jobb mancsoddal. (60 ép-t sebeztél). Paralizáltad! Benyomsz neki bal mancsoddal. (64 ép-t sebeztél). Vámpirizálsz (+7 ép). Rávágsz jobb karmoddal. (63 ép-t sebeztél). Lélekenergiát szívsz el (+7%). A 2. xenomorph gyermek hörögve elterül. Regenerálsz (+9 ép)
[A csatában összesen 700 sebzést okoztál, és 45 sebzést kaptál.] Győztél! Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+155%). Elegendő lélekenergiát gyűjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elrakod a zsákmányt, ami a kígyó szárnyas sisakja és 134 arany. Fényes győzelmed után a barlangod alapos nagytakarításra szorul.
 
Én csak reméltem, hogy megvernek és lyukat fúrnak. Még 6 forduló és végre vadászhatok is...
 
XENOMORPH GYERMEK (421. LÉNY)
A xenomorhpok döbbenetes sebességgel képesek növekedni. Minden egyes táplálkozás után nagyobbra, hatalmasabbra nőnek, és ezzel párhuzamosan idegrendszerük is fejlődik. Önmagukban az evolúció csodáinak tűnnek - márpedig, ha hinni lehet a pletykáknak, ezek az Ellenségnek csak parazitái, nem csoda, hogy az Ellenség ennyire hatalmas. De, talán, ha megfejtitek a xenomorphok fejlődő- és és ellenállóképességének a titkát, talán megtalálhatjátok a kulcsot az Ellenség legyőzéséhez is...
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Szövetségek | Bugok | Csere-bere | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.