Vissza a Főoldalra
 

Hírek
Mi is az a Battletech?
Háttértörténelem
Battletech univerzuma
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
Battletech könyvek
Írások, novellák
Linkek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Egy mech pusztulása
Küldd el képeslapként!
A csatamecheck, bár hihetetlen páncélzattal rendelkeznek, de korántsem elpusztíthatatlanok. Legfélelmetesebb ellenfelük azonban önmaguk, vagyis az ellenség által irányított csatamechek.
Nézz szét a galériában!
Könyvismertető - Michael A. Stackpole: A pusztítás hercege
Könyvismertető - Thomas S. Gressman: A háború árnyai
Könyvismertető - Loren L. Coleman: Fegyverbe!
Könyvismertető - Michael A. Stackpole: Szellemháború

A lista folytatása...
Battletechről általában (1300)
Bem Hussars (964)
Hogy tetszenek a Battletech regények? (115)
Szerinted lehet jó filmet forgatni a Battletech világában történtekről? (94)
A kötelesség szava (59)
Loren L. Coleman: A győzelem illúziója (26)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
Nézet:
Nocsak, nocsak... még egy, ki nincs tisztában származásával... Nem gondoltam, hogy ennyi hasonlóság lesz bennünk, Opál!
/valóban bájos mosollyal toldja meg szavait/
 
Öööö.. Csak semmi sértés, Blomquist Uram! Úgy értettem, hogy jellemem sokban hasonlítható imádott Hölgyééhez...
/Crimson: zavart mentegetőzés; ezüstös tekintet/
 
Én biztosan Amund vagyok.Lehet,hogy nem jó helyen kerestél rólam leírást.Én az Amundok egy igen furcsa példánya vagyok.Hogy honnan származok?Jobb ha nem tudod.Legyen annyi elég,hogy egy olyan helyről származom ahol az Amundok egy kicsit másak és alkalmazkodtak.Pontosan nem tudom,hogy ki és mi hozott világra,de az biztos,hogy jól sikerült a dolog!Kicsit gyengének tünsz hozzám képest(21-es erő).Mesélj egy kicsit a mélysivatagról.Nem vagyok Amhe-Ramun híve.Nincs rá szükségem!!!
 
/Jesper újonnan támadt érdeklődéssel néz rád, majd Vuk atyához fordul./

-Nem vagyok műértő, de vallási szempontból szívesen átolvasnám a darabját, és elmondanám, ha esetleg valamit nem érzek helytállónak.
 
Nos a kérdést, hogy biztosan amund vagy-e, én is feltehetném. Fekete a bőröd, s ilyennel még nem találkoztam, s még csak utalást se találtam rá, mikor visszatértem a Mélysivatagba Erionból, ahol felnőttem. A szépség pedig, mint tudjuk szubjektív. És hogy apró lennék? Kihez képest? Drewill arénájában nem találtam senkit, aki ekkorára nőtt volna. És hogy miféle nyaklánc ez? Ismerhetnéd. Abból hogy nem ismered, arra gondolhatnék, hogy te is az átkozott Amhe-Ramuni Hafet Hepert szolgálod, de ezzel ellentmond az, hogy nem éppen a sivatagban hullajtod a véred. Themes Nagyurat szolgálom. Jelenleg egyedül ezen a por-világon. Ki vagy hát? Én válaszoltam a kérdésedre.

/Meridot Crimson felé fordul./
Köszönöm az invitálást, tulajdonképpen nem vendégségbe készültem, pusztán Karvallyal akartam beszélni. De nem tudok nemet mondani.
/Meridot lecsatolja handzsárjait és pajzsát./
 
A válasz megitcsak egyszerűbb mint hinnéd. Az emberi lélek kiszámítható. A külsőd pedig félelmet ébreszt még egy tapasztalt kalandozóban is. Vagy legalábbis tartanak tőled. A bárdok viszont tényleg össze-vissza fecsegnek mindenfélét.
Azonban legjobb tudomásom szerint sosem bántottál olyat, aki nem támadott rád.
 
/ Vuk felé fordul Opál /

Te, Crimson azt hiszi,hogy én valami nőfaló szadista vagyok. Miért? Mond meg nekik,hogy milyen is valójában.Nem is szoktam bántani a nőket,persze ha valami csúnya dolgot akarnak csinánli velem,akkor...Emlékszel arra harcos lányra aki ..... rugott.Az biz fájt,de neki sem lett komolyabb baja.:-)Nem értem,hogy miért néz mindenki gonosz lénynek.
 
Nagyszerű, örülök, hogy sikerült választani. Bár a szövegkönyv nem teljesen készült még el, de ami késik nem múlik. Végiggondoltam, és tanításom mellett 3-4 hónap laza készülés, és bármelyik színtársulat repesve fogadná önöket.
/Opál felé fordul/
A fesztiválon úgy 500-2000, Erionban körülbelül 5000-20000 arany bevételre számítok. Ha sikerül beszélni a hercegi adószedőkkel akkor Erionban nem lesz nehéz ekkora mennyiséget beszedni
 
/ Opál Meridot felé fordul /

Te miféle nyaklánc az?Miért vagy ilyen apró és gyönge felépítésű? Nem is vagy olyan szép....biztos,hogy Amund vagy??Gyanus vagy te nekem./ nem rosszindulat beszél belőle csak tényleg furcsálja a dolgot/ Elég jól összejátszhatnánk ebben a kártyajátékban és biztos,hogy sokszor nyernénk.Lefőzhetnénk a nagy kártyásokat.Mit szólsz hozzá?
 
Oh,kedves Crimson,mint tudod a bárdok sokféle olyan dologról mesélnek aminek a fele se igaz.Egyébként nagyon kiváncsi vagyok,hogy mekkora sikert fog aratani Vuk újabb darabja.Pláne ha ti is játszotok benne. :-)/semmi rosszindulat nem hallatszott a hangjából /
 
Még a végén megtalálom első hívem... Ne fárassz. Hogy mi rossz hír terjeng rólad, Egyetlenem? Hát... /Crimson Laria felé pillant/ Kérdezd inkább azt, akinél _mindent_ megtudhatsz, s nem csak a töredékeket... azért tippet adok: nő van a dologban, nomeg némi erőszak. Ehhe.
Folytassam?
 
Arel.
És ha nem erre fentem volna a fogam, akkor is ezt választanám, Kedvesem, hogy kiélhesd magad abban a szerepben, ami tetszik. ;)
Amúgy is... Arel jobban passzol a lelkületemhez...
 
Dreina.
Már, ha a házigadám nem fente rá a fogát korábban... Ellanához nincs elég egom ;) mint tisztelője.
 
Wya.
174-re nem reagálok. Főleg nem, mint karakter - bár azért annyit megjegyeznék, hogy legalább egy KICSIT reális lehettél volna. Igazán díjazom, hogy ennyire aggódsz értem és a topic miatt. Komolyan. De már másodszorra szólok, hogy köszönöm, ÉN is ki tudom nyitni azt az édes kis ajkamat; ne félj elküldök mindenkit a --helyére, ha kell. Igen, a topic azért lett, hogy nőket kerítsek magányos kis énem mellé. DE... tekintve, hogy kevesen lettünk (és Eleissel megbeszéltem) megegyeztünk, hogy a semminél ez is jobb - ezt is mondtam már.
A szerepek kijátszásáról meg: "fütyijük miatt támadt nevetséges helyzetet"... megbocsáss, de nem az a dolga a boszorkánynak, hogy ilyen helyzeteket teremtsen, mint ami most itt készülődik?
Nem baszogatásból írtam ezeket, csak próbálom vhogy lereagálni a soraid. Amúgy 182-vel tartok.
Csá,
C alakítója.

UI: LEGYETEK SZÍVESEK a topicról való vitát a "Válaszolok"-ban folytatni... mármint, hogy ki mire tartja, minek kellett volna lennie, hogyan kellene kezelni... ilyenek. NE ITT. Merci beaucoup, mes chers.
 
/Vuk háttal Wya-nak odaveti/
Másrészről Quinn-ről úgy hallottam nős. Nemigen hiszem, hogy "küzdene" Crimson Úrnő kegyeiért.
 
Nem hiszem, hogy ezt itt kéne megbeszélni... Wya-nak tökigaza van. Én is emiatt írtam. Ha már Crimson palotája lett belőle tartsuk is be a dolgot.

Gaga /Quinn, Vuk Atya, Shar Nel/
 
Azért azt ne feledd, hogy itt két szeparált társulat irogat. (+ talán 1-2 "független") Mi kedélyesen lespannolunk itt is egymással, s ők is ezt teszik, de a 2 "oldal" között azért ugyanez nem fog létrejönni. Ebből pedig valahol következik az "erőfitogtatás".

Zolika
(Alessandro/Jesper/Meridot/Radirmonsta)
 
Mellverésre javasoltam a chat-et, kariként mi is baromkodtunk, de soha nem lépünk át egy bizonyos határt! Kariként sok karit tiszteltem, sok kari a spanom volt, de kevés nevet tudnék mondani akik megtették ugyanezt.
 
KM, KM, viszketek egész testemben, könyörgöm, engedd meg, hogy kitisztítsam ezt a topicot újra, s visszaadjam a hölgyeknek...
 
Örülök neki, hogy megmagyaráztad az utóbbi hozzászólásaidat, mert eléggé értetlenül álltam felettük. Ahogy az elejét megnéztem egyébként, Crimson inkább más női játékosokat akart keresni, ez volt a célja a topic indításával. Persze erre ő tudja a választ, én csak azt mondom, ami nekem lejött.

Nem tudom, mire gondolsz klubbos stílusként. Én azért írtam le a karijaim kinézetét, mert mások is megtették. Hogy arra gondolnál, hogy a legtöbben elkezdték ifjabb Vér István módján verni a mellüket? Ez engem is zavar. És nem tetszik. De: Azt írod, baromkodásra ott a mail, a chat. Ha megnézed, azért itt a karakterek nevében baromkodnak az arcok, nem a saját nevükben. Én is. Mert hol máshol tegye ezt az ember, mint egy fantasy fórumon. Ez nem szerepjáték. Bár nekem jól esett hozni az Alessandro-s, vagy a Jesper-es mentalítást így a "szürke hétköznapokon" is. Mind1.

Zolika
 
Azokhoz szeretnék szólni akik még képesek kariként megélni ezt a fórumot! Crimson valószinü ezért hozta létre ezt a topicot, mert már unta azt ami rulezen van. Elég sokan átjöttünk ide mert ez nem volt olyan züllöt. Cirka egy hét alatt sikerült lehúzni ezt a topicot is! Mindenkinek gratula! Akinek nem inge ne vegye fel! Nézzétek hányan vagyunk, és hányan voltunk. Ha baromkodni akar valaki ott a mail, a chat. Miért kell mások szórakozását tönkretenni? Amit az előbb írtam az csak egy példa volt arra,hogy mindenki tud "jófej" lenni! Ezzel szemben a kérdés az,hogy ki fogja ezt értékelni! Kicsit lesújtó számomra néhol az a klubbos stílus ami itt van. Mindvégig igyekeztem a karim mentalitását felhozni ide,de úgy látszik tényleg haldoklik a "szerep"játék...

J. Marci
 
Az esélyek napról napra fognak változni
 
Rendben, benne vagyok.
 
Nem pazarlom az erőmet ostobaságokra.
 
Gyere, hebet, beszéljük meg...
 
-Érdekes téteket adtál meg... A törpe uraságnak ugyanannyi az esélye, mint a simanyelvű Vuk atyának?

/Meridot telé:/
-Figyusz, köpjél már el 1-2-szót asztrálnyelven, én fogadok Karvalyra, aztán felezünk. Na?
 
Több, mint modortalan lettél, "messor".
 
Nekem nem modták.
/Vonja meg a vállát/
Az istenverte rezeidtől meg már alig megy a batár.
 
/Quinn átsuhan a falakon, majd Crimson előtt meghajol/
Üdvözlet Széphölgyem.
Kegyed palotája valóban lenyűgöző. Remélem nem veszi zokon, hogy átnéztem egy picit.

/G mester felé fordul/
Ez nem az a hely, ahol ketten is megférünk Menjünk, ne zavarjuk a fiatalokat. Egyébiránt Ellanát kell eljátszani nem a küldöttet. Figyelhetnél jobban is Vuk Atya beszédére.

/Kicsit félrefordítja a fejét/
Mennünk kell. Sereg gyülekezik a déli határon. 2 perc 43 segmens múlva megkezdik a támadást. Ha nem vagyunk ott 13 percig is elhúzódhat a szétverésük.

/Azzal rábök G mesterre, és midketten kifakulnak az Antissból/
 
Szívesen állok rendelkezésedre. Fogadd el meghívásom lakhelyemre! Költsünk el egy kellems ebédet.
 
  ... | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
Nézet:
Shadowrun | Battletech | Káosz Galaktika Kártyajáték | AD&D | Vampire | Magic | PC játékok | On-line játékok | PS2 | M.A.G.U.S. | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.