Vissza a Főoldalra

Frissen bontva – Versenybeszámoló


Hosszú idő után végre újra Beholderes versenyt tarthattunk, bár a bizonytalan időjárás és az érvényben levő rendelkezések miatt egyelőre csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők jöhettek. Így is 22 frissen bontottozó amatőrt és 22 draftoló profit köszönthettünk. Mindkét kategóriában 4 Homokdűnét kiegészítőt bontottak, ebből kellett legalább 40 lapos paklit összerakni. A profikhoz megérkezett egy régi, neves játékosokból (közte Nemzeti Bajnokokból) álló különítmény: Baross Ferenc, Györki Dávid, Kálmán Attila, Panyik Zoltán és Vaczó András, egy próba-drafttal készülve. Az „öregfiúk” megmutatták, miben hasonlít a biciklizés és a HKK, valamint hogy mi az értelme az „örök profi” kitételnek, a végeredmény ez lett:

1. Panyik Zoltán - 13 pont
2. Vaczó András - 12 pont
3. Györki Dávid - 11 pont
4. Moschnitzka Ádám - 10 pont
5. Makó Gergely - 9 pont
6. Baross Ferenc - 9 pont
7. Szabó András - 9 pont

Panyik Zoltán paklijából kiemelném a Főapátot, Uterenthet, Albot, a Szomjazó férget, a Kincskeresést és az ereklyéket. Vaczó Andrásnál a Homoksárkányt, Uterenthet, a Dúneelfet és az arckendőjét, a Szélsiklót, Az élet vizét, a Ködmönt. Györki Dávidnál a Hol van az istened?-et, Az oázis védelmezőjét, a Ködmönt, a Pálmalámpást és a Főapátot. Moschnitzka Ádámnál pedig szintén a Főapátot, Tresedet, a Jéghomok totemet és a Detonáló amulettet.

Az amatőrök versenyében nagy örömünkre ismét sok új arcot láthattunk, a Bärnkopf család 3 testvérrel is képviseltette magát! Itt az alábbi végeredmény született:

1. Hundzsa Ferenc - 13 pont
2. Kalotay Bálint - 11 pont
3. Farkas Tamás - 11 pont
4. Bärnkopf Bálint - 10 pont
5. Magyar Attila 2. - 10 pont
6. Ifj. Haviarik József - 9 pont
7. Bärnkopf Áron - 9 pont

Érdekességek a versenyről:
- Kraudy Richárd összehozta a kizárólag bontott versenyen működő Homokféreg + Homoksárkány kombót.
- Makó Gergely meccsén 6400-nál hagyták abba a Spórák számolását, de még volt 6-8 kör utána is.


Mindenkit szeretettel várunk újra versenyeinken, kérlek figyeljétek mindig a honlapot az aktuális versenyhírekért, valamint a járvánnyal kapcsolatos feltételekért!

Makó Balázs

A cikk a Beholder Kft. oldaláról származik.
A cikk a weben a http://www.beholder.hu/?cikk=30002 címen elérhető.
Létrehozás: 2021. május 25. 12:05:05Utolsó frissítés: 2021. május 28. 12:55:55 Küldd el a cikket másoknak