Vissza a Főoldalra
 

Hírek
Mi is az a Battletech?
Háttértörténelem
Battletech univerzuma
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
Battletech könyvek
Írások, novellák
Linkek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A háború árnyai
Küldd el képeslapként!
Csatamechek csapnak össze A háború árnyai című könyv borítóján.
Nézz szét a galériában!
Könyvismertető - Michael A. Stackpole: A pusztítás hercege
Könyvismertető - Thomas S. Gressman: A háború árnyai
Könyvismertető - Loren L. Coleman: Fegyverbe!
Könyvismertető - Michael A. Stackpole: Szellemháború

A lista folytatása...
Battletechről általában (1300)
Bem Hussars (964)
Hogy tetszenek a Battletech regények? (115)
Szerinted lehet jó filmet forgatni a Battletech világában történtekről? (94)
A kötelesség szava (59)
Loren L. Coleman: A győzelem illúziója (26)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | ...
Nézet:
Az Annihilátor lassú, de nem is kell sietnie! Gyakorlatilag mindent szét tud tépni ami útbaesik!
Pláne gépágyú/PPC kombóval! (szerintem) Talán csak a Daishi ellenfél!

Az a mechtervező király lenne! Kiélhetném tervezői hajlamaimat!(vannak ötleteim)
Nem korlátozza, hogy mit csinálok?
 
Lehet valahol szabálykönyvet vagy valami hasonló kiegészítő irodalmat találni?
 
Szekszárd mellett hol?
 
Nekem nagyon bejön ez a Battletec filing. Végig játszottam MW3-t,MW 4-t és a két Mc-t is.A táblás játék is nagyon érdekelne, de senki nem játszik a környezetemben. A kérdésem, hogy ill.hol lehetne kipróbálni a játékot , mert addig nem akarnák beleivesztálni mig itt állok egy szál egyedül.Amúgy Szekszárd melletti lakos vagyok.Előre is kösz az infót.
Ui. Addig nekem a Thor jött be a játékokban.
Kenji.
 
Nos, az igazi a táblás!

Levelé 1-2-3. ezek "fejlettségi szintet" jelölnek.

Level 1: 3025 időszaka: a lerobbant mechek, szimpla hűtők és alap fegyverek kora. Warrior triológia, Gray Death első két könyve. MW sorozatból: MW 1, MW2 Mercenaries eleje

Level 2: 3049+:Megjönnek a klánok. Klános mechek, dupla hűtők, általában ismert fegyverek, tankok, gyalogság, tüzérség szabályai.
Kerenszkij vére trió, Jáde Főnix, etc
MW 2, MW2 Merc, vége, MW 3, MW4

A versenyek Level 2-őn vannak.

Level 3: experimentál rules, nincs időhöz kötve. Rengeteg extra kütyü, speciális szabáylok, etc.

Annihilátor: kicsit lassú... :-)
 
Amugy a favorit gépem az Annihilátor! A baj csak az, hogy a MW3 óta nem láttam!
 
Ez a Level 1-2-3 csak árnyalatilag mond valamit!
 
Most őszintén! Én csak a számítógépes verziókat és a könyveket ismerem! Táblásat még csak nem is láttam!
 
jah nekem a black knightom 4 PPc 1 large laser lehet vle tarolni,es az atlasom is kafa 5 large laser,1 med laser,3 ultra AC 2 (azoknak 1000m a htotva es konyuek viszonylag)reflective pancellal azal is lehet darlani :-)
 
rpg.hu BT fóruma, BT levlista.
 
Ealdóak az alábbi regények: Halálos örökség:700 HUF, A vér szava: 700 HUF, Eveszett sors: 1500 HUF, Harcos trilógia darabonként 800 HUF, Veszélyes feladat: 600 HUF, Jáde főnix legendája 1-2 darabonként 400 HUF, Klánok alkonya 1-5 darabonként 1000 HUF, Határvidék farkasai 900 HUF, Sötét ármány 600 HUF, A határvidék farkasai: 900 HUF

HA tudtok valami helyet ahol szerintetek érdemes még meghirdetnem a dolgot azt megköszönném.
 
GT: ÉN gépem: 3 db LB20, mert könnyebb, mint az UAC, meg ami még felfér (nem fog kb semmi)
FF páncél, sebességem verte az 50 kb.
Ezzel legfeljebb két lövés egy 100 tonnás.

A könyvek csatátit igazán a Level 1-es BT adja vissza, ahol még komolyan számított a hűtés. Utána elment a játék a tápolás irányába.
 
Az tény, hogy nem lenne túl szórakoztató kis piros radarjelekre lövöldözni! Ezért is a személyes kedvenceim a gépágyúk és a PPC-k. Ezekt sikerült minden részben extrém hatékonyra csinálni! Az Ultra AC20-as pedig a non+ultra! Bizonyos távolságon belül semmi nem áll meg előttük! Pláne ha több van belőlle! Csak az a kár ,hogy jó nagy és nehéz! viszont hőtermelése alig van!
A PPC-k brutális sebzésének mámorát csak a hasonlóan brutális hőtermelésük tompítja. Meg talán az, hogy messzire célzószámítógép nélkül elég nehéz vele eltalálni valamit! (A MW3-ban volt, ha jól emlékszem a 4-ben nincs) Szerintem az, hogy ki milyen fegyvert favorizál sokban függ stílusától, ügyességétől és vérmérsékletétől! Tudod! Izlések és pofonok!
 
Hali!
Gyenge raksik? Solarison a nehéz gépek közt van egy szürke Mad Dog, Fen Cheng a pilótája, és 2 Arrow IV-e van a két torzóban, plusz nem túl gyenge páncél. A karokban csak valami kissebb lézerei vannak, de a majdnem teljesen ép Hauptmanomat (jelzem: Közelharcra módosítva, 600-nál messzebb nem tudtam elnyúlni, azon belül viszont... > )) rendesen lerontotta, mire beértem az RHR Hatótávon belül, teljesen leszedte az egyik karomat lerendezte, vörösre a jobb torzót, narancsra a másik két torzót, meg a jobb lábat.... Ilyen rosszak a rakéták. Mondjuk én azon lepődtem meg, hogy míg én kozel 50-el robogtam felé, ő hátrált, és eregette az Arrow-kat... Ennyit az MI-ről....
Télleg! Tudtok ajánlani a Grnd Championshiphez egy jó konfigot ajánlani? Balról van mellettem egy Daishi (2 20-as LRM, 1 Gaus, a lyukak meg betömve lézerekkel), Jobbról meg egy Sunder, azokon kívül egy alap Atlas, meg egy Fanfir van körülöttem. Őrajtuk átjutottam a Hauptmanommal, de eztán jön szembe FC. Vagy a másik oldalról egy alap Daishi.
 
Nekem az MW 4-ben az nem tetszett h nem voltak elementálok,csatavértesek,gyalogsáag,stb.És azt is kicsit furcsálom h a könyvben 1 mechet nem lehet őssze-vissza teletömni minden féle lézerekkel pl. a daishinal,király mert mindenki anyi lézert rá rak csak hát szerintem kicsit illuzió romboló.A könyvben nem 2 lövésből lönek ki 1 mechet hanem 10-05 oladlon át küzdenek.Meg a ferro-fibrous-nál szerintem túl gyenge lett a páncél.

ui.Itt 1 csomó mindent meglehet tudni a mechekről meg a Belső Szféra és a Periféria történetéről(csak sajna némelyik angolul van de azer jó)
http://battletech.rpg.hu/mechfactory_frame.php
 
Gömb alakú skuló MW2-es bénaság. A BMR-ben látszik, hogy ballisztikus formája van a lövedéknek. Az általad említett űrméret alatti lövedék pedig szerepel a MaxTechben.
Amúgy a fegyverek képességeit a játék miatt butították le. Így egy játéktér csak 1000-1200 "méter" hosszú, és nem 40 km. És harc van, nem tüzérségi párbaj.
 
Kíváncsi vagyok! A Gauss ágyúhoz mit szólsz! Mert egy mágnesfegyvernél az tényleg gázos, ha a lövedék bármilyen apró tereptárgyba beleakad! Szerintem egy elég nagy gauss-ágyúval egy egész erdőt keresztül lehetne lőni! Láttad a Végképp Eltörölni című filmet? Azok is gauss fegyverek voltak, ráadásul csak puskák, és keresztbe kasul lövöldöztek velük acélon és betonon!
Amúgy érdekes, hogy jelen korunkban sokal hatékonyabb ballisztikus lövedékeket tudunk előállítani mint amik a könyvekben szerepelnek! A gauss ágyúk lövedékei ha a könyvekből jól szűrtem le, akkor gömb alakúak! A mai köppenyes lövedékeknek amelyek a csövet elhagyva ledobják burkolatukat és egy nehézfémből álló szuperhegyes lövedéket indítanak útjukra, semmilyen ma ismert páncél nem áll ellen! Egy ilyen lövedék gauss ágyúból kilőve! Gondolj bele! Szerintem zsinórban menne keresztül 3-4 mechen! Mondjuk jobban kellene vigyázni a társakra!
Azt még értem, hogy a magas szintü technológiak elvesztek az utódlási háborúkban, de az egyszerű ballisztikai elvekhez igazán konyíthatnának valamit!
Egy nyíl alakú, a tengelye körül forgó lövedék mindenképp hatékonyabb mint egy egyszerü fémgömb, amit a 16.-18. század ágyúiban használtak! Ez már egy kicsit röhelyes!
 
Meg súlyos, és sok helyet foglal!!
 
Bár tény, én sem szeretem a rakétákat. (robban a lőszer)
 
Hát, ha nem megfelelő rakétát választasz a hrcmodorodhoz, akkor igazad van. Közelharcra a sok streak kiváló, célozni is alig kell vele vmit, Messziről egy LRM rokka meg halálos. Az Arrow IV-eket nem is említve.
 
Kitartok a véleményem mellet a 4-ben a rakéták legjobb esetben is csak távolról történő tűztámogatásra jók! Közelharcban csak vaktában lehet velük lövöldözni, vagy legfeljebb közvetlen közelről beleereszteni egy sorozatot az ellenség gépébe!
 
MW4 rakéták: láttál már jó rokkást működésben? Megutálnád a rakétákat egy életre...
 
Bocsássatok meg a Helyesírási hibákért! Borzalmasan gépelek!
 
Nekemis lepukkan az intró? de már ott amikor a Thor és a MadCat felmásznak a dombra. Gondoltam csak meg kéne nézni valahogy mert olyan sokan áradoztak rólla. Az intró ott van a MW3 könyvtárában! Ha valamilyen Mediaplayerrel megnyitjuk (nekem Realplayerem-van) és a keretben a csuszkát "átsegítjük" az elakadós részen a videó megy tovább és legalább így megnézhetjük. Remélem segít!
 
Én a Northwindi Felföldiekről olvasnék szivesen.
(remélem jól írtam)
 
Őszintén szólva szerintem a MW3 nagyságrendekkel hangulatosabb lett, és sokkal játékosbarátabb mint a MW4. Hangulata sokkal jobban eggyeztethető a könyvekkel! A MW4 csak grafikailag jobb. mondjuk a Mechek felfegyverzése és lőszerfeltöltése tetszett. A fegyvereim hatékonysága már kevésbé. Egyszerűen borzalmasak!! A rakétákat sikerült teljesen használhatatlanná tenni (mondjuk jól mutat egy sorozatnyi rakéta) A MW3-ban sokkal jobbak voltak és szivesen is hazsnáltam őket. (ha jó voltál, akár kanyarba is lőhettél velük). Ami a 4-ben viszont röhelyes a "félmázsás, hangsebesség sokszorosával száguldó Heavy Gauss lövedék beakad eggy falevélbe" effektus. Egy másik kérdés: A MW4-ben minek vannak a mecheknek karjaik ha úgyis csak derékból tudok fordulni? A kis és gyors gépeket így szinte lehetetlen eltalálni! a gép persze 10km-ről leszedi a 190km/h-val száguldó Flea-met. A fegyverek hatásfokárol csak annyit, hogy az én Daishim-nak 2-3 találat után már mindene vörösen villog, én meg ítéletnapig lövöldözhetek egy apró Raven-re a legbrutálisabb fegyverekkel, mind hiába, még ha el is találom az okozott sérülés minimális. Tagadhatatlan, a gépek sokkal jobban néznek ki, és a választék is nagyobb, de kérdem én már csak a kinézet számít? A MW3-at csak ott puskázták el, hogy már nagyon a játék elején megszerezhetjük az Annihilátort ami ugye eggy 100-as Rohamgép, onnantól szerintem nem is nagyon megy mással az ember (Talán idővel cserélhető Daishi-ra) . Jobb lett volna hogyha hagyják, hogy végigjárjuk a súlylétrát. Így gyakorlatilag agyoncsapták a játékmenetet. Egy Annihilátor féle géppel nem kel mást tennünk mint megálni egy megfelelő helyen és mindenkit leszedni a nagyhatótávolságú fegyverekkel, mig a kissebb gépeket jóval nagyobb ügyességgel kell használni és manőverezni, különben hamar a roncstelepen végezzük!
Amit viszont képtelen vagyok megbocsájtani a MW4-nek az a Mechek lépteinek félelmetes és dübörgő lépteinek elnémitésa. Ja! és a gépek hajtóműveinek alaphangja is hiányzik! A pilótafülke sérülése és imbolygása is jobb volt a 3-as ban.
Szerintem valahol a két rész között kellene megtalálni az arany középutat és akkor születne meg a tökéletes Mechwarrior játék!! De lehet hogy tévedek?
 
A BK-ból és a Vengeancból netjátékhoz csak a térképek kellenek. Azokat le lehet szedni talán a www.mektek.net ről. Ott van két ingyenes mechpack, + van kettő, ami boltból beszerezhető. A mektekesek jobbak.
 
hmm...akkor ezt megszívtam...mert a Merc -et vettem csak meg.

Megveszem a Vengeancet is akkor. A Mechpack is feltétlen kell? Abból több is van? Azt még sehol nem láttam ahol meg lehetett volna venni. :S

Hirtelen ennyi kérdés jutott csak eszembe.

Köszi a választ!
 
Ha neten is akarsz játszani, akkor pont ezt a hármat. :-)
Meg a mechpackokat.
Ha csak otthon, akkor a Merc elég, esetleg a BK mellé, mert az nehezebb.
 
Sziasztok!

Most akarok elkezdeni játszani a MEchwarrior 4 -gyel.
Most pontosan melyik játékot érdemes megvennem????

Vengeance, Mercenaries, Black Knight ????

Előre is köszi a segítséget!
 
  ... | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | ...
Nézet:
Shadowrun | Battletech | Káosz Galaktika Kártyajáték | AD&D | Vampire | Magic | PC játékok | On-line játékok | PS2 | M.A.G.U.S. | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.