Vissza a Főoldalra
 

Hírek
Mi is az a Battletech?
Háttértörténelem
Battletech univerzuma
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
Battletech könyvek
Írások, novellák
Linkek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A háború árnyai
Küldd el képeslapként!
Csatamechek csapnak össze A háború árnyai című könyv borítóján.
Nézz szét a galériában!
Könyvismertető - Michael A. Stackpole: A pusztítás hercege
Könyvismertető - Thomas S. Gressman: A háború árnyai
Könyvismertető - Loren L. Coleman: Fegyverbe!
Könyvismertető - Michael A. Stackpole: Szellemháború

A lista folytatása...
Battletechről általában (1300)
Bem Hussars (964)
Hogy tetszenek a Battletech regények? (115)
Szerinted lehet jó filmet forgatni a Battletech világában történtekről? (94)
A kötelesség szava (59)
Loren L. Coleman: A győzelem illúziója (26)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
Ezen elv szerint te káoszban élsz. Akkor már inkább a harmónia.
Nem álomvilág az, ha az ember a jót is meglátja a rossz MELLETT.
 
Te pofáztál arról, hogy az AK-ból él a Kft. )
Na jó, nem ezt írtad, de valami hasonló volt ).
 
ezt mind ertem. de ez, hogy jon ide? )))
 
Látom te is sűrűn foglalkozol újságkiadással...szerinted mennyi bevétele van a Beho.nak az AK-ból? Mert én erősen gyanítom, hogy konvergál a 0-hoz. A benne levő reklámanyga ugyanis jórészt saját, a benne reklámozó egyéb cégek/boltok meg nem hiszem, hogy milliomosok lennének, akik hatalmas összegeket tudnának fizetni 1 oldal reklámért. A nyomtatási költségek meg akkorák, amekkorák.
És szvsz. az, hogy valaki ír az AKba, az nem generál profitot a Kft-nek, sőt, inkább annak jelent bevételt, aki írt (gyk. ingyenforduló, ami nyilván nem olyan hatalmas jövedelem, de erkölcsi elismerésnek OK). És most ne gyere nekem azzal, hogy bagóért vesztegetné valaki a tehetségét, mert senki se úgy kezdi, hogymilliós pédányszámokat ad el valamiből. Aki meg csak hobbiból írogat, az meg amúgy se a pénzért teszi, hanem a fent említett erkölcsi elismerés miatt (és ne szólj be emiatt, pontosan tudom, hogy a közgazdaságtanban nem létezik az erkölcs fogalma, de mint azt már többször írtam, nem is a pénzre megy rá az, aki ír az AK-ba).

Megj.: én se foglalkozom újságkiadással, de van a csládban olyan, aki igen, szal nem hasból írtam ezt.
 
elnezesed kerem. most nezem h harmonias vagy. legkozelebb megkimellek a valoelettol, hogy bent maradhass a kenyelmes kis alomvilagodban.
 
Én nem tettem megjegyzéseket rád és értelmi színvonaladra, kedves habencius. Nekem is épp annyi jogom van leírni a véleményem és a nézeteim, mint neked.

Egyébként a hozzászólásodból látszik a hozzáállásod más emberekhez, az alapvető tisztelet és jólneveltség hiánya.
Igen, hallottam a teletextről is.
Nem olvasom a megnevezett lapokat, de szerintem nyiss egy topikot, ahol ezeket is fikázod. Látom kell a fórum, hogy kiélhesd magad.
 
ujabb iq overflow.

teletextrol hallottal mar testverem?


jo neked, hogy minden szemetre van idod, gondolom blikket es meg a szines napi lapot jaratod rendszeresen.
 
nem vagytok rosszfiuk. csak furcsa stilusban adjatok elo.

tenyleg ennyire szuksegetek van a bevetelekre, hogy nem lehet ingyenes a GN?
 
Ilyen elven akkor külön TV újságot kellene árulni minden csatornához. Mert minek nézzem mi megy olyan csatornákon, amik nálam nincsenek, vagy nem érdekelnek.

Azt nem várhatja el senki szerintem, hogy csak egy témájú újságot kapjon. Általában a sokszínűség a jellemző, ami meg nem érdekel, azt átlapozom és ezen nem rágom magam.
Kicsit úgy érzem, hogy a pesszimista és rosszindulatú hozzáállásotok mások szájízét is megrontja.
 
Hol látsz te a TF oldalak alatt HKK-s tartalmat???
 
Ha jol ertem, te azt szeretned, ha minden jatekunkhoz kulon ujsagot csinalnank. Hmm. Ez egy tok realis kivansag. Tenyleg eletunk vegeig mi leszunk a rossz fiuk, mert 10000 evvel ezelott megszunt az ingyenes GN?
 
nah igen, de ezzel azt mondod, hogy a jatekosok penzert osszak meg egymassal a gondolataikat. es ezzel termeljek a beholder bevetelet az akbol

bar az is igaz, hogy vannak akik papiron nyomjak a tfet, de akkor is keves az AK informacio forrasnak. :P
 
hat akkor lehet sajnalni. kivulrol sajnos ez jon le.

probalni barmit lehet, csak nem ertem, hogy ezt miert ugy kell megvalositani, hogy kozben rontjatok a szolgaltatas szinvonalat.

ha az uj hkk-sok kozul kerulnek ki az uj tf jatekosok, akkor miert kell nekem a tf jatekosnak HKK tartalmat neznem?

azert remelem, hogy a hkk-sok arcaba is jol belenyomjatok h a tfen milyen uj fejlesztesek tortenetek. mondjuk a versenyeken lehetne ilyen hangosbemondos ember aki 15 percenkent elorditja, h ryuku roncsokat talaltak a felfedezok.
 
nyilvan. persze a nyeremenyjatekban csak az elofizetok vehetnek reszt. szal tok mind1 mi a tartalma fizetni kell erte, hogy resztvegyek a tombolan
 
Egyébként a novemberi AK tartalmát előre meg lehetett nézni, ha isten is megtartja a jószokásukat, a továbbiakban is a tartalom alapján döntünk, megvesszük-e az újságot.
 
Ja, ezt én is tanúsíthatom . '98-ban még kártyáztam, ma már TFezek. Olcsóbb ).
 
Nem, nem azt értettem alatta, hogy te írkálj. Te inkább ne . De vannak olyan TFesek, akik jól tudnak írni, ők nyugodtan írhatnának, mi meg nyugodtan elolvasnánk. Mert azt nem várom el, hogy a Beho.-ból vki fogja magát és kezdjen írogatni, mert abból vagy az van, hogy "bár ne írtak volna", vagy pedig szellemileg leterhelődnek, ami már most is megfigyelhető .
 
gyanitom, hogy a beholder azt az alom kepet ringatja, h minden ugyfele minden szolgaltatasa, termeket igenybe-, megveszi....

Tenyleg muszaj hulyesegekkel tolteni a forumot? Mert ha komolyan hiszed amit leirtal, akkor sajnallak, ha meg nem hiszed, akkor minek irod?
Nyilvan miden szolgaltato orulne, ha minden szolgaltatasat minden ugyfele igenybe venne. Nyilvan minden szolgaltato mindent meg is tesz azert, hogy ez megtortenjen.
Nyilvanvalo, hogy ezt a celt ennyi fele szolgaltatas eseten nem nem lehet elerni. De, ugye nem baj, ha legalabb megprobaljuk?

Amugy az osszekapcsolas jobban mukodik, mint gondolnad. pl. a HKK indulasakor a jatekosok jo reszet a TF-esek adtak. Manapsag viszont az uj TF jatekosok egy resze a HKK-sok kozul kerul ki.
 
nah varj, jol ertem amit mondasz?

en irjak cikket, hogy legyen mit olvasnom az alanori kronikaban?

egyik oldalrol van a penzehes hangkarates, a masik oldalrol meg a jopofi ak szerkeszto, hogy milyen jo fejek lennenk ha irnank az ujsagjukba?

ez csak nekem skizo helyzet?
 
Mondjuk a Káeftének meg annyiban most igaza lenne, hogy nem küldünk nekik novellákat, meg ilyen-olyan írásokat. De attól még az a 8 oldal TF lehetne jobb is, nem zavarna, hogy csak 8 oldal, ha tudnék is kezdeni vele vmit...de sajna nem.
 
nincs ezzel semmi baj. ha eves szinten aranyban lennenek az egyes tartalmak. ezt nem tudom megitelni, gyanitom, h nincs egyensuly.

ugyanakkor teny, hogy tfrol nagyon nehez barmit is irni, hiszen ahogy te is irod, a tf nagyon gyorssa valt az elmult idokben (foleg miota az internet elterjedt a jatekosok kozott).
ergo az AK nem a jatekosoknak szol.

gyanitom, hogy a beholder azt az alom kepet ringatja, h minden ugyfele minden szolgaltatasa, termeket igenybe-, megveszi.

velemenyem szerint ez alapjaiban hibas feltetelezes, nehez lesz az egyestermekekbol kapcsolattermekeket letrehozni. azon kivul h fantasy nem sok koze van egymashoz a kulonbozo termekeknek, igy a keresztfinanszirozas mokas elkepzeles, ugyanakkor amator is

en spec megprobalom majd lemondani a nem letezo elofizetesem (nyilvan szerzodest se sikerult kotni a beholderrel az elofizetesrol, de ezt mar kezdem megszokni a beholder esetben).
 
A mostani AKban 8 oldal a TF ). Igaz, ez összesen 2 cikk.
Egy Speedz írás, amit az úriember jelenlétében nem minősíteném (maradjunk annyiban, hogy ha novella akart lenni, akkor elég száraz volt, ha meg burkolt fejlesztési tervek, akkor meg ember legyen a talpán, aki rájön ). Félreértés ne essék, nem bántani akarlak, értékelem azt, amit teszel a TFért.
Aztán ott van Ci leírása az Árnytündékről. Na ez szvsz. totál fölösleges volt, mivel a 220+ a jelenlegi éljátékosoknak van, akiknek szerintem a 100%-a rendelkezik netkapcsolattal (és valszeg neten is lépnek...), tehát hozzáférnek mindenhez. Ha meg a feltörekvő ifjúságnak szól, hát ők meg évekig nem fogják megérteni, hogy most mi van. A mostani TF rovatban egyedül a játékfelhívás a jó. Eddig legalább voltak KT képesség elemzések (igaz, lehet, hogy amikor lapzárta volt, még nem voltak benn a legújabbak). Namost a varázslatok is bővültek azóta, hogy befejeződött az a sorozat.
Na ezzel csak azt akartam mondani, hogy kb. 2/5 oldalért fizetek 300 Ft-ot (ami persze nem igaz, mivel a Srun is érdekel).

És végül egy kis statisztika:
TF: 8 oldal
HKK: 20 oldal (jó, ebből az árlista 8 oldal)
Shadowrun: 4 oldal
ŐV: 13 oldal
Kalandok Földje: 3 oldal
A többi az reklám, ill. könyv árlista, stb.

Hát ez nem tűnik jó aránynak.
 
Fránya posta!
 
Figy!A Tf érdekel egeydül.Öv,kf,hkk,shadow run,mega többi anyámkínnya nem. Szal kb 5oldalért fizetemki az újság árát. Amíg megrendelő voltam, egy héttel azutánkaptam meg mindig az AK-t, minthogy a boltkoban megjelent.Csoda hogy, lemondtam az előfizetést? Viszont '98 óta folyamatosan veszem. Errenem tudok részt venni ajátékban,mert: csak az előfizetők...
 
Nem tudom, mit értesz az alatt, hogy lesajnáló módon állunk ezekhez a játékosokhoz?
Aki nem veszi meg, nem veszi meg, de azt hinni, hogy ettől másokat még nem érdekelheti, ez hülyeség.
A szavazás a valós adatokat tükrözi.
 
En megertem, hogy nektek fontos a Kronika, de ha vki mondjuk csak a TF-en jatszik es semelyik masik termeketek nem erdekli, akkor minek venne meg?! Es miert kell allandoan lesajnalo modon hozzaalni ezekhez a jatekosokhoz?
 
Miért ne vennék?
 
Milyeza kamuzás? Méghogy ennyien megveszik AKt...
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Termékeink | Írók és rajongók | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.