Vissza a Főoldalra
 

Hírek
Mi is az a Battletech?
Háttértörténelem
Battletech univerzuma
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
Battletech könyvek
Írások, novellák
Linkek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Eridani Könnyűlovasság
Küldd el képeslapként!
Az Eridani Könnyűlovasság az egyik leghíresebb és legfélelmetesebb zsoldosapat a Belső Szférában. Jól felszerelt mechjeik és remek pilótáik minden csatában megállják a helyüket.
Nézz szét a galériában!
Battletechről általában (1300)
Bem Hussars (964)
Hogy tetszenek a Battletech regények? (115)
Szerinted lehet jó filmet forgatni a Battletech világában történtekről? (94)
A kötelesség szava (59)
Loren L. Coleman: A győzelem illúziója (26)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Jut is eszembe....a Silverland.hu -ról még sok Alanori Krónikát is be lehet szerezni(régebbieket mint ami a Beholderen van) 300ft-ért és még azt a bizonyos Bíborholdat is meg lehet vételezni
 
Kedves Kis Kalandozó....

Az orkagyú boltosok lehet, hogy nem, de te meg tudod rendelni innen a beholdertől is....esetleg az Antikvarium.hu -ról is esetleg a silverland.hu -ról is
 
Viszont ha a karakterek nem ismerik a terepet nagyobb a játékmester lehetőségeinek tárháza.Nep épp nyerő számomra unalomig ismert helyeken játszani megaztán ha köröznek, rossz arcok keresnek nem tanácsos sokáig egyhelyben maradni.
 
Erre mit mondjak a karaktereim szeretnek utazni ...
 
Szerintem is lehet jól játszani kishazánkban is és valoban igen hangulatos egy olyan helyen nyomi amit amugy ismer az ember.
 
Hát mi azért egymás között próbálkozunk, elvégre mégiscsak vagyn egy hangulata annak ha egy ismerős városban játszik az ember
 
Hát nem tom már annyi de annyi ilyen célú próbálkozás indult hogy megszámolni is nehéz de én arra jutottam hogy magyarországon nem jó játszani ...
 
Sziasztok!
Haverokkal mostanában akarunk újra Shadowrunozni és az érdekelne van-e valakinek elképzelése neadjisten kidolgozott ötlete Magyarországra vagy ha nincs szívesen részt venne egy ilyen projektben, mert mint tudjuk az Árnyékmagyarország...
 
Nahát, Silme bármiben is igazat ad NEKEM ?! Egészen meg vagyok hatva. Az már más tészta, hogy fél órát kellett olvasgatnom, mire megtaláltam, hogy mire is vonatkozik.
 
Valaki nem tudna hozzájutttatni egy árnyékmagyarország könyvhöz? Ahol én lakom azt mondják azok az orkagyú boltosok hogy nincs és nem is tudnak szerezni. (elnézést az orkoktól sose tartottam nagyra őket)
 
Meglepetést? Nekem nem tudnak meglepetést okozni...

Én eddig is tudtam, hogy ha beteszem a lábam, akkor megdöglök, véglegesen...
 
Héééé srácok, mi ez a ki a jobb macsózás?
Mosómaci játszd a szereped,használd a fantáziád és ne mások becsmérlésében éld ki magad!
Wad drágám, te meg öreg motoros vagy, mit törődsz az ifjú titánok csipkelődésével? Emlékszem még a régi shlanden sokkal nagyobb f#%*fejek is voltak!

Árnyékmagyarországról meg annyit, én se vagyok újonc a "szakmában", és párszor már gondoltunk rá, hogy átköltözünk, de egyelőre asszem még gyúrok rá kicsit.....tudnának meglepetést okozni.....

Csak hogy végre Tuskónak is igaza lehessen..... :-P
 
"Bár a hiwatalos kiegészítők biztosan jól mutatnak a polcon, gyűjteményben, elwégre ott a helyük, mi?"
hát elszomorodva látom hogy te is rászorulsz a sok kiegészítőkre hogy összedobj egy mesét. Elvégre minek az a sok Alanori Krónika a polcon(amiket a kiegből fordítottak a rpg.hu-sok)
Én elismreem hogy magamtól nem tudtam volna összehozni a Renraku Archológia kiváló atmoszféráját.
Ami máig a legjobb sr környezet amit kidolgoztak szerintem.
Az SR 4 grafikájit meglehet tekinteni a shadorunrpg.com hivatalos honlapon.
van ami gyerekes, van ami gyönyörű.
jövőhéttől kapható e-book formátumban.
Tessék menni vásárolni"

OK,MEGTESZEM!!!)
 
"Mellesleg ahhoz, hogy mesélj egy jó Shadowrun kalandot, egyetlen kiegészítőre sincs szükséged, ha WAN fantáziád! A kiegészítők csak arra szolgálnak, hogy gondolatot ébresszenek, és ha jót mesélsz, nem fogják megkérdezni tőled, hogy :"Wazze, ez hiwatalos forrásból, wan?"
Bár a hiwatalos kiegészítők biztosan jól mutatnak a polcon, gyűjteményben, elwégre ott a helyük, mi?"
hát elszomorodva látom hogy te is rászorulsz a sok kiegészítőkre hogy összedobj egy mesét. Elvégre minek az a sok Alanori Krónika a polcon(amiket a kiegből fordítottak a rpg.hu-sok)
Én elismreem hogy magamtól nem tudtam volna összehozni a Renraku Archológia kiváló atmoszféráját.
Ami máig a legjobb sr környezet amit kidolgoztak szerintem.
Az SR 4 grafikájit meglehet tekinteni a shadorunrpg.com hivatalos honlapon.
van ami gyerekes, van ami gyönyörű.
jövőhéttől kapható e-book formátumban.
Tessék menni vásárolni
 
Te anyira fantáziadús wagy!)
Szerintem inkább kiadwányok gyűjtögetése helyett szerezz magadnak egy WALÓDI barátnőt és lehetőleg ne kizárólag szerepjátékos összeülések után legyen "sátortábor"
A shadowrunt még nem találták ki, amikor születtem, gondolatok pedig a fejben születnek, nem gatyákban. Bár ha egyszer fékcsíkos lesz, az biztos, hogy egy Mosómedwéwel fogom kimosatni..
Mellesleg ahhoz, hogy mesélj egy jó Shadowrun kalandot, egyetlen kiegészítőre sincs szükséged, ha WAN fantáziád! A kiegészítők csak arra szolgálnak, hogy gondolatot ébresszenek, és ha jót mesélsz, nem fogják megkérdezni tőled, hogy :"Wazze, ez hiwatalos forrásból, wan?"
Bár a hiwatalos kiegészítők biztosan jól mutatnak a polcon, gyűjteményben, elwégre ott a helyük, mi?
 
Wháo.
Érdekes én meg a FASA által kiadott kiegészítőkhöz viszonyítom az Árnyék magyarországot.
Ott van a polcon az összes. Na jó kettő hiányzik, de meg lesz egy hónapon, belül.
És azok az írók már akkor shadorunoztak, amikor te pajzán gondolat sem voltál a postás bácsi gatyájában.
 
Bocs haver, megmagyarázzam az "anonimitás" kifejezést?
 
"Volt egyszer egy Mosómaci
Úgy híwták, hogy Husi Laci"

Te szerencsétlen!

1Nem kell kimásolnod a hozzászólásomat, a topic felső része utal rá, hogy mire írtad!
2 Már akkor a Shadowlandre írogattam, mikor te még áltolános iskolában az "a" betű firkálásával bajlódtál!
3Szerencséd, hogy az Internet megfeleő anonimitást biztosít mindenféle jöttmentnek!

Azt hiszem elegendő mennyiségűm van raktáron kifénymásolva Bíborholdakból, Holdtöltékből, Alanori Krónikákból. Leírások, kalandmodulok.Talán 1 cikk ha hiányzik..

Emellett meg minek veszem fel az eldobott kesztyűt?))
 
Nézz má mi mászott elő?
Legközelebb mélyebb gödröt kell ásni!
"Árnyékmagyarország szerintem az egyik leghasználhatóbb kiegészítő, tele ötletekkel!Azon régi motorosoknak, akiknek még akad raktáron néhány Bíborhold, towábbi színes infówal bőwülhet róla a repertoárja!
Aki pedig a kompatibilitás hiányát rója fel neki, az feltehetőleg nincs elég fantáziája...)"

és ugyan hány kiegészítőt olvastál ebben a témában?
 
WELLCOME TO YOUR DEATH!!))
BRUHAHAHAHA (sírontúli kacaj, háttérzeneként a Hall of the mountain king )
 
Árnyékmagyarország szerintem az egyik leghasználhatóbb kiegészítő, tele ötletekkel!Azon régi motorosoknak, akiknek még akad raktáron néhány Bíborhold, towábbi színes infówal bőwülhet róla a repertoárja!
Aki pedig a kompatibilitás hiányát rója fel neki, az feltehetőleg nincs elég fantáziája...)
 
Üdv Vadászok! A közeljövőben készülök áthelyezni székhelyemet Győrbe, és ottani SR játékosok iránt érdeklődök, akikkel lehetne futni néhány árnymelót.
 
A Bakonyban igen is van ORICALCUM.
Erről már én is hallottam valahonnan.
Igaz WAD?

Csocsi:

EDDY GIGANT
 
A mesélődnek részben igaza van kedves Tuskó, de mint minden ez is KM függő dolog, tehát nem biztos. Én csak "szép" hazánkban mesélek SR-t. Az enyémek nem is vágynak máshová, de elismerik, hogy jóval keményebb, mint Seattle. De ettől esik jól a győzelem, ha sikerül!
 
Még annyit, hogy mi 80% ban MAGYARORSZÁGON játszunk, és személy szerint örülök neki, hogy végre van egy jó kieg. A többihez pedig csak annyit, hogy minden könyv és kieg elején le van írva, hogy a szabályok azok csak irányelvek, mindent a km és a csapattagok kedve és fantáziája alapján formálhattok.(Persze csak az ésszerűség határain belül.) Szerintem.
 
Ha már arabokról van szó, ihatnak alkoholt, de csak utazás közben, a testüket pedig nem csonkolhatják, kivéve a tetoválást, mert ALLAH így alkotta őket tökéletesre. Ez tuti így van, van itthon egy koránom. Tele van érdekes dolgokkal. Például, ha megvered a gyerekét, vagy az asszonyát, akkor ellepnek mint a legyek a disznó++++t, mert az felér egy szent háborúval, és ők ilyenkor rosszabbak mint a (cig) romák.
 
Valóban nem ismerem Wadot, vagy csak nem tudok róla, nem tudom, hogy ezt honnan vetted... húú majd izzadok az érettségin... van még 2-3 évem, de emlékezni fogok. Előre félek. Na, félre a viccet. Elő a humorral! Ok, most tényleg komolyan. Szerintem ez a "bármire rá lehet húzni" dolog nem igazán találó Fantasy vagy Sci-fi esetében, mert szerintem (persze csak szerintem) ott tényleg bármi lehetséges. Aztán a színvonal már másik kérdés... Na megint ismétlem önmagam. Akkor inkább befogom a pofámat és megyek harmonikázni, ahhoz úgysem értek (tényleg nem nagyon). (//off vége//)
 
Nagy téwedés, Harper Jimmi és én nem ismerjük egymást, egyszerűen egy a wéleményünk, miwel walamilyen szinten mindketten HALADÓ gondolkodást képwiselünk. Az érettségim már megwan pár éwe, úgyhogy ezen legfeljebb már csak neked kell wacognod!
Mért ne lehetne magasabb mágiaszint fenntartás? Ha mindíg cupán meglewő gondolatokból gazdálkodott wolna az emberiség, Pitagoras marhákat terelgetett wolna!
De ugye te nem ahhoz az embercsoporthoz tartozol, akik pár száz éwwel ezelőtt máglyára wetettek néhány embert, csak mert azt merték állítani, hogy a föld gömbölyű?)))
 
jó is az, hogy a csapattagok egyetértenek...
Wad "érvelését" bármilyen témára rá lehet húzni.
Érettségin nem biztos értékelni fogják nála.
magasabb mágiaszint fennntartása?
pld nagy szellemtánc, vagy Dunkelzahn halála?
igen kivitelezhető...
 
Wadnak igaza van, bármi lehetséges. Sőt, ha elég szorgos törpök leszünk, kiadhatunk egy "Bakonyi Orikalkum-Összeesküvés elméletek" című könyvet. Mit szóltok hozzá?
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Termékeink | Írók és rajongók | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.