Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Egy pár krakoch csizma
Küldd el képeslapként!
A krakoch csizma egy vibráló energiából készült lábbeli - nem valószínű, hogy sokan hordanak ilyet. Megszerzése gyakorlatilag lehetetlen, hiszen egy olyan teremtmény holttestén vezet át hozzá az út, amely immúnis mindenre, vagyis gyakorlatilag sebezhetetlen.
Nézz szét a galériában!
Ősök Városa - UL tápláló
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj

A lista folytatása...
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (6)
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (55)
ŐV help (521)
56. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.06.18. PROGRAMJA (21)
Támasszuk fel a közösséget! (241)
Szövetségi felvétel (36)

További témák...

2024-05-03 07:17:46 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Csak annyit tennél még esetleg hozzá, hogy tudós bónusz lehetne, hogy minden képesség-varázslat-tulajdonság gyorsabban fejlődik a használattól, nem csak a harci képességek harcban...

Katona bónusznak pedig szvsz a tám%-al kéne összefüggésben lennie, mert a mostani olyan, mintha nem lenne egyáltalán... ezt kéne egyenesbe hozni, nem holmi érdektelen gránitbőrt.
 
Sziasztok!

Köszönjük a hozzászólásokat és javaslatokat, ezek alapján némileg módosítjuk a terveket, és lesz olyan klán is aki teljesen más képességet kap majd. Az, hogy mi lesz a végleges új képesség, majd mindenkinek a fordulójából derül ki, ha eléri a 80-as klánrangot. Akik már túlléptek ezen, azok pedig természetesen egyből megkapják az új képességet, amint az elkészült.
 
Szerintem ha az elozo 161 beirast elolvassak es ertelmezik, akkor irhatnak egy 1.01-es verzioju klankepesseg-tervezetet es arrol is lehetne velemenyt mondani...
 
Halal2 ratapinott a lenyegre, azt irtak, hogy kikerik a velemenyunket, de sehol egy egy hozzaszolas a Beho reszerol.

Az itt zajlo vitaval elertek azt, hogy a kiirt kepessegekhez kepest ha akarnak valtoztatnak, ha nem akarnak nem valtoztatnak viszont barmikor az orrunk ala dorgolhetik, hogy felesleges a jatekosok velemenyet kikerni, mert csak vivtkoznak, veszekednek, mindenki a sajat tapjat nezi, nem adnak megvalosithato, esszeru, realis, atgondolt javaslatokat. (E 4 szot persze a Beho sajat szemszogebol ertelmezi, ami termeszetes es nem baj, csak az a baj, hogy a vita kozben nem adnak semmi tampontot, hogy mi is hasonloan ertelmezzuk eme 4 szot mint ok.)
Szoval ez most bejott nekik, hogy legkozelebb mar ne kelljen megkerdezni semmit, csak mutogassanak erre a forumra.
 
Hi!
Szerintem nem igazán nehéz (relativ) megcsinálni azt az 50 mászás próbát, mert ha találsz egy randomkalandot, abban fel van tuntetve, hogy lesz-e benne maszas vagy sem, mig a tolvajoknak a zárnyitás vagy mi (?), nincs.
Es azt se felejtsük el, hogy az 50 maszast nem +1 tvp-ert csinálod, hisz minden (!) fordulóban megkapod azt a 80+ tvp-t. (feltétel nélkül).
Vagy akár azt is mondhatnám, hogy többi klán is hasonlóan "nehéz" küldiket csinál, fele annyi jutalomért mint a nemhalók.

Ejfeny

ui.: Bocs, de már megint eltértem a témától. Vagy nem? ;-)
 
Hi

Halhatatlanként hadd szóljak pár szót. Azt mondjátok mindannyian hogy a tvp univerzális táp, ez OK. Azt azonban elfelejtitek a tápfaktorba beleszámolni. hogy míg más klánok a küldetések teljesítésével TVPt váltanak más típusú
előnyökre, ez a klán TVPt vált TVPre. Kis példával élve, a mostani egyik küldetés 50 mászáspróba teljesítése rnd kalandban. Ez ugye 11en eléggé suicid, de ha minden 3 kalandban kettő mászáspróba van az már jó. Így kb 75 rnd kell a küldihez, átlag 25TVPvel számolva jó 1800 TVP lesz.
Megéri cca. 22 fordulónyi klánbónuszt rááldozni +1 tvpre?
Így nézve nem, tvpéért tvpt kapni nagyon gáz így számolva.
Nem számolok utána, te a nettó tvp nyereség az elmúlt 200 fordulóban messze nem ezres nagyságrendben van, szvsz.

A balansz témáját nem feszegetem, az ógyis olyan amilyen.......

Adaz
 
Ja és rájöttem, hogy a 119.-ben foglalt képességek tök kiegyensúlyozottak, bár amikor írtam ezzel nem foglalkoztam!
 
Akkor is a 119. hozzászólásban foglaltak a legkirályabbak!
 
Kiegeszites :
Termeszetesen meg lenne szabva, hogy pl.: csak egyeb skillt lehetne igy novelni, azon belul viszont barmelyiket.
 
Udv!

Visszakanyarodvan a pszionicista klankepesseg-tervhez, lenne egy otlet.
Lehet hogy baromsag, lehet tul vagy eppen kevesbe tap, de azert leirnam.

Az elmenk hatalmat ki tudnank terjeszteni a fizikai sikra, igy rangtol fuggoen meg tudnank novelni valamely kepessegunket(tul,harci,egyeb skill, valamelyiket, de csak az egyik fajtabol) 1 fordulora vagy 1 csatara.

Ez egy nagyon alapszintu otlet, de gondoltam leirom ha mar igy eszembe jutott hirtelen.

Tovabbi kellemes napot.
 
Beho randomot van szerencsem ismerni nekem is sajna
az eldonthetivel az a baj, hogy mire kiderul, hogy mi a vegen a dij es erdemes-e erte indulni, addigra mar kerdese hogy erdemes-e elindulni, mert en megkerdeztem a JV-t hogy a kutatas kuldiket lehet e majd csinalni ha mar vege az esemenynek, ugy mint a xeno-t es azt mondta, hogy ezt nem mondhatja meg, tehat vagy eljut az ember a vegeig, mert ugy erzi megeri vagy megszivja , mert a 3.nal jar es valakik megcsinljak a TK40.et (amirol szinten nem arultek el, hogy 1 vagy tobb csapat is megcsinalhatja-e) es mar vege is az esemenynek, akkor az szivas. Tehat van eros riziko az elkezdesben. Bar ez konkretan engem nem erint en a 15 forcsin at ne kolts HO-t miatt kerdeztem, mert az szakitottam meg a 6. HOmentes forcsinal. (Bizva, hogy 2 het alatt nem csinaljak meg a TK40et )
No, de ez mas tema, nem erre forumra valo, szoval lapozzunk vissza a klankepessegekhez )
 
nezzuk, mire is van szukseg?

orgling gyoker 10
uvegcse 4
nohnetar gumo 4
mitulen fu 3
winropu moha 2
uvegszombolum 1
orgling fetis 1
aranydukat 40
arany o fetis 1
fekete dukat 2
aszt. essz 1
ez osszesen 69 ha jol szamolom amibol 15 atadhato, te kcisit szelsosegesen azt irtad "mert minden kompi atadhato ami kell," ez egy kicsit felreertheto a fenti szamok fuggvenyeben )
nekem taborozas alatt vagy epuletnel sosem jott meg gyoker mert vagy nem gyoztem vagy nem esett belole gyoker (4 karirol van szo) tudom, peches a szml szamom.

valoban ures forcsiert csak a bardok es a nemhalok kapnak tapot, ha ezt ertetted puszi alatt, akkor igazad van
 
Nezd Potyos, lathato volt mar (kronika?) hogy a fetisek mekkora esellyel esnek. Ha az adott szinten nem esett egyaltalan az eleg kirivo eset szerintem, kb. annyira mint mi szopjuk a TK 51et 11. emeleten. Az OV randomja ilyen, de mivel felhozhatnam egyik ismerosom is(talan olvas forumot aki 50+ leolt varazslo utan talalt eloszor arany fetist, amit bedobott a klanba.... utana meg egy rnd kuldiben 3 varazslobol esett neki 2?

Amugy meg TFen inkabb vannak olyan dolgok mint a bardoknak ez a vd-s moka: el kell gondolkodni hogy most mit akarsz. Kell-e az esemeny vagy nem. Persze en tovabbra is ugy latom, mint mar mondtam hogy elhibazott dontes volt kihagyni ebbol is a legtobb bardot, ha nem is az orgling gyokerek miatt, inkabb az orgling fetisek miatt ami nehany bardnak tenyleg necces. De elnezve a jutalmat eldonthetik a bardok hogy kell-e nekik a 2 osko + varazsko vagy nem.
Anno volt reges regen egy esemeny, talan emlexik meg ra valaki... haborusdirol szolt. Ott pislogtam kettot, leptem is ugyanennyit es ki is voltam utve jool, a csapatelosztas lattan meg el sem indult az egesz mar megmondtuk melyik fel gyoz majd. Azt a +4 klanrangot eleg sok ember siratja amit kaphatott volna. Rengeteg ilyen elhibazott dontes van a beho reszerol... sajnos. De ezt ha jobban esik kenhetitek ram is hogy en sugok ilyeneket Miklosnak/Talbotnak :P
 
Sziasztok!

Regebben, mikor eloszor hallottam errol a dologrol, ugy hallottam, hogy a regi bonuszok 80nal bemaxolnak, es uj bonuszok lesznek. Gondolom a mostani fejleszesnel mar ez a maxolas mar nem kovetkezik be, mert akkor semmi ertelme nem lenne az uj bonuszonak.
Mellesleg szerintem a regebbi koncepcio volt a jo, de akkor persze sokkal erosebb uj bonuszok kellenek, melyek helyettesitik valahogy a regieket. Vagy ha igy lesz minden mint most, akkor is szerintem az uj bonuszoknak a 80as rangtol kellene szamolni a hatasat. Ertem azalatt azt, hogy ne kapjon valaki pl +4 bonuszt rogton a 80as rangnal, es utanna +20 rang mulva (ami kb 1,5-2 ev, es a jatek sebessegenek lassulasat figyelembe veve meg nagyobb idokoz is lehet). Hanem kapjon +1/+2-t, es a 80tol szamitva +3/+5/+10 rang mulva (kepesseg erejetol fuggoen) kapja a kovetkezot. Szerintem mindenkepp igy lenne erdemes bevezetni az ujitasokat.

Masik dolog. Felmerul a kerdes, hogy melyik klan milyen eros. Ezt veletlen sem ugy kell felmerni, hogy kiirunk rola egy szavazast vagy felmerjuk azt, hogy melyik ember sir a legtobbet a jatekvezetonel, hanem ugy hogy megnezunk par statisztikat. Vegyuk pl a jelenleg 200 fordulo feletti karaktereket. Nezzuk meg mi a klanok eloszlasa. Nezzunk meg ugyanezekrol az emberekrol egy fel evvel, egy evvel... ezelotti adatokat, es minden valosaghuen kirajzolodik. Ha valami nagy rangot elert egy klannal, akkor mar eleg nehezen valt, vagy csak ha nagy baj van. Szoval ha valamelyik klan aranya csokken, akkor ott komoly gondok vannak (pl tudos klan).

Mas. Szerintem azok a bonuszok, amik fixek nem tul motivaloak. Ha elered a 80as rangot, es megkapsz valamit, ami ekkor is ugyanugy mukodik mint majd 140es rangnal, akkor ez nem szerencses szerintem.

Mas. Ha pusztan a logikat nezzuk, akkor az uj bonuszoknak jobbnak kellene lenni a reginel, hisz egy klanban jelentosen elorejutott nagyhatalmu karakter kapja. (ezert is kellene szerintem az uj bonuszoknak a 80as rangtol kiindulni, hisz - hogy vigyunk egy icipici szerepjatekot is a dologba - feltetelezem az uj bonusz nem hirtelen a semmibol no ki, hanem a klan beavat valami ujabb titkosabb tudomanyba). sot talan ket bonusz kellene mindenkinek. Valami szerepjatekos klanra jellemzo, kevesbe tap fix kepesseg, es egy erosebb, rangtol fuggo. Pl tisztogatoknal elso kepesseg elso vd szorny fixen bejon vagy nem kerul plusz tvp-be a vadaszat (ami talan tapnak tunhet, de gondolom eddigre mar mindnek van 30as, es igy alapban is csak +2 tvp, es mint nemreg a fo tisztogato megjegyezte ugyis max 5x vadaszik valaki -ezert nem egy tisztogato vezeti a legtobb torzszulott gyozelem listat -, szoval ez kb 10-12 tvp sporolas fordulonkent). Tobbi otleteket nem akarok, es nem is tudok irni, mert nem gondolkoztam rajta, de en ilyesmi fejlesztest latnak szivesen.

Mas. A klanok alap koncepciojat nem igazan kellene megbolygatni. Inkabb kapjon egy bard barati beszelgetesre lelekenergiat, minthogy mehessen vadaszni. Vagy a "ne olj" kitetel csak a kezdo bardokra igaz, a tobbiek meg felolkerekednek ezen a probeman???
Tudosoknak sem szornyet kellene bizonyos % esellyel talani, hanem inkabb +1 targyat, novenyt vagy randomkalandot.

Szoval szerintem ez a mostani koncepcio alapjaiban nem jo, nagyot kellene rajta valtoztatni attol fuggetlenul, hogy mostani bonusztervek kozul melyik jo vagy nem jo.

Koszi, hogy vegigolvastad.

Akos
 
*orgling gyoker atadhato?
nem az, de esik taborozas alatt, epuletekben levo csatanal, rnd kuldinel is.

*fekete dukat atadhato?
ennek mi koze a lazadashoz? vagy a bardoknak nincs fekete dukatja?

*orgling fetis atadhato?
*arany orgling fetis atadhato?
Ez a ketto nem atadhato mint mondottam volt, ez ha nem jott az adott szinten az kellemetlen. Vagy fel kell aldozni a knokat vagy nem lesznek ilyen cuccok vagy klant kell valtani. Sajnos ez van. Azok a forcsik amikor nem csatazok vagy 1-2 csatam van valamilyen ok miatt vajh mennyire sokat szamit a mutansbonusz?

*aranydukat atadhato?
lasd. fekete dukat
 
Hatt, mindenki adjon fel egy ures ULt, es nezzuk meg mi valtozott. Csak egy peldat emelek ki: a mutansnal a tvp valtozik ugye csak. A bardnal a tvp es a kno is.
Ez a puszi :P
 
Tudom, hogy Zolika sokkal jobbna ert nalam a jatekhoz, de azert az ilyen atgondolatlan kijeletesek ki tudnak akasztani, elnezest a kirohanasert.
(Nekem a 10.en neki kellett alni VDzni fetisekert, mert meg 1 sem volt...)

a klanokrol:
Tolvajommal megalltam ugy 50 korul, ha valamit veletlen sikerul megcsinalni, akkor megcsinalom, de 2 meg 3 oskovet nem fogok leadni, ennyit nem er.

Pszis karim: az egyik elegge elol van (69 korul) masik meg a szintjehez kepest van elegge elol (9.en 59es) veluk elkuzdom magam 80ig, mert mar nagyon "kozel" vannak.

A tobbi karim vagy abbahagyta a gamet, vagy csak LCS-re lep es nem kalnozik (bard, tisztogato) mert nem latom, hogy megerne (olyan 30 korul vannak most)

Szoval, ha 80ra nem jar tap, kutya se fogja od felkuzdeni magat, mert elegge durva dolgokat kernek.
Es a tapnak olyannak kell lennie, hogy tovabhaladasra serkentsen, ne az vigyen elore, hogy talan majd a 200. rangnal megint kapunk valamit...
Vagy ne addjon sokat rangonkent, de akkor ne is legyenek durvak a klankuldik. (Igaz, akkor programozni kell, mert gyorsan fogynak )
 
a varszlok puszira kapnak X szint spellt, a halhatalanok puszira kapnak X TVPt a .... mindenki puszira kapja a bonuszat, ha a bardok puszira kapjak.

ha nem igy gonodlod, akkor pls magyarazd el, hogy hogygonodlod, hogy ok puszira, tobbiek meg nem puszira kapjak.
 
orgling gyoker atadhato?
fekete dukat atadhato?
orgling fetis atadhato?
arany orgling fetis atadhato?
aranydukat atadhato?

azetmert mazlista vagy es tabor alatt jovo orglingot le tudod verni es az pont varazslo es pont esik is belole neked fetis az nem jeletni azt, hogy en a taobor alatt jovo arany auras ongyilkost meg egyeb 100 felett uto es 70et buzolgo dogoket le tudom verni es nem jelenti azt hogy nekem ebbol esik fetis. nekem pl arany fetis az elso VD 197re esett mig sima a 14.re. Meg jo hogy nm vagyok bard....
 
Na akkor egyetértünk tulajdonképpen.
Nem feltétlen kell nekem az a +1 védővari, csak egy ötlet volt, amiért már megéri küzdeni a küldikkel.
És próbáltam rávilágítani, hogy esetleg korlátokkal talán meg lehetne valósítani .
Persze nyílvánvaló, hogy a többi klánnak is tápot kell adni, estenként nagyobbat. De ne várd tőlem, hogy kitaláljam mi legyen! Egyrészt, mert nem én készítem ezt a játékot, másrészt meg én mágus vagyok és fogalmam nics, hogy egy pszi klános pl. minek örülne, mert nem érdekel a pszi úgy ahogy van.
 
Nezd, amit te mondtal en anno ezt kb. 1,5 eve mondogatom Miklosnak, neha megunja es elkuld a rakba :P
Szal vagy igen nagy tapot kell osztani mostmar tenyleg a klanokban hogy megerje haladni(jelenleg az a legtaposabb ha leszarod kb. 45os rang utan a klanod) vagy legyen ilyen harmatos a jutalom de akkor olyanok is legyenek a kuldik is! TFen baromira nem kell megszakadni a kuldik teljesiteseert(tisztelet annak az 1-2 kivetelnek) de nem is kapunk gyak semmit.

De ha te mindenaron +1 varazslatot akarsz loni akkor lecci meseld mar el hogy azzal a bonusszal egyutt a magusklan tapjaval egyenlo legyen pl. a pszi klan mit is kellene nekik adni(aki nem erti mit akartam az elobb irni csak szoljon, nem tudok magyarul vedospellbol +rang lehelet/attores/vegtagmeret?

Valaki mas korabban irta hogy nem egyensulyba kell hozni a klanokat hanem most kell egyenlo tapokat adni nekik: muhahahha :P Szal ami jelenleg van az ugye idovel meginkabb elszall(meg jobban mint most van), maradjon csak igy? Konyorgom gondolkozzunk mar neha egy kicsit!
 
Nos, ez a klánváltás jó ötletnek tünne, ha mondjuk nem 73-as alap rangom lenne a pszichoknal. 40-45-nél még bevállalnék egy klánváltást, de így már asszem nincs sok értelme mert többet vesztenék, mint amennyit nyernék az ujjal. Mind1. Szal nem eleg azt mondani, hogy "Te szar klant választottál, érd be annyival amennyit kapsz". Ha elérem (mondjuk jövőre) a 80-as rangot, akkor valami olyasmit szeretnék kapni, amire azt mondom: ez oké! Megérte. Mert a klán-top karik fogják csinálni a kuldiket, már csak presztizsből is, de aki mondjuk le van maradva 10-15 ranggal és jól tudja hogy mi fog rá várni, az jobb ha belegondol, hogy megéri-e szenvedni... Nem szeretnék oda jutni, hogy lesz 1-2 kari aki az új képességgel csatangol, a többiek meg hasukat fogva röhögnek rajtuk. "Na? Megérte kis loller?!"

Zuck
 
Így van tényleg tápos lenne +1 varázslat egy csatában. De akkor megkérdezném, hogy szerinted, minek küzdjek a 80-as rangért, ha SEMMIT nem nyerek vele. Csak azért, hogy szivassam magam?
3 áttörés az olyan, mintha nem is lenne. Lófing. Az is a gyengébbik fajtából. Igenis tápot kell osztani, ha ilyen kemény küldetések vannak. Vagy akkor nem kell semmi. Ne adjon semmit a klán, aztán fejezzük abba a kínlódást. Töröljük el a klánokat, minek az, úgyse csinálja tovább senki. De akkor már egyálalán a játékot is eltörölhetnénk, mert úgy se fog játszani senki. :P
 
Emlitve volt hogy egy mas klan se vesziti el a bonuszat ha valamit csinal. Ez igy nem egeszen igaz. Ugyanis minden klan elvesziti a bonuszat ha nem hasznalja ki. Tudoskent kitorolhetem a varazsitalfozes bonuszommal a hatsom mert nem kell hasznalnom, a gyogynovenykeresessel csak csarnokban kapok tobb novenyt. A varazstargytalalas ))) hagyjuk )) A regeszet a tudosok fo parancsa tart a nullahoz )) De biztos igy van ez mashol is. Es ha nem harcolok akkor a harci fejlodest sem kapom meg ilyen egyszeru. Mindig valasztani kell egyszerre nem lehet mindent akarni. Ez itt mindenkinek a baja egyfolytaban egyszere mindent szeretne. En is szeretnem a halahatatlanok tvpjet, a bardok knojat az olyan fordulokban amikor nem harcolok vdvel, ami azert egesz eddigi forduloim 90%-a volt. Es az hogy neha tervezetten van olyan kor amikor nem kapjatok meg azt a 7-8 knot hat istenem, en viszont tok tervezetten kapok magikus targykent meg egy meregellenallas italt ))

No a lenyeg a lenyeg se fekete se feher minden szurke Senki ne sirjon Amig nem valtanal at masik kalnba addig elfogadod azt ami van ha annyira nem tetszik valts. Ez mindenkire igaz!

Ha meg ki szeretnenk egyenliteni a kalnokat 80-as rangtol mindenki kapja meg minden klan bonuszat ezert megeri a befektetes es egyenloek is kesznek a klanok ))
 
Nezzetek. +1 varazslat barmilyen megszoritasok mellett is brutalisan tapos lenne. Akar tamado melle huznatok a +1 vedospellt akar 3 vedot huzhatnatok egyszerre(eleg humoros lenne hogy mindig mikor vedot huztok gyak el tudnatok loni meg egy pici gyogyszellot is...)

A komponenses varazslasrol meg le lehet tenni szerintem nyugodtan. Asztali szelepjateknal jo otlet, meg meg sok mas helyen is, de itt, ahol valakinek van rabszolgaja(tobb is) akar erre a celra is, valakinek meg nincs, akkor tulon tul nagy hatranyba kerulne az akinek nincs. Sajnos ilyen a rendszer.
 
Khalel: en vagyok talan az egyik aki legjobban a bardok VD-zese ellen van. Hogy miert? Mert qrvara nem illik a klanhoz, legalabbis ugy tunik hogy 5 evig nem illett, akkor mostmar illik? Raadasul lent mar kifejtettem hogy a bardok puszira kapjak most a 7 knot(ertsd nem csinalnak erte semmit), amit talan vd-vel lehetett ellensulyozni, bar a 7 kno kb. 4-5 vd, de mar az 5. nyomker is eleg sok tvp. De totall nem ertem az indoklasodat sem, mert azt mondod hogy nem tartanal itt ha nem lenne meg +x karid a cuccok beszerzese miatt, de elutasitod hogy zenere megkapd ezeket. Nem ertem. Nem kene esetleg a bardoknak meg a +7 varazslatszint a +rang tvp melle?

Teny hogy a bardok kimaradnak ebbol-abbol, bar az orgling lazadasbol nem ertem hogyan maradnak ki a bardok, mert minden kompi atadhato ami kell, orgling fetisek nekem anno csarnokbol estek, orgling gyoker meg taborozasbol es be epulet parosokbol jott. Eddig egyetlen egyszer sem kellett orgling gyoker miatt vd-znem(a sok kaja miatt vd-zek rajuk csak meg a counter miatt
 
a varázslatkomponenssel kb használhatatlan is lenne. ha körönként 1db nohnetár gumót vagy lemúr hártyát kell arra áldoznom, hogy +1et varázsoljak, akkor vadászhatok körönként lemúrra vagy nohnetárra.
 
Esetleg azzal a megszorítással lehetne +1 védő vari mágusoknak, hogy csak az 1. körben lehet elmondani, vagy csak egyszer 1 csatában, de támadó mellé is használható legyen. Viszont valami extra költsége lenne. Pl életpont áldozás, vagy sokszoros varászpont elköltése. Esetleg mind a kettő.
vagy valamilyen varázslatkomponens.
Bár ez így már komolyabb programozást igényel valószínűleg.
A legnagyobb hátrány mondjuk az lenne, hogy a csaták zömében felesleges lenne, mert anélkül is megoldható lenne a dolog. És mégis levonódik a költsége.
 
Sziasztok,

A Katonák klánbónusza az eredeti felvetés szerint elképesztően gyenge. A támadás képlet (ha jól tudom) még mindig nem került megváltoztatásra 11-től, tehát a találat esélye még mindig nem "normális", és ahogy előttem már felvetették, az ellenfelek elenyésző része használ gránitbőrt.

Szintén nem tartom túl jó ötletnek a roncsolás végtagképesség erősítését, hiszen nem feltétlenül használja mindenki ezt, és nem hiszem, hogy egy katona klánosnak pont az okozná a gondot, hogy a tüskés/vastag bőr miatt nem tud leverni egy szörnyet (meg ugye a tombolás és a szolgák is ott vannak).

Én olyan képességet adnék a katonáknak, amilyet Tók, a Halálóriás, és egyebek használnak, persze jól átgondolt, korlátozott eséllyel működően: ha bejön a képesség, akkor az éppen megölt ellenfél után fennmaradó támadásokat egy másik ellenfélre adná le a karakter. A Katonákat nem tartom erős klánnak, szerintem ez beleférne (na jó, elfogult is vagyok).

Vagy lesz ilyen képesség a játékban? Esetleg 11. szint titkos küldetés?

Mi a véleményetek? Túl durva?

Üdv,
Aaron B.
 
eddig rendben. az a +3-4 áttörés jól jött volna a 7-9es szinteken... utána megértem, hogy miért olyan, mintha nem is lenne. DE! ezzel még nincs meg a fő gondolat, hogy akkor mit szeretnénk mi mágusok : )

ezért irtam pl lent az 5-8% mágiaellenállást de arra is azt mondtátok, hogy nem táp.

innen viszont nincs feltétlen ötletem tápra. mondjuk az egyértelmű, hogy az igazán tápos képességek azok amik permanensek. tehát egy X%al bejön a gigatáp, az kb tized annyit ér, mint az, ami folyamatosan csatánként csak egy picit ad...

a felmerültek közül a 2 helyett 3 védő vari mondjuk tetszene, de az meg valszeg túl tápos : )
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Szövetségek | Bugok | Csere-bere | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.