Vissza a Főoldalra


Argum City: Barátok


Mint minden online játékban, az Argum City-ben is fontos szerepet kap az interakció más játékosokkal. A játéknak lesz egy saját chatje, ahol egyrészt a veled megtörténő fontosabb eseményeket látod, másrészt itt tudsz chatelni más játékosokkal is: amit a világ chatre írsz, az adott világon mindenki látja, de lesz külön szövetségi chat és privát chat is, egy játékossal.

A chaten a játékosok felé barát felkérést küldhetsz, amit, ha az illető elfogad, barátokká váltok, attól kezdve bármikor írhatsz neki, és megtekintheted a karakterlapját, sőt, még a birtokát is meglátogathatod. Lehetőség van játékosok teljes blokkolására is, ez esetben még azt sem fogod látni, amit a chatre ír.

A sok közös élmény a barátságot magasabb szintre léptetheti. Ha ajándékot küldesz barátodnak, a kertjét kapálod, segítesz neki kalandban akkor azért barátság pontokat kaptok.

A játékban van egy esemény log, egy üzenőfal, ahol megtekintheted a veled történt fontosabb eseményeket. Ez azonban több egy sima lognál: a fontosabb eseményeket barátaid, szövetségi társaid is látják, a legkülönlegesebbek pedig az adott világ minden játékosának üzenőfalán megjelenik. Ezeket a bejegyzéseket lehet kommentálni, like-olni, megosztani, törölni, akárcsak más közösségi médiában.

A szövetségnek saját üzenőfala van, ahol szűrve megjelennek csak a szövetséggel kapcsolatos események. A szövetségi város megalapítása, közös fejlesztése is fontos elem a szociális interakciók között.

Az, hogy barátaid legyenek, nem kötelező a játékban, de bízunk benne, hogy növeli a „fun faktort”. Tudsz boldogulni nagyszámú barát nélkül is, de néha azért jól jön az a pici segítség.

Tihor Miklós

Kövess minket a Facebook-on!

A cikk a Beholder Kft. oldaláról származik.
A cikk a weben a http://www.beholder.hu/?cikk=26832 címen elérhető.
Létrehozás: 2018. november 6. 13:54:52Utolsó frissítés: 2018. november 7. 12:12:09 Küldd el a cikket másoknak