Vissza a Főoldalra

Új zének: A sötétség és a fény gyermekei

Mint tudjátok (sőt, nevet is adtatok már nekik) idén 2 új zén érkezik, a Cartamundis gyártásra való átállás jegyében erre volt csak lehetőség. Ezek a zének még a régi nyomdánál, a régi formátumban érkeznek, ez az utolsó ilyen, a jövő évi zének már a Cartamundinál készülnek a boosterekhez hasonlóan.

A 2 zén a korábbiakhoz képest picit rendhagyó lesz: a szokásos 1 ritka, 9 nemgyakori helyett 2 ritka és 10 gyakori tóken lap lesz mind a 2 zénben. A kettő közül az első, A sötétség gyermei most hétvégén jelenik meg (a szombati Beholderes versenyen már lehet vásárolni belőle), és hétfőtől lesz kapható a boltokban.

A sötétség gyermekei a következő tókeneket tartalmazhatja:
A köd gyermeke
Animált csontváz
Nyomorult quwarg *
Motyogó kölyök *
Chara-din fattya *
Csatornapatkány
Moa torpedó
Xenó parazita
Mhorg
Csattogó krabber
A *-al jelölt lapok új grafikával jelennek meg)

Ezeken kívül a paklikban lehetnek ritka lapok is, ez az alábbi 2 lap egyike:


Mint látható, a ritka lapok a tókenekkel alkotnak “szimbiózist”. Ilyen szempontból A fény gyermekei is hasonló lesz, ott is 2, tókenes ritka lappal meg persze 10 tókennel (ezek közül egy vadonatúj tókennel). A paklikba olyan tókeneket igyekeztünk válogatni, amelyeket a jelenlegi lapok termelnek, ill. egyéb okból hasznosnak ítéltük (pl. Csattogó krabber). Aki néhány ilyen zénnel felszerelkezik, annak többet nem fog problémát jelenteni, hogy a termelt tókeneket elővarázsolja, még egy frissen bontott paklik versenyén sem.

Érdekesség, hogy nagyon sokáig gondolkoztunk arról, hogy a Spóra lap bekerüljön-e a zénekbe. Nyilván egy nagyon jó tókenről van szó, ami pillanatok alatt be tud szaporodni. Végül úgy döntöttünk, hogy pont azért, mert a 2 zénben nagyon jó, univerzális tókentermelő lapok kerülnek be, nem beszélve az új kiegészítő tókenes lapjairól, vagy akár a Homokdűnés Apró segítségről - és ezen lapok egyikén sem szerepel már, hogy “gyakori” tóken - a Spóra túl egyszerűen lenne termelhető, és a tesztelés alapján túl erős lenne. Ezért a zénbe nem került be, és ez a lap az Új Nemzedék formátumú versenyeken tiltott lap lesz jún. 1-től.

A másik zén, A fény gyermekei várhatóan szeptemberben érkezik.

Ne felejtsétek el, hétvégén verseny, minden résztvevő ajándék foilos Fekete özvegyet kap!

Tihor Miklós

A cikk a Beholder Kft. oldaláról származik.
A cikk a weben a http://www.beholder.hu/?cikk=29984 címen elérhető.
Létrehozás: 2021. május 19. 15:25:34Utolsó frissítés: 2021. május 19. 16:00:04 Küldd el a cikket másoknak